Vi sov ganska länge idag. Till typ 9-9.30....

img_1108 (MMS)

Vi sov ganska länge idag. Till typ 9-9.30. Sen gick vi upp och så gjorde jag & Ida frukost. Efter det drog karlarna ner och hyrde skidor och köpte liftkort. Det tog skitlång tid för de va massa folk, men brände var hemma strax efter 12 stack de iväg och åkte skidor. Jag & Ida tig hand om disken, städade lite.. Sen kom Pernilla och hälsade på en sväng. Vi gjorde oss iordning och så tog vi en promenad med barnen, åkte lite pulka och hade det mysigt. Sen gick vi hem och gjorde middag i så väntade vi på våra två dönickar som var hemma vid 16, fast vi bestämt 15.. O sen stack vi iväg. Nu tar vi de lugnt i stugan. Ellie duschar och jag sitter i tittar på och bloggar lite! :)


Rydell & Quick spelade på afterskin.

img_5865 (MMS)

Rydell & Quick spelade på afterskin.


Jag och Ida på after skin. Vi lyssnar på R...

img_4205 (MMS)

Jag och Ida på after skin. Vi lyssnar på Rydell & Quick. De e grejer de! :) Vi fick iallafall två timmars kvällsåknig idag när karlarna kom hem och tog barnen! Härligt va de! Älskar att åka skidor!!


Tjusiga flickor i backen! :)

img_9390 (MMS)

Tjusiga flickor i backen! :)


Fullt ös medvetslös! Vi har hunnit med mas...

img_5991 (MMS)

Fullt ös medvetslös! Vi har hunnit med massa idag! Först när vi kom fram så shoppade vi lite. Vi hade glömt både skidvantar och skidglasögon hemma så det blev till att köpa nytt. Sen käkade vi lite McDonalds i Lindvallen och kollade in nya Experium. Efter det åkte vi upp till Högfjällsbyarna och trodde vi kunde hämta vår nyckel till stugan, men det gick inte förrän vid 16. Så vi åkte och hälsade på Pilutta en sväng i deras stuga. Sen åkte vi till badhuset i Experium och badade och åkte rutschkana och hade det jättetrevligt. Skitfint badhus de har byggt där! Efter det åkte vi och hämtade vår nyckel och checkade in i stugan. Vi plockade upp alla saker och gjorde oss hemmastadda och vår stuga är jättefin och ligger helt perfekt jämte Högfjällshotellet och vi har jättenära till backarna. Sen har vi gjort taccos och käkat och druckit lite öl och goda drinkar och bastat och sen gick jag & Ida en liten promenad och kollade in backarna och omgivningen. Nu ligger alla och sover och jag sitter uppe sist som vanligt! :) Jag konstaterar att denna resan kommer bli så jävla bra! Vi kommer ha det kanon! Vi kommer äta hur mycket gott som helst och dricka massa gott (även om vi aldrig kommer hinna dricka upp allt gott vi har med oss), och vi kommer åka skidor och pulka med barnen och ha det jättemysigt! Jag älskar skidsemestrar!!


LETS DRIVE! :)

img_9666 (MMS)

LETS DRIVE! :)


Jag och min underbaraste underbara hönapön...

img_8757 (MMS)

Jag och min underbaraste underbara hönapöna! :)


Jag är riktigt nöjd. Det känns bra! :) nu ...

img_7983 (MMS)

Jag är riktigt nöjd. Det känns bra! :) nu har jag det i en tofs, men man ser ju ganska bra hur det ser ut! :)


Kärlek!!

img_6587 (MMS)

Kärlek!!


Försökte få till en bra bild på mitt nykli...

img_8410 (MMS)

Försökte få till en bra bild på mitt nyklippta hår, men det var inte så lätt.. Men här ser man någorlunda iallafall.. :)


Sen så har resten av kvällen ägnats åt pac...

img_2269 (MMS)

Sen så har resten av kvällen ägnats åt packning. Det är mycket att tänka på och det är inte lätt att få med allt när min lila huligan packar upp det som jag packar ner! Och ingen hjälp av min andra huligan fick jag heller! Han va inte hemma förrän 23 ikväll så jag fick fixa allt själv! Men jag tror vi har fått med det vikgaste! Och nu är bilen färdigpackad så det är bara att gasa o köra imån bitti Eller om några timmar. 3 timmar för att vara exakt! Man kan tro att vi ska vara borta flera veckor, för bilen är helt fullpackad! Och Björns & Idas bil också! :) Men så är det ju alltid när vi ska iväg! Bättre för mycket än för lite iallafall!! Haha..


Pennorna måste undersökas noggrant!! :)

img_8820 (MMS)

Pennorna måste undersökas noggrant!! :)


Sen målade vi en stund! Det är en ny favor...

img_0828 (MMS)

Sen målade vi en stund! Det är en ny favoritsyssla här hemma! :)


Jag och Ellie slog in några julklappar som...

img_0478 (MMS)

Jag och Ellie slog in några julklappar som vi inte har hunnit dela ut än. Ellie skulle vara med på precis allt och hon fick tom skriva på etiketterna själv! Det blev himla tjusigt! :)


En dyngsur Elliepellie!

img_0735 (MMS)

En dyngsur Elliepellie!


Idag har jag och Ellie varit ute hos mamma...

img_6795 (MMS)

Idag har jag och Ellie varit ute hos mamma och Julia en sväng. Vi tänkte gå en långpromenad, men det regnade så himla mycket så vi sket i det.. Vi tänkte också tvätta bilen, men det var inte heller så lockande i detta vädret så vi sket i det också. Istället lagade vi mat och busade och så fick mamma klippa mig! :)


Idag har jag och Ellie varit på Rosenlunds...

img_8035 (MMS)

Idag har jag och Ellie varit på Rosenlundsbadet och badat. Hon tyckte att det var jättekul! :) Jag fick tvinga henne upp ur bassängen till slut för hon var helt blå om läpparna! När vi åkte därifrån somnade hon som en stock i bilen och när vi kom hem så myste vi ner oss i sängen och vilade en stund. Det är uttröttande att bada! Jag var helt slut och Ellie också efteråt! Sen kom Ida & Amalia ner och vi skrev en matmeny och handlingslista inför Sälen och så åkte vi in till Ica Maxi och handlade. Skönt att ha de färdigt! Det var inte smidigt att gå med Ellie därinne och handla idag! Hon ville inte sitta i vagnen utan hon ville springa runt själv och pilla på allt! Hon försökte sno en gubbes shoppingvagn, mosade en paket hamburgerbröd och tappade en paket med turkisk youghurt i golvet så den gick sönder! Haha.. Monster! :) Sen ikväll så har jag betalat räkningar. Skönt att ha det färdigt! Och så har jag skrivit en packningslista. Det är mycket man måste tänka på när man ska iväg och jag är en list-människa! Skriver listor för allt! Nu är det bara imån också och sen åker vi tidigt på torsdag morgon. Ska bli skönt att komma iväg lite! Och skönt att inte vara hemma över nyår! :)


Mitt busfrö!


POMPdeLUX

Åhh.. Jag blev lite galen nyss & beställde en jäkla massa fina kläder till Ellie. Pompdelux har upp till 70% rea på massa fina kläder just nu från AUTUMN/WINTER11 kollektionen!

Kände ju och klämde på de kläderna för ett tag sedan och köpte då två plagg för 425:-.. Nu fick jag 14 plagg för 900:-. Kunde verkligen inte låta bli!! :)

Ser fram emot att få hem mitt paket!!

Gå in och fynda du också!! :)

www.pompdelux.se


DETTA KÖPTE JAG! :)

1 x Pipi Little LS BODY 92 Grey   50,40 SEK
1 x Pipi Little LS BODY 92 Dusty Purple   50,40 SEK
1 x Faith Little PANTSUIT 92 Grey   65,70 SEK
1 x Wiwi Little PANTS 92 Dusty Purple   65,70 SEK
1 x Kamma Little PANTS 92 Grey   65,70 SEK
1 x Abby Little JEANS 92 Blue Denim   68,70 SEK
1 x Doris Little JACKET 92 Petrol   75,00 SEK
1 x Holly Little LS TUNIC 92 Petrol   50,40 SEK
1 x Edna Little SS TUNIC 92 Coal   50,40 SEK
1 x Yvette Little SS TUNIC 92 Olive   46,50 SEK
1 x Falua Little SS LONG TUNIC 92 Petrol   50,40 SEK
1 x Falua Little SS LONG TUNIC 86 Olive   50,40 SEK
1 x Wiwi Little DRESS 92 Dusty Purple   68,70 SEK
1 x Ulrica Little PANTYHOSE 86 Petrol   46,50 SEK

Två flugor i en smäll!

Ellie badade och hade roligt medans jag plockade i och ur diskmaskinen. :)


Ellies nya kök!

Ellie fick ett minikök från Ikea i Julklapp av sina gudmödrar. Hennes faster och moster. Min syster & Kims syster.

Idag skruvade jag & hon ihop det. Och hennes dockor! haha.. Det var inte smidigt måste jag ju säga! Särskilt inte som hon skulle vara med och skruva precis överallt och röra alla skruvarna och småsakerna! Men vi fick ihop det och det blev sååå fint!

Och Ellie älskar det! Hon tackar så hemskt mycket!


Min nya fina fina köksmaskin.



Jag & Kim fick denna läckra köksmaskinen av mamma & pappa i julklapp! En Kitchen Aid. Mintgrön. Asbra!!

Jag är överlycklig!

Nu kan jag baka och mala och göra en jädrans massa grejer med riktig klass!! ::))

Och den har en genomsnittlig livslängd på 30 år så mig blir den inte av med så lätt!!

Sagt det förr, säger det igen..

Sådan mor, sådan dotter! :)

Fast inte till utseendet då, för alla säger att Ellie är väldigt lik Kim. Och jag kan hålla med! Såg kort på mig i dag från när jag var liten och det finns ju typ ingen likhet!

Men hon har har nog fått sitt humör efter mig! Och sin smarthet! Absolut! :)

Jag fick denna jättefina och jättesköna jackan av Kim i julklapp! Loooove it!



Och Ellie fick denna fina jackan av Johnny i Julklapp!



SÅ NU MATCHAR VI VARANDRA! ::))


Busy Woman! :)

Jag har verkligen haft fullt upp! Därav det dåliga bloggandet.. Jag har tänkt flera gånger att jag ska blogga, men tiden har verkligen inte räckt till.. Så är det ibland! :)

Vi har haft en jättebra julhelg! Stressigt, men ändå har vi hunnit det vi tänkt och vi har firat som bara den! Jag tror att Ellie har haft en jättebra första riktiga Jul! :)

Jag kan dra lite kort vad vi pysslat med..


TORSDAG

På morgonen fick Ellie bada medans jag färgade håret. Perfekt att sätta henne i badet är man behöver få något sånt gjort! :)

Sen kom min syster Josefine och vi käkade frukost och sen begav vi oss in till a6 en sväng för att handla några grejor. Det var mycket lugnare i stan än jag trott! Hon bjöd mig på lunch som var supergod! Vi åt på Dragon nere på solåsen tillsammans med mamma & Julia. Och vi hade sådan tur att Ellie somnade så vi fick äta i lugn och ro! :)

Efter det följde Julia med oss hem och hon busade med Jossan & Ellie medans jag städade lite och vek tvätt.









Sen på kvällen var det dags för tjejmys med mina underbara flickor! Pernilla, Sara, Petra, Jossan, Frida, Jeanette, Christel, Tesan & Ida. Och lilla Amalia! Jag bjöd på glögg och pepparkakor och lite choklad och godis och så fikade vi och umgicks och hade det supermysigt! Vi körde också julklappsleken. Alla hade med sig varsitt paket för ca 100 kr och så slog vi tärningar och valde paket i typ 20 min innan vi slutligen fick öppna det paketet vi hade. Alla hade köpt jättefina saker och jag fick en jättefin bakbok! :)















Vi fortsatte tjöta och umgås och drack lite öl. Väldigt trevligt!

Tack alla mina fina vänner som kunde komma. Jag är så lycklig att jag har er!

Ps. Jag fick också veta en särskild sak denna kvällen, som gjordem mig väldigt väldigt glad! ::))


FREDAG

I Fredags var jag och Ellie i Ekornahult en sväng. När vi skulle åka så träffade vi på Ida & Amalia i trappuppgången och Ellie passade på att kramas lite med Amalia (eller Lilly som Ellie säger till henne!) & önska God Jul!









Sen på kvällen åkte vi till Jossan & Robban & Bebis i magen på uppesittarkväll. Kim var med också och Jimmy, Martin, Johnny, Fidde & Tesan. Har nog aldrig spelat på uppesittarkvällen innan, det var ju jättetrevligt! Och vi hade 7 vinster på 10 pers. Inte illa alls! Fast varken jag eller Kim vann något..

Jossan hade gjort räkmackor som hon bjöd på, supersmaskigt! Det var en himla mysig kväll!











Jag & Kim körde varsin bil hem eftersom alla andra druckit öl så när vi kom hem fick vi åka ut till Ekornahult och lämna en bil där. Vi var inte hemma förräns vid 2-tiden. Då gjorde jag färdigt mina sista julklappar och sen började jag slå in alla mina julklappar! Jag hade inte hunnit det innan och jag skulle inte hinna det någon annan tid heller så jag var tvungen!! 4.30 var jag färdig och kunde komma i säng!!


LÖRDAG - JULAFTON





Jag var lagomn trött när jag vaknade! Vi gjorde oss iordning och Ellie öppnade en paket i sängen och sen åkte vi till Gränna för Julfrukost och Julfirande med Kims familj. Vi bytte paket och gick tipspromenad och körde en frågequiz som Sara gjort och gick på klappjakt och sen tog vi en promenad i det underbara vädret. Eller inte underbart för att vara Jul, men underbart ändå! haha.. Solen sken och det var jätteskönt ute. Nästan som i sep-okt, inte som på Julafton! Lite snö hadeju faktiskt inte skadat!!

Vi fick biljetter till Bruce Springsteen i Göteborg i sommar av Kims föräldrar! Hela familjen med respektive. De ska bli riktigt riktigt roligt!! :)









Sen åkte vi vidare till Taberg där vi firade med min familj och släkt. Hela 26 personer var vi i år. Det är en del! :) Men det var trevligt och vi åt massa mat, öppnade mängder med julklappar och hade en supertrevlig kväll! Gillar att vi är så många som firar tillsammans! Det blir sådan härlig julstämning då! Och så är Ellie så glad när hon har så många att busa runt med!! :) Hon var helt slut efter allt firande och somnade så gott redan vid 21.30. Hyfsat tidigt för henne, särskilt en sådan här dag! :)



VILL DU SE MER BILDER SÅ FINNS DE PÅ FACEBOOK. KLICKA HÄR !!


SÖNDAG - JULDAGEN

I Söndags plockade vi upp alla Julklappar och tittade på allt fint vi fått. Sen åkte Kim & Ellie iväg en sväng och jag tog en lång skön dusch och gick här hemma och plockade lite.. Sen åkte jag ut med Ellie till mamma i Ekornahult för hon skulle spendera natten där. Vi käkade pizza och sen åkte jag hem för att göra mig iordning lite innan jag for vidare till Pernilla där vi hade en liten Julfest!

Det var en mycket trevlig kväll med massa gott dricka, mycket dans och trevligt sällskap! :) 

Kim var i Göteborg och vände en runda på natten så han hämtade mig när han kom hem vid 5-tiden och så körde vi ut min bror och kusin till Ekornahult innan vi åkte hem och somnade på två röda. Det var em lång kväll! Men det var kul! Man lever ju bara en gång! :)



FLER BILDER FINNS PÅ FACEBOOK! KLICKA HÄR!!


MÅNDAG - ANNANDAGEN

Det var inte lika kul i morse när jag vaknade. Supertrött! Men det rättade snabbt till sig och jag åkte ut till Ekornahult (kim jobbade) och spenderade några timmar där innan jag åkte hem igen. Sen har dagen varit ganska lugn faktiskt! :)


Jag älskar att vara hemma med min ängel! J...

img_8685 (MMS)

Jag älskar att vara hemma med min ängel! Just nu har vi morgonmys i sängen. Ska snart gå upp, bara mysa liiiiite till! :) Sen ska jag färga håret och sen kommer min syster så ska vi in till stan en sväng! :)


No More SoA.

Nu ikväll kollade jag på de 3 sista avsnitten av Sons of Anarchy. De sista på säsong 4. Kunde inte sluta kolla för det var så spännande! Riktigt riktigt bra serie det där! Särskilt sista säsongen!

Så vad ska jag titta på nu när jag har lite tid över? Vilket jag har så himla ofta.. haha.. eller inte. Men man får ta sig tid ibland!..

Jag kommer iallafall sakna hela SAMCRO gänget! Särskilt Jax. Mmm. En riktig mumsbit det där! :)


Blivande fotomodell!?

Jag skrattade så åt Ellie innan. Hon ville att jag skulle ta kort på henne (Ja, för hon kom med kameran till mig!). Så hon sprang och ställde sig eller satte sig där jag bad henne och så kollade hon in i kameran och skrattade. Hur många gånger som helst! Och efter varje gång så ville hon titta på kameran om hon kom med.

Och fastnade, det gjorde hon! :)






















Min lilla hjälpreda.






MiniMamma.

Eftersom Ellie håller på med sina dockor hela tiden så tog jag upp docksängen till henne idag som jag köpte på loppis i somras. Hon älskar den! Hon bäddar ner dockorna där i och tar upp dem och matar dem och tröstar dem och de ska vara med överallt. Nu har hon börjat låtsasgråta också, som att det är hennes docka som gråter, och så tar hon upp den och kramar den och gungar med den i famnen och pussar på den och klappar den i rumpan och försöker trösta den. Det ser jättekul ut när hon gör det!

Och hon är så mysig nu för hon ska kramas och pussas hela tiden. Jag kan nog inte räkna så många kramar jag fått de senaste dagarna! Särskilt när vi ska sova! Då ska hon kramas och gosas hela tiden! I Love It! :)






Nu är vi redo för julen.

Nästan iallafall. Bara alla paketen som ska slås in också! Och det lär ta tid! Typ lika lång tid som det tog att köpa alla saker! Julklappar ska ju slås in med kärlek! Haha..

Men allt är färdigshoppat iallafall! Och granen är klädd. Och tvättkorgarna är tomma. Och kylen är full. Och julskinkan är färdig och griljerad. Och lägenheten är nystädad! Och julkorten är färdiga och lagda på lådan. Gött mos! :)















Snyggo.

Köpte mig även en ny mössa igår. Den ska nog hålla mig varm i sälen över nyår! :)


Nya Skorna.


Myspys.


Vad jag har hunnit med mycket idag! Jag ha...

img_3142 (MMS)

Vad jag har hunnit med mycket idag! Jag ha stressat runt som en galning! När vi vaknade så fick Ellie bada medans jag fixade med lite tvätt och städade toaletten. Sen röjde jag igenom lägenheten och dammsög. Vid 11 kom Ida & Amalia o Sara & Alice. Vi busade med barnen, tjötade lite och bytte lite julklappar och sen fikade vi. Sara hade med sig en pepparkakskladdkaka och grädde. Det var mumsigt! Efter fikat gav vi oss ut på en promenad i det snöiga vädret. Vi gav oss till och med ut i skogen och traskade med vagnarna. Det gick sådär bra! Haha.. Tur att ingen såg oss! Brant backe uppför, snöigt, stenigt och lerigt var ingen bra kombo! Men motion fick vi iallafall och när vi kom hem efter 1,5 timme kändes det roligt bra! Jag och Ellie fortsatte röja lite hemma och gav oss på tvrummet på nedervåningen. Möblerade om, flyttade ut i förrådet och röjde undan och resultatet blev kanon! Sen plockade vi upp lite tomtar och tog in granen och julpyntade lite. När Kim kom hem vid 17 (fast jag sagt SENAST 16.30) så åkte jag in till stan för att köpa de sista julklapparna. Var först på stallqvarn en snabbis och sen vidare till New Yorker. Träffade Jessica en sväng som hjälpte mig med shoppingen och så fick vi oss en pratstund. Önskade varandra God Jul och sådär. Sen åkte jag vidare till A6 där jag var en sväng på Village och sen på Din Sko och Skopunkten. Bytte mina kängor som var lite stora och köpte ett par snygga svarta stövlar och ett par bruna andra stövlar. Sen åkte jag till Ica Maxi och handlade och fy bubblan vad dyrt det blev idag! Det måste vatt skinkan, revbenen, kims ölkorv och blöjorna som kostade skjortan! :) Sen hem med maten och plockade upp det och så vidare till Pernilla i Taberg där jag är kvar än. Vi gjorde julskinkemackor och tonfiskröremackor som vi smällde i oss för jag va döhungrig eftersom jag bara ätit två rostmackor till frukost. O nu ska vi fixa med en grej som kommer bli outstanding!! PJ's fixarservice har ett nytt uppdrag på gång!! Me like!! ::))


Blogg.se måste vara världens sämsta app!! ...

Blogg.se måste vara världens sämsta app!! De krånglar fan alltid när jag ska blogga genom den! 9 av 10 gånger så funkar det inte och jag får göra om allt! Nu ska jag tamejfan bojkotta den! Irriterande!!


SMS-inlägg

img_4843 (MMS)


SMS-inlägg

img_9273 (MMS)


Idag har jag och Ellie spenderat hela dage...

img_0548 (MMS)

Idag har jag och Ellie spenderat hela dagen i Ekornahult hos mamma. Vi klädde på oss hela fadderullan med termobyxor och raggsockar och vantar och mössa innan vi åkte och sen väl ute i Elornahult åkte vi pulka och så tog vi fyrhjulingen till skogen en sväng för att hämta hem våra julgranar som mamma märkt ut. Ellie och mamma satt på släpet och skumpade runt. Sen när vi kom hem gjorde vi middag och när Julia kom från skolan så åkte vi in till stan en sväng. Va på Stallqvarn och tittade och man halvt dör ju inne i den butiken! Så otroligt mycket fint finns det där! Sen var vi på Ekohallen och ÖB en sväng. När vi kom hem så badade Ellie med Julia och Thandi och jag åkte iväg och tvättade och städade ur bilen. När jag kom tillbaka så åt vi taccos och till efterrätt hade vi gjort tobleronemousse som vi åt med hallon och blåbär som mamma hade i frysen sen i somras. Det var mumsigt! Vi avslutade kvällen med en svensk film utav Lars Molin som hette Den Kungliga  Toiletten eller nåt i den stilen. Tyvärr så var den riktigt kass! Men jag ska se några andra svenska filmer som han gjort någon dag när jag hinner.. Potatishandlaren ska visst va riktigt bra! :)


Vi är fortfarande vakna hela familjen. För...

img_5417 (MMS)

Vi är fortfarande vakna hela familjen. Förstår inte vad Kim och Ellie gjort idag, men varken han eller hon kan sova. Och då somnar inte jag heller. Fast jag är helt slut. Men det betyder ju att jag får sovmorgon i morgon!! :) Men inte Kim för han måste ju upp och jobba. Ska banka lite vett i honom nu så han somnar! Haha.. Ellie har sina gummistövlar på sig i sängen. Snacka om att tycka om sina skor! ::)))


Ellie var den som fick mest saker idag tro...

img_6951 (MMS)

Ellie var den som fick mest saker idag tror jag. Hittade massa fina kläder till henne och hon behöver verkligen det för hon bara växer och växer och mycket av det som ligger i byrån är för litet. Det är så roligt nu när man kan gå upp en avdelning och börja köpa lite kläder i storlek 92. Det är mycket tuffare och snyggare kläder. Nu när hon börjar bli lite äldre menar jag! :) Om jag orkar kan jag visa kläderna lite mer imån!


När jag kom hem så plockade jag upp alla s...

img_2007 (MMS)

När jag kom hem så plockade jag upp alla sakerna (fast jag hade tänkt vänta tills imån, men jag var så nöjd!) och visade Kim. Men han var inte så intresserad.. Nickade bara lite och jag fick säga till honom att titta både en och två gånger varje gång jag höll upp något nytt! Ellie däremot var jätteglad och hon tog emot alla sina kläder och leksaker och sprang runt med det här hemma! Tur att någon bryr sig! Haha..


På vägen hem stannade vi till på kyrkogård...

img_0819 (MMS)

På vägen hem stannade vi till på kyrkogården i Bondstorp och tände ljus på mormor och morfars grav. Det var längesen jag va där nu. Det var så fint trots att allt var övertäckt med snö!


Ullared var bra idag! Det var nästan tomt ...

img_3034 (MMS)

Ullared var bra idag! Det var nästan tomt på parkeringen när vi kom vid åtta. Har nog aldrig hänt innan. Och det var tomt inne i varuhuset också! Det var hur bra som helst att gå och handla då! Vi började på leksaksavdelningen, för där brukar det alltid fyllas på med folk ganska fort och särskilt nu innan jul när alla ska köpa julklappar! Sen tog vi elektronik och heminredning och sen var det dags för lunch. Vi gick ut och åt idag. Det var knappt något folk där ute heller. En hel del beror de nog på restaurangen som finns där inne nu.. Sen tog vi en sväng utanför och kollade på skor. När vi kom in igen avverkade vi nedervåningen, sen textiler, hudvård, kosmetika, herravdelningen, barnavdelningen och sist damavdelningen. Och sen sprang vi lite kors och tvärs och tillbaka och hit o dit för att hitta de sista sakerna Och vips så var klockan nästan fem och det var dags att åka hem!! Tiden gick jättefort idag! Min vagn var överfull och jag fick ihop åtta stora gula påsar. Förstår inte hur jag lyckas?! O dyrt blev det också! Alldeles för dyrt! Haha.. Samma visa varje gång! Men jag hittade väldigt mycket fint! Och jag är nästan färdig med mina julklappar! Och jag är nöjd över alltihopa. Inget onödigt alls idag! :)


Kvällslektyr.

Vill ni veta vilka bloggar jag läser? Här har ni en del av dem som ligger inlagda som genvägar på min iPhone. De flesta av dem, iallafall de typ 15 första, försöker jag kolla varje dag innan jag somnar. Måste ju hålla koll på vad som händer runt omkring!! ::))


Jag & Ellie i ponnykarusellen. Den enda at...

img_9232 (MMS)

Jag & Ellie i ponnykarusellen. Den enda attraktionen som var gratis! Härligt att de har nånting som inte kostar pengar, för de tar ju så bra betalt för allt annat!! ::))


Idag har vi varit på Liseberg med Micke, P...

img_2756 (MMS)

Idag har vi varit på Liseberg med Micke, Petra & Hugo. Ellies första "Jul på Liseberg". Eller hennes första besök på Liseberg överhuvudtaget för den delen.. Det var jättemysigt att gå runt där och titta fast det var kallt och väldigt mycket folk. Det var iallafall uppehåll! Det var andra gången jag var där, första gången var förra året när jag och Kim åkte iväg själva för första gången efter att Ellie föddes. Då bodde vi på hotell och va på bio och ute och åt också. Men denna gången åkte vi hem efteråt, för jag ska till Ullared tidigt imån bitti. Jippieeee!! Som jag längtat! :) Iallafall. Vi köpte popcorn och våfflor och marsipan och spelade bort massa pengar på olika chokladhjul och lesakshjul och presenthjul. Det enda jag vann var två godispåsar med skumtomtar! Men bättre än ingenting.. Vi åkte ponnykarusellen och Ellie tyckte det var jätteroligt att åka häst. Sen tog vi ett varv i kaninresan, och besökte kaninhuset och så var vi inne i tomtarnas värld och tittade. Vilket jobb de har lagt ner där inne!! Det var riktigt mysigt att gå och titta på alla de små tomtarna! :) Sen strosade vi mest runt lite, kollade på renarna och tänkte åka upp för den långa rulltrappan, men när vi kom dit så hade den stannat. En liten kille hade fastnat med foten i rulltrappan på nåt vänster, men som tur var hade skon vridits av och han hade inte skadat sig. Men skon satt fastklämd och det kunde ju gått riktigt illa!! Konstigt för sånt tycker man inte ska kunna hända!! Petra, Micke och Hugo åkte hem för Petra började känna av att hon faktiskt är jättegravid, hon har inte så länge kvar nu.. ::)) och vi gick vidare en sväng. Tänkte gå och käka någonstans, men det var så jäkla mycket folk överallt så vi gick ut och åkte också hemåt. Vi stannade på McDonalds i Borås och när jag ställt mig i kön hörde jag någon som ropade och vände mig om fast jag tänkte snabbt att det aldrig kunde va nån där som ropade på mig, men då satt Petra, Micke i Hugo där. Sånt sammanträffande!! Och förresten då var McDonalds i Borås de sämsta stället jag ätit på på länge! Det tog tid och de gjorde fel och Kim fick vänta på sin mat i 20 minuter, fast de sa 2 minuter. Han missade nog en nolla där..  Då va jag redan färdigäten när hans mat kom in, och jag äter sakta! Men han klagade (vilket jag aldrig kan me) och skällde på dem så han fick pengarna tillbaka för sin mat! Tur de för man har ju inte lust att lägga 200 spänn på pissig hamburgare! Men kvällen på Liseberg har varit toppen och tack snälla våra fina vänner för att vi fick dela den med er!! ::)) Nu ska jag sova och ladda inför imån. Jag ska drömma om alla fina julklappar och alla roliga saker jag ska shoppa imån! Godnatt!!


Kärlek på hög nivå! :) tur att jag har min...

img_7772 (MMS)

Kärlek på hög nivå! :) tur att jag har min Elliepellie så jag fick sällskap på min taccokväll när mannen i huset däckade i sängen och vi fick ha fredagsmys allena! :))


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! JAG ÄLSKAR ...

img_7405 (MMS)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! JAG ÄLSKAR DIG!! Puss & Kram från Ellie :)


Ellie har hjälpt mig baka idag. Först gjor...

img_8787 (MMS)

Ellie har hjälpt mig baka idag. Först gjorde vi morotskaka. Blev lite förvånad när jag ställt fram rivjärnet och skalat morötterna för Ellie tog en morot och började riva den. Hon förstod precis hur hon skulle göra! Och vi har aldrig rivit nåt tillsammans innan! Hon måste ha sett det hos farmor eller mormor! :) Det tog säkert dubbelt så lång tid att baka när hon var med och jag glömde hälla i smöret i smeten. Kom på det när jag hällt upp allt i plåten och skulle skjussa in kakan i ugnen. Så det var bara att hälla tillbaka allt, klabba lite och hälla i smöret och göra om den sista delen. Men det gick bra och kakan blev superdelikat! Sen gjorde vi kladdkaka också. Det gick lite fortare. Ellie knäckte två ägg på golvet och klabbade lite med smeten och smutsade ner sina finkläder, men annars gick det jättebra! Anledningen till att vi bakade var att Kim fyller år idag och vi firade honom lite här hemma ikväll med fika. Först kom mamma och Julia en sväng och sen kom Kims föräldrar Mia & Stefan, Kims bror Adam, Kims bror Klas & hans tjej Amanda och så var Björn här en sväng. Det var en trevlig kväll! Ellie har bara sovit 20 minuter idag på dan så hon däckade som en stock efter allt kalas och ståhej. Det ska jag med göra snart för vi gick upp ganska tidigt! Ska bara kolla på lite SoA först.. Är inne på sista säsongen nu och det är så spännande! ::))


Sen var vi på 18-månaders kontroll på BVC....

img_6373 (MMS)

Sen var vi på 18-månaders kontroll på BVC. Ellie följer sin kurva perfekt! Hon ligger precis i mitten så hon är medel medel. :) Hon väger nu nästan 12 kilo och är 82,5 cm lång Hon gjorde det som doktorn ville, pratade lite och byggde med klossar och hon gjorde som vi sa när vi pratade med henne. Vi behövde inte ta någon spruta idag eftersom Ellie redan fått den innan vi åkte till Kreta. Skönt det, för hon blev ju dålig av den sist Slipper vi det lagom till jul!


Ulf, vår nyblivna pensionär var där med si...

img_6758 (MMS)

Ulf, vår nyblivna pensionär var där med sin lilla nya hund. Honda. 10 veckor var den bara och jättesöt! Den var inte rädd det minsta, utan skulle hälsa på alla och mysa med alla. Den var jätteglad i Ellie, hoppade upp och pussade henne och sprang vid henne hela tiden. Undra om den fattade att hon var liten och att det var därför kanske.. En gång så sprang den vid Ellies ben och hon snubblade på den och hamnade i spagat över den och den gnällde som bara den och Ellie började gråta. Va lite rädd att den skadade sig, men det gick bra och den fortsatte halka runt på golvet lika glad som innan! Tur det! :)


Idag har jag och Ellie varit på julfika me...

img_1007 (MMS)

Idag har jag och Ellie varit på julfika med jobbet på Järstorp. Det var trevligt att träffa alla igen fast det inte var så längesen vi sågs. Det bjöds på glögg och pepparkakor och så smörgåstårta på det! Yammi! :) Ellie var lite blyg i början, men det var inte konstigt med så många nya ansikten. Hon har träffat alla innan, men det var ett helt år sedan sist och tror inte hon minns det! :)


Vad hon håller på o pysslar här hemma. Hel...

img_1053 (MMS)

Vad hon håller på o pysslar här hemma. Hela tiden! Hon kan hålla på med böckerna och plocka ner dem från hyllan och ställa tillbaka dem och läsa dem och titta i dem hur länge som helst! Eller så håller hon på med sin dockvagn som hon lånat av Julia. Det är favoriten just nu. Hon bäddar ner dockan, tar upp den, bäddar om, sätter ner den, matar den, tvättar den, borstar tänderna på den och går runt med den hela tiden. Att man kan vara så förståndig när man är så liten.. Att hon förstår att hon ska ta hand om den. Och hon älskar att göra det! Hon älskar att hjälpa till med allt och allt som jag gör ska hon vara med på. En annan sak som är stor favorit just nu är att bli jagad och att leka kurragömma! När vi gör det så skrattar hon så hon kiknar och det är så härligt att höra hennes skratt. Det är verkligen medicin för själen och jag måste stanna upp ibland och inse hur lyckligt lottad jag är som har den här underbara lilla varelsen (okej, människan, men det kändes som det passade in att skriva så) i mitt liv. Ellie är det bästa som någonsin hänt mig! Utan tvekan! Jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne, det finns inte. Hon är verkligen min stora lycka!!


KÄRLEK.

Systerskap
- av Siv Andersson

Ett systerskap är vänskap
på en djupare nivå.
Ibland finns det ett släktband
– annars har man mötts ändå.

Relationen till en syster
är nära och unik.
Hon känner dig så väl
och hon kan din historik.

Med en syster är det lätt
att vara uppriktig och sann.
Man kan tala som man tänker
och man förstår varann.

Det känns alltid bra att ses
– så man vill gärna träffas mer…
För det finns så mycket gott
som systerskapet ger.

Jag älskar mina två systrar jättemycket!



Och jag älskar att jag i Juni ska bli moster! Då ska min äldsta syster ha en liten bebis! Jag lovar att jag kommer bli en lika bra och underbar moster till hennes barn som hon är till mitt barn!

STORT GRATTIS TILL ER JOSSAN & ROBBAN!!


Mamma&Barn-träff.

Vi träffades med mammagruppen hemma hos Bea & Kerstin idag. Det var jättelängesen nu som vi träffade allihopa så det var riktigt roligt! Alla utom Johanna & Signe var där.

Jag var så duktig så jag gick dit! Och hem! En härlig promenad på 45 min åt varje håll, med vagn, upp & ner för backarna. Det var bra jobbat av mig! :)

Barnen busade runt och vi vuxna fikade. Och sprang efter barnen. Det är fullt pådrag och ett tag kändes det som ett halvt dagis som höll igång! :)

Bea bjöd på glögg och risgrynsgröt och skinkmacka och pepparkakor och julgodis. Det var en riktig julfika!

Vid ett tillfälle när det blev lite väl tyst och vi gick och kollade vad barnen gjorde så låg Ellie och Kerstin och brottades på golvet! Ingen av dem sa något, men det syntes att de tog i! Och de hade på nåt vänster lyckats få av Kerstin hennes tröja, med uppknäppta knappar o allt! Den låg en bit bort på golvet bredvid dem! Då fick vi oss ett gott skratt!! ::))

Jag gav bort en skiva i julklapp till de andra mammorna och barnen. En skiva som jag gjort själv med kort från varje gång vi träffats tillsammans allihopa. Vi började ju träffas redan för över ett år sedan. Och ett tag träffades vi iallafall en gång varje vecka, ibland två. Ett roligt minne att spara! :)











Kläderna som Ellie har på sig är från Polarn o. Pyret och de har hon fått av Isabelle & Nova. De passar jättefint nu! :)

Lucia på Öppna Förskolan.

Idag började dagen med ett besök på Öppna förskolan. Det var Luciafirande där idag och ett litet tappert luciatåg ifrån Snilleblixten var där och sjöng för oss.

Vi har inte varit där på ett tag nu, så det var trevligt. Roligt att träffa många igen och kul för Ellie att få busa av sig lite. Eftersom det var luciafirande så var de flesta barnen lite utklädda till tomtar och pepparkakor och såntdär och de var så söta allesammans! :)




















Julias Lucia.


Skor, skor, skor..

Vi har fyllt på vårt skoförråd här hemma lite idag.. :)










Vi har tillbringat kvällen i Ekornahult ti...

img_6780 (MMS)

Vi har tillbringat kvällen i Ekornahult tillsammans med mamma, Julia, pappa, Jossan och Johnny. Vi har ansökt om inresetillstånd till USA vilket var ett jäkla krångel och tog ganska lång tid att fylla i för man var tvungen att göra ansökan åt en person åt gången och sen betala med visa kort efter varje gång. Men nu är det klart iallafall så nu slipper vi tänka på det och så får vi förhoppningsvis komma in i USA när vi åker dit. Asså shiiiit! Det är inte ens två månade kvar tills dess! Och tiden kommer bara springa iväg.. Det ska bli så kul! Sen badade Jossan, Ellie och Julia. Och så åt vi grillade revben och grillade kycklingvingar. Det var mumsigt! Vi sover över här ute både jag och Ellie och Jossan . Och jag ska strax sova för vi ska upp tidigt imånbitti och gå på Julias lucia i Bondstorps kyrka. Måste åka härifrån redan vid 7.. Det blir mysigt! Hopas jag, om Ellie är snäll i kyrkan! ::))


Vi har städdag här hemma idag. Och tvättda...

img_0859 (MMS)

Vi har städdag här hemma idag. Och tvättdag. De här fina påslakanen beställde jag från Jotex för ett tag sedan 45 kr per set. Jättebilligt!


Sådan mor sådan dotter. Ellie gillar också...

img_4337 (MMS)

Sådan mor sådan dotter. Ellie gillar också bacon! :)


Jag har sagt innan att jag älskar bacon! D...

img_4192 (MMS)

Jag har sagt innan att jag älskar bacon! Därför blev det äggmacka med bacon till lunch innan idag. Eller baconmacka med ägg kanske mer.. :)


Utflykt.

I Lördags fm blev vi medbjudna på en liten utflykt av ida, Björn & Amalia. Vi traskade ut i skogen ett helt gäng och så träffade vi tomten, barnen fick paket ur tomtens säck, drack glögg och varm oboy, grillade korv och barnen fick rida på en ren (som var en häst med renhorn) och åka pulka.

Vädret var sådär, det var jätteblaskigt på vägen men ganska okej med snö i skogen. Det regnade lite, men inte så himla farligt faktiskt så vi ghade ju iallafall tur med vädret ändå..

Det är något som de brukar göra varje år. Det var jättetrevligt och jättemysigt och jag hoppas att vi får vara med på detta nästa år också! :)


Troligt.. haha..

Vi hade en jättetrevlig kväll igår! Det var häftigt att gå på HV-matchen, men surt bara att de spelade så jävla dåligt! Det var absolut ingen bra match! Men allt de ordnat med och fixat runt omkring var skitbra! Sen så var det riktigt riktigt kallt också, men vädret var ändå hyfsat okej. Det var ganska  mycke uppehåll.

Efter matchen tog jag & Kim bussen ner till stan och så gick vi till Jensens och käkade. Vi åt trerätters och drack gott rött vin och lite cider och lite annat. Det var himlans trevligt!

Tyvärr va inte Kim riktigt på partyhumör så han åkte hem med Pernilla (som vickade för Danne även denna helgen) som var inne i stan och hämtade ytterkläder, och jag partade vidare på stan. Höll till på Murphys mest hela kvällen och jag hade skitkul! :)

Nackdelen är att det inte går dansa där, annars är det ett himlans trevligt ställe! Jag hade ingen aning om att det kommit nån ny lag om att man inte får dansa, så jag & Erik tog en liten svängom där bland borden. Vi stoppades ganska fort av en ilsken vakt och fick en ordentlig utskällning,. Jag trodde han skämtade först, men han var hur allvarlig som helst när jag försökte skoja med honom. Först idag när vi diskuterade detta hemma i Ekornahult så fattade jag varför.. Haha.. Har man inget danstillstånd och folk dansar så kan man visst råka riktigt illa ut som krögare. Och den som dansar kan bli utslängd och t.o.m portad. Men Hallå!! Hur knäppt är inte det?? Riktigt knasigt tycker jag!


























Hv's Jubileumsmatch


Hör och häpna för andra gången denna vecka...

img_2447 (MMS)

Hör och häpna för andra gången denna veckan! Min mamma har fått en iphone av min pappa. Och hon som knappt kunde använda sin nya Sony Ericsson hon hade! Men så satt vi i köket och pratade om väder och grejor och så helt plötsligt säger mamma: -Johanna kolla det på din telefon. Eller det kan jag ju göra själv nu förresten!! Jag trodde jag skulle ramla av stolen! Haha.. Och hon va riktigt snabb och klickade in på de hon skulle. :) Hon hade inga alls problem med sin iphone och hon gillar den skarpt!! :)


Idag har jag och Ellie varit ute i skogen ...

img_4215 (MMS)

Idag har jag och Ellie varit ute i skogen flera timmar.. Så vi är lite småfrusna nu. Mer om det imån! Ikväll ska jag och Kim frysa ännu mer! Vi ska till Elmia och kolla på ishocke. Ute! Och vi ska stå och trängas med 19.000 andra personer! Men det ska bli kul! Kim bjöd med mig och det kan vara skönt att göra något ensamma tillsammans någong gång också! Får se om vi drar vidare till stan sen efteråt kanske. Ellie ska va hos Pernilla några timmar och sen tar mamma över och så sover hon där tills imån. Barnfritt hela kvällen och natten! Yeeeaaaayyyy! :)


Igår var min sista dag på jobbet för den h...

img_3716 (MMS)

Igår var min sista dag på jobbet för den här säsongen. Väldigt skönt, men också tråkigt. Nu har jag ju kommit in i dehär med att jobba igen och så ska man plötsligt gå hem. Men det är ju bara 3 månader och sen är det full fart igen! Skönt att slippa vara ute 8 timmar om dagen i det här pissvädret vi har nu! :) eftersom vi har haft fullt upp på jobbet och inte riktigt haft tid för att ha en avslutning så bjöd jag Magnus (My boss) på hemmagjorda räkmackor igår. Han blev jätteglad och det var jättegott! En härlig avslutningsfrukost! :)


Älskar paket!



Jag älskar att få hem paket på posten!

Denna veckan har jag fått två stora paket. Ett från Jotex och ett från H&M. Och jag är riktigt nöjd över mina köp! Jotex hade jag räknat med att vara nöjd över, men inte H&M. Sist jag beställde där fick jag skicka tillbaka nästan allt.. Nu var det bara ett plagg av 11 som ska skickas tillbaka. Resten är jag jättenöjd över! :)


Living and Room.

Fick hem mina saker för någon dag sedan från inredningspartyt jag & Pernilla hade. Jag är supernöjd över mina köp! Ska bara hitta någonstans att placera sakerna, det är lite fullt hemma hos mig om man säger så! :)








Min busunge!

Ellie tycker bubbelplast är jätteroligt. Lika kul som jag kommer ihåg att jag tyckte när jag var barn. Att det kan va så roligt med lite plast som knäpper!! :)










Kors i taket. Nu har det hänt.. Jag har bö...

img_3706 (MMS)

Kors i taket. Nu har det hänt.. Jag har börjat twittra. :) Kan inte lova att jag kommer vara så aktiv, men jag ska göra mitt bästa! Välkommen att följa mig på twitter ---> JohannaNero.


Fick denna bilden på mms av Pilutta nyss. ...

img_9010 (MMS)

Fick denna bilden på mms av Pilutta nyss. Hon har passat Ellie nu på förmiddagen tills Ellies farmor hämtade henne. Hon skulle egentligen varit hos mamma idag, men mamma skulle till läkarn så då fick vi pussla lite. Och sen har jag ingen bil heller för den är inlämnad på lackning så då blir det ännu mer pusslande och planering! Därför åkte jag och Ellie till Pernilla igårkväll och sov över där. Det var mysigt och vi bjöds på jättegod kvällsmat med bacon, ägg och gröt. Nam nam! Sen när Ellie somnat skulle jag och Pernilla ha mys i soffan, men klockan blev så mycket så efter lite twittrande så somnade vi där båda två! :)


Smygfotade en bild hemma hos svärmor igår ...

img_5575 (MMS)

Smygfotade en bild hemma hos svärmor igår när jag lämnade Ellie. Så här fint blev det med kransarna jag gjorde till henne! :)


Jag la över Ellie till sin säng nu. Annars...

img_9596 (MMS)

Jag la över Ellie till sin säng nu. Annars sover hon alltid hos oss. Och jag älskar att sova jämte henne! Men efter några nätter med sparkar överallt och snurrningar och kramar och en halvsovande/halvvaken Ellie så hoppas jag på att få sova ostört i natt! Peppar, peppar..


Kim mmsade denna bilden till mig innan ikv...

img_2170 (MMS)

Kim mmsade denna bilden till mig innan ikväll. Han och Ellie har busat runt hemma och typ vänt upp och ner på lägenheten som jag precis städat. Jäkla karl! :) Idag har varit en lång dag. Det började med en riktigt kall och snöig morgon på jobbet, sen en annan jobbig grej också på jobbet.. Efter det åkte jag och handlade. Sen hem och plockade upp maten. Städade lite. Åkte ut till Ekornahult för att hämta Ellie. Käkade. Gick ut och åkte pulka med Ellie och Julia och sprang upp och ner för backen som en tok tills jag var helt slut. Sen hem med Ellie, åkte lite mer pulka eftersom hon vägrade gå in. In och vek tvätt. Iväg på ett 1,5 timmas kickboxningspass med Johanna från mammagruppen (vilket va skitkul men skitjobbigt eftersom de va längesen jag tränade på det sättet). Sen hem och som sagt städade efter mina två huliganer och gjorde matlåda tills imån och packade Ellies väska och vagn och min väska och la fram kläder tills imån. Sen begärde jag lite föräldraledigt och mailade lite ang. vår USA-resa. Och sen tog jag en härlig kokhet dusch på de och nu ska jag snart se förra veckans avsnitt av Bonde Söker Fru. Om jag inte däckar innan jag fått på de! :) Ska upp jättetidigt imånbitti och lämna Ellie och sen lämna in bilen på omlackering innan jobbet så jag borde egentligen sova! Men nääää, Bonde Söker Fru väger lite starkare än den timmes sömn jag missar! :) Good Night my friends! :)


Oscar Wilde.

Smart man han den där Oscar! :)

"Jag anser att människans främsta mål i livet är att förverkliga sig själv. Att förverkliga sig själv genom njutning är ädlare än att göra det genom plåga."

"Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidande, men det fordras en verkligt fin natur för at sympatisera med en vän som har framgång."

"Med varje framgång man vinner får man en fiende. Man måste vara medelmåttig om man vill vara omtyckt."

"De gamla tror allt. De medelålders misstror allt. Och de unga vet allt."

"Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den."

"Man kan inte vara nog försiktig i valet av sina fiender."


Ett litet tips..



Ett litet tips på vad ni kan göra för fint och ha era hyacinter i nu till Julen. Denna fina "krukan" har min mamma gjort av lite tjockt papper (typ en papperskasse), ett fint kort, en gammal sida ur en sångbok och ett vanligt snöre.

Så enkelt och så fint! :)


Ekornahult idag.







Idag när vi vaknade runt 10.30 (Vadå sovmorgon?!) så var det helt vitt ute! Det har snöat inatt! :) Härligt! Har längtat efter snön nu.

Det första jag tänkte på var vad jag ska göra på jobbet imån, jag som hade tänkt köra över det sista med Walkern en gång till. Det går ju inte nu.. :P Men det finns nog att göra ändå! haha..

Tyckte att Ellie kunde behöva lite frisk lantluft så vi åkte ut till Mamma, Pappa & Julia i Ekornahult.

Vi tog med oss Ellies pulka och så gick vi fram till ladugården och åkte pulka nerför rännesbron. Precis som vi gjorde när vi var små! :) Ellie tyckte det var jättekul och skrattade så hon höll på att kikna flera gånger!














































Födelsedagsfest.

I lördags kväll var jag på fest. Det var Heléne som bjöd in till födelsedagsfest på Slätten. Vi var ett litet trevligt gäng som var där och kvällen blev riktigt lyckad. Kunde ju inte blivit annat med det sällskapet! :)

Som vanligt en lite galen kväll med massor av dans, en och annan shot för mycket och fullt utav tokigheter. Man lever bara en gång.. :)

FLER BILDER FINNS PÅ FACEBOOK. KLICKA HÄR!
















Lucas dop.



I Lördags var jag och Ellie i Bondstorps kyrka på lille Lucas dop. Ellie var jätteduktig i kyrkan denna gången! :) Kanske för att hon fick nästan ett helt paket kex att äta på! :P

Lucas var också jätteduktig och var knappt ledsen en endaste gång! :)

Efteråt bjöds det på massa fika och trevligt sällskap nere på Ekbacken. Ellie hade fullt upp med att äta chokladbollar och att busa med alla barnen som var med!

Eftersom inte Kim var med utan bara jag och Ellie var det inte så smidigt för mig att ta kort med min stora kamera. Därför fick jag nöja mig med mobilen. Hade nog inte funkat att hållar reda på både Ellie och kameran inne i kyrkan annars! :)
























Grattis och Lycka Till!

I fredags hade vi avslutning för Ulf på jobbet. Han slutade jobba i fredags så nu är han pensionär. Det är lite sorgligt när någon slutar så och aldrig kommer tillbaka igen..

Vi firade det med smörgåstårta till frukost. Supergott var det! Jag råkade visst få en supermegastor bit, men det var inte så lätt att måtta upp en lagom bit på en smörgåstårta som var för 18 pers! :) Gott var det iallafall! :)

Jag skulle också slutat jobba för den här säsongen igentligen i fredags, men jag ska vara kvar en vecka extra. Så jag jobbar tills på fredag, sen tar jag mammaledigt i några månader igen! Livet är härligt! ::))








KÄRLEK.

Systerskap
- av Siv Andersson

Ett systerskap är vänskap
på en djupare nivå.
Ibland finns det ett släktband
– annars har man mötts ändå.

Relationen till en syster
är nära och unik.
Hon känner dig så väl
och hon kan din historik.

Med en syster är det lätt
att vara uppriktig och sann.
Man kan tala som man tänker
och man förstår varann.

Det känns alltid bra att ses
– så man vill gärna träffas mer…
För det finns så mycket gott
som systerskapet ger.

Jag älskar mina två systrar jättemycket!



Och jag älskar att jag i Juni ska bli moster! Då ska min äldsta syster ha en liten bebis! Jag lovar att jag kommer bli en lika bra och underbar moster till hennes barn som hon är till mitt barn!

STORT GRATTIS TILL ER JOSSAN & ROBBAN!!



Jag är lyckligt lottad..

..som har så många fina vänner som jag har! Älskar er allesammans! Utan er vore jag ingenting!

En vän
- av Siv Andersson

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt.

En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är.


A cirkle is round and has no end - that´s for how long you will be my friend..

Idag var min fina heta Petra här hos mig en sväng. Vi fikade och catchade upp om allt som vi missat på senaste. Det var mycket trevligt och välbehövligt!

Jag saknar att umgås med dig baby! Tyvärr är det så mycket annat hela tiden med jobb och familj och allt runtomkring och det känns som att tiden bara springer iväg så det blir inte lika ofta nu som då! Men då blir det mer kvalitétstid de gångerna vi väl ses istället!

Massa kärlek till dig fina duuuuuuu! ::))




Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Idag köpte jag nya stövlar till Ellie. Ett par fodrade PAX stövlar. De rear ut dem på Ica Maxi för 129:-, ordinarie priset på dem är 349:-. Hur bra som helst!

Ellie älskade dem och ville mest gå runt i dem här hemma hela kvällen! :)








Myspys med finaste Alice!





å


RSS 2.0