Vi kommer en bit på vår tank! Skönt att sl...

img_7495 (MMS)

Vi kommer en bit på vår tank! Skönt att slippa tanka så jävla ofta! ::))


Mmmm! Smör är gott! :)

img_2613 (MMS)

Mmmm! Smör är gott! :)


Ellie är duktigare än Kim..

Mycket duktigare! Hon hjälper ju iallafall till! :)




Kan själv! Nästan iallafall! :)


Inbrottssäkert.



Jag har fått sätta lås på vårt  kylskåp! Ellie är där hela tiden och lyfter ut saker och flyttar runt saker och häller ut mjölk på golvet. :)


Helgen som va...

Jag har vatt dålig på att blogga några dar nu.. Har inte hört av mig alls på 4 dar, det har nog knappt aldrig hänt innan.. Men jag ska försöka hålla er lite uppdaterade! :)

FREDAG!

På Jobbet i fredags ägnade vi hela dagen åt att samla löv. Det kändes ganska meningslöst för när jag kört över ett kvarter och samlat upp alla löv så blåste det direkt ner nya igen.. Det var helt sjukt, det bara regnade löv! Så jag kan tänka mig att det finns en del att göra på jobbet imån!!

Här kommer några kort från Jobbet i Fredags..

Det var dags att lägga på locket på fontänen i minneslunden.


Min fina arbetskamrat Gunda.


En överlycklig Jenny fick testa Nickes traktor.


Nicke hade koll på läget och kollade så inget hände med bilarna som stod parkerade jämte!! :)


Alla fick hjälpa till att lägga på locket eftersom det väger ca 150 kg.


Det bara regnade ner löv!


Och här var det tomt för bara en liten stund sedan..


Likaså här.. Men det är bara att fortsätta och fortsätta samla..


På kvällen var vi bjudna på middag hemma hos Malin, Issa, Alva & Linnéa. Vi var 10 vuxna och 3 barn och vi hade supertrevligt! Det bjöds på dumansdipp med sallad och taccochips. Det var mycket gott! Kom fram till att det var fyra år sedan jag åt det sist! Och först. Det är enda gången jag ätit det och det var Malin som gjorde det då också! Himla gott är det iallafall!

Till efterrätt bjöds det på pannacotta med noblesse och hallon. Också supersmaskigt! Jag brukar inte tyvka om efterrätt, men det var riktigt gott! :) Det hade värden och värdinnan gjort mycket bra! :)

Sen fortsatte kvällen med massa tjöt och fortsatt trevligt umgänge och vid 23.30 nångång begav vi oss hemåt! :)

Bordet var så fint dukat!


Mysigt!


Alla gästerna till bords!


Vällingtime! ::))


Petra & Malin.


Jag, Christel & Mia.


Kim, Alva & Danne.


Petra, Malin & Jag.



LÖRDAG!

I Lördags åkte Kim iväg tidigt och jobbade och jag och Ellie var hemma och fixade lite. Sen åkte vi en sväng in till Blomsterlandet och shoppade loss lite! Vad mycket fint de hade där! Har inte varit där på jättelänge, och jag blev riktigt positivt överraskad! Köpte massa fina saker! :) Lite blommor, blomkrukor och lite småpyssel.

Sen var vi inne i mattaffären på Eurostop, de hade halva priset på alla mattor. SKulle igentligen inte köpt nån matta, men det var tre styckna som fick följa med mig hem! Kunde ju inte låta bli när det var så billigt! haha..

Sen åkte vi ut till Ekornahult och hämtade några saker och sen hem och så vilade vi en stund. Sen kom Kim hem och så fick vi besök av Anders & Marie (Kompisar till Kim).
Efter det gjorde jag mig iordning och så åkte jag till Pernilla. Vi gick upp till min bror Johnny (som bor i lägenhet över Pernilla) och så hade vi lite spontan-halloween-fest med femkamp för killarna och så blev det en sväng in till Krogen. Det var sjukt mycket folk inne i stan! Vi tänkte gå till Harrys, men det var svinlång kö så vi gick till Olearys istället. Vi hade skitkul och träffade på en hel del kändisar. Det var riktigt roligt att träffa en del folk igen som jag inte stött på på hur länge som helst! Efter krogen blev det nattamat på Evergreen och så en nattaöl i Taberg innan det var dags för hemgång. Var hemma jättesent, eller jättetidigt kanske jag ska säga.. :) haha. Men så kan de gå ibland!

Jag hade iallafall en skitrolig kväll! Tack alla ni som gjorde den så bra! ::))

Bilderna kan ni titta på HÄR! :)










SÖNDAG!

Söndagen var ingen rolig dag!! Det var nog en av de tråkigaste och jobbigaste dagarna på länge! Kim åkte iväg mitt på dagen och var borta till kvällen. Jag åkte ut till mamma i Ekornahult och gjorde så lite som möjligt. Jag sov när Ellie sov och när hon var vaken så låg jag jämte henne på golvet och lekte med henne.. Det var så skönt att komma hem på kvällen och ännu skönare att gå och lägga sig när Ellie somnat!! :)

Målartime i Ekornahult.



Ikväll har jag varit med Pernilla på Livin...

img_6442 (MMS)

Ikväll har jag varit med Pernilla på Living and Room - party. Herregud vad mycket fina grejor det fanns! Skulle kunna handla för åtskilliga tusenlappar, men som tur var så gjorde jag inte det! Haha.. Kim hade nog inte blivit glad då! :) Hittade en jättefin lykta som jag verkligen ville köpa, men tyvärr var den slut. Så typiskt. Men jag köpte de fina husen som är på bilden. Samlar liksom lite på olika sådana, tycker de är så fina och det är så mysigt att tända ljus i dem!! Tänkte att jag köper dem till mig själv i julklapp. Liksom allt annat jag handlat den senaste tiden! Jäklar vad med julklappar jag köpt till mig själv! Haha.. Men de känns lite bättre om jag kan skylla på nåt, annars känns det som jag handlar så mycket! :) Jag och Pernilla ska ha ett party den 24 november, då får jag nog handla lite till. Nya julklappar! Haha.. Hittade jättefina ljusstakar som jag vill ha! Eller som jag måste ha rättare sagt! I julklapp! ::))


Kvällen har spenderats hos Pernilla med 2 ...

img_4928 (MMS)

Kvällen har spenderats hos Pernilla med 2 avsnitt Desperate och två avsnitt Greys. Och så. Kladdkaka med banangrädde till det! :) Kunde inte blivit en bättre onsdagskväll!! :)


Jag har lyckats hålla mig från att bita på...

img_9086 (MMS)

Jag har lyckats hålla mig från att bita på naglarna i flera veckor nu! Duktigt av mig! :) men jag skulle verkligen behöva en manikyr!


Mormorsmys.

När vi åkte från Ryhov så köpte vi fika som vi mumsade i oss påväg ut till Ekornahult till Ellies mormor. Sen spenderades resten av dagen där ute. Vi gick en långpromenad till skogen och plockade mossa. Påväg hem somnade Ellie och sov sedan i vagnen i två timmar! Då passade jag på att låna min symaskin som jag fått av mamma men som mamma lånat av mig eftersom hennes är sönder. Och så sydde jag några fina saker som jag blev riktigt nöjd med! Jag ska ge bort dem, så bilder kommer senare, när uppdraget är slutfört! :) Sen vaknade Ellie och vi käkade middag och sen blev det lite bus innan vi gick ut en sväng till. Det har ju varit riktigt skönt väder ute idag! Vi hjälpte mamma köra lite skräp och hämta ved med fyrhjulingen innan det var dags för oss att åka hem. Så summa summarum hade vi en supertrevlig eftermiddag i Ekornahult, som vanligt!! :)


EEG-undersökningen.

Vi gick upp lite senare än tänkt i morse. Vi var riktigt riktigt trötta. Strax innan sju hade jag lyckats väcka Ellie som sov så djupt och skönt! Kollade på brevet från Ryhov och såg att vi inte alls skulle vara där 11.15, utan 10.15. Men de va inga problem. Vi var färdiga strax efter 8 så vi åkte in till lekparken på kålgården en sväng. Det var kallt och blött och frostigt så tidigt på morgonen och vi såg inte en enda person, men Ellie tyckte det var kul! Hon åkte rutsckana och sprang runt och tittade på allt. 9.30 var vi uppe på Ryhov och fördrev tiden lite här o där. När det var dags för undersökning var Ellie jättetrött. Men det var ju bara bra eftersom det var ett sovandes EEG son skulle göras. Spontansovande. Alltså hon fick ingen hjälp att somna. Sjuksköterskan förklarade att det var bra om man fick med insomnandet på inspelningen, men om det inte gick var det viktigaste att hon sov över huvudtaget och att man fick med henne sovandes. Hon fick en mössa med elektroder på huvudet och va lite tveksam till att ha den på sig först, men det funkade. Hon drack välling och vi tittade lite i en bok samtidigt som sjuksköterskan höll på och kopplade upp Ellie och sen däckade hon som en stock! Och sov den tid hon skulle, ca 20 min, och sen skulle jag väcka henne så de fick med uppvaknandet och lite när hon var vaken. Sjuksköterskan sa att jag skulle vara försiktig och så fick vi se om det gick väcka Ellie utan att hon blev allt för ledsen. Jag började med att dra ut nappen och sen väckte jag henne sakta. Hon gnällde lite, lite, sen tittade vi på en leksak och efter några minuter så sa sjuksystern att det var färdigt och att hon kunde stänga av sin registrering. Jag gav Ellie nappen och då somnade hon igen! Det var jättebra! För då fick de med en insomning till. Sjuksystern sa att det var kanonbra och att Ellie var så duktig och allt hade gått hur bra som helst! Det är inte ofta det går så bra! Ellie är ett riktigt praktexemplar! Haha.. Och jag som oroat mig så för detta, det var ju inga problem alls. Nu ska vi bara vänta på resultatet. En läkare i Linköping ska kolla på det och sen får vi svar om 1-2 veckor. Då får vi veta om det är någon slags epilepsi eller inte. Vi håller tummarna och hoppas på det bästa! Jag pratade mycket med sjuksköterskan om epilepsi och hon sa att det var väldigt vanligt, oftast inget farligt och får man det som liten är det stor chans att det växer bort. Hon var jättetrevlig och jag lärde mig massa nytt och jag är inget orolig alls. Det är ju som det är. Jag vill bara veta om det är nåt som är fel. Så vi isåfall kan göra något åt det. Det viktigaste är ju att Ellie mår bra!! Att min lilla tjej mår som den prinsessa hon är! <3


Det var svårt att väcka den här lilla lopp...

img_2491 (MMS)

Det var svårt att väcka den här lilla loppan idag! Men nu är hon vaken iallafall! ::))


Sweet Dreams.

Vi köpte ju en säng till Ellie fär ett tag sedan om nån minns det. Idag så fick den flytta in och hennes spjälsäng flytta ut. Får se om hon gillar att sova i sin nya säng! :) Den ser himla skön och go ut iallafall och Ellie har provluggit den redan! Fördelen (och nackdelen.. haha) är ju att hon kan klättra i och ur den shjälv. Sen är den ju större också.. Hon har tyvärr inte somnat än så det är bäst jag går och lägger mig med henne nu!

Imån har vi fått en tid för ett EEG. Vid 11.15. Hoppas det går bra! Ska gå upp med Ellie vid 6 imån bitti och sen försöka hålla henne vaken tills dess. Det kommer bli svårt i bilen påväg in, men det blir ju som det blir.. Igentligen står det att man ska gå upp vid 4. Men det kommer aldrig funka. Särskilt inte som hon är vaken fortfarande. Och även om hon går upp vid 6 så är hon trött framåt 11. Det kommer nog gå bra..

Natti Natti!










Nya åket.

En BeSafe vagn var det vi köpte. En Duovagn. Liggdelen vart helt oanvänd. Det är perfekt sen också för då kan man köpa ett babyskydd som passar och så är det bara att klicka i det i själva chassit så passar det perfekt där också så slipper man gå och släpa på det om bebisen sover och man inte vill lyfta ur den!

Denna vagnen har svängbara framhjul så den är otroligt smidig att köra! En lite mer cityvagn. Fats man kan låsa dem också om man vill. Luftdäck är det. Och det går vända sittdelen åt båda hållen och den tar typ ingen plats alls ihopfälld. Den känns bra!

Ellie älskade sin nya vagn. Vi har provkört den i lägenheten nu ikväll och hon var helnöjd! :)










På Clas Ohlsson


På Clas Ohlsson.

När Kim kom hem drog vi in till stan en sväng. Var på Clas Ohlsson och tittade lite. Väldigt kul att gå där inne faktiskt! (Om man fick gå som man ville.) Eftersom Ellie var med så blev det en hel del onödigt spring överallt.. Men det är lika mysigt som det är jobbigt! :)







Efteråt åkte vi till Egnahem där vi var hemma hos en jättetrevlig tjej och köpte en ny vagn till Ellie och även till ett eventuellt syskon till Ellie. Om de blir nåt.. haha.. Men det hoppas vi ju på iallafall! Den var så billig så jag var tvungen att köpa den! :)

Ellie hjälpreda.



Ellie ska hjälpa till med allt. Det kvittar vad jag ska göra så ska hon göra det också. Idag när jag lagade middag så skulle hon stå så nära hon kunde och titta på vad jag gjorde och hon gjorde några tappra försök att hjälpa till också, men det gick inte så bra! Men hon är iallafall bra på att plocka ur diskmaskinen och att torka upp saker! :)

Och så förstår hon så mycket så man kan börja ta lite hjälp av henne nu! Haha. Typ: -Ellie, hämta mammas telefon. Och så gör hon det! Eller: -Ellie, stäng dörren. -Ellie kan du gå och hämta dina skor så ska vi ta på dem. Haha..

Hon har börjat klättra mer nu också! På stolar och bord och pallar och lådor och typ allting! Och hon är riktigt duktig på det! Jag hittar henne uppe på köksbordet flera gånger om dagen! Hoppas det är nåt som går över snart, för jag får hjärtat i halsgropen varje gång hon sitter på bordet eller står på en stol eller klättrat upp och fastnat nånstans. Det går ju inte hålla koll på henne precis hela tiden heller, då hade jag ju inte kunnat göra nånting annat än just det på hela dagen! Och så vet hon såväl hur hon ska göra för att nå det hon vill ha, hon springer och hämtar sin lilla pall eller sin lilla stol och ställer sig på. KLÄTTERAPA! :)


Min lilla reklamhund

Kupongjägarna nästa?!











Pomp De Lux



Förra veckan var jag med Bea på öppet hus med Pomp De Lux kläder nere på Knuten i Norrahammar. Har varit så nyfiken på deras kläder för det är många som talar så bra om dem så kände att jag verkligen vill se dem live. De har bara funnits i Sverige i nåt år, annars är det ett danskt företag. Skulle gått på ett Party hos Emma i min föräldragrupp för ett tag sedan, men tyvärr så blev det inställt pga sjukdom.

Men så fick vi ju se kläderna nu iallafall. Och tur var det för de säljs bara 10 veckor om våren och 10 veckor om hösten och detta var 8:e veckan så det var ju lite sista chansen. De hade såå mycket fina kläder! Jag hade velat köpa dem allihop, men tyvärr så tillåter ju inte plånboken det riktigt.. Inte Kim heller! haha..

Jag köpte en mysig byxdress till Ellie. Så himla mjuk och gosig var den! Jag hämtade kläderna redan i fredags förra veckan så idag fick Ellie prova och hon trivdes verkligen i sin "onepiece". :) Myspys!
Köpte även en jättesöt jeanskjol till henne i ballongmodell och dragkedja bak. Det är den som hänger på ställningen till höger om mig på bilden! :)

Vill ni besöka deras hemsida så är adressen: www.pompdelux.se













LADIES NIGHT 2011



Hela dagen var jättebra! Jag och Ellie började dagen med massa mys och sen var vi och handlade lite och så körde jag ut henne till Ekornahult. Hon fick vara hos mamma några timmar eftersom Kim var på crosstävling.

Jag körde förbi Taberg och hämtade upp Kusin Hanna och så åkte vi hem till mig och duschade och gjorde oss iordning. Strax efter 14 kom Tesan och hennes mamma och hämtade oss och så åkte vi vidare in till Sofies salong inne i stan där vi skulle fördrinka lite. Vi köpte med oss pizza också som vi svullade i oss när vi kom dit! :)

Där var Pernilla och Sofie som hade blivit sminkade av en kille och de var sååå snygga! VI fixade håret och sen slöt de flesat andra tjejerna upp runt 15.30-16.00. Vi umgicks och tjattrade lite och drack en och annan cider och drink innan det var dags att åka in till Kinnarps Arena där vi skulle möta upp de sista tjejerna 17.30.

Väl inne så minglade vi lite (besökte toa x antal gånger) och hade det trevligt och sen var det välkomstdrink och så satte vi oss till bords. Där blev det middag och cider och lite allt möjligt och dessert och sen var det dags för showen att börja vid 21. Och det var så bra! Killarna var ju helt fantastisk och publiken likaså! Vilken känsla det måste vara att stå där på scenen när det är flera tusen kvinnor i publiken som är där för att underhållas och verkligen blir underhållna! Brolle var lika snygg som han alltid varit! :) haha.. Och även Järvheden var en liten läckerbit! Det trodde jag inte! :)

Showen slutade strax innan 23 och då begav vi oss ner mot stan för lite efterfest. Ladies Nights efterfest hölls på Karlsson Salonger, och det var hur mycket folk som helst där! Helt sjukt! Vi tänkte hoppa att gå in och istället gå bort till Harrys, men det var ju minst lika mycket folk där! Så vi traskade tillbaka till Karlssons och så höll vi till på övervåningen mestadelen av kvällen. DÄr var det inte lika mycket folk! Fast det fanns heller inget dansgolv, och jag som var så sugen på att dansa! Vi försökte oss på dansgolvet en gång, men det var så trångt så det var inget roligt alls!

Artisterna från Ladies Nigt hade en egen Vip-Avdelning där på övervåningen, och där höll de sig typ hela kvällen så dem fick man inte träffa heller. Bara titta på dem lite på håll. Fast det var ganska kul det också! Haha.. Men dåligt att det är efterfest med Ladies Night gänget och så får man på vippen precis se dem under hela kvällen. Men men. En av dem var iallafall och dansade lite på dansgolvet. Anders Timell. Han hade fullt upp med en ung (väldigt ung!) blondin hela kvällen! Ooopps! :)

Vi var kvar till stängning och sen drog jag och Hanna på efterfest. Och spelade Guitar Hero! Vi var väl hemma runt 5-tiden och då somnade jag så gott i Kims famn i vår säng mätt och go i magen efter en stor korv på shell på vägen hem! Haha.. Nattamat är aldrig fel!! :)

Tack alla mina fina tjejor för detta årets Ladies Night. Det blir svårt att slå denna kvällen nästa år!! ::))

BILDERNA FRÅN KVÄLLEN LIGGER PÅ FACEBOOK. DU HITTAR DEM HÄR! :)


Jag och min fina fina vän Sara! <3

Ja, jag lever. Men det har varit en jobbig...

img_8657 (MMS)

Ja, jag lever. Men det har varit en jobbig dag! Men som man bäddar får man ju ligga! :) vi hade sjukt kul igår ialafall! Vilket härligt gäng tjejer vi var! Och vilka sjukt snygga killar vi fick titta på! Haha.. Mer om det imorgon och ska även försöka lägga upp lite bilder imån! Godnatt


Så tar vi en checklista på det. Äppelcider...

img_6546 (MMS)

Så tar vi en checklista på det. Äppelcidervinäger, check. Alvedon, check. Vitaminer, check. Honungste med halstabletter, check. Nybäddat i sängen, check. Fan om jag inte kan sova skönt inatt och vakna upp utvilad och frisk imån!! Jag som sett fram emot denna helgen i flera månader.. Imån är det ju all in som gäller! Men jag tror inte en liten förkylning, halsont och huvudvärk ska kunna stoppa mig! ::)) jag är ju inte den som är den! Haha.. :)


Idag satte jag en tofs i Ellies hår för fö...

img_8962 (MMS)

Idag satte jag en tofs i Ellies hår för första gången. Längtar tills hon får längre hår så man kan göra små tofsar och pippiflätor. De e ju så gulligt! Men visst ser hon mycket äldre ut när hon har håret uppsatt?! :) hon var tvungen att vara lite fin för vi har vatt på kalas i Taberg. Hos Anthon som fyllde tonåring igår. Stort grattis till dig Anthon!! :)


Dessa två böcker köpte jag i Ullared till ...

img_4017 (MMS)

Dessa två böcker köpte jag i Ullared till riktigt bra pris! Jättemysigt att bläddra i och få massa idéer och inspiration!


När jag ändå är hemma måste jag ju göra nå...

img_7198 (MMS)

När jag ändå är hemma måste jag ju göra nånting. Har sorterat ur min garderob idag. Igen! Det behövs verkligen med jämna mellanrum!! ::))


Sen har jag dammsugit. Kim har köpt en ny ...

img_2552 (MMS)

Sen har jag dammsugit. Kim har köpt en ny miele dammsugare till mig. Ja, till mig. Det är bara jag som dammsuger! :) Den va så bra så det var riktigt roligt att dammsuga! Roligare än vanligt alltså! Det var som ett helt träningspass eftersom den sög så bra så den sög fast i golvet o gardinerna o allt sögs med. Så nu behöver jag inte köpa något gymkort! :) bara att dra fram dammsugaren när jag känner mig lite fläskig! Haha..


Natti Natti!

img_5529 (MMS)

Natti Natti!


Vi har precis sett denna filmen. Eller vi ...

img_6007 (MMS)

Vi har precis sett denna filmen. Eller vi o vi, mer jag. Kim somnade i början nångång. Men den va riktigt riktigt bra och jäkligt rolig! Och mysig! Den kan jag verkligen rekommendera! :)


Mmmm.. Jag fick min frödinge kladdkaka til...

img_3907 (MMS)

Mmmm.. Jag fick min frödinge kladdkaka till slut! Fast jag orkade bara äta halva. Biten alltså. Inte kakan! :)


Nu somnade min ängel så gott! Hon va trött...

img_5464 (MMS)

Nu somnade min ängel så gott! Hon va trött nu. Först ville hon inte sova, fast hon va jättetrött och klättrade runt och sprang bort till dörren och ville gå ut i köket, men när jag öppnade dörren vill hon inte gå ut. Hon kom och drog mig i handen och ville jag skulle följa med. Jag orkade inte först, trodde hon bara ville leka, men när jag tillslut gjorde det så drog hon med mig till toadörren. Då fattade jag vad hon ville och kollade blöjan och alldeles riktigt så hade hon bajsat! Inte konstigt att hon inte ville sova då! Hon är så duktig och smart som säjer till när hon vill något. Vi bytte blöja och gick tillbaka till sängen och så somnade hon direkt! :)


Det har blivit mycket duschande och mycket...

img_2187 (MMS)

Det har blivit mycket duschande och mycket badande nu när vi varit sjuka. Typ varje kväll. Men de e mysigt och Ellie älskar det! Roligast var när Kim och Ellie skulle bada och duscha igår och han trängde in både badbaljan och sig själv sittandes på golvet i duschen med duschväggarna stängda! Haha.. Såg så kul ut! Jag va tvungen i ta kort på dem, men fick inte lägga dem här för Kim. Konstigt! Haha..


Snacka om att jag har en självisk sockerbe...

img_6494 (MMS)

Snacka om att jag har en självisk sockerberoende sambo!! Han skulle åka o köpa glass. Jag bad honom köpa blåbärsglass och hasselnötsnougat till mig. Tror ni han hade med sig det hem? Näääää. Han hade med sig äcklig vaniljglass till sig själv, grädde, maränger och konserverad frukt! Blää. Att man alltid ska behöva göra allt själv för att det ska bli rätt! Nu stack han iväg till Elgiganten för de hade tydligen öppet där 20-22 ikväll. Nån klubbdag av nåt slag. Men nu är jag inte sugen på glass längre så nu beställde jag en frödinge kladdkaka. Den är god den! :) mumma! :)


Jag flyttade stolen, men det hjälpte inte....

img_0870 (MMS)

Jag flyttade stolen, men det hjälpte inte. När jag kom ut i köket så stod hon såhär. Hon hade upptäckt att det var lika kul att klättra på den nu med, nu kan hon ju kolla ut genom fönstret på alla bilarna. Tror vi får ställa undan den istället.. Haha..


Ellie är en smart liten tjej! En smart lit...

img_2695 (MMS)

Ellie är en smart liten tjej! En smart liten klätterapa! Hon klättrar upp på stokkestolen, över till soffan, och upp på bordet. Sen sitter hon där och är helnöjd! :) och kastar massa stenar ifrån mitt ljusfat! Dags att flytta stokkestolen kanske! Innan har hon bara klättrat upp nåt steg och kollat ut genom fönstret, men nu börjar de ju bli farligt!!


Sjukmat för en sjukling! Mmmmm... Sjukt go...

img_0597 (MMS)

Sjukmat för en sjukling! Mmmmm... Sjukt gott! :) Körde lite kläder och Ellies jacka (som Kim glömde i morse) till Ellies farmor i Taberg och passade då på att ta med en pizza hem. Har inte ätit än idag så det var riktigt gott! Och jag åt nästan upp hela pizzan själv! Haha..  Ellie var lite piggare idag! Hon har sovit hela natten och knappt hostat alls så hon fick åka till sin farmor så jag kunde vila. Det tar på krafterna att vara sjuk med ett sjukt barn! Jag är inte bättre. Snarare sämre.. Mer förkyld och fortfarande ont i halsen. Någon som har någon bra dunderkur som funkar?! Pratade med chefen på jobbet nyss och han tyckte jag kunde stanna hemma imån också. De ville inte bli sjuka på jobbet!! haha. Förstår dem! Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen o kolla på lite tv. Funderade på om jag skulle göra någon nytta här hemma, men jag varken orkar eller vill. Tänker att det kan jag göra när Kim och Ellie är hemma. Innan tänkte jag alltid att jag måste passa på o göra sådana saker när jag är själv och får lite egentid. Men varför?! Nu tänker jag mer att när jag väl är själv och har egentid så får jag ju passa på att göra sånt jag inte kan göra annars. Typ vila och ta de lugnt. De kan jag ju inte göra när Ellie är hemma, men då kan jag ju faktiskt städa.. Hajar ni?! ::))


Satt o bläddrade lite i en tidning och kom...

img_9551 (MMS)

Satt o bläddrade lite i en tidning och kom in på samlevnadsexpertens sida. Här är en kille som skriver in för att hans 50-åriga (nånting) pappa har legat med hans 17-åriga tjej. Han kom hem och kom på dem ha sex.. Och nu funderar han på om han ska berätta för sin mamma eller om han ska försöka skona henne.. Herregud! Man kan ju börja undra om tidningarna hittar på saker för att ha nåt att skriva om eller är det på riktigt?! Och sen har experten gett lite olika svar om han ska fortsätta vara ihop med sin tjej osv. Herregud! Släng ut tjejen och flytta hemifrån så du slipper din kåtbock till pappa istället! :)


Måste bara visa denna fina hyllan som min ...

img_1690 (MMS)

Måste bara visa denna fina hyllan som min pappa och mamma gjort! Den är så underbar! Mamma har ställt den uppepå sitt sybord Jag förstår inte varifrån mamma får alla sina idéer?! Och så är pappa så duktig på att snickra! Skitfint blev det!


Ellie och min mosters hund Barbie. Är de i...

img_4042 (MMS)

Ellie och min mosters hund Barbie. Är de inte för söta?! :) Det skulle klappas och pussas och gosas ordentligt igår! :)


Det ska börjas i tid! :)


Det ska börjas i tid! :)


Sådan dotter sådan far! Haha! Godnatt!

img_7839 (MMS)

Sådan dotter sådan far! Haha! Godnatt!


Ellie är så söt. Hon sover i våran säng oc...

img_3071 (MMS)

Ellie är så söt. Hon sover i våran säng och har gjort det de senaste veckorna. Ända sedan hon fick sina kramper har hon gjort det. Det är mysigt. Hon vill ligga så nära som möjligt och gosa in sig och kramas. Jag tycker det är jättemysigt och sover jättebra. Har inga problem alls att ha henne så nära! :) På tal om kramperna så har vi fått tid för ett EEG nu. Nästa tisdag ska vi göra det. Får se hur bra det kommer gå, hon ska sova när vi gör det. Och då vill de att jag ska väcka henne vid 4 på morgonen och sen hålla henne vaken tills vi ska göra det vid 11.15. Lycka till till mig säger jag bara! :)


Det känns som det går åt rätt håll med den...

img_1527 (MMS)

Det känns som det går åt rätt håll med den här förkylningen iallafall. Jag känner mig bättre och det känns som att Ellie mår lite bättre också. Hon är piggare och hostar inte alls lika mycket. Peppar peppar. Skönt! :)


Ordning och reda!! :)

img_1690 (MMS)

Ordning och reda!! :)


EFTER: Och såhär fint blev det nu! Så skön...

img_1778 (MMS)

EFTER: Och såhär fint blev det nu! Så skönt att få undan allt bakom stängda dörrar. Och perfekt att handtagen sitter så högt upp också och att skoskåpet är svårt att öppna för så slipper vi att Ellie är överallt och ingenstans och drar runt på alla skor och vantar och mössor!


FÖRE: Såhär stökigt var det i hallen innan.

img_0562 (MMS)

FÖRE: Såhär stökigt var det i hallen innan.


Ellie ska vara med och hjälpa till med all...

img_1518 (MMS)

Ellie ska vara med och hjälpa till med allt! Igår hjälpte hon Kim sätta ihop de sista två garderoberna till hallen. Hon va jätteduktig på att packa upp och banka lite med sin hammare! :)


Ellie gick upp lite innan mig idag. Och ja...

img_4336 (MMS)

Ellie gick upp lite innan mig idag. Och jag hade glömt stänga dörren in till toa. Hon tycker det är roligt att busa där inne! :)


Och då blir de lätt såhär! Man får passa s...

img_9386 (MMS)

Och då blir de lätt såhär! Man får passa sig för allt ska verkligen ner i toastolen. Finns de nåt lås att köpa till toasitsen?! Haha.. :)


Min lilla hönapöna.

img_8590 (MMS)

Min lilla hönapöna.


Vi i ligger i sängen och kollar på MTV. (G...

img_6603 (MMS)

Vi i ligger i sängen och kollar på MTV. (Gud vad de såg stökigt ut på kortet med alla sladdarna!) Ellie älskar MTV! Hon älskar musik! Hon är jättegosig idag och vill kramas och mysa hela tiden. Jag är hemma från jobbet eftersom både hon och jag är sjuka. Jäkla förkylning! Jag har ont i huvudet, bihålorna och halsen och är allmänt seg. Ellie snorar och hostar och är allmänt seg hon också. Dumma hosta. Tycker så synd om henne när hon får sina hostattacker! Hon hostar tills hon kräks. Stackaren. Men det är väl bra att slemmet kommer upp antar jag.. Någon som vet om man ska vaba eller sjukskriva sig när både jag och Ellie är sjuka? Vaba va? Jag är ju ändå hemma med ett sjukt barn.. Så krångligt det där.


Tidaholmstripp.

Ellie har fortsatt hosta hela natten och är allmänt slö och hängig och snorig. Tror att flera av hennes kindtänder håller på att komma upp nu också! Och så varar hon från ögonen, vet inte om de ha rmed frökylningen att göra eller om hon håller på att få nån ögoninflammation.. Allt på samma gång! 
Och jag har känt mig lite sådär idag också faktiskt. Börjar få lite ont i halsen.. Bara de inte bli värre eller att jag får halsfluss nu igen.. De hade ju varit perfekt nu till helgen när vi ska på Ladies Night. Eller inte! Ska strax gå o lägga mig och hoppas att jag vaknar pigg och frisk imån bitti! Dricker äppelscidervinäger och käkar vitaminer för fullt för att slippa bli sjuk! :)

Vi hade inget planerat alls idag och jag ville inte bara sitta hemma så det blev en tripp till min syster Josefine & hennes Robban i Tidaholm. De har redan varit sjuka så Jossan trodde inte de va någon fara att vi kom fast vi va lite halvsega..

Vi har haft en jättetrevlig dag! Jossan hade bakat bullar när vi kom och gjort lunch så det var ett bra välkömnande! :) Sen gick vi ut och gick en sväng och plockade granris som vi satte i Jossans blömlådor. Ellie tittade lite på hästarna i hagen bredvid Jossans hus och sen somnade hon i vagnen när vi gick. Hon hade sina nya kläder jag fyndade på Gekås förra veckan på sig. 149:- för jacka och termobyxor. Svinbilligt jue! De var jättefina både jackan och byxorna.

Vi gick in och kollade lite på tv och sen lagade Jossan lasagne som vi åt. Det var supergott! Vi kollade lite mer på tv och lekte och busade och sen var dcet dags för oss att åka hemåt. Ellie var jättetrött igen och somnade så skönt i bilen.

Dessvärre vaknade hon när vi kom hem och sen dess har hon domderat runt som bara den här hemma! Hon somnade inne hos Kim i sängen alldeles nyss. Alldeles för sent!´

Här kommer några bilder från dagen:














































Ellie har börjat med en ny grej. När hon v...

img_4303 (MMS)

Ellie har börjat med en ny grej. När hon vill något eller vill visa något så kommer hon fram och tar en i handen och drar och vill att man ska följa med. Så gulligt! Men jobbigt om man inte orkar följa med henne hela gode för hon blir skitsur om man inte vill följa med! :)


Denna bruna varma goa pälspläden köpte jag...

img_3977 (MMS)

Denna bruna varma goa pälspläden köpte jag också i Ullared. Så himla mjuk och go!


Lyktan till vänster köpte jag i Ullared. S...

img_7410 (MMS)

Lyktan till vänster köpte jag i Ullared. Så mysigt nu på hösten när man kan tända massa ljus och mysa ner sig under en varm o go filt! Undebart!


Kvällen spenderades med tjejmys och varma ...

img_3109 (MMS)

Kvällen spenderades med tjejmys och varma mackor uppe hos Ida och Amalia tillsammans med Frida. Och även Pernilla som dök upp lite senare. Killarna fick hålla till nere hos oss. Killmys! Haha.. Ellie var jättetrött och somnade ganska tidigt, men hon vaknade lagom till jag skulle gå hem och Kim åka in till stan en sväng. Så nu ligger jag och Ellie och myser i sängen. Jag tror jag ska kolla på veckans avsnitt av Bonde Söker Fru. Missade det i onsdags. Ellie är jättehostig och har varit det några nätter nu så hon vaknar hela tiden till och från och vill gärna ligga och kramas och gosa. Hon är ganska förkyld också och täppt i näsan så hon har lite svårt för att sova. Jobbigt för henne när hon inte kan komma till ro. Och jobbigt för både oss och henne som vaknar av hennes hostningar och gnäll.. Hoppas det blir bättre snart. Skönt att det är helg iallafall! :)


Vi fick iallafall ihop och upp skoskåpet. ...

img_0555 (MMS)

Vi fick iallafall ihop och upp skoskåpet. Fast det tog tid! Och särskilt som Ellie gärna ville vara med på allt! Men hon var duktig på att skruva och hjälpa till och det blev riktigt riktigt bra när det var färdigt! :) De andra två stora garderoberna får vi ta imån!


När vi kom hem så började Kim med skoskåpe...

img_2740 (MMS)

När vi kom hem så började Kim med skoskåpet. Det är ju sååå kul att packa upp och skruva ihop de platta paketen. Eller inte! Och killar vill ju gärna inte läsa beskrivningen ordentligt så då blir det ju ofta lite fel och ganska många skruvar över när det är färdigt! Haha.. Fast Kim gjorde det bra!


Sen åkte vi till Ikea en sväng och tittade...

img_3411 (MMS)

Sen åkte vi till Ikea en sväng och tittade efter någon bra förvaring till hallen. Vi köpte ett jättefint vitt skoskåp och två garderober med vita spegeldörrar. Tror de bli kanonfint.


På Ikea


Plockade undan några väskor som hängde i h...

img_5787 (MMS)

Plockade undan några väskor som hängde i hallen som jag trodde var tomma. Det var de inte! All den här skiten låg i olika småfack! :)


Och så kan man tro att vi samlar på solgla...

img_4014 (MMS)

Och så kan man tro att vi samlar på solglasögon också. Mest Kim. Ett trettiotal av dem också hittade jag.. Vill verkligen ha tag på ett sånt där solglasögonställ som finns i affärerna! Nån som vet vart man kan få tag på de?!


Ungefär 38 st har jag så jag kan variera m...

img_8131 (MMS)

Ungefär 38 st har jag så jag kan variera mig riktigt ordentligt. :)


Jag tog tag i mitt scarfesberg också. Man ...

img_3663 (MMS)

Jag tog tag i mitt scarfesberg också. Man kan tro att jag samlar, men jag gillar bara variation. Älskar scarfar och sjalar!! :)


Sen tog vi tag i hallen jag och Ellie. Beh...

img_6068 (MMS)

Sen tog vi tag i hallen jag och Ellie. Behövde verkligen göra något åt vår förvaring där. Och så behövdes det verkligen sorteras ut. Bort med sommarjackorna och fram med lite varmare jackor! Alla jackorna på bilden är Ellies, snacka om att hon har så hon kan vraka och välja. Hon har nästan, men bara nästan fler jackor än vad jag har!! :)


Och Ellie fick också nya skor. Varmfodrade...

img_3626 (MMS)

Och Ellie fick också nya skor. Varmfodrade så hon slipper frysa om sina små fossingar! 199:- / paret också på skopunkten.


Här är mina nya skor jag köpte igår. 399:-...

img_5941 (MMS)

Här är mina nya skor jag köpte igår. 399:- på skopunkten. Assköna att gå i! :)


Jag har köpt Laila Bagges parfym. Mmmm så ...

img_8958 (MMS)

Jag har köpt Laila Bagges parfym. Mmmm så gott den luktar! :)


Yeeehaa! :)


Sen kom Ida och Björn och Amalia ner till ...

img_9514 (MMS)

Sen kom Ida och Björn och Amalia ner till oss och vi köpte pizza och kollade på idol. Det gick även ner en och annan corona, nåt glas vin och nån cider! Perfekt när vi bor så nära varandra. De bor ju bara en trappa upp i samma trappuppgång som oss! :) Skulle även planerat lite inför en trevlig skidresa vi ska göra tillsammans, över nyår, men det blev inte jättemycket bestämt. Vi bestämde iallafall att vi ska åka torsdag till söndag och att barnen ska med. Men längre än så kom vi inte.. Men det var en mycket trevlig kväll! Vi har himla roligt tillsammans måste jag säga! Vi är väldigt lika! Alla fyra! ::)) Det blev många skratt och väldigt mycket snuskprat! Haha! Me like!! Att vi inte umgåtts oftare innan?! Nu har vi setts varje helg! Vi bor ju så nära!! :) Men bättre sent än aldrig! :)


Idag efter jobbet åkte jag upp till A6 och...

img_8067 (MMS)

Idag efter jobbet åkte jag upp till A6 och skulle lämna tillbaka mina skor som gått sönder. Mina svarta pumps jag köpte till Sofies bröllop. Klacken hade gått av inne i skon på nåt konstig sätt! Skitsurt för det var verkligen ett par skor som jag gillade! Letade efter svarta pumps skitlänge, och när jag äntligen hittade domma så är det så tråkigt att de gått sönder! Och så fanns det inga nya i rätt storlek! :/ Men jag hittad ett par andra jättefina skor tillslut. När jag letat typ en timme. Men de var snygga och de var sköna så jag är nöjd! Och så köpte jag två par vinterskor till Ellie. Det behövde hon nu! Bild kommer senare.. Sen åkte jag hem och fick träffa min Elliepellie! Hon sov när jag kom hem igår så jag har inte fått busa med henne på nästan två dagar! Det var mysigt att få pussas och kramas med henne! :) Dockkärran och teletubbiesdockan hon har på bilden fick hon av mig idag, jag köpte det i Ullared igår, och hon blev jätteglad! :)


Idag efter jobbet åkte jag upp till A6 och...

img_8067 (MMS)

Idag efter jobbet åkte jag upp till A6 och skulle lämna tillbaka mina skor som gått sönder. Mina svarta pumps jag köpte till Sofies bröllop. Klacken hade gått av inne i skon på nåt konstig sätt! Skitsurt för det var verkligen ett par skor som jag gillade! Letade efter svarta pumps skitlänge, och när jag äntligen hittade domma så är det så tråkigt att de gått sönder! Och så fanns det inga nya i rätt storlek! :/ Men jag hittad ett par andra jättefina skor tillslut. När jag letat typ en timme. Men de var snygga och de var sköna så jag är nöjd! Och så köpte jag två par vinterskor till Ellie. Det behövde hon nu! Bild kommer senare..


Fredag och hela helgen framför oss!! ::))

img_2175 (MMS)

Fredag och hela helgen framför oss!! ::))


Finast i världen!

img_8469 (MMS)

Finast i världen!


Måste bara berätta en rolig grej som hände...

img_4220 (MMS)

Måste bara berätta en rolig grej som hände igår. Kim ringde till mig när jag va hos Pernilla och berättade att han tagit av Ellie blöjan och badat henne i handfatet på toa och skulle låta en e springa runt lite nakenfis. Då sprang hon förbi honom ut i hallen och så satte hon sig på hans sko och kissade i den! Haha! Hon satte sig perfekt därpå och gjorde vad hon skulle. :) snart dax för potträning kanske?! :) därför står nu hans sko på tvättkorgen. Tror ni han vill att jag ska tvätta den?! :)


Det slutliga resultatet efter våran 16-tim...

img_7604 (MMS)

Det slutliga resultatet efter våran 16-timmars Ullaredstripp! 7 fulla kassar o lite till. Jag bara bar in allt och ställde på bordet och så ska jag ta hand om det imån! :) nu blir det tandborstning och sen sängen för min del! :)


Bästa efter-shopping-maten! :)

img_5912 (MMS)

Bästa efter-shopping-maten! :)


Det är ju tur att vi bara är två i bilen i...

img_8276 (MMS)

Det är ju tur att vi bara är två i bilen iallafall!! Nu ska vi mumsa macka med skagenröra och kräftstjärtar och sen går färden hemåt! Pjuuuhh!


Vi är helt slut! Vi har tömt Ullared nu. S...

img_1786 (MMS)

Vi är helt slut! Vi har tömt Ullared nu. Så ni dom tänker åka dit, det är ingen ide! Haha.. 11timmars shopping och ett femsiffrigt belopp tillsammans spenderade vi i det gula varuhuset. Crazyyy! Vi som knappt skulle handla nåt.. Nu går nog mitt ullaredsförbud på igen.. :))


Räkmacka i Smålandstenar! Nam nam! ::))

img_2269 (MMS)

Räkmacka i Smålandstenar! Nam nam! ::))


Efter jobbet hämtade jag Ellie i Ekornahul...

img_8573 (MMS)

Efter jobbet hämtade jag Ellie i Ekornahult och så körde jag henne till sin farmor där hon skulle va ett tag tills Kim jobbat färdigt. Sen åkte jag oh Sara till Jeanette och Ronnie och lille Kian och hälsade på en sväng. Det var mysigt. Han var så söt och så liten och så ömtålig. Lille plutten. Helt underbar var han! Se blev det Greys och desperate hos Pernilla och en nattakorv på Shell på de. Nu är jag hemma och ska sova för imån ska jag upp tidigt och så blir det ett besök till det stora gula varuhuset med Pilutta! ::)) Natti!


Jag fick tag på tre jättefina rosor uppe p...

img_3030 (MMS)

Jag fick tag på tre jättefina rosor uppe på mässan. Rostiga. Gillar det rostiga och detta är nog mitt första rostiga inköp så jag är nöjd! :)


Idag har vi varit på trädgårdsmässa på Elm...

img_3398 (MMS)

Idag har vi varit på trädgårdsmässa på Elmia med jobbet. Det fanns så otroligt mycket fint att titta på! Mycket blommor och mycket inredning! Jättekul att gå där uppe och få idéer och inspiration och tips! :)


Min plutta åkte rutschkana hela kvällen ig...

img_1626 (MMS)

Min plutta åkte rutschkana hela kvällen igår. Hon kan åka hur många gånger som helst! Och på alla de möjliga konstiga sätt och ställningar!  Att det kan va så kul! ::))


Jag och Jossan stack iväg en sväng till ek...

img_9968 (MMS)

Jag och Jossan stack iväg en sväng till ekohallen också och köpte gångjärn till våra fönsterskärmväggar. Då hittade jag denna fina kronan. 149:- kostade den. Jag blev jättenöjd! Satte två murgrönor i den och så fick den stå på tvrumsbordet. Så tjusigt så tjusigt! :)


Ellie tycker det är jättekul att stå på bä...

img_3123 (MMS)

Ellie tycker det är jättekul att stå på bänken utanför ladugården och kolla på kalvarna. Särskilt roligt är det när kalvarna försöker slicka henne på handen med sina långa tungor. Då skrattar hon ordentligt! :)


Igår var jag och Ellie ute i Ekornahult. E...

img_2892 (MMS)

Igår var jag och Ellie ute i Ekornahult. Ellie vaknade redan kvart över sju så vi va där ute redan innan nio. Jossan var hemma från Tidaholm också. Älgjakten började ju igår så vi satt spännt och lyssnade vid comradion ela dagen och väntade på att få höra att de skjutit en älg. Men de blev tyvärr ingen igår. Hoppas de får en idag istället! :) Vi va ute en sväng också, men det var riktigt riktigt kallt. Ellie somnade i vagnen och vi passade på att göra lite snickeriarbete i stora verkstan. Sågade ut delar till våra små fönstersskärmväggar vi ska göra och Jossan sågade delar till sina fönsterkornischer och så gjorde jag en liten klädhängare/klädbetjänt till Ellie. Det ska målad vitt också så kommer bild sen! :)


LÖRDAG & SÖNDAG.

Vilken helg! ♥

Igår var vi ute och lämnade Ellie i Ekornahult. Hon var där hela kvällen och sov över hos mamma & Julia tills idag. Vi hade gäster här hemma igår. Först var Björn, Ida & Amalia här på taccokväll. Sen kom det lite fler folk och det blev en himla trevlig förfest och så slutade kvällen på Harrys/Sliver. Vi hade jättetrevligt, men det blev sent som vanligt. :) Efter krogen gick vi till Max Jordbron och käkade innan vi åkte hem också. Tror klockan var 4.30 ungefär när vi kom hem. Men så kunde vi ju sova ut ordentligt idag eftersom Ellie inte var hemma! :)







Vi började dagen idag med husvisning. Det var ett intressant hus, eller gård mer, men tyvärr kommer det nog bli ganska dyrt.. Sen åkte vi ut till Ekornahult och hämtade Elliepellie. Vi stannade där en stund och sen åkte vi till Barnarp för en trevlig middag hemma hos Malin, Issa, Alva & Linnéa. Det bjöds på cheeseballsgratäng (ja, snackset cheeseballs) med ris och till efterrätt åt vi glass med kolasås och maränger. Det var mumsfilibabba alltsammans! Vi hade en jättetrevlig och rolig kväll. Vi stannade och kollade på Gustavsson 3 tr. innan vi åkte hem. Ellie var helt slut efter allt bus och somnade som en stock i bilen påväg hem! ;)

Tack för en jättetrevlig och rolig kväll tillsammans! :)











Ikväll var jag och Pernilla ute hos Ulrika...

img_3122 (MMS)

Ikväll var jag och Pernilla ute hos Ulrika och barnen i Boarp en sväng. Vi drack vin och tjötade och Ulrika bjöd på massa gott! Smörgåstårta och kladdkaka med grädde och snacks och godis. Det blev mycket snack om Ladies Night! Vilket för övrigt är om bara två veckor! Det ska bli så kul! Vi är ett stort gäng i år som ska gå, 22 snygga härliga glada brudar.  Vilken kväll det kommer bli! ::))


Kim hade valt kläder helt själv till Ellie...

img_5704 (MMS)

Kim hade valt kläder helt själv till Ellie idag. Jättefin var hon! Han hade tom matchat tröjan med strumporna! Inte illa alls! ::))


Idag efter jobbet kom Kim och lämnade Elli...

img_2064 (MMS)

Idag efter jobbet kom Kim och lämnade Ellie till mig och så följde vi med Pernilla och barnen till ett stall utanför Månsarp där de skulle kolla på kattungar. Ellie tyckte det var jättekul att titta på de små söta kattungarna och ville gärna kramas och gosas med dem! Pernilla och barnen bestämde sig för att köpa en, en jättesöt liten rödaktig tjej blev det! Så himla söt! Jag blev så sugen på en liten kissekattunge, men det får vänta tills vi flyttar till hus. Då ska vi ha en katt! :)


Det var jobbigt att lämna mina älsklingar ...

img_4018 (MMS)

Det var jobbigt att lämna mina älsklingar i morse. Jag var trött och de var kallt och mörkt och regnigt ute. Hade gärna krupit ner i sängen ett tag till! :)


Haha! Kollade igenom min telefon lite och ...

img_3978 (MMS)

Haha! Kollade igenom min telefon lite och hittade den här bilden på Kim. Fråga mig inte vad han gör för jag vet inte! :P Idag har vatt en mörk, blöt och kall dag på jobbet.. Jag har mest suttit på gräsklipparn och samlat löv.. Sen slutade jag tidigare för att åka till BVC med Ellie. Va där igår också, men idag träffade jag läkaren. Hon har fått några slags utslag.  Vid munnen, örat, på fötterna och på händerna. Läkarn trodde det var nåt som hette fot-hand-mun-blåsor. Även kallat höstblåsor. Det såg bättre ut idag så vi ska bara låta det va och så trodde läkarn att det skulle försvinna inom en vecka! Sen åkte jag och hämtade nya fjädrar till vår bil som gått sönder. Det är mycket nu, allt på en gång.. :/ Sen åkte jag och Ellie hem och busade och mös massa och så städade vi och dammsög och dammade och gjorde fint här hemma. Fattar inte varför jag gör det varje torsdag, för på fredags är Kim hemma med Ellie och när jag kommer hem efter jobbet impn så syns det knappt att jag städat och så är det bara att börja om igen.. Men det är skönt när det är fint! Ellie va trött och däckade redan vid åtta och när Kim kom hem strax innan nio åkte jag till Pernilla en sväng. Vi tittade på veckans premiäravsnitt av både Desperate & Greys. Härligt att det börjat igen! Surt bara att det är absolut sista säsongen av Desperate.. Iallafall kom jag hem nyss och har gjort matlåda, skickat in lite uppgifter till fsk, flätat håret och nu ligger jag i sängen och ska sova. Härligt med fredag imån! Natti Natti!


Kvällsbus


När jag va i Sofies salong och färgade hår...

img_6865 (MMS)

När jag va i Sofies salong och färgade håret i lördags hade hon ett väldigt bra schampo och balsam där som luktade supergott. Hon va så snäll så hon lät mig och Pernilla beställa varsina flaskor. Och det är stora flaskor, en litersflaskor, så de räcker länge! :) Så ikväll har jag tagit en lååååång dusch och schamponerat och balsamerat mitt hår med det. Det känns jättefräscht och luktar supergott! :)


Satt och bläddrade lite i de här tidningar...

img_1842 (MMS)

Satt och bläddrade lite i de här tidningarna nyss. Norska tidningar som jag fått låna av min syster. (För typ ett år sedan.. Förlåt syrran att jag glömt lämna tillbaka dem.) Älskar att titta i dem! Det finns så otroligt mycket fint att titta på och hur mycket inspiration som helst att hämta! Särskilt om man gillar chabby chic, fransk lantstil och lantlig stil över huvudtaget. Åhhh, jag vill så gärna ha ett hus att inreda. Längtar så efter den dagen vi hittar vårt hus!! Under tiden så får jag fortsätta överrösa vår lägenhet med saker och samla på mig massa fint tills den dagen kommer. Drömma kan man ju alltid! :)


Ellie tog ett kvällsdopp innan. Hon tyckte...

img_7021 (MMS)

Ellie tog ett kvällsdopp innan. Hon tyckte det var så kul att bada och ville inte gå upp! Perfekt för då kunde jag fixa lite med tvätten under tiden! :)


Nu har vi börjat samla löv på riktigt på j...

img_9490 (MMS)

Nu har vi börjat samla löv på riktigt på jobbet! :)


Här är två av de personer som betyder mest...

img_0633 (MMS)

Här är två av de personer som betyder mest i hela världen för mig! <3 Min dotter och min mamma. <.3


När vi kom hem så plockade vi undan lite s...

img_6311 (MMS)

När vi kom hem så plockade vi undan lite snabbt och bäddade sängen, för det hann vi aldrig i morse. Vi var sena iväg som vanligt. Behöver egentligen komma iväg senast sex, men klockan hann bli tio över innan vi åkte. Men jag hann i tid till jobbet iallafall. Emma kom hit en sväng nu ikväll. Det var längesen jag träffade henne så det var på tiden att vi sågs! Hon hade köpt med sig lite fika så vi drack kaffe och fikade och tjötade ikapp oss. Ellie var på bushumör och hon tyckte mycket om att busa med Emma! :) Det tror jag alla barn gör för hon är så snäll och glad och skrattar typ jämt! :)


Julia klättrar i rönnbärsträdet på mammas ...

img_9522 (MMS)

Julia klättrar i rönnbärsträdet på mammas trädgård i Ekornahult. Det är ett poppis klätterträd! Vi var där och klättrade jämt när vi var mindre också! :)


Jag är så nöjd med mitt långa hår! Det kän...

img_6556 (MMS)

Jag är så nöjd med mitt långa hår! Det känns så härligt att ha långt hår igen, jag har saknat det! :) och så långt hår som jag har nu har jag nog knappt haft innan. Och särskilt nöjd är jag med de lila slingorna. Det är lite ovant, när jag haft kort ett tag nu, man känner att det spänner lite i det och det är lite obehagligt när man ska sova, men det är värt det! I'm super satisfied! :)


När jag hämtade Ellie hos mamma idag så st...

img_7216 (MMS)

När jag hämtade Ellie hos mamma idag så stannade vi kvar en stund i Ekornahult. Först åt vi middag, det är perfekt att mamma har middag färdig till mig när jag kommer från jobbet! :) Sen gick vi ut en stund och busade. Men det var riktigt kallt och ruskigt ute så det blev inget långvarigt. Vi busade runt lite i Julias lekstuga och gungade en stund och sen åkte vi hem.


Ellie har busat för fullt med sin idol -->...

img_0614 (MMS)

Ellie har busat för fullt med sin idol --> Julia idag. Hon är så glad när hon går leka med henne! :)


Min lilla docka! <3

img_7067 (MMS)

Min lilla docka! <3


Ellie o Julia busar


Kolla in vår anslagstavla på jobbet. Kille...

img_8134 (MMS)

Kolla in vår anslagstavla på jobbet. Killen längst ner till vänster är ny präst i Norrahammars församling. De kan man inte tro! En snyggingpräst som är tatuerad och tränar kampsporter. Kanske ska börja gå i kyrkan på söndagar?! Haha.. :)


Spana in mig i JP idag! :)

img_6413 (MMS)

Spana in mig i JP idag! :)


Kuddfix.

Såhär fint blev det i sofforna med de nya kuddarna. Undra bara hur länge de vita kuddarna får vara vita!?






My Transformation.

Att man kan förändra sitt utseende ganska så enkelt.. :)

Idag har jag satt i löshår i mitt hår. Eller inte jag, utan Sofie. Det blev kanonsnyggt tycker jag! Vi la lila slingor på ena sidan och det blev jättebra! Lite coolt och väldigt snyggt! :)

Sofie stylade till det lite med trippeltången och piffade till det och det kändes nästan som jag skulle iväg på fest! Nu får jag ta och börja använda min dyra trippeltång lite oftare! :)

Skulle gärna visat en före och en efter bild, men jag hittade ingen bra.. Innan hade jag iallafall hår till axlarna ungefär. 

Bilden är sådär bra, men det får duga..



Köttbullar, köttbullar. Ge mig mera köttbullar! :)

Efter Ikea åkte jag & Ellie hem och gjorde Iikeas potatismos, Ikeas Gräddsås och Ikeas lingonsylt. Till det hade vi köttbullar också såklart! Det var riktigt riktigt gott!

Det tyckte Ellie också! :)


Myspys.

Idag åkte jag & Ellie, Petra & Hugo in till Ikea en sväng och shoppade loss. Myspys för det var längesen jag träffade min Petrisch nu! :) Jag skulle igentligen inte handlat något. Men jag börjar fundera på om inte jag är ha-galen, eller shopoholic eller nåt.. Notan slutade på 750:-.

Men jag är nöjd över vad jag hittade ändå. Köpte massa ljus och mass fina ljusa kuddar till sofforna i tvrummet.

Det är sådär smidigt att gå med Ellie på Ikea i den här åldern. Hon vill helst inte sitta i vagnen, eller hon vill inte sitta still överhuvudtaget.. Sen vill hon bara springa runt och titta på allt.. Men vi köpte det vi skulle och vi kom ut som vi skulle! :)










Sunny Sunday.

Det var roligt att vara med och kolla på Kim när han tävlade i Quadcross. Det var ju ett tag sedan sist! Då var jag höggravid och var tvungen att springa på toa stup i kvarten och ta en powenap i bilen var tredje timme! ::))

Ellie tyckte också att det var roligt och hon kollade på crossarna och fyrhjulingarna när de körde förbi och skrattade. Hon sprang runt överallt och ingenstans och jag fick verkligen hålla koll på henne hela tiden! DEt enda hon inte tyckte var roligt var när Kim kom fram i crosskläder och crosshjälmen på huvudet, då blev hon livrädd lilla stumpan! Hon tittade även konstigt på alla andra också när de gick runt med stora hjälmar på huvudet! Inte så lätt att veta varför de såg ut som aliens! :)



Resan gick också bra, det tog ju några timmar att köra. Dit så sov hon nästan hela tiden! VI åkte vid 6 hemifrån. Men sen så sov hon där 2,5 timme så på hemvägen höll hon sig vaken nästan hela vägen! Vi stannade och käkade en underbart god pizza i Mellerud! Och de var supertrevliga på den pizzerian vi var på! Sen så körde jag och Kim låg där bak och sov så då lyssnade jag och Ellie på massa barnsånger och sjöng med och gjorde rörelser till. Bilarna vi körde om och de som körde om oss tittade lite konstigt på mig, men lite får man ju bjuda på! :)

På vägen hem stannade vi också till hos min syster Josefine utanför Tidaholm. De har fått det så fint i sitt lilla torp nu. De är så duktiga hon och hennes sambo Robban! Vi kollade på Gustavsson 3 tr. där innan vi åkte vidare hemåt. Vi var hemma ganska sent så¨det blev att hoppa i sängen direkt efter vi lastat av och plockat in och packat upp allt!








Vi är på väg till Bengtsfors. Kim ska tävl...

img_5699 (MMS)

Vi är på väg till Bengtsfors. Kim ska tävla i quadracing idag. Och eftersom det är hans första tävling på ett tag så är ju självklart jag och Ellie med och hejjar!!


De var till och med så söta så de gjort en...

img_1981 (MMS)

De var till och med så söta så de gjort en liten alldeles egen "plankstek" till Ellie! Gulligt av er Björn och Ida! Tack för en väldigt trevlig kväll ikväll! <3


Vi blev bjudna på hemmagjord plankstek. De...

img_8084 (MMS)

Vi blev bjudna på hemmagjord plankstek. Det var mums filibabba! Fick även veta att BÅDE Björn och Ida hjälpts åt att laga maten! Något jag tyckte Björn skulle försöka lära min sambo hur man gör! Hur man hjälps åt i köket! Kanske en liten matlagninskurs för Kim? :) Det hade verkligen varit något! Jag älskar att laga mat, men det är så tråkigt att göra det själv. Särskilt om man alltid får äta maten själv också, vilket jag oftast gör.. Bättring Kim! :)


Lördagskvällen har vi spenderat en trappa ...

img_4932 (MMS)

Lördagskvällen har vi spenderat en trappa upp, hos våra grannar Björn, Ida & Amalia. De bjöd oss på middag och det tackar man ju inte nej till! :) Vi har haft en mycket trevlig kväll med god mat, god dryck, trevligt sällskap, gott snacks, rolig film, massa tjöt och massa snusk. Snusket stod Björn och Kim för! ::))


Amalia växer och växer. Hon är så söt lill...

img_8391 (MMS)

Amalia växer och växer. Hon är så söt lilla pluttan! :)


Har ni nångång sett ett bladsalladsträd?! :)

img_7386 (MMS)

Har ni nångång sett ett bladsalladsträd?! :)


Och här ska ni få se nåt roligt! Mamma har...

img_7765 (MMS)

Och här ska ni få se nåt roligt! Mamma har en köksträdgård där hon sår allt möjligt gott. Hon har inte satt någon sallad i år. Men salladen har visst satt sig själv. Den här konstiga skapelsen har växt upp i kökstädgården! Det är sallad som växer som ett träd. Jättefin är den! Måste ha blivit någon slags mutation! ::))


Sen hämtade jag Ellie och tog med henne ut...

img_6575 (MMS)

Sen hämtade jag Ellie och tog med henne ut till Ekornahult en sväng. Mamma hade inte träffat henne på en och en halv vecka så vi busade och umgicks med henne lite. Sen så lekte hon med sin moster Julia och sina sysslingar Filippa och Elliot. Hon tycker det är så roligt med äldre barn. Man ser verkligen hur hon försöker härmas och göra som de äldre barnen gör!


SMS-inlägg

img_6508 (MMS)


SMS-inlägg

img_5948 (MMS)


SMS-inlägg

img_9854 (MMS)


SMS-inlägg

img_1510 (MMS)


SMS-inlägg

img_7309 (MMS)


SMS-inlägg

img_1937 (MMS)


Jag skrev precis ett jättelångt inlägg här...

img_3545 (MMS)

Jag skrev precis ett jättelångt inlägg här, men de försvann och jag blev riktigt riktigt sur! Så nu skriver jag bara lite kortfattat.. Jag har varit på bytardag inne i stan idag! I John Bauer skolans matsal. Valde mellan stab och Flahult som också hade bytardag idag, men de fick bli stan. Och det var bra för jag gjorde massa fynd! Pernilla hämtade upp mig och så mötte vi upp Sara och Frida där inne. Det fanns mängder med saker och det var inte alls mycket folk! Tråkigt för de som sålde, för det blev massa saker kvar. Men bra för oss som va där och handlade! :) Det fanns allt möjligt att köpa och jag hade inga problem att proppa en hel kasse full med saker. Jag köpte en jättefin vinterjacka till Ellie från polarn o pyret, ett höst/vår set med jacka och byxor från Everest, en jättefin väst med fleece i, tröjor, toppar, bodys, tshirts, byxor, jeans, tights, klänningar, böcker, leksaker, mössor och vantar. Allt för bara 586;-. Efter det så åkte jag och Pernilla till Sofies salong där Pernilla agerade frisör och färgade mitt hår. Och mitt löshår som jag ska sätta i på måndag! :) hon va riktigt duktig och jag är mycket imponerad av resultatet! :)


I fredags hade vi pizzapicnic på jobbet! D...

img_5532 (MMS)

I fredags hade vi pizzapicnic på jobbet! Det var delicious! :) sen åkte jag och handlade, hämtade Ellie och så spenderade vi kvällen hos Pilutta o Co. Inkl. Tesan med taccopaj, kvällspromenad i skogen och massa tjöt! :)