Så gott de sover! Fast Kim snarkar som en ...

img_1811 (MMS)

Så gott de sover! Fast Kim snarkar som en gris! Att hon inte vaknar av det lilla pluttan. Men hon kanske tycker om ljudet. Hon älskar att ligga nära och gosa in sig, så det kanske är någon slags trygghet när Kim snarkar. Hon kanske vaggas i sömnen på något sätt.. Man vet aldrig! Iallafall så är Kim väldigt bra på att natta Ellie på kvällen. De somnar oftast tillsammans! Är jag med så tar det nog lite längre tid, eller så går det knappt. Men det är skönt, för då kan jag pyssla med lite annat.. Vissa dagar nattar jag ju henne också, men det funkar bra när Kim gör det! Och han behöver det myset lite med henne! Jag myser ju med henne hela dagarna! :)


Våran lilla vilda har pajat en av våra sän...

img_1812 (MMS)

Våran lilla vilda har pajat en av våra sänglampor. Hon är så otroligt stark! Och envis. Hon har en vilja av stål, och ett häftigt humör. Redan nu märks det så väl! Undra då hur det kommer bli i alla trotsåldrarna som vi kommer gå igenom sen. Förresten, det vill jag inte tänka på.. Det tar vi då. Inte nu! :)


Förresten, om ni undrade vad det gröna på ...

Förresten, om ni undrade vad det gröna på tallriken var på bilden innan så var det jalapenos. I Love It! Så jäklar gott! Äter det till typ allt! :P


Det har varit något fel på mig idag! Eller...

img_1810 (MMS)

Det har varit något fel på mig idag! Eller ända sen igår egentligen. Det började med att jag fick tillbaka mitt onda i magen och upp i bröstet, typ mellan revbenen. (Det som jag var på akuten för i söndags) Det kom redan igår, och så har jag haft ont hela natten. Har knappt kunnat sova alls, och det har gjort ont hela dagen idag. Trots att jag äter både allergitabletter och kortisontabletter. Jättemärkligt. Det känns inte som en allergi, utan mer som något magrelaterat problem. Undra om det kan va lite magkatarr?! Läkaren nämnde ju de.. Men, då till det konstiga. Hela dagen idag har jag varit sugen på massa onyttigt! Helt sjukt! Och jag har ätit massa onyttigt också! Jag har bara tryckt i mig massa onyttiga, sockriga, kryddiga, fettiga, salta saker. Till frukost på babysången åt jag kladdkaka med grädde. Sen efter åt jag lunch hos Sara, snabbmakaroner och stekt falukorv. Sen åkte jag och Sara och köpte glass med topping på Manges Café. Sen köpte jag pommes och vitlöksdip och bigmacdip på McD. Sen åt jag en bulle och drack kaffe hos Petra. Sen hemma gjorde vi varma mackor med skinka, ananas, tomat och massa ost. Sen efter det avslutade jag dagen med jordgubbar & mjölk.. Och det borde väl göra det onda värre? Det var tvärtom! Det har klivit bättre nu ikväll. Nu känner jag knappt av det alls.. Det onda kanske fick en fettchock och försvann?! :) Hopas hoppas jag kan sova ordentligt inatt! Men.. Är det inte det ena så är det väl det andra. Då syftar jag på Ellie. Hon höll mig vaken inatt med gallskrik och sovvägran. Men hon var nog lite övertrött.. Hoppas hon sover gott inatt!


Nu har sommardäcken åkt på. Kim har köpt n...

img_1799 (MMS)

Nu har sommardäcken åkt på. Kim har köpt nya fälgar och däck och jag tror han var väldigt  väldigt sugen på att sätta på dem, eftersom de åkte på redan igår. Snyggt blev det iallafall! Även om jag hade nöjt mig med ett par 17". Jag är nöjd bara det är bra däck som går åka på. Sen är det ju alltid kul med snygga fälgar också, men det är inget jag tänker på jättemycket Hoppas bara vägarna får vara bara nu, ingen halka o is! :P


Min lilla musikant! :)


Spädbarnsmusiken idag! :)






Kvällspromenix.


Darling.

Sen hände en helt otrolig sak. En sak som gjorde hela min dag och kväll och hela veckan helt fantastisk.

Jag träffade min älskade Darling. Det är åtta veckor sedan olyckan. Åtta veckor som har gått så sakta, men ändå  så fort!

Hon är helt otrolig. Hon är stark som bara den och kämpar på nåt otroligt bra! Hon har kommit otroligt långt på denna korta tiden. Det är min Tesan det!

Vi satt och pratade jättelänge, och det var så skönt att prata med henne igen. På riktigt, inte i telefon. Och att höra hennes röst, och se henne och sitta nära henne och krama henne och pussa lite på henne.

Min glada fina Tesan. För glad, det var hon. Hon skämtade och skrattade och babblade på. JÄTTEHÄRLIGT! <3

Snart får hon komma hem på permission, och jag lovar att då blir hon inte av med mig i första taget!


Fullt upp..

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Först väckte jag Ellie innan kl.9 och så åkte vi ner till öppna Förskolan där vi sjöng och busade lite med de andra barnen. Det var ganska många där idag faktiskt!

Sen åkte vi till Taberg och hämtade Pernillas bil och så åkte vi till Österängen och besiktigade den kl. 11.15. Sedan tillbaka till Taberg och bytta tillbaka till våran bil och sedan ut till mamma & Julia i Ekornahult. Där busade vi lite, åt middag på altanen (premiär för i år!) och sedan gick vi en promenad och så tog jag fyrhjulingen och hämtade lite ved till Mamma.

Sen åkte jag därifrån vid 17-tiden och lämnade Ellie hos Kim i Taberg och så hem och så hämtade Sara & Frida upp mig och så åkte vi på babykväll på babyproffsen.

Det går i ett! :)

PJ's Fixarservice, bäst på allt! :)

Efter föräldrarträffen åkte jag & Ellie direkt till Pilutta i Taberg för att planera lite inför Tabergsmilen och förfesten efter innan den riktiga festen på Folkets Hus. Vi gjorde en meny, skrev inköpslista och skickade ut sms till alla om betalning och tid osv. osv.

Vi är nästan 60 pers. Det är en hel del folk!

Det krävs lite planering, tid och angagemang! Men det är ju det vi är bäst på jag & Pilutta. Vi är ena rediga festfixare! PJ´s Fixarservice is the shit! :)

Vi har planerat många bra fester och evangemang och kvällar och roliga saker tillsammans! Och varje gång blir det lika bra! Om inte bättre!

Tabergsmilen-dagen i år kommer bli såååå bra! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. Natti Natti gott folk!


Det ska krypas & resas & klättras!

(Självklart var jag med och höll i henne hela tiden.. Jag släppte bara några sekunder (knappt det) för att ta kort..)

Men hon har klättrat upp helt själv! :)














Mamma&Barn-träff.

Idag var det Carolines och Emmas tur att bjuda in till lite fika och mys. Det var lika trevligt som vanligt. :)

De flesta barnen rör sig ganska mycket nu och ska resa sig mot saker och krypa. Det är lite livligare nu än vad det var de första gångerna vi sågs! Men de är så söta när de busar med varandra! :)






Nu måste Ellie underhållas medans jag gör ...

img_1781 (MMS)

Nu måste Ellie underhållas medans jag gör mig iordning. Förut var hön nöjd med att bara ligga på golvet och leka lite. Det går inte nu.. Allt ska inspekteras och det måste hända saker hela tiden! :) roligt, men också tröttsamt! :)


Morgonbus!


Äntligen. Nu säger jag Godnatt på riktigt ...

img_1768 (MMS)

Äntligen. Nu säger jag Godnatt på riktigt efter alla "måsten". :) jag ska krypa ner och mysa med mina två älsklingar. Natti


Simning & vattengympa på Flahult.



Efter Ikea och all shopping åkte vi hem och lagade lite mat och busade. Sen vilade vi i sängen. Vid 18.30 mötte jag upp Bea på flahultsbadet och så simmade vi och körde ett pass vattengympa. Efter det badade vi bubbelbad och så bastade vi med inpackning i håret och varsin apelsin. (Såg sist att alla hade apelsin med sig till bastun, så då var vi ju också tvugna att ha det..) Så skönt var det! Men man känner att man är trött nu efteråt. Jag blir alltid trött av att bada. Fast jag ser att klockan är ganska mycket nu också..

Ska försöka krypa ner i sängen alldeles strax. Kim och Ellie ligger därinne och snarkar i kapp. Hon hade somnat redan 19.30 idag och sover fortfarande! Helt amazing. Bara för de e Kim som varit hemma ikväll. Att han alltid ska ha det så smidigt.. :P Hoppas bara hon har tänkt fortsätta sova nu, och att hon inte ska vara uppe halva natten. För då är det jag som ör vaken, och det känner jag INTE för.

Natti natti!

Säsongen har börjat!



Ungefär vid den här tiden brukar min säsong på slottskyrkogården börja. Förra året vid den här tiden hade jag jobbat en vecka. Jag började jobba framåt slutet på min graviditet, lite tvärtom.. Men det kändes att det var tungt när magen började växa! Det gick inte ta i lika mycket som jag var van vid och att sitta på gräsklipparen och glida runt kunde jag ju glömma. Jag provade en dag, men det funkade inte. Jag kände av förvärkar och dragningar i magen. Dels för vibrationerna och dels för det höga ljudet.. Men i September ska jag glida runt på min kära Walker igen!

Jag börjar jobba igen i September har jag bestämt nu. 4 dagar i veckan. Och så ska Kim jobba 4 dar i veckan och Ellie ska vara hos mamma 2 dagar i veckan och hos Kims mamma 1 dag i veckan. Sen går jag hem i December igen och är hemma till Mars 2012 och först då är det dags för Ellie att börja på dagis. Om ett helt år. Skönt att hon slipper börja tidigare. Jag tycker det är alldeles för tidigt att sätta barnen på dagis när de är ett år! Så jag är glad att vi kan lösa det såhär!

Jag måste erkänna att jag saknar faktiskt inte jobbet alls! Det är så underbart att vara hemma. Jag ska verkligen ta vara på denna våren och sommaren nu! Önskar jag kunde vara hemma jämt.. :)

Här kommer några bilder från jobbet när jag började förra året.
Den 26 mars var jag i vecka 28 (27+5) och min mage såg ut såhär:







Ikea-nytt.

Köpte en ny sop"hink" eller vad jag ska kalla den till toaletten. En som matchar mina tvättkorgar. :)


Ellie fick en ny leksak.


Hon förstår inte riktigt hur man ska göra med den än, men den var iallafall rolig att bita på! :)


Nya glasvasar. De kostade bara 15 kr styck så jag var tvungen att köpa dem!


Tänkte ha ljus i dem. Ska bara hitta någonstans där de får plats också!


Nya burkar till mitt mjöl och socker.


En ny korg till duschen som man hänger på kranen. Den andra satt med sugproppar på väggen, men den trillar ner lite titt som tätt. Märkte att denna inte va så stadig heller, men den hänger ju iallafall uppe.


Och så nya muggar och glas.



Vi har varit på Ikea med Sara idag och köp...

img_1749 (MMS)

Vi har varit på Ikea med Sara idag och köpt glas m.m och ätit lunch. Sen har vi vatt på H&M, ÖB, Jysk och Rusta. Så lite shoppat har det blivit idag med! :) Fast jag har inte köpt något som vi i te kunde klarat oss utan.. Men hur kul är det inte att shoppa?! :)


Barcelona here we come!

Förresten, nu är det bara en månad kvar till Barcelona! Eller rättare sagt exakt 31 dagar. Längtar Sååååååå! :)










Nu börjar den bli rolig..

Jag har varit rätt trött idag efter tablettern och besöket på Ryhov så när jag kom hem käkade jag lite, och sen åkte Kim och Ellie iväg en sväng så jag fick vila. Det var skönt.

Efter det har vi inte gjort så mycket. Kollat tv, ätit lite kvällsmat och så har jag plockat lite med disk och tvätt och sånt där nödvändigt.

Ellie och jag tog en långdusch också det var skönt. Fast det hände en liten olycka i duschen.. Ellie bajsade! :) Jag såg det på henne ganska tidigt att hon började ta i, men jag tog upp henne (för hon sitter i sin Bumbostol i duschen) men det syntes inget så jag satte ner henne igen. Sen såg jag att hon tog sats igen och tryckte på och när jag lyfte henne nästa gång så hade hon ju bajsat. Det var lite halvt äckligt att hälla ut det i toastolen för det var blandat med fullt med vatten, och till råga på allt så spillde jag på hela toastolen, golvet och mina fötter. Men men, det var bara till att tvätta av och torka upp och se glad ut..

Hon har iallafall börjat intressera sig av sin lära-gå-vagn nu som hon fick i julklapp! Såg att några andra barn i mammagruppen lekte med sin vagn, så då var jag tvungen att plocka upp Ellies till henne också! Hon reser sig mot den helt själv och så går hon sakta framåt (för jag har skruvat åt hjulen så de går verkligen sakta!). Och så hittade vi två hantlar som passade perfekt som tyngd så hon inte välter. Fast man får ju gå bakom och vara med som lite stöd för hon är inte så stadig. Inte än. Men det dröjer nog inte länge!












Titta hon kan stå! :)


Akuten. Igen...

Fats i morse var det min tur att åka in till Akuten. Kan vi inte bara få vara friska?! Sen Ellie kom har jag haft magsjukan, influensan, bihålsinflammation, förkylningar hit och dit, halsfluss, skadad ringtå och nu detta...

Det började igår med klåda på ryggen och sen tryckande smärta i övre magområdet och kramp i magen.. Sen inatt så blev klådan bara värre och värre och jag fick massa utslag som liknar myggbett eller när man brännt sig på brännässlor. Jag har lega och rivit och kliat hela natten och nästan trott att jag ska bli tokig! Värst har det varit i hårbottnen och på ljumskarna och låren. Hårbottnen har jag kliat sönder helt och hållet. Inte skönt!

Jag har haft detta innan, flera gånger, för många år sedan så jag visste lite vad det kunde vara, men jag var ju inte helt säker, för jag har aldrig fått något ordentligt svar! Men de trodde sist att det var en allergisk reaktion med nässelutslag, mot antibiotikan jag fått.

Det trodde de idag också. Att det hade med penicillinet att göra, och det magonda kunde bero på blndningen av Kåvepenin och Ipren. Eller så var det stress. Och det stämmer ju lite, jag stressar gansja mycket! Och äter dåligt på det, ingen bra kombo!

Iallafall så tog de mass tester och EKG och lyssnade på andnigen och hjärtat och lungorna. Och sen tog de blodprov. Hon som tog blodprovet var bara undersköterske-student och kunde inte de där särskilt bra. Hon hittad einget bra kärl. Sen hittad ehon ett, men det slutade rinna efter en stund. Så hon stack och stack och stack mig, och drog nålen ut och in för att komma åt blodkärlet. Det gjorde svinont! Till slut fick hon gå och hämta en annan kille som fick göra det. Han fixade de på 1:a försöket. Men jag är öm och har små blåmärken i båda armvecken och på båda händerna nu.. :/

Bra att de gör en sån omfattande undersökning iaf! Tillslut efter lång til fick jag kortisontabletter och Tavegyl (allergitabletter mot klådan) och det lugnande ner sig lite. Även det onda i bröstet blev bättre. Jag var nära att åka hem för klockan blev mycket och jag hade varit där i över 6 timmar och det tog sån sjuk lång tid, jag hörde inget från nån på 2 timmar, men sköterskan sa att om jag gjorde de så blev det på egen risk. Jag ville iallafall, men jag satt kvar 30 min till och så kom läkaren igen. Jag fick kortisontabletter och någon annan allergimedicin som jag ska äta nu i 6 dagar så får vi hoppas på att det blir bättre! Känns ganska bra nu iallafall! Lite klåda har jag fortfarande men inte alls mycket...


Grillkväll i Taberg.

Igårkväll blev det grillning hemma hos Pilutta och Co. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare som vi grillade och åt med massa goda tillbehör! Provade även på att göra egen hamburgerdressig. Har aldrig gjort det innan, så det var lite roligt att testa. DEt gick jättebra och den blev kanongod!

Sen gick jag och Pernilla ut på promenad för att titta hur många som släckt ner för Earth Hour. Det var inte så många, några hus här och där bara. Fast vi ska inte säga något, vi ansträngde oss inte så mycket heller. Tänkte göra det först, men sen blev det inte så. Hemma i vår lägenhet var det iallafall svart. Alltid något! :P

Innan vi åkte hem sen blev det inspelat Greys, Desperate & Off the Map. En riktigt kanontrevlig lördagskväll helt enkelt! Som alltid i det sällskapet! :)












Ibland måste man vara lite påhittig..

När jag städade och Ellie inte var riktigt nöjd så klädde jag på henne fleccejacka och fleecebyxor och mössa, och så öppnade jag dörren ut på framsidan, och så fick hon sitta i sin gåstol och titta på bilarna som körde förbi. Hon tyckte det var jättespännande! :) Det var lite kallt för mig som bara hade linne på mig, men Ellie frös ju inte iallafall!

Satte även på de nya mockasinerna så hon blev varm om fossingarna och fick ordentligt fäste när hon sprang fram i hela köket!






Loppisfynd.

Jag åkte själv på loppisen igår. Jag satt utanför och väntade på Johanna som skulle följa med, men hon skickade ett sms o sa att hennes lilla tjej var så rosslig och hostig så hon kunde inte följa med.

Men det var rätt skönt att åka själv också! Det fanns ovanligt mycket fint på Loppisen på kulturhuset igår faktiskt. Och på bytaredagen hittade jag massvis med kläder. Jag gjorde åt 800kr! Men det var det värt! :)

De mesta kläderna är i storlek 80. Hon börjar ju växa ur storlek 74 nu lilla skruttan! Särskilt på längden. Jag tror hon blir en lång tjej! :) Sen är det så olika med storlekar beroende på vilken affär de kommer ifrån. På en del ställen är storlek 80 12 månader och på en del ställen är storlek 80 9-12 månader så det kan variera väldigt. Men man lär sig ju.. :)

Det gick ganska bra med min tå, gjorde väldigt ont när jag hade skor på mig, men jag körde på foppafoffla på ena foten emellanåt. :)

Det här är vad jag köpte:


Massa loppisfyndpåsar! :)


Nya leksaker till Ellie. En ny prasselbok med ansikten, hon älskar att titta på ansikten. Två marackas, det har vi på babymusiken och hon tycker det är jättekul! En liten gubbe och en svarte katten-nalle. De köpte jag också för ögonens skull. :)


Tjusiga ljusmanschetter i glas.


En bok till Julia.


En kokbok om plockmat. Fanns väldigt mycket intressant i denna faktiskt!


En kokbok om olika sätt att tillaga potatis. också väldigt mycket intressant!


Sen köpte jag lite smycken till mig. Örhängena är inte ens använda, och den med fjädern är handgjord. Tror jag gav 50 kr för alla de här..


Två scarfar/schaletter till Ellie till sommaren.


Några olika solhattar. Det kan ju behövas sen till sommaren! :) Letade efter det förra året, men det mesta var skutsålt, så den jag köpte till henne var ju alldeles för stor och i sommar äe den antagligen alldeles för liten istället..


Fyra kortärmade bodys.


Två långarmade bodys och ett par "sparkbyxor"(??).


Ett härligt mjukisset i turkost.


Några olika koftor.


Långärmade tröjor.


En långarmad body och ett par mjuka jättehärliga mjuka jeansskjorts från ESPRIT baby.


Ett par mörklila byxor och ett par rosa 3/4-byxor till sommaren.


Mjukisbyxor och lite olika tights.


Två söta jeansklänningar.


Några andra söta klänningar.


Och några till.. Sommaren kom NUUUUU! :)


Ett jättegulligt set till sommaren sen.


Coola jeansleggings från H&M i strl 86. Perfekt till hösten!


Och en jättesnygg jeansklänning/tunika från H&M också i strl 86. Perfekt till hösten.


En klänningtunika från PoP, en kort tunika och en stickad långärmad.


Jättebra gå- och kryp strumpor från Nova Li.


Mockasiner från Nova Li.


Några olika tshirtar.


Ett mysset från Name It. Jätegosigt!


Ett härligt set till sommaren.


Kjol från PoP och två olika par strumpbyxor.


En mys sparkdräkt med tillhörande mössa.

Sen så fick hon dessa söta strumpbyxor. De va nästan lite små, men de passar ju så bra till henne nu när hon är lite mer rörlig! :) Och så är det antihalk vid knäna och under fötterna och under rumpan ifall de skulle behövas. :) Perfa! :)




Ännu en säck med kläder som jag har rensat...

img_1691 (MMS)

Ännu en säck med kläder som jag har rensat ur från Ellies garderob. Hon växer så de knakar! Men idag har jag fyllt på med massa massa nytt! :) det är så roligt! Jag älskar att köpa kläder till Ellie! Just nu städas det för fullt här hemma! Diskas o tvättas o sorteras! Fullt ös medvetslös! :)


I'm ready for the city! Jag och Johanna fr...

img_1672 (MMS)

I'm ready for the city! Jag och Johanna från min mammagrupp. Först blir de loppis på Kulturhuset, sen drar vi till Bankeryd på Bytaredag. Hoppas vi gör några fynd! :)


Ellie har sovit i sin säng hela natten! Oc...

img_1671 (MMS)

Ellie har sovit i sin säng hela natten! Och jag har inte ens behövt gå upp och ge henne nappen! Helt amazing! :) hon gnällde en gång och jag puttade lite på Kim och bad honom gå upp och ge henne nappen, men han somnade om.. Och det gjorde hon också! Hon somnade i bilbarnstolen igårkväll fö vi åkte runt och tittade på lite hus och sådär, sen lyfte vi över henne till sängen. Det var såå skönt att sova inatt! Jag va pigg vid sju när klockan ringde! Helt utvilad! :)


Aj min tå!

Jag tror jag har brutit min tå. Eller iallafall fått en spricka i den! Jag har så jävla ont! DEn är helt svullen..

Jag sprang in i Pernillas crosstriner igår med foten (eller ja med hela kroppen, men foten tog smällen) och det gjorde så jäklars ont! Jag riktigt hörde hur det knakade i foten.

Jag vet inte hur jag ska kunna gå på loppis hela dagen idag.. Får gå med en foppatoffla på ena foten och halta fram mellan borden.. :/

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!


Fredag 25 Mars.





Dagen spenderades hemma i Ekornahult tillsammans med Jossan och Mamma. Och Ellie såklart. :) Jag passade på att sola och duscha medans Jossan och Ellie tog en långpromenad.

Sen åkte vi till Pernilla i Taberg. Vi var bjudna på våffelfest. Det var såååå gott! :)

















Lite senare på kvällen kom Kim och vi var och köpte pizza. En perfekt avslutning på kvällen! :)


Torsdag 24 mars 2011.

Torsdagen var ännu en fullspäckad dag. Först var vi på spädbarnsmusik i Månsarps Församlingshem. Vi missade ju tyvärr förra gången för jag var sjuk, men det var lika roligt och trevligt som alltid!



Sedan åkte jag, Ellie och Pernilla in till Jönköping och gick på stan lite. Herregud vad det har gjorts om överallt! Jag känner ju knappt igen mig längre! Särskilt när jag inte varit inne i stan på ganska länge. Men det var väldigt fint och jag tycker det är kul med lite nya butiker och lite nytänk.. Jag shoppade faktiskt ingenting, men Pernilla gjorde några köp.

Vi åkte hem och gjorde middag (Pernilla kom och åt..) och vilade lite och så kom Kim och tog Ellie och Jeanette och Petra kom och hämtade mig och så åkte vi till Linda Grandt på syjunta. (Fast vi syr inte.. :) Vi bara skvallrar och äter massa god mat! :) Linda bjöd på en jättegod kycklingsallad med pasta och currydressing. Supersmaskigt var det! Och ostfrallor och lite småplock till. Kanongott! :P TIll efterrätt fick vi chokladkladdkaka med grädde och physalis till. Också underbart!

Sen tjötade vi massa, drack lite vin (jag glömde bort att jag äter penicillin.. men det är sista dagen idag) och skrattade massor. Gud vilka härliga tjejer de är. Verkligen underbara! Tycker vi har så roligt på våra "syjuntor"! Hihi.. Synd bara att Ida inte kunde vara med, men hon får ta igen det nästa gång! :)

Jag gick hem från Linda. En promenad på 30 min. Väldigt skönt faktiskt! :) Fast jag tog min vinterjacka på så jag svettades riktigt ordentligt!




















Lingon & Blåbär - partyt.

Det har varit en trevlig kväll! Jag fick tyvärr några återbud idag, men vi var iallafall 9 st som var med. Det fanns många fina kläder! För både barn och vuxna. Det verkar vara väldigt bra kvalité på kläderna! Sen är det lite dyrare, men eftersom kvalitén är så bra så väger det upp det ju! Men jag blev positivt överraskad att det fanns så mycket kläder! Och en bra baskollektion i fina färger!

Virginia (säljaren) hade med sig jättemycket kläder som man fick känna på och prova och sådär, så det var jättebra!

Jag hade kunnat köpa mängder med kläder, men plånboken tillåter ju inte riktigt det. Jag handlade iallafall för 650 kr till Ellie. Och så köpte mamma kläder till henne för 450 kr. Hon kommer bli så fin i sommar (om inte innan) lilla pluttan! :)

Jag har ju haft lite tankar på om jag ska börja sälja Lingon & Blåbär kläder. Nu blev jag faktiskt lite mer sugen.. Det finns ingen säljare här i Jönköping. Men frågan är hur bra det skulle gå.. Fast jag tror det är kläder som är hyfsat lätta att sälja eftersom det är så bra kvalité på dem, och det finns en superbra baskollektion. Många som pratar om Lingon & Blåbär säger att man kan ha kläderna väldigt länge och det tål att tvättas om och om igen. Bara man låter folk veta vad det är så kan det nog gå bra. Virginia (hon som har hand om det) har jag pratat med ganska många gånger. Vi hade kontakt redan för ett år sedan första gången. Hon vill gärna att jag ska börja sälja och tyckte att jag skulle passa bra som säljare. Vi får se, vi får se. 

Ett stort plus är att merparten av deras kollektioner är Öko-Tex certifierade enligt klass I, vilket garanterar att kläderna inte innehåller tillsatser som kan vara skadliga för vår hud och hälsa. 

Jag köpte iallafall bland annat dessa plagg. I storlek 80 som är 1-2 år, så Ellie kan använda dem länge!..

En pyjamas som var jättegosig 220:-


Vita leggings (3/4 ben) 165:-


Röda tights 180:-


Och så denna tshirten till Ellie valde jag som värdinnegåva. Pris 130:-




Sen köpte mamma detta till Ellie. Hon kommer vara så jäkla söt i det i sommar!






Här kommer några bilder från kvällen:


Källaren förvandlades till en klädbutik! :)


Mamma sitter och tittar i katalogen och ser superglad ut! :)


Det kändes och klämdes..




I denna korgen fick jag välja en värdinnegåva som tack för att jag hade partyt. Det blev en mössa till Ellie. Hon gillade den jättemycket och hade på sig den en stund när hon sprang runt med gåstolen här hemma innan hon skulle sova! :)


Ellie i sin söta nya mössa.


Massa gott fika som jag bjöd på.


Färska frallor som kom hela vägen från Tidaholm!


Massa gott pålägg!


Och så avslutade vi med snickerskaka. Eller de. Jag äter den inte, jag bara bakar den! :P

Besök hos Sis.

I morse åkte jag och Ellie till Jossan i Tidaholm. Jag gick upp tidigt och gjorde mig iordning och tänkte lyfta över Ellie till bilbarnstolen och åka medans hon sov så hon kunde sova hela vägen i pyjamasen. Men precis när jag skulle flytta henne så vaknade hon, så jag fick byta på henne och klä på henne och så tänkte jag att hon säkert somnar på vägen iallafall, men inte. Hon var vaken hela vägen dit! Men det gick bra! Hon va lite rastlös på slutet, men det funkade.

När vi kom till Jossan hade hon gjort toast som vi mumsade i oss till frukost. Sen började vi baka tårtor. Riscrisptårtor. Så underbart goda! Vi hann även med en promenad i det härliga vårvädret. Jossans kompis Emma kom förbi och vi fortsatte med tårtorna och sen när vi var färdiga åkte vi in till stan och lunchade på Caseys?!. Jag åt bakad potatis med kycklingröra. Det var längesen! Smaskigt var det!

Sen åkte vi och handlade lite mat och frallor åt mig till L&B-partyt och så tillbaka till Jossan och så la vi ihop tårtorna. De blev kanonbra!

De skulle ha lite kalas hemma idag för Robban, Jossans sambo som fyller år. GRATTIS PÅ DIN DAG ROBBAN!! :)

Vi kom iväg ganska sent från Tidaholm och jag åkte direkt till Taberg och lämnade Ellie hos Sara. Kims syster och Ellies faster och gudmor. Hon är hemma från Varberg och hälsar på så då fick hon umgås lite med lilla Ellieplutt också! :)



Jag fick även en present av Jossan för att vi kom och hjälpte henne med tårtorna. Hon hade köpt en jättefin vit oval kruka i plåt. Den ska jag plantera blommor i nu till våren. Ska göra någon fin påskgrupp nu till påsk tänkte jag! :) Jag blev superglad! Tycker om min syster massa massa! Tack Jossan! <3


Mot Tidaholm! :)

img_1644 (MMS)

Mot Tidaholm! :)


Mina hjärtan. Nu Har jag krupit ner hos de...

img_1641 (MMS)

Mina hjärtan. Nu Har jag krupit ner hos dem och ska alldeles strax sova. Jag har tagit på Ellie sin pyjamas och lagt henne tillrätta i mitten av sängen. Jag bytte blöja också innan jag tog på pyjamas, och hon sov som en stock hela tiden. Hon har inte sovit mycket alls idag och det märktes ikväll för hon däckade som en stock vid 21.30. Det är skönt för när hon väl har somnat brukar hon sova ganska hårt och vaknar inte så lätt Vi brukar kunna läsa och ha lampan tänd och kolla på tv i sovrummet utan att hon bryr sig. Sover hon så sover hon oftas djupt. Imån ska vi upp tidigt och åka till syrran i Tidaholm jag och Ellie. En n sliten tripp sådär. Det ska bli mysigt! :) Natti Natti!


Vi har en liten maskroslampa i tvrummet oc...

img_1638 (MMS)

Vi har en liten maskroslampa i tvrummet också och även den fick jag till att lysa sådär mysigt och härligt med mönster i taket och på väggen! Om ni undrar varför tvn står bakom soffan så är det för att jag har möblerat om lite inför morgondagen. Jag fick vända lite på sofforna så vi kan sitta alla åt samma håll och titta imån på partyt. Och så har jag gjort plats så Virginia (säljaren) kan få plats med sina saker ordentligt. Vi har ju ett superstort tvrum så det borde inte vara några problem egentligen, men problemet är att jag fyllt det med massa annan skit som står i vägen.. Sånt som jag ska ta hand om sen, saker jag ska måla, tavlor, stolar och lite blandat till Ellies nångång kommande rum. Man samlar lätt på sig! Jag vill ha ett hus nuuuuuu! :)


Jag har äntligen kommit på hur man får de ...

img_1636 (MMS)

Jag har äntligen kommit på hur man får de här fina stjärnljuset från våran maskroslampa. Har varit jätteirriterad för att jag inte fått nåt fint ljusmönster när man ser det överallt annars. Jag har haft fel glödlampa i. Kollade de på Ikea sist vi va där. Det måste vara en klar, genomskinlig lampa. Inte en frostad eller matt eller sån där energilampa som är krongelikrokig. Så nu har jag också ett härligt mönster från min lampa! Det var lite krångligt att byta lampan. Den hänger ju över trappan, så jag trodde inte jag skulle nå. Men det gjorde jag. När jag gick ut på kanten och höll mig i listen och stod på tårna och sträckte mig allt jag kunde. Fick nästan kramp i foten så som jag sträckte på mig! :) tur att det gick bra! :)


Nu så.. Äntligen! Som jag längtat! Haha.. :)

img_1640 (MMS)

Nu så.. Äntligen! Som jag längtat! Haha.. :)


Darling.

Tesan är så otroligt stark. Hon har verkligen kämpat och fixat så mycket otroligt bra. Och snabbt.

Nu märker man henne lite mer på facebook igen också. Hon har sin dator på sjukhuset. Så skönt när man ser att man har nya händelser och går in och tittar och det är hon som har kommenterat ett kort eller skickat ett meddelande eller uppdaterat sin status. Så underbart!

Jag ringde till henne igår. Vi småpratade lite om dittan och dattan. Hon mår bra och det är så skönt att höra. Hon låter så glad när man pratar med henne och det är också jätteskönt.

Om någon vecka nu ska hon få börja stödja på benen igen och träna benen. Det är härligt att höra!


Det är så härligt att höra din röst igen gumman. Du är underbar! <3




Kvällsdopp.

Ellie badade ikväll. Det var första gången hon satt själv i badbaljan. Jag la i halkmattan som vi köpte på Ikea i botten, och det funkade jättebra. Hon var lite ostadig och välte bakåt nån gång, men hon kanade ju inte med rumpan så hon la sig bara lite skönt mot kanten bakom.

Jag hade tänkt jag skulle vika tvätten samtidigt, men de blev att jag busade med henne istället och sen kom Kim hem och så glömdes tvätten bort. Men snart ska jag ta tag i den! Måste de.. De e ju rätt roligt att vika och lägga i fina högar, ska ju bara börja.. :)




Sarabesök, Föräldrarträff hos tvillingarna & Jessicadate.

Först i förmiddags kom Sara hit en sväng. Jag bakade snickerskaka tills imånkväll och så fikade vi lite och tjötade och umgicks. Alltid lika trevligt!

Sen var det dags för föräldrarträff vid 14. Eftersom Caroline var sjuk idag så blev det inget hos henne och Emma idag som först var bestämt. Vi sköt på det tills nästa vecka. Men vi träffades hos Emma och tvillingarna i Taberg istället. Det var trevligt som vanligt! Det bjöds på våfflor med grädde och sylt. Jättegott! Det var längesen jag åt våfflor!

Idag var vi fyra mammor och fem barn. Det var två veckor sedan vi sågs nu, så det var ett tag sedan. Det märks att barnen blir större och att de börjar bli lite mer rörliga nu! De kryper och busar med varandra och ska klättra och resa sig mot allt. Så roligt att se, men det är ju lite mer jobb! De börjar bli så stora de små liven!













Sen efter träffen åkte jag och Ellie direkt in till stan och mötte upp Jessica på torpa och så promenerade vi en sväng bort till Kaffe Paus. Va inne där och tänkte fika, men sen beslutade vi oss för pizza på Evergreen. Haha.. Men gott var det! Och vi delade, så så onyttiga var vi inte.. :P Sen promenerade vi tillbaka. En trevlig date! Det var ett tag sedan vi träffades nu! <3





(De två sista bilderna är lånade från Jessicas blogg. www.jeeessssica.blogg.se)


Min söta lilla fina tjej! Hon är så söt nä...

img_1629 (MMS)

Min söta lilla fina tjej! Hon är så söt när hon sover! Jag kan fortfarande ligga länge och bara titta på henne. Fundera på hur vi kunde få en så söt perfekt liten tjej. Jag är så lycklig över det. Hon är det bästa jag gjort i hela mitt liv! <3  Idag har vi varit i Ekornahult och bara tagit det lugnt. Sen mötte vi upp Kim och åkte in till kommunen och kollade lite ang. nya tomter. Efter det åkte Kim och tränade och vi åkte till Pernilla en sväng. När Kim tränat färdigt hämtade han Ellie och jag promenerade hem från Taberg. Det är en lagom bit att gå. Och en inte allt för tråkig väg! Jag brukar gå över Åsa, den andra vägen är jättetråkig! Sen har jag plockat lite här hemma. Det är typ det vi hunnit med idag. En dag går så fort! Nu ligger jag i sängen nerbäddad tillsammans med Kim och Ellie och funderar på om jag ska sova eller inte.  Kim sover och ellie med.Jag har världens tvättberg som jag skulle behöva bestiga egentligen.. Började lite innan, men sen skulle jag natta Ellie och hon somnade för inte så längesen och nu kan jag inte bestämma mig om jag orkar gå upp igen eller inte. Behöver faktiskt sova och jag kommer aldrig i säng såhär tidigt annars, så jag kanske ska passa på. Fast tvätten grämer mig. När ska jag hinna? Imån har jag fullt upp och på onsdag också. Och berget måste vara borta på onsdag! Hmmm. Ska fundera några minuter till och så får vi se om jag hinner somna innan jag bstämt mig. Troligen inte! Godnatt!


På onsdag ska jag ha Lingon & Blåbär Party...

img_1633 (MMS)

På onsdag ska jag ha Lingon & Blåbär Party här hemma. Klockan 19. Alla är välkomna! Så vill du komma eller vet någon som vill komma är ni jättevälkomna! :) Jag ska bjuda på fika!! Haha. Det finns kläder både nyfödda, äldre barn och vuxna. Mer info finns på www.lingonochblabar.se.


Ellie fick denna fina tischan i lördags nä...

img_1628 (MMS)

Ellie fick denna fina tischan i lördags när vi va på torget. 100 spänn kostade den, dyraste tshirten jag köpt till henne! :) men hon kommer va sååå söt i den i sommar! Sötaste lilla sötsaken på beachen!


Våren kooooom nuuuuu! Jag är redo! :) jag ...

img_1627 (MMS)

Våren kooooom nuuuuu! Jag är redo! :) jag har massa nya vårkläder och ny skinnjacka och nya vårskor. Nya fina svarta converse :)


Grillning på Tahesjön.

Vi ville hitta på något roligt i det härliga vädret innan idag, och det slutade med Grillning vid Tahesjön. Eller på Tahesjön. :) Supermysigt! Synd  bara att det blåste lite, för det var lite kyligt.

Längtar så nu tills snön försvinner! DEt ska bli så skönt när det blir barmark ute!

Förresten om ni undrar vem hon som pälsat på sig så himla mycket så är det Sara.. Hon frös lite. :P Sara - Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Haha..




































Och så har jag även sorterat lite bland en...

img_1625 (MMS)

Och så har jag även sorterat lite bland en del av mina smycken. Hur mycket krimskrams samlar man på sig egentligen? Det är helt sjukt! :P


Jag har städat vårt badrumsskåp. Vad smuts...

img_1624 (MMS)

Jag har städat vårt badrumsskåp. Vad smutsigt det blir där inne fort, fast det är dörrar på! Men nu är de så rent o fint igen! :)


Tabergsmilen 2011 - 16 April.

I år är det sjätte gången vi går Tabergsmilen med namnet Pink Ladies. Och sjunde året jag går Tabergsmilen över huvud taget.

Vi är i grunden samma deltagare i Pink Ladies. Några har bytts ut hit och dit och några har hoppat av eller hoppat på, men vi som varit med alla åren är Jag, Sara, Frida & Emelie. Sen har Jossan varit med alla år utom första.

Tyvärr ska inte Sara gå i år. Inte heller Tesan som varit med de senaste åren. Men vi ska tänka på er när vi traskar fram där i solen i skogen och sjunger "För jag är lycklig, för jag är lycklig, för jag är lycklig Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag. Jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut!". Och när vi sitter i en glänta i gassande sol och fikar och dricker shots ska vi ta en för er också! :)

Vi som kommer gå i år är Jag, Frida, Emelie, Jossan, Emelie V & Hanna.

2010
Tesan, Hanna, Emelie, Josefine, Jag, Sara & Frida.


2009
Tesan, Jag, Petra, Emelie, Sara, Jossan & Frida.


2008
Frida, Sara, Jossan, Tesan, Isabelle, Jag, Emelie & Sofie.


2007
Frida, Jag, Emelie, Jessica, Jossan & Sara.


2006
Jag, Frida, Petra, Sara, Jessica & Emelie.


2005
Orkar inte leta fram något kort därifrån.. Men då gick iallafall Jag, Pernilla, Johnny, Jocke, Pernilla, Catta & Sebbe. Kommer inte ens ihåg vad vi hette, men det var säkert något fyndigt! :)

I morse var det dags för anmälning till Ta...

img_1621 (MMS)

I morse var det dags för anmälning till Tabergsmilen. Jag och Pernilla satt beredda vid telefonerna 08.00. I år var det Pernilla som kom fram först och fick äran att anmäla alla våra 9 lag. Hon kom fram redan efter 2 minuter. Förra året tog det mig 45 min att komma fram, även att jag ringde från två telefoner till två olika nummer. Vi fick våra vanliga tider vid 9-tiden. Perfa! :)


Foton.

Nu har jag lagt upp bilder på facebook från Fiskedagen i Ekornahult och Melodifestivalenfesten hos Petra & Micke förra helgen.

Ni hittar dem på länkarna här under. Jag har ju fortfarande inte lärt mig hur man länkar på ett snyggt sätt genom att bara skriva "här" och så kommer man till sidan. Någon som kan förklara för mig hur man gör?!

http://www.facebook.com/album.php?aid=281161&id=715071465&l=08e4b00bcf



http://www.facebook.com/album.php?aid=281171&id=715071465&l=7b21eadf32


Årets första grillning.
















Loppis och torget. Härlig lördagsmorgon! :)

img_1612 (MMS)

Loppis och torget. Härlig lördagsmorgon! :)


Tycker det är så kul att fota mina älsklin...

img_1611 (MMS)

Tycker det är så kul att fota mina älsklingar när de sover! De är så söta! <3 Kvällen har jag och Ellie spenderat hos Pilutta. Vi har grillat! Och det var supergott! :) Bilder kommer imån! Och sen kom Kim och hämtade Ellie och jag och Pilutta har kollat på premiäravsnitten av Desperate och Greys och även Off The Map, som kom med på ett hörn på vår inspelning. Det var bra avsnitt alla tre! Nu kom jag hem precis och kröp ner i sängen och ska strax sova. Ska bara läsa lite bloggar, kolla fb, hemnet och mailen först. Natti Natti allesammans!


Myyyyyys! :)

img_1602 (MMS)

Myyyyyys! :)


Jag och Ellie är hos mamma i Ekornahult oc...

img_1598 (MMS)

Jag och Ellie är hos mamma i Ekornahult och har badat Bubbelbad en timme nu. Så härligt i detta tråkiga vädret! Hon blev helt slut och nu sover hon på min arm på badrumsgolvet. Vi väntar på att Julia ska komma hem från skolan så hon också kan bada med oss! Under tiden tar vi en powernap! :)


Här stod min bil. Det blev bara ett hål kv...

img_1591 (MMS)

Här stod min bil. Det blev bara ett hål kvar när jag åkte innan! :P


Wtf!? Våren var ju här igår! Vart tog den ...

img_1590 (MMS)

Wtf!? Våren var ju här igår! Vart tog den vägen?


Lika som bär?!

Sådan far sådan dotter..


Eller?!



Inte riktigt lika lika kanske..


Men den finns där någonstans likheten. :) Skiljer ju lite i ålder på oss också iofs..

Ellies första kryptag.

Har ju glömt att visa er Ellies första kryptag hon tog förra veckan när vi var hos min syster i Tidaholm. Hennes första riktiga kryptag. Hon hade lite svårt att hålla balansen när både armarna och benen skulle röras framåt. Samtidigt. Sötgurkan. :) Men hon tar sig fram bra nu iallafall!

PS. Sänk ljudet och lyssna inte på hon som tjatar så blir de roligare att kolla på klippet! :) .DS


9 månader.

Idag blir Ellie 9 månader. Shit, tiden går så fort! Nu måste jag göra en ny kategori till och med. Ellie 9-12 månader. Nu har hon funnits hos oss lika länge som hon fanns i min mage. Det känns lite konstigt, för det känns som hon har vatt hos oss jämt. Iallafall väldigt länge!

Och så mycket har hänt på 9 månader. Helt otroligt! Människan är en helt otrolig varelse.

Jag visste inte innan vi fick barn att man kunde älska en människa så otroligt mycket. Att man kunde bry sig om någon mer än något annat i världen. Att en liten bebis kunde bestämma så mycket och styra allt runt omkring. Men det vet jag nu. Jag skulle göra allt för min lilla tjej! Precis Allt. Jag älskar henne till månen och tillbaka!


Här är hon helt ny.


Och här är hon nu.

Min fina fina prinsessa. <3

Libero & MAM.

Hit med pengarna, jag gör gratis reklam åt er nu.. Haha..


Jag köpte ny duschcreme och ny lotion till Ellie idag. Fanns inte Libero sist, så jag köpte Natusan, men hon har fått små små röda prickar över hela kroppen och jag antar att det var av det. Den lotionen var parfymerad. Vi har haft Libero innan och det har funkat kanon. Jag tycker den är riktigt bra faktiskt!

Och så fick hon nya nappar. Kim tyckte de va coola! :) Jag kör på MAM Air. Gillar dem! Lite dyrare, lite bättre! Hahah.. Vi har alltid använt MAM på nappar och nappflaskor sedan hon var liten och det har funkat kanonbra för oss!


Ny bilbarnstol till Ellie.

Vi har varit och handlat idag. Det var lite tomt i kylskåpet, och Ellie behövde lite blöjor mm.

Vi körde även förbi Babyproffsen för att titta lite på ny bilbarnstol till Ellie. Vi hade inte tänkt köpa någon idag, för hon åker fortfarande bra i det babyskyddet vi har, och det är så himla smidigt. Men varför vänta med att köpa stolen ändå?! Jag hade läst på innan om vilken jag ville ha och med hjälp av försäljaren och att vi fick se och jämföra stolarna i butiken så blev det den jag tänkt. En Acta Graco BeLogic. Vi fortsätter i Acta Graco spåret. Det har ju funkat fint hittils! Den är superfin! Men den va dyr.. :/ Fast hon måste ju ha en stol! Och hon kan ha den från hon är 9 månader (alltså idag! :) Haha. Det har jag inte tänkt på..) ända tills hon är 4/5 år eller väger 25 kilo så det är ju ett tag.

Sen är det också marknadens enda barnstol som är Plustestad Guld. Och det är väldigt positivt! För Plustestet är ett hårt test!

Slår man ut det på vad det kostar per dag så blir det ca 2,25 kr / dag. Skiiitbilligt för den säkerheten! :)

Se så skönt hon sitter i den! Hon somnar ju nästan så bekväm är den! :P








Såhär glad är Ellie när hon äter fisk! Pot...

img_1574 (MMS)

Såhär glad är Ellie när hon äter fisk! Potatis, lax och ärtor är den nya favoriten! Sen gillar hon potatis och rödspätta väldigt mycket också! Hon blir en fiskmänniska! Konstigt, för varken jag eller Kim är överförtjusta i fisk. Men det är bra, då blir hon smart! :)


Guuud vilket härligt väder det är ute! Nu ...

img_3743 (MMS)

Guuud vilket härligt väder det är ute! Nu känns de verkligen som våren är här! Jag har ju inte varit ute nu på några dar, så det var himla skönt med en promenad i vårsolen nyss! Frisk luft är ju alltid bra för kroppen! :)


Självklart hade Ellie med sig en av dockor...

img_1569 (MMS)

Självklart hade Ellie med sig en av dockorna hon fick av Tesan. Hon höll hårt i den hela vägen, och när solen sken i ansiktet på henne höll hon upp den framför sig som skydd. Sötnöt! :) Jag pratade med Tesan innan. Hon sa att hon har tillgång till dator nu. Så skönt för henne! Slipper hon vara så rastlös! Hon mådde bra, men va lite seg och frusen och trodde hon höll på att bli sjuk. Hoppas inte! Hon behöver vara frisk nu! Sen hälsade jag från massa personer som skickat hälsningar och hon tackade och hälsade tillbaka och så sa hon: -Åh herregud, hur vet alla detta :P haha. Jag sa att hon ska bara veta hur fort allt sprider sig och att det är flera hundra personer som har tänkt på henne. <3 Hon blev glad! Självklart har alla hennes vänner (och det är många!) tänkt på henne! <3 men de visste hon ju! Min darling! Det är underbart hur stark hon är! <3


Ellie är avslappnad vid frukostbordet. Föt...

img_1567 (MMS)

Ellie är avslappnad vid frukostbordet. Fötterna på bordet och tilbakalutad. Härlig morgon! :)


Jag har inte haft någon feber inatt. Så hi...

Jag har inte haft någon feber inatt. Så himla skönt! Jag har vaken frusit halvt ihjäl och hackat tänder sonen galning eller svettats så de runnit om mej och sängkläderna blivit dygnsura. Underbart! Däremot har jag vaknat kanske 15 gånger.. Men de gör inget. Jag känner mig iallafall piggare. Nu känns det som det bara gör skitont i halsen. Och utanpå halsen. Känns som hela halsen är ett stort blåmärke idag, och jag har svårt att svälja fortfarande och att vända huvudet åt sidorna.


Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen eft...

img_1556 (MMS)

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen efter ännu en lång dag. Jag var på vårdcentralen i morse. Hade först tänkt ta med mig Ellie dit, men precis när jag skulle väcka henne och klä på henne så ringde min mamma och sa att hon var färdig hos tandläkaren och va typ utanför och att hon kunde komma och ta henne. Perfekt. Tack snälla mamma! :) lite smidigare att åka själv faktiskt! På vårdcentralen konstaterades att jag hade halsfluss och jag fick penicillin att äta nu i 10 dagar. Skönt. Det känns redan bättre faktiskt! Jag hade halsfluss ganska ofta när jag va mindre, men jag minns inte att jag var såhär dålig då. Kommer bara ihåg att jag hade väldigt ont i halsen och svårt för att äta, inte att jag hade hög feber och ont i hela kroppen och allmänt slut hela jag. De blir la värre när man blir äldre kanske.. Haha. :) men det är en bra bantningskur med halsfluss! Iallafall om man behöver gå ner i vikt snabbt och sen kan gå upp igen. Jag har gått ner nästan 2 kg nu på de här dagarna. Så är de någon som behöver bli lite fit till helgen och kanske komma i den där klänningen som sitter lite extra tajt, kom hit så ska du få en riktig puss o så löser vi det! Haha. Läkaren sa att halsfluss inte är en luftburen smitta, utan en kontaktsmitta. Skönt det. Då är det inte lika lätt att smitta Kim och Ellie. När jag va på Apoteket och hämtade ut mitt recept passade jag även på att köpa en hel dunk med handsprit! Så nu smörjs det för fullt här hemma. Och det kommer jag fortsätta med! Jag tänker fan inte bli sjuk nåt mer nu! Sen köpte jag på mig ett lager med nyponsoppa, blåbärssoppa och fruktsoppa. Min käre sambo behagade inte komma hem förrän 20.30 idag, och då var jag helt slut. Jävla Karl igen!! Att det ska vara så mycket jobb att titta på just de dagarna när jag är sjuk. Som tur är för honom så överraskade han med att han har tagit ledigt imån och han har tänkt umgås med Ellie hela dagen så jag får vila. Skönt det. Där räddade han sig själv lite.. :) tråkigt att läsa om när jag beklagar mig, men så är det ibland.. Godnattpuss! Ps. Jag och pernilla skulle grilla idag och ha Greys och Desperate premiär, men vi får skjuta på de till helgen. Jävla skit. Men men. Den som väntar på nåt gott.. :)


En trött liten tjej som inte vill sova. Ve...

img_1554 (MMS)

En trött liten tjej som inte vill sova. Vet inte om jag sagt det, men jämt när Ellie ska sova så vill hon pilla med sina små fingrar i munnen. Känna på läpparna och tänderna. Hon måste göra det, annars kan hon inte somna. Det kvittar om man håller för munnen eller kniper ihop med läpparna allt man kan, hon ska ändå försöka trycka in sina små fingrar. Idag blir de Kim som får offra sig. Likadant igår. Jag är jättedålig idag, så det är inte så bra om hon pillar i min mun. Jag har haft feber till och från hela dagen och svinont i halsen och allmänt seg och slut. Kim var hemma och hämtade Ellie vid 14, sen har hon varit hos sin farmor. Jag har bara sovit. Precis hela dagen. Jag gick upp vid 20.30 och gjorde en kraftansträngning och bytte i sängen och tog en dusch. Det var verkligen behövligt, för sängkläderna var helt dygnsura! Jag ska till vårdcentralen imånbitti och kolla så jag inte har halsfluss. Fast hoppas det är det så jag kan få penicillin.. Nu kom Kim och Ellie hem. De har varit i Taberg och kollat på hockeyn. HV71 åkte ur serien. Jävla skit!


Usch. Idag har inte varit någon rolig dag....

img_1547 (MMS)

Usch. Idag har inte varit någon rolig dag. Jag är helt slut! Ellie har fortfarande nästan 40 graders feber och haft sen i lördags. Blir de inte bättre måste jag ringa läkarn imån! Och jag ha också blivit sjuk. Har ont i hel kroppen och ont i halsen och feber och är allmänt trött och slö. De e inget roligt att vara hemma själv med Ellie då. Vi har spenderat större delen av dagen i pyjamas.. Jobbigt bara att hon är så gnällig hela tiden och jag försöker leka med henne och underhålla henne fast jag inte orkar, men inget duger. Kim skulle på någon mässa efter jobbet och jag trodde han skulle komma hem vid 19 så jag fick lite hjälp. Vid 20 kom han och lämnade mcdonaldsmat och diverse värtabletter till oss, och så skulle han bara åka och hämta en sak. Det tog en och en halv timme innan han var tillbaka! 21.30! Då fick jag äntligen vila lite och ta en varm go dusch. Jävla Karl. Snacka om att jag varit arg på honom! Nu har jag fått det sagt. Skönt att skriva av sig lite och få klaga lite ibland! :P


De här två dockorna har Ellie fått av Tesa...

img_1496 (MMS)

De här två dockorna har Ellie fått av Tesan. Gullan & Vallmo Det är två av alla leksaker hon fått av henne, hon har mängder. Hon tycker om dem jättemycket! :) I morse hade jag ett missat samtal från dolt nummer. (Hade mobilen på ljudlös.) Jag gissade att det var Tesan, eftersom hon ringde från dolt nummer igår. Förresten, Igår när jag pratade med Tesan sa hon även att hon inte kom ihåg mitt nummer. Det var därför hon inte hade ringt tidigare. Jessica hade hjälpt henne leta fram mitt nummer så hon kunde ringa.. Härligt att höra! :) Jag va lite sur över att jag inte hade svarat i morse och hoppades hela dagen på att det skulle ringa igen. Det ringde inte på hela dagen. Däremot ringde det nu ikväll. Vid 22-tiden, dolt nummer. Jag visste vad jag skulle höra när jag svarade! "Hej. Det är jag." sa Tesan i andra änden. Så underbart! Vi tjötade på om allt möjligt! Hon lät precis som hon brukar i rösten. Glad och full av energi. Hon var uttråkad och hade inget att göra och kunde inte sova och hon ville åka hem! Haha. Så typiskt henne! :) Förstår att det inte är roligt att ligga där i en säng hela dagarna och inte göra så mycket. Hon sa många gånger att hon saknar mig och jag sa att jag saknar henne supermycket! Det gör så ont att jag inte kan hälsa på henne! Hon ville att jag skulle komma till henne. Jag sa att jag kanske kunde klä ut mig till sjuksköterska och smita in. Jag har ju maskeradkläder jag kan använda. Men vi kom fram till att det nog inte skulle funka! Haha. :) Jag skulle pussa Ellie från henne, och det har jag gjort! Jag sa till Tesan att hon fick ringa precis när hon ville om  hon hade tråkigt. Får se när det blir nästa gång. Känner jag henne rätt så blir det nog ganska snart igen! :) Goa glada söta underbara Tesan. Jag är så stolt över att du är min vän! Du är så otroligt stark som har fixat detta. Det är en ganska lång väg kvar, men du vet att jag finns här alltid! Jag älskar dig darling!


Efter vi varit ute och fiskat igår så åkte...

img_1544 (MMS)

Efter vi varit ute och fiskat igår så åkte vi hem till mamma och pappa och vilade lite. Mamma hade haft en köttgryta på spisen hela dagen som vi åt till middag. Det var supergott! Sen bastade och bubbelbadade barnen och de flesta karlarna. Vi åkte hem vid 17-tiden för vi skulle iväg till Micke och Petra på melodifestivalfest. Ellie hade nästan 40 graders feber så hon var inte så pigg, så hon och Kim åkte hem strax innan 22. Jag stannade kvar och dansade och tjötade och hade skitkul. Klockan var nog nästan 3 innan jag var hemma. Det var en jättetrevlig fest iallafall! :) däremot dagen idag har inte varit så trevlig! Men jag har fått sova mycket och Kim hämtade pizza innan som vi åt. Det var supergott! Hade inte äti på 24 immar så det var behövligt! Jag åt halva pizzan till middag och halva till kvällsmat! :) sen åkte Kim och Ellie iväg en sväng och kollade på fotboll och jag vilade i soffan. När de kom hem spenderades resten av dagen och kvällen också i soffan. Härligt! En riktig slapparsöndag! Ellie har fortfarande väldigt hög feber, trots Alvedon, och har haft hela natten och hela dagen. Så hon är lite gnällig och väldigt trött och gosig. Mysigt, men väldigt jobbigt.. Hoppas den har försvunnit imån!


Fiskedag i Ekornahult! :)

img_1543 (MMS)

Fiskedag i Ekornahult! :)


Darling Darling! Jag är så lycklig! Och li...

img_0935 (MMS)

Darling Darling! Jag är så lycklig! Och lite chockad.. :) Fina fina Tesan ringde mig nyss. Så underbart att prata med henne igen efter nästan 6 veckor. Det är obeskrivligt! <3 Hon var lika glad som alltid och lät som den goa härliga Tesan hon är! <3 Jag kan inte bli gladare än jag är nu! <3


<3



Nu när vi kom hem från Soya och jag loggade in på facebook hade jag ett nytt meddelande.
Jag visste redan innan jag tittade att det var från Tesan,
jag kände det på mig.

Så underbart.

Jag blev så glad. Ett stort leende smög sig på samtidigt som
en liten liten tår rullade ner för kinden.

Jag är lycklig nu. Hon har inte glömp bort mig! :P

Det gjorde hela min helg! Nu kommer denna helgen bli så jävla bra!




Födelsedagsmiddag på Soya.

Middagen på Soya var TOPPEN. Så otroligt gott! Och trevligt. Det var första gången Micke & Petra åt mongolisk buffé. Ja, första gången de var på Soya till och med! :) Och så var det Ellies riktiga stora middag på resataurang. Hon skötte sig galant! Hon satt så snällt i sin stol och lekte lite och smaskade riskakor och gröt och pillade på massa saker. Hon blev lite lite rastlös mot slutet, men det var inte så konstigt! :) Hon var duktig iallafalla! :)







Och Grattis ännu en gång fina fina Sara! Du är en av de vänner jag känt längst. Hela livet faktiskt. 25 långa år idag! Och vi har haft så roligt och varit med om många härliga saker tillsammans. Jag älskar dig!


Ellie har gjort sig fin och tagit på sig l...

img_1541 (MMS)

Ellie har gjort sig fin och tagit på sig lackskorna. Nu är hon redo för födelsedagsmiddag på Soya. Sara fyller 25 idag så vi ska fira henne. Hipp Hipp Hurra! :)


Kan ni gissa vad detta är?! :P

img_1537 (MMS)

Kan ni gissa vad detta är?! :P


Och så köpte vi denna fina duschmattan ock...

img_1535 (MMS)

Och så köpte vi denna fina duschmattan också på Ikea. Så nu kan Ellie sitta själv när vi duschar! :) vi tog en lång dusch tillsammans innan. Lite trångt, men de gick! Hon älskar att duscha! :)


:)

img_1532 (MMS)

:)


Ellie fick äta lunch själv i förmiddags. F...

img_1529 (MMS)

Ellie fick äta lunch själv i förmiddags. Först majs och russin, och sedan gröt. Det gick sådär.. Haha. Hela golvet var fullt av majs och hela bordet och hela hon var full med gröt efteråt. Men hon tyckte det var roligt! :) och gott! Vi skaffade ett bälte till matstolen och ett bälte till gåstolen igår också när vi va på Ikea, så nu sitter hon fast iallafall. Hon har annars fått för sig att hon ska försöka klättra och dra sig ur både stolen och gåstolen. Men nu går det inte! :)


Time for dinner! Samma mat fast i olika ko...

img_1536 (MMS)

Time for dinner! Samma mat fast i olika konsistens! :)


Underbara fina Tesan. Jag saknar dig så! T...

img_1521 (MMS)

Underbara fina Tesan. Jag saknar dig så! Tesan ringde till Pernilla idag. Igår ringde hon till Frida L, och i förrgår till Jessica H. Jag tror hon bara får ringa ett samtal om dagen. Hon får inte anstränga sig för mycket. Hon hade låtit som den glada goa tjej hon är när Pernilla svarade. Frågat om vad som hänt hemma och sådär. Helt underbart! Hon var trött på sjukhuset och ville komma hem. Så typiskt henne! Haha.. Hoppas hon ringer mig snart! Vi träffades inte lika ofta nu på senaste som vi gjort innan. Tyvärr. Hon flyttade ju till stan och partymänniska som hon är va hon ute och härjade varje helg (om hon inte jobbade), och jag har ju varit lite lugnare på den fronten sen Ellie kom. :P Men det spelar ingen roll. Varje gång vi ses så är de som vi träffades dagen innan. Jag förstår om hon ringer till de hon umgick mest först. Bara jag inte är sist på hennes ringa-lista så är jag nöjd! :) Hon sa även att hon inte får ta emot besök ännu. Hon är fortfarande väldigt trött och måste vila mycket. Jag vet att jag snart kommer få träffa henne och jag kan vänta. Den dagen kommer jag vara så lycklig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :)


Köpte även russin. Mest för att jag tyckte...

img_1514 (MMS)

Köpte även russin. Mest för att jag tyckte att de små paketen var så söta! De ser ut som små tablettaskar! :) nyttigt godis! :)


Igår när jag var och handlade köpte jag ri...

img_1515 (MMS)

Igår när jag var och handlade köpte jag riskakor till Ellie. Miniriskakor. Hon gillar dem jättemycket! :)


Mmmmmm!

img_1513 (MMS)

Mmmmmm!


Jäklar vad de snöar ute! Riktigt stora fli...

img_1512 (MMS)

Jäklar vad de snöar ute! Riktigt stora flingor! Och jag som trodde våren var på väg.. :/ hoppas det smälter bort direkt! Det blev lunch hemma hos Sara idag. Vi har gjort pasta och baconsås med lök och champinjoner. Smaskens! :)


Ellie busar med de andra barnen på babymus...

img_1509 (MMS)

Ellie busar med de andra barnen på babymusiken! :)


När jag tittar på Ellie så ser det ut som ...

img_1507 (MMS)

När jag tittar på Ellie så ser det ut som hon ligger i en stor maräng och sover! :) Kim bygger upp med kuddar på sin sida varje morgon innan han åker till jobbet för att hon inte ska få för sig att krypa iväg och ramla ner på golvet. Det har hon redan provat en gång för några veckor sedan, så det behöver hon inte göra igen Iofs, men hon kanske har glömt hur de va..  Jag har precis gett henne välling och hon har precis somnat om. Jag ska se om jag kan göra desamma. Idag är det spädbarnsmusik som står på schemat 10.15-12. Så får vi se om de finns någon som vill äta lunch med oss efter de?! :)


Att hon inte kan ligga rakt i sängen! :P H...

img_1503 (MMS)

Att hon inte kan ligga rakt i sängen! :P Här ska jag krypa ner nu och gosa och lägga mig jättenära Ellie och mysa lite med henne innan jag somnar. Underbart! :)


Att hon inte kan ligga rakt i sängen! :P H...

img_1503 (MMS)

Att hon inte kan ligga rakt i sängen! :P Här ska jag krypa ner nu och gosa och lägga mig jättenära Ellie och mysa lite med henne innan jag somnar. Underbart! :)


Det var den här fina tvålen och handlotion...

img_1501 (MMS)

Det var den här fina tvålen och handlotionen som jag köpte på rusta idag. Köpte en uppsättning till mig och en till mamma. Såg dem hemma hos Kims syster Sara när vi va där sist och tyckte de va så fina så jag var tvungen att köpa en uppsättning till toan. Skönt att ha handlotionen nära till hands varje gång man tvättat händerna! :)


Darling.



Jag blir så glad när jag hör om Tesans framsteg. För några veckor sedan levde vi på hoppet, nu lever på att hon faktiskt har klarat sig och är så pass pigg att hon pratar och skrattar och skämtar igen. Att hon klarar av att prata i telefon. Det är helt otroligt!

Som jag sagt flera gånger innan så är du ett mirakel gumman. Du är helt otrolig som är så stark och kämpar på och återhämtar dig. Jag saknar dig så. Jag tänker på dig varje timme, varje minut, det har jag gjort i över fem veckor nu.

Jag längtar så tills den dagen jag får träffa dig. Krama dig och pussa på dig och snacka massa skit och kanske äta någon fettig flötig mat! Haha.. För det är vi bra på du o jag! :)

Fortsätt som du gör! Du är bäst! Jag älskar dig!

Puss på dig Darling! :)

Rusta, Maxi & Hockey i Ehult..

Efter föräldrarträffen åkte jag och Ellie till Rusta en sväng och sen till Ica Maxi och handlade och sen åkte vi ut till Ekornahult för att kolla på hockey. AIK-HV borta. (Inte Linköping!! Haha..) AIK vann med 2-0. Inte bra!!!

Mamma bjöd på revben och jättegod sallad som vi mumsade i oss. Mmm.. Smaskens! :)









(Bilderna är tagna med mobilkamera med blixt i ett mörkt rum, därför lite dålig kvalité...)

Mamma/Barn-träff hos Lovisa & Markus.



Idag har vi träffats i mammagruppen hemma hos Lovisa & Markus. Vi var inte så många idag, 4 mammor & 5 barn, men det var trevligt iallafall. Det bjöds på gott fika och en underbart god kaka till efterrätt.

Här är Ellies kompisar som hon har busat med idag..

Tvillingarna Edith..


Och Hanna.


Dagens värd: Markus.


Och Signe.



En utslagen liten prinsessa. Snacka om att...

img_1489 (MMS)

En utslagen liten prinsessa. Snacka om att sova skönt! :)


Jag och Ellie har bäddat om i vår säng med...

img_1492 (MMS)

Jag och Ellie har bäddat om i vår säng med de nya sängkläderna jag fick av mamma, pappa och Julia i födelsedagspresent! Och med vår säng menar jag min, kims och ellies eftersom ellie sover hos oss varje natt. Jag funderar varje kväll när hon har somnat på om jag ska lyfta över henne till sin säng, men jag tycker det är så mysigt att ha henne hos oss! Och hon sover bättre då! Nu sover hon 22-07 oftast och då ger jag henne lite välling och så somnar hon om och sover till ca 9. Såhär fint blev det i sovrummet! Och nästan lite hotellkänsla över det eftersom de är vita sängkläderna! Superskönt kvalité var det också! Här kommer vi sova gott i natt! :)


Ellie kör några dansmoves i sin nya body. ...

img_1485 (MMS)

Ellie kör några dansmoves i sin nya body. Jeanette, den fick hon av dig och Ronnie när hon var ganska ny! :) nu kan hon ha den! :) den andra är fortfarande alldeles för stor, men hon växer nog i den med snart! :)


Denna fina kudden ska jag vila huvudet på ...

img_1487 (MMS)

Denna fina kudden ska jag vila huvudet på inatt! :)


Hur myyyyyysigt?! :)

img_1473 (MMS)

Hur myyyyyysigt?! :)


Tidaholmsbesök..

Idag har jag & Ellie & Sara varit i Tidaholm och hälsat på min syster. Och Robban me såklart! :)

Vi va först hemma hos dem och kollade på huset, för Sara har inte varit där förut, och sedan åkte vi in till stan och åt lunch. Jossans kompis Emma kom och vi åkte till återbruket (typ loppis) en sväng och tittade, men gjorde tyvärr inga fynd idag. Efter det så åkte vi hem till Jossan och Robban igen och så drack vi kaffe i solen och fikade lite innan vi åkte hem.

En härlig dag! Det är skönt att hon inte flyttade längre bort min syster. Det tar inte så lång tid att åka till Tidaholm. Hade varit värre om hon bott i Norrland eller nåt. Då hade det inte varit så lätt att impulsbesöka henne! Haha.. I sommar kommer jag och Ellie åka dit ofta och mysa på deras trädgård och se vilka framsteg de gör med huset!

Här kommer lite bilder..

























När vi kom hem så plockade jag lite här hemma och grillade kyckling och sen satte vi på en film. Die. Den var lite bra. Kädes väldigt SAW-inspirerad. Men den funkade.. Och efter det gick Kim och Ellie och la sig och jag körde Crosstriner i 25 min till "Americas got talent" och så mitt vanliga kvällspass med situps, armhävningar och benlyft. Sen har jag gjort min kvällsritual (Tandborstning, insmörjning, ppiller, vattendrickning, internetkoll mm). Och nu är jag redo för sängen..

Får se vad morgondagen har att erbjuda. Vi har iallafall en föräldrarträff inbokad hemma hos Lovisa & Markus. Det ska bli trevligt! Godnatt och kramar till er allesammans!

Då var det måndag igen...

Tiden går så fort! Men detta är lite av det vi hunnit med idag:

*Långpromenad i Ekornahult. Jättehärligt väder i solen och i skogen där det var vindstilla, men där det var öppet höll vi nästan på att blåsa bort! :P

*Middag i Ekornahult. Kokt potatis, pepparrotssås och falukorv. Väldigt smaskigt!

*Vattengympa på Flahultsbadet. Hade lite halvplaner på att gå med en tjej i mammagruppen, men hon hann inte så jag gick själv. Funderade på att skita i det först, men det var faktiskt riktigt roligt! Kanske ska fortsätta med det en gång i veckan nu.. Med alla panchiisar! Haha..

*Hockey hos Johnny. Iofs bara sista perioden, men iallafall hockey. Hv va riktigt kassa! Förlorade mot Linköping Hemma. 2-4 blev resultatet.









Pratade även lite med Tesans mamma i morse och fick ganska många positiva besked, så det har gjort hela dagen mycket mycket bättre! :)

Hon har flyttat till Rehab idag. Ännu ett nytt ställe för henne att lära känna. Allt går framåt och hon gör framsteg varje dag trots sin trötthet. Hon pratar om oss alla och hälsar till oss att hon saknar oss.

Igår hade hon frågat om Ellie. Och funderat på hur stor hon har blivit och att hon säkert växt jättemycket och om hon kommer känna igen henne. Så underbart. Då rann det några små tårar nerför min kind när Eva berättade det.

Vi finns här för dig gumman när du orkar träffa oss. Jag vet att du behöver vila länge nu och det får ta den tid det tar. Mig blir du aldrig av med! Massa kärlek och styrka till dig! Pussar & Kramar

Så här mycket fina blommor har jag hemma n...

img_1445 (MMS)

Så här mycket fina blommor har jag hemma nu. Älskar "färska" blommor! Det är så fint! :) Älskar att fylla år! Men nu blir jag inte äldre va?! 25 är väl en ganska lagom ålder! :)


Darling.

Jag messade med Eva igår också. Hon skrev att Tesan gör små framsteg varje dag! Och att hon pratar mer och mer. Hon skrev också att det är tröttheten som är jobbig, hon måste vila mycket, och enligt doktorn kommer så att vara väldigt lång tid. Sen skrev hon att de får också begränsa sina besök och att sova o vila är prio ett.

Hon lovade att hon hälsar och pussar från oss allihop.

Skönt att det går åt rätt håll. Att hon gör framsteg. Hon är verkligen så otroligt stark. En riktig kämpe. Ett mirakel.

Jag saknar dig otroligt mycket min Darling. Jag tänker på dig hela tiden och ofta så drömmer jag om dig också. Skönt att ha dig i drömmarna, det känns nästan som att jag fått träffa dig när jag vaknar.

Igår var det extra jobbigt. Det var tufft att inte du var med! Att fira min födelsedag och ha mina närmaste tjejer omkring mig hela dagen. Men inte du. Du var otroligt saknad! Hade du kunnat så hade du vatt där med oss och skrattat ditt härliga skratt och dansat hela natten lång, det vet jag. Men du fanns med oss allihopa i tankarna och i hjärtat.

Jag älskar dig min Darling!


Bästa bästa födelsedagsfirandet!

Dagen igår var helt perfekt! Jag hade verkligen det skitkul! Tack mina fina vänner för att ni fixat och donat med allt! Jag är så lyckligt lottad som har er! Ni är helt underbara! Jag älskar er!

Tyvärr så tog jag inte ett enda kort igår. Jag vet, helt otroligt!! :) Men jag tyckte det var himla skönt att inte ha någon kamera faktiskt! :) Alla andra fotade så det kommer nog komma kort på facebook i veckan iallafall! :P


Såhär såg min dag ut:
Kim släppte av mig hos Pernilla vid 12-tiden, och där blev jag serverad ett glas kallt vin i solen på hennes altan tillsammans med henne, min syster Josefine & Frida U. Det var smaskigt! Skönt att bara sitta där i solgasset och ta det lugnt en liten stund.

Sen bar det av iväg med bilen. Jag fick ögonbindel på mig. Lite jobbigt eftersom jag blivit åksjuk på senare, men det gick bra ändå.. Väl framme på ett väldigt blåsigt ställe leddes jag uppför en lång trappa och då kände jag igen mig. Vi var på Frysen och skulle spela AirSoft. Så jävla roligt! Jag hade hoppats på att det var det vi skulle göra, men jag trodde faktiskt inte att vi skulle det. 17 styckna var vi som var med och spelade. Vi delade upp oss i två lag och sen lekte vi lite i en timme ungefär. Jag blev träffad rätt ordentligt på armen och låret, men annars inga större skador. Inte som för 2 år sedan när hela knogen svullnade upp! :P

Efter det så var det ögonbindel på igen och den gången slutade resan hemma hos Petra. Jag blev inledd med ögonbindel på och hade inte en aning om var vi någonstans! Jag trodde vi va i en stuga i skogen någonstans, det var varmt och luktade mat. Precis som i fjällen när man åker skidor och stannar i toppstugan för att äta lunch. Men så kände jag Petras parfym och när jag blev ledd uppför en trappa förstod jag att det var där jag va! Där var också Petra, Heléne, Sara & Frida. Det bjöds på underbart goda kräftpajer, fast med räkor (haha) som Jossan hade gjort och sen blev det lite gott att dricka och massa tjöt och mys.
Jag fick order om att duscha och fick en bikini att ta på mig och så hade de tappat upp ett jättehärligt bubbelbad och tänt massa ljus och gjort mysigt åt mig med mousserande vin och massa frukt. Petra gjorde en hårinpackning på mig och en ansiktsmask och så fick jag gurkor för ögonen och bara låg och njöt!
Sen efter badet så blev jag sminkad och fick håret fixat. Så skönt att inte behöva göra något själv! Det var verkligen underbart. Petras spa. Bättre än ett riktigt spa! :)

Sedan när vi gjort oss iordning och alla var snygga som fan så var det ögonbindel på igen och jag antog att vi skulle på fest någonstans, men jag hade ingen aning om vart. Vi stannade och gick in och jag hörde massa röster och när ögonbindeln togs av satt alla mina fina vänner där och sen blev det fest hela natten lång! Vi var i Stavåkra stugan. De hade gjort iordning så fint och pyntat och dukat och fixat och haft sig! Det bjöds på underbart god mat och tårta och jag fick drinkar och cider och jag minglade och vi tjötade och vi dansade och hade skitkul. Vid 3-tiden blev jag avsläppt här utanför och då var jag trött och nöjd och sov gott! Jag saknade Ellie ganska mycket också, men idag var det rätt skönt att hon inte var hemma så jag kunde få sova ut ordentligt! :)

Jag fick även göra några lekar som var hämtade från tvprogrammer minuten och jag klarade alla tre! Så grym är jag. På en minut skulle jag bygga upp en pyramid av 28 plastmuggar och sen ta ner den igen och samla alla glasen på varandra precis som de va när jag började. Det fixade jag precis på sekunden tror jag! Sen fick jag en boll fastbunden i ett snör runt midjan och så skulle jag slå ner en plastmugg från ett bord fyra gånger genom att snurra runt. På en minut. Det fixade ja också! Sen så fick jag 2 burkar cider och 3 burkar öl framställda på bordet och så skulle jag dricka ur så mycket ur burkarna så de kunde balansera på kanten. Jag var tvungen att klara 3 av 5 på en minut. Jag såg tidigt att burkarna ställdes fram på bordet och fattade att det var det jag skulle göra och söt verkligen för det. Jag trodde inte jag skulle klara det. Jag har jättesvårt att dricka kolsyra snabbt. Men jag fixade det galant och även fast hela magen höll på att vända sig ut och in så var jag väldigt nöjd övermin insats! :)

Jag fick fina presenter igår också! :) Tack alla!

Av Pernilla & Niclas & Barnen fick jag en klippning och slingning hos Sofie i hennes salong.


Av Jossan och Robban fick jag ett jättefint halsband.




Och av alla (nästan) som var på festen, plus mamma & pappa och Sofie & Anthon fick jag denna jättefina blomgruppen! och även....








...ett fallskärmshopp!!!! Jag blev sååå glad! Som jag har önskat mig det! Jättelänge! Det ska bli så jävla roligt! Jag har varit inne på hemsidan idag och läst och kollat på bilder och filmer och jag längtar så jag dör! STORT TACK ALLESAMMANS!!


Sen fick jag detta assnygga linnet och spetsleggings av Jessica & Anders. Det passade perfekt! Härligt!

Hon växer.

Tiden går så fort! Ellie börjar bli stoooor! Nu är hon ingen liten ny bebis längre! Kolla vad hon kan! Och jättenöjd är hon! Haha..




Mmmyyyyyyysssss!

Mina två älsklingar nyduschade och fräscha! De finaste i hela världen!

Kolla in Ellies tuppkam! :) Haha.. Håret växer! Snart kanske jag kan börja använda hennes hårspännen och så kanske kanske vi kan få till en liten tofs på 1-års dagen! :)












Vilka underbara människor det finns! Jag v...

img_1431 (MMS)

Vilka underbara människor det finns! Jag var och levererade en mangel på Rosenlund som jag sålt åt mamma. Bara för att jag fyllde år igår och vi skulle fira mig idag sprang hon och hämtade några rosor till mig som jag fick! :)


Här e jag osminkad och redo! Det blev inge...

img_1428 (MMS)

Här e jag osminkad och redo! Det blev inget Babysim idag, för Ellie hade 39 graders feber i natt. Lilla pluttan. Så vi har inte sovit så bra i natt. Och jag vaknade upp med nackspärr.. :/ typiskt. MEN! Jag hade ett mål tills idag. Och det var att gå ner 3 kg. Och Yeeeeees! Det har jag lyckats med! Härligt! Nu är det bara 7 kg kvar innan Barcelona. Får se hur det går.. :P


Idag är ingen vanlig dag..

..för idag är min 25-års dag! Hurra hurra hurra! :)

Det har varit en bra dag! Jag har fått massa sms med gratulationer, några telefonsamtal med gratulationer och gratulationer på facebook och till och med två bilder med hälsningar på jnytt. Inte dåligt! :)

Jag gick upp redan 6.30 idag så jag börjar bli trött nu.. Det ringde i telefonen och väckte mig. Hade några annonser ute i JP (JpLoppis) åt min mamma och folk är ju tokiga som börjar ringa så tidigt! :) Sen har det fortsatt hela dagen..

Idag har jag & Ellie förutom svarat i telefon, duschat jättelänge, städat, varit och handlat och gjort smörgåstårta och mysit. Det har varit en lite stressig dag, men jag fick ihop den iallafall väldigt bra!

Nu ikväll hade vi lite kalas här hemma. Min mamma, pappa & syster, mina svärföräldrar & Custom (hunden), min farbror och min farmor var här och åt smörgåstårta och firade mig. Det var en mycket trevlig kväll! Och jag fick fina paket av allihopa. :)













Av Kim fick jag ett par jeans, ett par skinnbyxor och en svart skinnväska. Det visste jag redan för det har jag valt själv! :) Men sen överraskade han mig med ännu en present! En fotokurs! Jag blev superglad! Dels för att han varit lite kreativ och kommit på det själv och gjort slag i saken och fixat det, och dels för att jag väldigt väldigt gärna vill gå en fotokurs! Det ska bli riktigt roligt! :)









Av mamma & pappa & Julia fick jag nya kuddar till sängen, vita påslakanset till sängen och ett vitt underlakan, en broschhängare och en tulpanbukett. Allt hade jag önskat mig så jag blev superglad! :)












Av Svärföräldrarna och Kims bror fick jag två jättefina vaser, en underbar blombukett med krysantemum (tror jag de heter, jag borde ju veta iofs..) och påskliljor och en massage och fotmassage. Underbart! :)







Av farmor fick jag blommor och av min farbror pengar.

Nä, nu måste jag förska sova så jag orkar med dagen imån. Det är ju då det riktiga partyt är! :) Vi ska upp tidigt och åka på babysim och sen ska vi lämna Ellie till Kims mamma så ska hon sova där tills Söndag. Jag ska vara färdig vid 12-tiden (om inte tidigare). Då händer de något! :) Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra.. Men jag tror de kommer bli skitbra! Jag ska vara proper men inte för iordninggjord. Haha.. :) Hatar att inte veta eller ha kontroll på saker och ting. Men jag älskar överraskningar. Det går inte riktigt hand i hand de där.. :) På kvällen blir de fest iallafall! Vet inte var, men bara jag får va med alla mina fina vänner så spelar det absolut ingen roll!

Nu har jag iallafall packat och gjort iordning allt inför morgondagen! DEt blev många väskor! En till babysimmet. En till mig under dagen och med festkläderna. Ellies skötväska och sem em väska med kläder och blöjor och mat mm. till Ellie, och så gåstolen och lite leksaker. Och vagnen och ytterkläder. Sen har jag lagt fram kläder till mig imån och kläder till Ellie imån. Så nu är jag redo! Ni kan komma och hämta mig nu om ni vill! :)

Sov Gott allesammans för det ska jag göra! :P

Bilder från Spädbarnsmusiken i Torsdags.














Mitt lilla träsktroll! :)




Dan före dan..

Idag har vi varit på spädbarnsmusik. Det var trevligt som vanligt! Hade med mig kameran och tog lite kort, men orkar inte lägga upp dem nu så de kommer en annan dag.. Kanske imån.

Sen åkte vi till Pernilla och jag lagade lunch (Pernilla jobbade hemifrån) som vi åt. Efter det åkte jag och Ellie hem och vilade i sängen i 2(!) timmar! Det är nog därför jag är så pigg nu.. :P

När Kim kom hem åkte jag upp till Flahultsbadet och träffade Beatrice från mammagruppen och så simmade vi 40 min och bastade en liten stund. Så skönt! Måste börja simma igen varje vecka! Det var riktigt härligt! Och bra träning också!

Sen när vi var färdiga där mötte jag upp Johnny och Pernilla vid shell och så åkte vi in till a6 för att köpa födelsedaspresent till mig från Johnny. Det var hans förslag! Vet att han haft Tesan till hjälp på mina tidigare födelsedagar, men nu fick jag själv duga i egen hög person! :) Jag behövde faktiskt något nytt till Lördag och min överraskningsfest. Vilken jag ser fram emot sååå mycket! Jag ser fram emot hela dagen! Jag är supernyfiken på vad vi ska göra! :) Hatar att inte ha kontroll! Jag hittade kläder på H&M som jag gillade skarpt! Jag köpte även en ny bh också på H&M. En vit i spets. Likadan som den grå jag köpte i början på veckan fast i rätt storlek denna gången. (Fanns inte sist men jag hade bestämt mig för att jag skulle ha en bh så jag köpte en som va lite för stor runt om.)

Iallafall så fick jag de här kläderna av Johnny i födelsedagspresent! Härligt att få presenter redan idag när jag inte fyller förrän i morgon! :) Tack min käre bror! :)




Köpte även på mig ett lager cider från systemet och cider till Kim till lördag och lite öl tills imån. Imån ska jag & Ellie åka och handla och sen ska vi baka tårta och städa här hemma. På kvällen kommer Mamma, Pappa & Julia och Kims Mamma & Pappa på lite födelsedagsfirande! :) Mysigt! En mjukstart inför Lördag! Hahha.. :)

Nu är de la bäst jag försöker sova. Cheaters är på tv så jag ska slänga ett öga på de innan jag somnar!

Natti Natti!

Den fina blombuketten jag fick av mina fin...

img_1422 (MMS)

Den fina blombuketten jag fick av mina fina arbetskamrater!


Fullspäckad dag..

Idag har återigen varit en fullspäckad dag! Har inte varit hemma sedan i morse.

Vi har bl.a hunnit med att fika på jobbet. Födelsedagsfika. Jag blev bjuden på biskvier och så fick jag en supermegadunderfin blombukett! Vilka fina arbetskamrater jag har! :)



Sen efter det tillbringade jag & Ellie några timmar hemma hos Sara. Vi åt lunch och busade lite med Ellie och hade det trevligt. Jag försökte känna en spark på Saras mage och lyssna om jag hörde bebisen där inne, men jag varken kände eller hörde inget. :( Men jag pratade lite till den iallafall. Eller till henne där inne för jag tror det är en tjej! Jag pysslade även om Saras orkidéer lite. haha.. :)







Sen kom pernilla förbi på lite kaffe och fika. Och när hon åkte så åkte jag & Ellie också. Vi hämtade Pernillas barn på Råslätts Ip som hade åkt skridskor och sen begav vi oss till Taberg. Där sov Ellie i vagnen ganska länge medans vi hade bilinspektion och så körde vi in en bil till stan och sen tog vi de lugnt en stund. Lite senare kom Johnny och vi lagade pasta med baconsås och kollade på Jackass 3. Riktigt rolig faktiskt! Ganska så äcklig emellanåt, men ändå rolig. Sjuka människor. :)


Mitt hjärta.

Fick svar från Eva för en liten stund sedan. Skönt nu när vi inte hört något på 4 dagar..

Det händer lite positiva saker för Tesan! Hon har bl.a fått ta bort tracken och försöker prata lite. Men det är tufft efter så många veckor med slangar i näsan och halsen. Hon får också sitta upp en liten stund i en liggstol, men hon är fortfarande väldigt trött och orkar bara korta stunder åt gången.

Men hon kämpar på! Hon gör lite framsteg och det känns underbart!

Hon får fortfarande inte ta emot besök, utan det är bara de allra närmaste som får vara hos henne. Tufft för oss, men så är det. Det är tufft för alla. Vi förstår.

Eva skrev även att vi kommer behövas framöver för både Tesan och familjen.

Och så avslutade hon med: Så glad att ni finns, vi känner er närvaro hos oss!




Ssscccchhhhh! Jag ska gömma mig! Säg inte ...

img_1396 (MMS)

Ssscccchhhhh! Jag ska gömma mig! Säg inte till någon vart jag tar vägen.. :)


Ellie har fått nya nappar. Påsknappar! :)

img_1395 (MMS)

Ellie har fått nya nappar. Påsknappar! :)


Darling darling..



Idag är det fyra veckor sedan Tesans olycka. Tiden går.

Vi har inte pratat med Eva nu sedan i fredags. Har försökt ringa idag, men inget svar. Ska ringa imån igen.

I fredags var det iallafall "bra". Tesan var väldigt trött, men hon var vaken korta stunder och så som innan. Hon övade också på att vara utan respiratorn och det funkade bra.

Det är längesedan vi pratade nu Darling. Det känns så himla konstigt! Jag saknar dig jättemycket och hoppas att jag snart får träffa dig! Det har jag gjort sedan dag ett, men nu känns det som att jag snart kommer kunna göra det. På riktigt. Snart är du vaken.

Jag tänker fortfarande på dig varje dag, varje timme. Jag tänker på saker vi gjort och minnen vi har. Hela tiden är det någonting som påminner om dig. Underbara du.

På fredag fyller jag 25 år. Det hade varit en underbar födelsedagspresent om jag kunde få träffa dig då. Då behöver jag inga mer presenter. Det hade varit den största och bästa presenten någonsin!

Men jag vet att du måste få den tid på dig som du behöver och att jag kommer få träffa dig när du är redo. Jag ska inte stressa. Som jag sagt innan, vi har all tid i världen på oss.

Fortsätt kämpa. Jag älskar dig gumman! Massa pussar och kramar till dig!

Tesans Insamling.



Insamlingen till Tesan och hennes familj har gått bra! Läste precis på Angelicas blogg (www.angelicaviklund.blogspot.com) att de har fått in över 8000 kr nu. Härligt!

Det är roligt att se att så många vill vara med och stötta, både nära vänner och folk som bara känner för att visa sitt stöd. Underbart.

Läste också att pengarna kommer att föras över till familjen på fredag. Tillsammans med ett kort där alla namnen kommer finnas på de som varit med.

Hoppas det kommer hjälpa familjen en liten bit på vägen iallafall och täcka lite av de kostnader som blivit och kommer att bli.

Vill du var med och bidra?! Alla summor, stora som små, är till stor hjälp. Här kommer kontouppgifterna ännu en gång:

Clearingnummer: 8150-5
Kontonummer: 904 496 019-4
Kontoinnehavarens namn: Angelica Viklund



Nya skötväskan!

Rensade ur Ellies skötväska innan och packade den nya. En svart i skinn. Det var Kim som valde den.
Så bra blev det! Vad mycket onödig skit man släpar med sig hela tiden egentligen! Denna väskan var mindre, och fast den andra var helt fullpackad så blev denna precis lagom packad när jag va färdig!