Sarabesök, Föräldrarträff hos tvillingarna & Jessicadate.

Först i förmiddags kom Sara hit en sväng. Jag bakade snickerskaka tills imånkväll och så fikade vi lite och tjötade och umgicks. Alltid lika trevligt!

Sen var det dags för föräldrarträff vid 14. Eftersom Caroline var sjuk idag så blev det inget hos henne och Emma idag som först var bestämt. Vi sköt på det tills nästa vecka. Men vi träffades hos Emma och tvillingarna i Taberg istället. Det var trevligt som vanligt! Det bjöds på våfflor med grädde och sylt. Jättegott! Det var längesen jag åt våfflor!

Idag var vi fyra mammor och fem barn. Det var två veckor sedan vi sågs nu, så det var ett tag sedan. Det märks att barnen blir större och att de börjar bli lite mer rörliga nu! De kryper och busar med varandra och ska klättra och resa sig mot allt. Så roligt att se, men det är ju lite mer jobb! De börjar bli så stora de små liven!













Sen efter träffen åkte jag och Ellie direkt in till stan och mötte upp Jessica på torpa och så promenerade vi en sväng bort till Kaffe Paus. Va inne där och tänkte fika, men sen beslutade vi oss för pizza på Evergreen. Haha.. Men gott var det! Och vi delade, så så onyttiga var vi inte.. :P Sen promenerade vi tillbaka. En trevlig date! Det var ett tag sedan vi träffades nu! <3





(De två sista bilderna är lånade från Jessicas blogg. www.jeeessssica.blogg.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback