Vi står på scen framför Brolle! Håkan spel...

dsc03769 (MMS)

Vi står på scen framför Brolle! Håkan spelade innan. Hips haps blev vi uppskrivna på gästlistan, inte fel! :) sen kommer The Ark!


Maten är laddad, kim och Ellie är adjöpuss...

dsc03753 (MMS)

Maten är laddad, kim och Ellie är adjöpussade, klänningen och klackarna är på, humöret på topp, Skövde here we come! :-*


Idag är det två år sedan jag och kim förlo...

dsc03766 (MMS)

Idag är det två år sedan jag och kim förlovade oss. Vi fira med hawaipizza. Det var kim som fixade förlovningsmiddag. :)


Vi provar soffor på Mio. Ellie sover, så d...

dsc03765 (MMS)

Vi provar soffor på Mio. Ellie sover, så då måste vi ju också passa på att vila oss.. :)


Nu ska vi in till stan en snabbis. Jag, Ki...

dsc03754 (MMS)

Nu ska vi in till stan en snabbis. Jag, Kim och Ellie. Hoppas på att hitta lite kläder till Ellie på rean, fick tips om den. Lite varmare kläder hon kan ha på kvällarna sen framåt hösten. :)


Ellie ser ut som en mordisk samurajkrigare...

dsc03752 (MMS)

Ellie ser ut som en mordisk samurajkrigare på denna bilden. Haha. :) det var inte populärt att pröva denna igår..


Time to sleep.



Det var kul att gå o kolla i affärerna i Gällstad, men det fanns inte överdrivet med grejor. Jag hittade ett par skor på scorett. Ett par svarta jättefina och inne på Lager 157 köpte jag bara två linnen.. Kim köpte två tröjor och några tshirtar, och till Ellie blev det bara en Lundmyr of Sweden mössa/rånarluva som det står Sötnos på. :) Tror den kan va bra att ha i höst/vinter sen..  Det fanns inte alls mycket barnkläder! Synd..





Men det var kul att åka dit, va längesen jag va där nu! Nu behöver jag inte åka dit på ett tag igen.. haha.

Vi åkte hem och så käkade vi och sen har jag duschat och nu ligger vi i sängen och ska försöka sova. Eller få Ellie att sova. Vi turas om i shift att försöka natta henne. Kim ger upp lättast! :P Hon vill absolut inte att man sätter sig ner eller lägger sig i sängen, fast man vaggar henne. Utan man ska gå. Gå, gå & gå. Kommer bli en stig här i lägenheten snart om vi ska fortsätta såhär! :)

Godnatt!

Ellie har knäppt händerna. Undra vad hon b...

dsc03748 (MMS)

Ellie har knäppt händerna. Undra vad hon ber för.. :)


On the road again! :-D ville ju hitta på n...

dsc03747 (MMS)

On the road again! :-D ville ju hitta på något roligt idag, så fick för mig att åka till lager 157 och kika lite. Min kära sambo kom hem för en stund sedan och ställde snällt upp på det! Kul med en liten spontantrip! :) för oss som åker så mycket bil är det inte långt att åka dit.. Hoppas vi hittar något fint! :)


Mjölk är livet!

Jag har allt som Ellie behöver den första tiden av sitt liv i mina bröst. Det är rätt sjukt! Iallafall de sex första månaderna så räcker min mjölk åt henne, är det inte fantastiskt? Att den skapas inne i min kropp och däri finns alla viktiga ämnen och sånt som behövs för att klara sig. För att leva. Ingenting annat behövs egentligen, kanske lite D-droppar, men det är allt..

Vi är skapta så. Allt finns där från början och det sätter igång av sig självt. Och sen slutar det. Mjölken anpassar sig efter hur mycket Ellie äter..

Jag blir inte klok på detta.. Det är så fascinerande! ;)



Sicket minspel!



SMS-inlägg

dsc03738 (MMS)


Nu har vi varit på bvc. Allt såg jättebra ...

dsc03737 (MMS)

Nu har vi varit på bvc. Allt såg jättebra ut. :) Ellie väger nu 4910 gram och är 57 cm lång. Hon har gått upp 1515 gram sedan hon föddes och växt 7 cm. Hon är 6 veckor och en dag snart. Gud, hon börjar bli stor våran tjej! Hihi. :-D


Torsdag 29 Juli.

Dagen har varit jättetrevlig! Det var mysigt på Gyllene Uttern och det var jättekul att träffa släkten från Falköping och alla barnen! Fick även se lilla Hedda live. Eller lilla o lilla, hon hade hunnit bli ganska stor nu. Men en riktig sötnos! Tänk att Ellie är ung. så stor om bara 2 månader.. tiden går alldeles för fort!


Kims morfar & mormor som firade 60-årig bröllopsdag!


Ellieplutt.



Efter middagen åkte vi till Wallins hus i Gränna och så umgicks vi lite och åt tårta. Vid 17 skjutsade Kim och Ellie mig till stan. Det passade perfekt med amningen, för Ellie ville äta vid halv fem, så hon var precis nymatad när vi åkte, det kändes skönt.


Polkagrisutdelning.




Kims kusin Johns barn Alexander.


Kims kusinbarn Leo & Carl. I bakgrunden Kims kusin Marcus & hans son William.


Kims kusin Marcus tjej Emma med kusin Sandras lilla Hedda.


Jag & Kim fick polkagris och Ellie fick present av Kims moster Margot med familj(er).


Jättefina kläder fick Ellie.


Snart fika.

De släppte av mig i stan och jag mötte upp Jessica o så blev det bio. Twilight Eclipse. Den var bra, men inte lika bra som jag väntat mig. Det hände inte jättemycket i filmen, hade velat att det hände lite mer.. Undra om det kommer en till, någon som vet?! Men den var fin ändå. Fast ettan är ju fortfarande bäst!





Efter bion så vandrade jag & Jessica bort mot Torpa o så kom Kim, Ellie & Adam och plockade upp mig och vi åkte hem till oss och käkade pizza och efter det blev det en film. City Island. Sådär faktiskt.. Och nu så ska jag strax krypa ner i sängen. Ellie somnade lite tidigare än vanligt idag, inte vid 02, utan runt 12 nångång. Skönt!

Ellie i den mysiga pyjamasen hon fick igår..


Imån bitti ska vi till bvc för vägning och mätning. Undra hur mycket hon gått upp lillstumpan! Sen efter det ska vi till Wallins igen och Ellie ska få träffa Kims farmor. Va igentligen meningen vi skulle sova där inatt, men hade glömt att vi skulle till bvc imån bitti. Tur att jag kom på det.. :P Men därför är vagnen och mycket av våra saker i Gränna, så vi måste hämta dem också..

Hoppas på fint väder imån! Natti Natti!


Bilder från förrgår..

Här kommer några mysiga bilder från Gränna i Tisdags.


Självklart så skulle Ellie också äta nu nä...

dsc03726 (MMS)

Självklart så skulle Ellie också äta nu när vi ska äta.. Men jag hittade en mysig enskild plats i källaren på gullene uttern. Ett litet kapell. :) så här sitter jag nu i en av bänkarna! Fick en surprice också när vi kom hit, hela kims släkt från falköping va här. De hade jag inte räknat med.. Men det är jättekul att träffa alla! :)


Hela familjen är påväg till gränna. Vi ska...

dsc03724 (MMS)

Hela familjen är påväg till gränna. Vi ska äta middag på gyllene uttern för kims mormor och morfar firar 60årig bröllopsdag! Det ska bli gott, för vi har inte ätit än efter grillningen igår, så jag är superhungrig! Sen ikväll ska jag på bio med jessica palm. Vi ska se twilight eclipse. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Skönt att få komma iväg lite också! Vädret är perfekt för lite biomys! :)


Myskväll.

Kvällen blev kanon med god mat, efterrätt och mycket trevligt sällskap!

Ellie fick fler presenter, det tyckte hon om! :P En jättemysig pyjamas och en dregelscarf. Thanks!
























Nu ska jag & Ellie dammsuga och städa här ...

dsc03721 (MMS)

Nu ska jag & Ellie dammsuga och städa här hemma. :) vi har även varit på ica maxi idag och handlat. Och så har vi ätit lunch med kim vid munksjön. B-) Ikväll blir det grillning med malin, issa & alva. Ser fram emot en riktigt trevlig kväll!


Vi är i Wallins resident i Gränna. Jag lig...

dsc03705 (MMS)

Vi är i Wallins resident i Gränna. Jag ligger just nu på bryggan och solar. Vi har ätit gulaschsoppa och frallor. Det var sjukt gott. Funderar på om jag ska doppa mig i vättern.. Det ser väldigt skönt ut och vattnet är kristallklart, men 18,5 grader är sådär lockande. :)


Blåbärsplockning.

Idag har jag plockat blåbär. Sitter just nu och njuter och äter dem tillsammans med mjölk. Så gott! :)

Jag, Kim & Ellie tog en sen morgonpromenad. Härligt väder idag! Man kanske skulle åka till stranden?!






Som Nytt.



Så här fint är vårt lägenhetshus nu. Det börjar ta sig.. Visst är det fint? =) Hela huset är ju omgjort, ser ut som en helt annan byggnad. Nytt tak, nyputsat och nytt staket. Nu ska staketet göras färdigt, och så håller Kim på att lägga ut matjord på framsidan så han kan så gräs där. Det kommer bli tre uteplatser. Våran blir jättestor. Härligt när det är färdigt sen!

Jippie!

Jippie! Nu funkar vårt internet igen. Skönt. Fast det har varit skönt utan det också iofs.. :) Det är ganska kul att mobilblogga. Och smidigt! Mobilen finns ju alltid till hands. år nog fortsätta med det nu under sommaren!

Ikväll var jag ute i Ekornahult på promenad med mamma & Julia. Vi gick torpetrundan, och blev nästan atackerade av kossorna på vägen tillbaka. Som tur var så fixade Julia pinnar som vi kunde skrämma kossorna med.. haha. (Låter värre än det var)

Sen åt vi kantarellmackor. Mina första kantareller i år. Det var Jimmy & Julia som hade varit iväg med mammas moped (som hon aldrig åker på) och plockat. Jimmy har några ställen han bevakar.. Det trodde jag inte.. hihi. Men han är en jäkel på de där med kantareller.. :)

















Var tvungen att ta ett kort på mammas konstiga macka.. Vindruvor, majonäs & skinka. Prova det! Kanske kanva något! :P



Ellie fick även en present av mamma. En jättesöt tröja med silverfjärilar på. Det tackar hon för! :)


Jag är påväg till Ekornahult för en härlig...

dsc03681 (MMS)

Jag är påväg till Ekornahult för en härlig skogspromenad! Men först lite laddning bestående av choklad. :) så jag orkar med såklart, lite energi! Hihi..


Jag tröttnade snabbt på livet som fejkblon...

dsc03666 (MMS)

Jag tröttnade snabbt på livet som fejkblondin. Nu prövar jag lyckan som någon slags brunett istället. Kan inte riktigt säga vad för brun det är, hmm, men de blir nog bra! :) bättre än innan iallafall!


Nu helt utslagen, inatt gallskrik i flera ...

dsc03658 (MMS)

Nu helt utslagen, inatt gallskrik i flera timmar. Verkligen ingenting hjälpte.. Lilla pluttan. :-* nu kan man inte annat än le åt henne, och de där timmarna av tröstande och förtvivlan känns som bortblåsta! Jag gick upp, tog på mig och hämtade bilbarnstolen och var redo att åka iväg en sväng för att se om det hjälpte vid halv fyra tiden, men precis när jag skulle ta henne från Kim så deckade hon på två sekunder på hans arm. Mycket märkligt! Hon ville nog inte åka bil, måste känt det på sig.. :) men sen har hon sovit hur bra som helst. Kim åkte iväg innan sju i morse och jobbade, stackaren. Han måste varit helt slut.. Men nu ligger de båda och vilar nere i soffan. Mina älsklingar! <3


Nu säger vi godnatt! Ska försöka somna i v...

dsc03652 (MMS)

Nu säger vi godnatt! Ska försöka somna i vettig tid idag. Kim har redan haft 2 veckor semester nu, shit vad tiden går snabbt! Men det är så skönt att vara lediga båda två! Jag har ju annars bara haft 1 eller 2 veckor ledigt på sommaren. Sist jag var hemma längre än det på sommaren var 2001, då var jag 15 år och hade sommarlov. Sommaren mellan 8:an och 9:an. Men det var en bra sommar vad jag kommer ihåg! :) då hade man inga måsten eller plikter, utan man bara va och tog dagen som den kom. Det är snart 10 år och sedan. Tiden går som sagt fort.. :-P godnatt! *puss*


Vi har varit på allsång i Gränna. Fast vi ...

dsc03644 (MMS)

Vi har varit på allsång i Gränna. Fast vi gick aldrig in utan lyssnade utanför. Vädret är jättetråkigt. Och det kostade 130 kr att gå in, svindyrt ju.. Men en solig söndag sen så kanske de funkar.. :)


Linne H&M 69 kr och kjol H&M 50 kr.

dsc03640 (MMS)

Linne H&M 69 kr och kjol H&M 50 kr.


Klänning Gina Tricot 99 kr.

dsc03636 (MMS)

Klänning Gina Tricot 99 kr.


Klänning Gina Tricot 49 kr.

dsc03638 (MMS)

Klänning Gina Tricot 49 kr.


Tshirt Gina Tricot 49 kr.

dsc03634 (MMS)

Tshirt Gina Tricot 49 kr.


Tshirt Gina Tricot 49 kr.

dsc03633 (MMS)

Tshirt Gina Tricot 49 kr.


Och så förstås något fint till Ellie.. :)

dsc03642 (MMS)

Och så förstås något fint till Ellie.. :)


Ellie ligger halvnakenfis i sängen. Hon li...

dsc03620 (MMS)

Ellie ligger halvnakenfis i sängen. Hon ligger utan blöja och sprattlar som bara den! Gud så skönt det måste vara att ligga utan den dumma blöjan! :) vi kom nyss hem och jag har matat henne. Jag har varit i stan, och hon har varit med Kim i Taberg. Första gången jag åkte iväg själv så, det hade gått jättebra! Hon hade sovit mest hela tiden, men jag misstänker att Kim lämnade in henne till sin mamma.. Hihi. Det var skönt att gå själv på stan en sväng. Fanns inte jättemycket reakläder kvar, men jag gjorde några fynd och är jättenöjd Kort kommer.. :) nu ska vi bara ta de lugnt och så blir de nog en promenad lite senare. Hej Svejs! B-)


Blondiner har roligare! Stämmer det? Detta...

dsc03612 (MMS)

Blondiner har roligare! Stämmer det? Detta ska vi nu utforska lite närmre.. Haha. :) Ikväll kom Ellies moster Jossan till oss och vi åkte till Pilutta i Taberg. Där var det fullt hus och Carina, Matilda och Hanna var och hälsade på från Skåne. De fick träffa Ellie för första gången och hon fick jättefina kläder i present. Jossan hjälpte mig bleka håret. Igen. 4:e gången nu. Och sista. Måste låta håret vila lite nu och köra med silverschampo. Det är första gången jag är ljus sen jag var liten. Lite slingor har jag haft innan, men inte såhär mycket. Men jag märker att de är jättesvårt att gå från mörk till ljus, håret blir väldigt gul/oranget. (Vad hade jag väntat?!) Och det blir mycket trassligare när det är ljust. Och risigt och sprött. Kanske pga blekningen iofs.. :) får se hur länge jag orkar kämpa, sen blir det förhoppningsvis rödbrunt till hösten! Nu blir det iaf sängen, jag är svintrött! *puss*


Genvägar är ofta senvägar. Men de finns en...

dsc03600 (MMS)

Genvägar är ofta senvägar. Men de finns en stig där! ;) fattas väl bara att det ska börja regna nu också..


Jag är ute på dagens promenad. Idag är det...

dsc03599 (MMS)

Jag är ute på dagens promenad. Idag är det inte lika kvavt som igår. Lite svalare också. Skönt det! :) Chansade lite, för Ellie har sovit ett tag, och hoppas hon fortsätter med det, så jag inte behöver stanna någonstans och amma. Man vet ju aldrig. Skönt iallafall att jag alltid har maten med mig, och att den är rätt tempererad och färdig för att ätas. :-D


Nu blir de fika för pojkarna som jobbar ut...

dsc03597 (MMS)

Nu blir de fika för pojkarna som jobbar utanför. Kim & Adam. :) Någon bit kanske slinker ner i min mage också, iaf en halv.. Jag firar att telia har insett sitt fel och efter en jäklans massa samtal dit och tid som jag aldrig kommer få tillbaka så kanske, men bara kanske, vi kan få internet att fungera idag. Annars tar de ända till måndag. Men av 10 killar jag snackat med på telia var det en som var trevlig och ville hjälpa oss och som kunde sin sak. (Hoppas jag) En av 10, alltså 10 %. Det är igen bra siffra telia! Skärpning! :@


Shit, det var det jobbigaste jag gjort på ...

dsc03592 (MMS)

Shit, det var det jobbigaste jag gjort på länge! Är helt illsvettig nu! En timmes promenad med barnvagn upp och ner för våra backar här i detta kvava väder, och så lite skogsterräng på de! :-P men skönt är det när man kommer hem! Det är jobbigt att gå uppför med barnvagnen, men de e nog fan jobbigare att gå nerför när det lutar riktigt ordentligt! För det första får man hålla stenhårt i vagnen för att man är rädd att tappa den, för det andra får man ta små små steg för att inte hänga efter vagnen, och för det tredje hålla emot som en galning för att det inte ska gå för fort så man måste springa. Det är träning det! :)


Jag är inne på dehär med bakning nu. Idag ...

dsc03589 (MMS)

Jag är inne på dehär med bakning nu. Idag har jag gjort mockarutor. Eller kärleksmums, fiffirutor, snoddas, svarte petter eller vad du nu vill kalla dem. ;) Synd att jag inte tycker om att äta det så värst bara.. Men kul att baka är de iallafall! :-P idag är de tråkväder ute, men skönt de också. Vi ska nog ut på en promenad jag & Ellie. Kim är inte hemma som vanligt. Tredje dagen nu som vi är själva. Konstigt, för jag trodde han hade semester. Jävla karlar. Tänk vad smidigt det är för dem, kan bara åka iväg sådär.. Behöver inte tänka på amning över huvudtaget. Jag däremot måste alltid vara tillgänglig. Fast Kim bytte faktiskt en bajsblöja i morse. Hans andra. :) och lekte lite och underhöll Ellie. Han är en ängel, när han väl är hemma.. Jag ska inte klaga, tiden går så fort. Snart längtar jag väl efter en bebis till, och då är allt det jobbiga bortglömt och bara allt det fantastiska finns kvar i minnet. O tur är väl de, annars skulle man nog bara skaffa ett barn.. Haha. Ellie är min prinsessa och hon är underbar. Nästan jämt. <3


Hittade dehär kortet på mobilen. Det är fr...

dsc03495 (MMS)

Hittade dehär kortet på mobilen. Det är från förra veckan när Jossan, Robban och Julia va här. Så fint. Ellie och en stolt moster Julia.


Mina älsklingar. Min familj som jag älskar...

dsc03587 (MMS)

Mina älsklingar. Min familj som jag älskar mest i hela världen. Vad vore jag utan er? Kan inte tänka mig att för 5 veckor sedan var det bara jag och Kim. Det känns som om Ellie alltid funnits. Ändå går tiden så fort. Nu är jag lycklig! Det finns ingenting som jag skulle vilja ändra på eller vilja ha ogjort. Mitt liv är fantastiskt. Min familj är underbar, mina vänner är de bästa man kan ha och det är sommar. Vad ner kan man önska? Kanske att jag var rik, men jag tror stenhårt på att jag nån gång livet kommer bli det, så det är bara att vänta.. Just nu klarar jag mig fint ändå. Hihi. ;) puss & godnatt alla bloggläsare!


Ellie kör sin kvällsgympa! Tränar nacken l...

dsc03581 (MMS)

Ellie kör sin kvällsgympa! Tränar nacken lite. :) Hon är jättestark i nacken. Och benen. Och armarna. Hon kommer nog börja krypa tidigt. ;) Och en riktig sprattelmaja är hon! Efter a6 idag åkte vi hem och skulle baka, men jag hade glömt köpa kakao, så de blev inget bak förrän vid 21 när Kim kom hem. Då bakade jag kladdmuffins. Mumma! :) Nu ska det ammas, och sen blir det en härlig kvällspromenad!


Ellie fick presenter från sin morfar igår....

dsc03570 (MMS)

Ellie fick presenter från sin morfar igår. En jättesöt prickig klänning och en supergosig badhandduk. :)


Jag & Ellie är på a6 och shoppar. Jag är i...

dsc03569 (MMS)

Jag & Ellie är på a6 och shoppar. Jag är ingen van barnvagnsförare ännu, bara kör in i massa saker överallt! Haha. :-P men några fynd har jag gjort iallafall! Det var längesen jag tog en riktig shopingrunda nu.. :) men det är jag värd för nu kan jag ha mina vanliga gamla kläder igen! Då är det ju roligt att handla! Men det är roligt att använda de gamla kläderna igen. Har ju ove gjort det på typ 9 månader så allt känns som nytt igen. :-D


Vi är påväg hem från ekornahult. Ellie sov...

dsc03568 (MMS)

Vi är påväg hem från ekornahult. Ellie sover i bilstolen. Hoppas hon sover ett tag nu, så jag kan duscha hemma. Kim är inte hemma.. Men hon har varit vaken nästan hela dagen idag, bara sovit några korta stunder, så det borde hon göra.. Ute hos mamma blev det färgning av håret, allsång på skansen och pizza. En skön och mysig dag. Passade även på att använda internet lite, vårt funkar inte och telia är ju dumma i huvudet.. :-S att det ska vara så Jävla svårt att få prata med någon där.. Hopplöst!


SMS-inlägg

dsc03565 (MMS)


Idag är jag i Ekornahult. Kim är iväg och ...

dsc03563 (MMS)

Idag är jag i Ekornahult. Kim är iväg och fixar i gränna! Vi har precis varit ute och gått en sväng. Plockade massa smultron och blåbär som vi ska äta till efterrätt. Smaskens! :-P snart blir det middag, och sen får vi se vad dagen bjuder på! Det är iaf varmt och skönt idag!


SMS-inlägg

dsc03561 (MMS)


Jag lagar middag samtidigt som jag bakar. ...

dsc03560 (MMS)

Jag lagar middag samtidigt som jag bakar. Spaggetti och köttfärssås, samt chokladmuffins står på menyn. Kanske ska ätas ihop? :)


Våran prinsessa fick en sängmobil från fis...

dsc03550 (MMS)

Våran prinsessa fick en sängmobil från fischer price. Med lampa, lyse i taket, olika musik och lite andra finesser. Till och med fjärrkontroll till, så jag kan ligga i sängen och sätta på och stänga av! Bekvämt ska de va! ;) Fyndade den i Ullared för halva priset mot vad den kostade på babyproffsen. :) Hon ligger och tittar en stund imellanåt iallafall redan nu. Är nog fortfarande lite liten, men snart så! Tror det är en bra grej. Den kommer hon tycka om! ;) Nu ska jag försöka sova. Natti natti! Puss & kram


Jag bloggar fortfarande från mobilen. Hopp...

dsc03555 (MMS)

Jag bloggar fortfarande från mobilen. Hoppas på att få det nya telia smartet imån, det andra slutade fungera bara sådär! Idag har varit en bra dag! Vi har varit i Taberg hos Pilutta och grillat och umgåtts. Skrattat mycket! ;) Ellie har varit supersnäll! Hela dagen! Och hon somnade utan problem nu ikväll också! Kim sövde henne. Han är riktigt bra på de där! :-* När hon väl somnar så sover hon jättebra. Igår va hon ledsen ganska mycket, men när hon väl somnade så sov hon 6 timmar i sträck. Sen lite matning, så sov vi ännu längre, mer matning och sov en stund till. Vi låg i sängen till 11. Skönt var det! :) hoppas hon börjar sova lite längre på nätterna nu. Igår var hon en månad! Tiden går så himlans fort! Vi har iallafall börjat få in lite rutiner på matningen nu. Var 3-4:e timme. Skönt! :)


Ellie och Pilutta.

dsc03557 (MMS)

Ellie och Pilutta.


Detta är nog det första klädesplagget som ...

dsc03501 (MMS)

Detta är nog det första klädesplagget som Ellie fick. En body som mamma köpte. Stämmer ju så bra! ;)


Allt som behövs är mjölk! :)

dsc03498 (MMS)

Allt som behövs är mjölk! :)


Ellie fick en Laban servis i present av Mi...

dsc03553 (MMS)

Ellie fick en Laban servis i present av Micke, Petra & Hugo. Hon blev jätteglad! :) den kommer hon äta och dricka mycket mat ur! Vi har varit på lingonstigen och grillat och umgåtts lite nu ikväll. Supertrevligt har det varit! Fick passa på nu för imån åker de på husvagnssemester i nästan 2 veckor. Kommer sakna er!


Jag fyndade en ny bikini på Gina Tricot ig...

dsc03549 (MMS)

Jag fyndade en ny bikini på Gina Tricot igår. Skönt, för mina andra är för små. 29 kr / del . Som hittat! ;)


Tuffa kläder från Emelie Viberg. :)

dsc03541 (MMS)

Tuffa kläder från Emelie Viberg. :)


What doesn't kill you makes you stronger! ...

What doesn't kill you makes you stronger! Jisses..


Nu har vi spenderat några tusen i Ullared ...

dsc03540 (MMS)

Nu har vi spenderat några tusen i Ullared igen. Gud vad kul det är att göra åt pengar! ;) hihi. Särskilt när man får så mycket fint för dem! Köpte bland annat en superfin ny rosa skötväska, en fischer price mobil till spjälsängen, lite kläder till Ellie, en jeansklänning till mig, några shorts till kim, ett väggfäste till tvn i sovrummet, en hdmi kabel, en digitalboxer, nappflaskor, snuttefiltar, en partyväska.. O så de vanliga, lite schampo, tvättmedel, smink, tandkräm mm. Jag är supernöjd över våra fynd! :-D


Syns nog lite dåligt på bilden, men Jossan...

dsc03535 (MMS)

Syns nog lite dåligt på bilden, men Jossan hjälpte mig slinga håret igår. Ska försöka bli lite ljus nu på sommaren, men kommer nog få göra det några gånger innan det blir bra. Nu är slingorna bara guld/gula/röda. Men det ser ganska bra ut iallafall! :-P


Idag var vi med i jp. Det gick fort! :)

dsc03530 (MMS)

Idag var vi med i jp. Det gick fort! :)


Jag och Ellie har varit i stan en sväng me...

dsc03528 (MMS)

Jag och Ellie har varit i stan en sväng med Emelie Viberg. Fyndade lite på Gina, och sedan fikade vi på de nya stället jämte munksjön. Jättegott bröd hade de där! :) Ellie fick present, en jättesöt body med tillhörande mössa. Hon kommer bli så söt i de! Nu är vi hemma för lite matning och packning och sen bär det av mot Varberg. Blir nog ett stopp i Ullared också på vägen. ;)


Igår blev det kinamat i Tidaholm. Fast Rob...

dsc03526 (MMS)

Igår blev det kinamat i Tidaholm. Fast Robban åt vanlig mat. ;) men gott var det! Vi hade en supertrevlig kväll med dem. Mysigt! Ses ju inte så ofta! Va inte hemma förrän strax innan 01. :-D


Vi är påväg till Tidaholm för att hälsa på...

dsc03525 (MMS)

Vi är påväg till Tidaholm för att hälsa på Jossan & Robban en sväng. Vädret blev ganska fint nu ikväll, de ösregnade innan och va jättegrått ute, men nu lyser solen igen. Mysigt! B-)


Vi är påväg till Tidaholm för att hälsa på...

dsc03525 (MMS)

Vi är påväg till Tidaholm för att hälsa på Jossan & Robban en sväng. Vädret blev ganska fint nu ikväll, de ösregnade innan och va jättegrått ute, men nu lyser solen igen. Mysigt! B-)


Ellie sover på biljardbordet och vi ska ät...

dsc03522 (MMS)

Ellie sover på biljardbordet och vi ska äta lunch. Jag är hos Pilutta och våldgästar! Wok med nudlar, grönsaker, kyckling, cocosmjölk och champinjoner står på menyn! Smaskens! ;)


Ellie är nybadad och sover i sin vagn. Jag...

dsc03520 (MMS)

Ellie är nybadad och sover i sin vagn. Jag ska äta frukost. Kim är iväg och hämtar lastmaskinen för de ska sätta upp staket. Om en timme ska vi till bvc för vägning och mätning. Sen får vi se vad dagen bjuder på! :)


Jag har haft en supertrevlig kväll på pi...

Jag har haft en supertrevlig kväll på piren med mina underbara bästaste flickor ikväll! Sara, Petra, Pernilla & Tesan. Gud vad jag älskar er! Vad skulle jag göra utan er?! :-* vi började med middag på Dal Baffo, och sedan har vi suttit i båten och tjötat och haft det trevligt! Så skönt med en egen kväll! Tack brudar! Och tack kim, det hade visst varit lite krångel hemma. Du är också bäst!


Kim hjälper sara och adam att flytta de si...

dsc03517 (MMS)

Kim hjälper sara och adam att flytta de sista grejorna. De ska flytta till varberg. Jag och Ellie tittar på. :-P hon har precis ätit. Vi fick en jätteskön fåtölj att sitta i. Vårt internet funkar inte hemma, modemet har gått sönder. Så jag kommer nog vara lite dålig på att skriva här.. Men det är ju sommar och semester, så vem har tid att läsa min blogg nu?! ;) puss


Ostbåge-Ellie! :P





När jag lägger ner Ellie jämte mig i sängen så lägger jag henne längst till vänster på sin kudde. På rygg. Ändå är hon konstigt nog framme hos mig efter en stund. Då längst till höger på kudden och på sidan. Hon vill gärna ligga nära! Hur hon flyttar sig vet jag inte riktigt, men hon spänner sig i en båge och liksom ålar sig fram. Som en ostbåge blir hon.. haha. Lilla skruttfia! Min Prinsessa! <3

Söndag 11 Juli.

Idag låg vi kvar i sängen länge. Sedan gick vi upp och åt en sen frukost som blev en lunch. =)

Efter det åkte vi till Gränna och va där några timmar. Det var riktigt kvavt ute! Och Åskan kom sen också!























Vi åkte hem, lagade lite mat och sedan åkte vi till Taberg. Kim städade och tvättade min bil så vi kan lägga ut den på annons och jag & Ellie gick upp till Pernilla en sväng. Vi gick ut på en promenad, Jag, Ellie, Pilutta & Tim, fast vädret kändes lite ostadigt, men jag trodde inte det skulle regna. Sa att det var nog ingen fara när Pernilla frågade om vi vågade gå ut.. :P

Vi kom inte så långt innan hela himlen öppnade sig och vi fick springa hemåt och slänga på regnskyddet på vagnen. Första gången jag fick använda det! :) Men vi sprang inte hela vägen, det var ingen idé.. vi blev dygnsura ändå. Sen öste det ner och blixtrade och dundrade en stund. Det behövdes! Det kan regna hela natten tycker jag!






UPPDATERING.

Jag har varit lite dålig på att blogga på senaste. Men jag har haft fullt upp känns det som.

I onsdags umgicks jag med Sara och hade det trevligt! Först var vi på Tabergs topp och åt glass. Jag var jättesugen på blåbärsglass, men sias blåbärsglass var inte alls god.. Surt! Sedan åkte vi runt västersjön och spanade lite och efter det till Ikea och åt lunch. Sara bjöd mig. :) Det var supermycket folk där! Men Ellie sov under hela tiden så det var väldigt smidigt! :P Jag köpte en liten skallra till henne. Sen åkte vi hem och satt och tjötade lite.











I Torsdags åkte vi till Skövde med mamma, Julia & Gullan och hälsade på pappa & Pernilla lite på kontoret. Vi blev kvar där hela dagen och var inte hemma förrän 01.30. Helt slutkörda.. :P




I fredags kom Christel förbi en sväng och jag bjöd på hembakad kladdkaka med grädde. Vi tjötade och hade trevligt. Ellie skrek nog halva tiden hon va här och sov halva tiden.. haha! :P Hon fick en fin present också! En nalle med en supermjuk gosefilt och små söta skor. Tack! :)



Resten av dagen mådde jag inte alls bra, hade feber och var allmänt slut så då blev det inte så mycket gjort.. Var på bvc med Ellie och hon hade gått upp jättebra! Hon vägde då 4260 gram och var 50,4 cm lång.

Jag frös jättemycket och åt inget mer än chokladkakan på hela dagen förrän vid 17 när Kim kom hem med pizza. (Dumt jag vet!) Men glömde liksom bort de.. På kvällen åkte vi till Taberg en sväng och tjötade lite med Sara & Jossan och deras vänner som hade fixat en liten avskedsmiddag/fest för Sara eftersom hon ska flytta till Varberg. Mia passade Ellie en liten stund så jag & Kim kunde åka in till stan en snabbis. Vi gled iväg i Camaron en sväng. :P Iofs var vi bara borta typ 40 min, men det var skönt. Kändes konstigt att åka iväg utan Ellie i bilen bara!  

Igår var det superduperfint väder ute! Vi vaknade ganska tidigt och jag åkte till Ica för att handla lite frukost. Spelade jättehög  musik och var på strålande humör!



Sedan spenderades dagen på Vättern! Jag, Kim & Ellie hade det jätteskönt! Vi la oss en bit utanför vätterstranden o så bara mös vi och solade och Kim badade. Vi åt ballerina och jordgubbar och drack alkoholfri öl (som var ganska god faktiskt) och åt ölkorv och läste skvallertidning. Vi hämtade Mia & Kia på piren och så åkte vi upp till Domsand och tittade. har aldrig varit där innan, det var jätteifnt där!

Här kommer lite bilder:

































På kvällen åkte vi ut till Mamma & Julia i Ekornahult och så grillade vi. Gott! Det var skönt när solen gick ner, för då blev det lite svalare ute iallafall.. :P

Grattis Frida!

Ett stort GRATTIS på födelsedagen gumman! Ett år äldre.. =)

Önskar er en mycket trevlig kväll på piren! Synd att vi inte kunde följa med, men vi får ta igen det en annan kväll lite längre fram! :P

Puss & Kram till dig!


!!! Napparna jag precis berättade om köp...

!!! Napparna jag precis berättade om köpte jag på babyproffsen idag för 75 kr. Dyrt tyckte jag, men tänkte att det nog inte kunde skilja så mycket på priset i olika affärer. Nu va jag inne på konsum, och precis samma nappar kostade där 40 kr! Hur fan kan det skilja så mycket? Det är ju nästan dubbla priset! Visst, babyproffsen är dyra, men det är ju ändå en barngrejor affär?! Helt sjukt!


Jag har köpt nya nappar till Ellie idag. R...

dsc03491 (MMS)

Jag har köpt nya nappar till Ellie idag. Rosa. Lite mer tjejiga! Supersöta! :)


Jag väntar på regnet, men det ser ljusare ...

dsc03485 (MMS)

Jag väntar på regnet, men det ser ljusare ut igen.. Det åskar långt borta på andra sidan vättern. Blixtrar och mullrar. Oj, nu kom det. Bara sådär! Jättestora droppar som bara öser ner. Det behövs verkligen! Jag kom på nu när jag sitter och matar Ellie att jag måste köpa en större skötväska! Den är proppfull jämt! :) en med många fack vill jag ha. Stoppar ju i typ allt i den.. Trodde aldrig jag skulle behöva en större. Men, man lär sig ju nya saker hela tiden. Haha.


Gott om mjölk är det nog ingen större bris...

dsc03484 (MMS)

Gott om mjölk är det nog ingen större brist på.. Haha. Våran lilla tjej börjar bli en liten knubbis! Precis så som bebisar ska vara! :-P


Nu lastar vi för en dag till sjösS! Vi ska...

dsc03476 (MMS)

Nu lastar vi för en dag till sjösS! Vi ska ut på vättern och åka båt, sola, äta jordgubbar, dricka alkoholfri öl, äta choklad och bara ha det gott! Ellies första båttur :)


Jag har en ny jacka, jag är supernöjd. En ...

dsc03475 (MMS)

Jag har en ny jacka, jag är supernöjd. En tunn sval skön jacka. Just nu är jag påväg till ica och ska handla lite frukost. Kylskåpet börjar bli tomt.. :-P kim och Ellie är hemma. Känns jättekonstigt att åka iväg ensam. Helt ensam.. Men skönt! Godmorgon och trevlig lördag på er allesammans! :)


Vi sover middag. Snart ska vi till bvc för...

dsc03466 (MMS)

Vi sover middag. Snart ska vi till bvc för vägning och mätning. Funderar på att gå ner, har inte varit ute än idag..


La familia! <3 (Notera hur ljust det är i ...

dsc03452 (MMS)

La familia! <3 (Notera hur ljust det är i sovrummet! Måste sätta upp den där mörkläggningsgardinen vi köpte, annars kommer Ellie aldrig lära sig när det är natt och när det är dag!)


Detta är vad jag ligger och tittar på varj...

dsc03444 (MMS)

Detta är vad jag ligger och tittar på varje morgon efter jag fått Ellie att somna om och nervöst knappt vågar röra på mig för att hon ligger på min mage och jag är rädd att hon ska vakna igen. Två tavlor med väldigt olika motiv, verkligen kontraster till varandra. Ser till och med de där motiven när jag blundar. Illa! :-P trots matning, sång, lek, gungning, vaggning, trampande fram och tillbaka i köket och tappra försök att söva henne i en timme så är jag ganska så pigg idag. Vilan igår gjorde susen! ;) kom att tänka på en ramsa från yngre dar: Det är inte k*ken i musen som gör susen, utan såsen i påsen! Haha.. :-D GOOOD MORGOON!


Oj, vad hände?


Ellie har åldrats snabbt senaste tiden.. Som sagt så tär det på krafterna att vara vaken hela nätterna.. Hihi. :P


Åh vilken underbar dag!

Idag har jag kunnat vila ordentligt. Det behövdes verkligen!

Ellie var ganska så jobbig inatt och i morse och vi har varit vakna jättemycket både jag & Kim. Det tär på krafterna. O så ingen mat på det och hormoner som spökar i kroppen, det resulterade i en trött och känslig Johanna idag. Överkänslig.. Som tur var så har jag ju min kära faster Pilutta som snällt erbjöd mig sin hjälp. Trots att hon hade jobb att göra! Jag åkte dit vid 12-tiden och efter lite kaffe och mackor tog hon hand om vår lilla tjej i några timmar så att jag kunde sova ordentligt och vila mig. Det var guld värt! Jag låg först i hammoken ute på altanen under en filt och småslumrade, sedan inne i Pernillas säng. Det var skönt med några timmars extra sömn då jag inte behövde tänka på något alls.

Ellie hade skött sig fint. Lite gungande i vagnen, blöjbyte och tappa nappen och det vanliga typ. Så skönt att inte behöva bry sig om det, utan jag kunde bara ta det lugnt.

Efter matning av Ellie så gjorde Pernilla taccos, det var superdundergott. Petra & Hugo kom förbi en sväng och Petra underhöll Ellie under tiden jag käkade. Sedan satt vi på altanen en stund och tjötade och drack kaffe och även Tesan kom förbi en snabbsväng. Ellie fick lite mer mat, och sedan åkte vi hemåt.

Tack Pernilla för att jag fick ladda upp mig hos dig inför natten. (Ifall den blir som inatt.) Du är bäst!


Pernilla & Ellie bokför lite.. :P

När jag kom hem vid 20-tiden så hittade jag min andra hälft nere i tvrummet helt utslagen i en fåtölj. Jag väckte honom och sedan har han & Ellie luggit och myst i soffan. Hon kommer nog vakna snart och vilja ha mat. Hoppas det går bättre att lägga henne idag, så vi slipper flera timmar av skrik, gungning, sång, vaggande, byta blöja, prat, lek, hyssjande, matning och allt vi kan komma på. Hoppas hoppas.

Men hur jobbig hon än kan vara så är hon så otroligt underbar. När hon är tyst. Haha.. Jag kan ligga och titta på henne hur länge som helst och le åt alla grimaser hon gör hela tiden och bara vara så otroligt lycklig över vår fina dotter. Våran prinsessa. Hur kan man älska någon så mycket? Det är helt otroligt. Den kärleken går inte beskriva med ord, den är större än allt i hela världen. Jag är så lycklig över min familj!

Shoppingrunda. Måndag 5 Juli.

Mamma kom och hämtade mig & Ellie vid 8.30 och så begav vi oss mot Tidaholm. Julia stannade hemma för hon hade kusinerna Filippa & Elliot på besök, och då var det roligare att vara hemma & leka med dem.. ;)

När vi kom fram till Jossan & Robban bjöds det på frukost och vi satt ute på altanen och mös en stund. Jag matade Ellie & sedan begav vi oss mot Falköping. Eller Kinnarp åkte vi till och presentshoppen. Det fanns massa massa fint där. Mycket nytt sedan sist och jag skulle vilja köpa hela affären! Tänk om man var gjord av pengar..

Vi hittade mycket fint som vi köpte iallafall! Efter det åkte vi till Skövde. Plockade upp Pernilla och så åkte vi till Chilli. Mycket fint där också, men det blev inget köpt där denna gången.. Sedan hämtade vi mat på Alpina som vi tog med oss tillbaka till Skövde Stadsbud där vi käkade. Även Ellie behövde lite påfyllning.. :P

Vi åkte vidare mot Hjo, till Hem & Hobby. Hittade mycket fint där också, älskar den affären. Så roligt att gå och kika på alla fina saker. Köpte lite där med.. :P På vägen tillbaka till Tidholm körde vi över Korsberga & stannade till en snabbis på Ateljé Hackspetten. Tillbaka i Tidaholm stannade vi även till på Återbruket. Första gången jag va där, men hittade inte så mycket..

Vi åkte tillbaka till Jossan och så matade jag Ellie innan vi begav oss hemåt. Fick även stanna en gång på vägen för hon åt visst inte tillräckligt.. Jag & Mamma köpte glass också och var inte hemma förrän vid 20-tiden.
En heldrag med inredning, trevligt umgänge och shopping!

Ellie var supersnäll hela dagen! Hon sov mest, men ändå. Jag plockade henne ut och in ur bilen och hon va så duktig lilla stumpan. Hade henne i bärsele när vi gick i affärerna och det va kanonsmidigt!

När jag kom hem så fixade jag litemed alla grejor jag köpt och gjorde iordning. Så mysigt och kul att göra om lite och göra fint när man köpt nya grejor! Vill ju typ ändra om allt! Haha.. Fint blev det iallafall!


Moster Josefine & "Morbror" Robban med lilla Ellie.


Jossan & Ellie.


Käkar frukost.


Robban fixar nappen. :)


Ellie är mätt & go.


En riktig liten fotomodell. =)




HÄR KOMMER NÅGRA AV MINA FYND:


Denna svarta ställningen fyndade jag för 5kr på Hem&Hobby, sedan hände jag i glaskulan som jag hade hemma, lite vita stenar & ett ljus.


Köpte vita ljus till lampan i köket. (Hade orangea innan..)


Gjorde om i denna glasvasen Kim fått av mamma. Lite vita stenar, ett vitt ljus & fejkväxter. Hängde också på små vita hjärtan på kanten.. Lite mysigt att tända på kvällen.. :P


Fint på köksbordet..


Härliga servetter.


Ett litet hjärta.


Små hängande apor till Ellie.

 
 
Bokstäver som hamnade över trappan sålänge innan jag vet vart jag ska placera dem.. =)


Ellie fick lite pengar av Kims Mormor & Morfar, och för dem köpte jag två fina saker till henne. En skylt i trä som det står prinsessa på, som vi ska hänga över hennes säng. & en liggande skyddsängel, som även den ska ligga och vaka över henne vid sängen. Den var otroligt söt och skylten kommer hänga jättefint på väggen. Jättefina minnen från Allan-David & Siv. Tack! :)






Mamma & Jossan kunde inte låta bli att köpa present till Ellie heller. De här söta små tofflorna från Bukowski fick hon utav dem. De är jättemjuka och sköna och så låter de när man skakar på dem. Det är små skallror eller små bollar av något slag i kaninerna. Det passar henne perfekt, för hon är en riktig sprattelfia! Tror hon kommer tycka det är jätteroligt att ha dem på sig och kunna göra ljud med sina egna rörelser.




Och jag fick denna fina ljuslyktan från Cult av min kära syster! Jag blev jätteglad och helt rörd! Det var nära att tårarna kom. Jag fick välja inne på presentshopen vilken jag tyckte va finast, men jag trodde det var till henne själv hon handlade. Blev jättepaff när hon gav den till mig i bilen. Den första presenten till mig! Hon tyckte jag var värd det för att jag varit så stark och duktig. Tack Jossan. Jag älskar dig, min kära syster!




SÖNDAG 4 JULI!

Dagen började med ett besök på Ikea & A6. Vi behövde köpa en mörkläggningsgardin till sovrummet för det är så jäklans ljust där inne! Sedan behövde vi köpa en solhatt till lilla Ellie. Tyvärr så hittade vi ingen i hennes storlek, men vi köpte en som var lite lite stor, hon måste ju ändå ha det sen. Och så hittade vi två små söta sommarmössor på H&M. Kim bar Ellie i bärselen och det funkade jättebra! Hon blev lite svettig bara lillan.. :)




Kim försökte få lite avlastning, men hon var lite för liten.. haha.. :P

Sedan åkte vi till Wallins nya stuga. Eller hus var det ju! Det var jättefint där. Inte alls långt ifrån Gränna centrum och så precis vid Vättern. Stor strandtomt var det och jättestor trädgård med massa träd och blommor och växter. Och så en liten gillestuga och båthus med inglasad veranda och utsikt över vättern. Superfint! Där kommer de trivas, och vi också för den delen! Kommer nog spendera en del tid där.. hihi.. Ellie va lite krånglig när vi va där, så jag fick stå och gå med henne mest hela tiden. Men det gick bra.. Resten av dagen/kvällen har hon varit jättesnäll!

Hon har börjat vara vaken mer och mer nu, och det är så mysigt när hon ligger och tittar och man märker att hon tar in och lyssnar och tittar på allt som händer runt omkring. Hon somnade när vi åkte därifrån och då åkte vi till Gränna hamnen och så fick Ellie vara med om sitt första restaurangbesök! :P Hon var så duktig och låg mest och sov hela tiden. Fast jag var orolig att hon skulle vakna och börja skrika och att det inte skulle gå trösta henne och att jag inte skulle kunna äta och att hon skulle vara hungrig och jag skulle vara tvungen att amma henne där mitt bland allt folk på restaurangen.. Men det gick bra! Jag är lite nojig, jag vet.. Vi blev bjudna på maten, och det var supergott! Tack svärföräldrarna! :P

















När vi kom hem vilade vi en liten stund. Eller jag vilade, Kim plockade lite och fixade.. Sedan bar det av till Lingonstigen för lite grillning med Micke, Petra & Hugo. Det var supermysigt! Vi satt ute och det var jätteskönt väder och maten var jättegod! Ellie sov hela tiden där också.. Så mysigt att ses, det blir länge mellan gångerna ibland.. Om man bara hade mer tid.. :P Skönt att tjöta ikapp lite! Får hoppas att vi ses lite mer nu när semestern börjar nästa vecka!











När vi kom hem vid 22-tiden badade Kim Ellie och sedan har jag matat henne och nu ligger båda mina älsklingar här i sängen och sussar så sött. Ellie ligger på Kim, för hon blev ledsen så fort jag la ner henne i sin säng. Ska strax försöka en gång till.. Hon ska bara få somna lite djupare först.. ;) Jag ska också försöka somna snart, fast hela sovrummet känns som en bastu. Imån ska vi upp tidigt och så ska vi åka till Tidaholm en sväng och hälsa på Jossan & Robban tillsammans med Mamma & Julia.

Sov Gott Gott Folk! :P Puss^*


Min fina ängel! Trots att hon hållit mig v...

dsc03417 (MMS)

Min fina ängel! Trots att hon hållit mig vaken i en och en halv timme redan kan jag inget annat än bara titta på henne och le nu. Så himla fin är hon våran Ellie! Hon har legat och smålett hela morgonen. Jag har haft flugjakt, Jävla flugor som inte kan ge sig! Fick död på en iallafall. Hittade inte flugsmällaren, men ett reklamblad funkade bra! ;) nu är jag redo, så kom igen bara flugor! Våga bara attakera mig! Nu ska jag försöka blunda några minuter innan det är dags att gå upp igen..


Solsting.

Gud vilken värme det varit idag! Vi åkte till familjen Wallins sommarstuga, kanske för sista gången eftersom den ska säljas. Men en ny, jättefin stuga precis vid Vättern i Gränna väntar, det är inte fel det heller! :P Imån ska vi åka och titta på den, har bara sett bilder innan, men det ser toppenbra ut!

Kims mormor & morfar va där idag också, så de fick träffa lilla Ellie. Vi slappade och killarna badade. Det såg otroligt skönt ut att bada, men jag fick nöja mig med att doppa fötterna. Om några veckor, då jäklar ska det badas! :P
Ellie har varit jättevarm, stackaren. Hon fick ligga nakenfis i skuggan och sprattla lite. Det tyckte hon om. Sen låg hon utan blöja med Kim i hängmattan och jag varnade honom att hon kunde bajsa eller kissa på honom, men han tyckte inte det gjorde så mycket. Tills det kom en liten fis, då var han inte så katig längre. haha..





Jag & Mia gick en promenad och plockade blommor. Det var skönt att röra på sig lite!



Vi åkte hemåt vid sju-tiden. Hämtade ett babygym som vi köpt till Ellie. Spöket Laban blev det. Jättefint och hon låg faktiskt i det en liten stund innan och tittade nyfiket. Hon är lite liten än, men snart tycker hon nog att det är väldigt spännande att känna och röra på de olika sakerna.



Vi grillade lite och gjorde klyftpotatis & sallad och så åt vi framför tv:n. Jag samtidigt som jag ammade Ellie, för självklart skulle hon äta samtidigt som oss.. Kim hade tänt ljus och gjort mysigt i tvrummet. Så det kändes lite som helg iallafall, annars känns mest alla dagar samma just nu. Kollade lite på fotbolls-vm, men det intresserar inte mig ett dugg faktiskt.. Har ingen koll alls. Såg en snygging av alla fotbollsspelare, han som gjorde mål i Spanien, men det var väl det mest intressanta i hela matchen. haha..





Efter det så sparade jag & Kim lite vatten genom att duscha tillsammans. Har inte gjort det på två och en halv vecka, och jag har saknat det hur mycket som helst. Älskar att duscha tillsammans! Men jag var orolig över att Ellie skulle vakna och skrika och vi inte skulle höra henne, så det blev bara en snabbdusch. Men skönt var det! Och ingen stor mage i vägen, så vi fick plats ordentligt nu! Var lite svårt i slutet där när jag var höggravid att få plats båda två.. =)

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova en liten stund innan det är dags att gå upp igen.. Ska bara läsa lite bloggar först, och kolla mailen & hemnet. Några måsten som jag måste göra varje dag. Minst 1 gång, helst flera..

Sov så gott! Puss*


Såhär söt var Ellie ikväll i kläderna från hennes Mormor & Morfar som hon fick igår. Fick även denna söta lilla gröna koftan. (Den passade för övrigt jättebra till Klänningen från Isabelle, Nicklas & Nova som hon haft idag, men har tyvärr ingen bild på den nu.) Tack! :)


Jag ligger i hängmattan och solar utanför ...

dsc03402 (MMS)

Jag ligger i hängmattan och solar utanför mullsjö i wallins sommarstuga. Kom på mig själv med att ligga och gunga hela kroppen genom att skaka på benen, fast Ellie inte ligger hos mig.. :-P hon sover i sin vagn. Det är såå Jävla varmt! Ellie tycker det är jättejobbigt med värmen! Jag hade vänligtvis tyckt det är skönt, men för hennes skull önskar jag att det vore lite svalare.. Skönt att det snart är kväll! Gud vad gott det hade varit med en kall öl eller cider nu i solen. Om några månader så.. :-P då blir de party! Puss


Bvc & Ekornahult.

Igår var jag & Ellie på vårt första besök på Bvc. Det gick bra, förutom att hon var lite ledsen. Hon har börjat vara vaken väldigt mycket. Så mysigt när hon ligger och kikar med sina små ögon! ;) Tyvärr så skriker hon väldigt mycket när hon inte sover eller äter, men när hon väl ligger och kikar och småler är hon så otroligt underbar! Det är hon hela tiden iofs, men mer eller mindre. haha..

Hon hade växt nästan 4 cm från när hon föddes, så nu var hon nästan 54 cm lång. Och så vägde hon 4005 gram, så hon har gått upp jättebra! Hon blir en stor och stark tjej. :P Allt såg fint ut och jag hörde även med min barnmorska om mina stygn och att jag haft så ont, men det såg fint ut och det har faktiskt blivit bättre de senaste dagarna. Har tagit det lite lugnare och inte lyft så mycket, så det kanske beror på det.. :P Vi var på apoteket och köpte Semper magdroppar till Ellie och hon var jätteledsen och skrek så hördes på hela apoteket. Jag fick mata henne det första jag gjorde när vi kom ut till bilen.. ;)

Efter bvc åkte vi ut till Ekornahult. Där bjöd mamma på den godaste maten jag ätit på mycket länge! Fläskfilégryta med champinjoner och potatis. Så smaskigt! Vi gick en promenad och plockade lite smultron, eller mamma plockade mest, jag var tvungen att underhålla Ellie som inte alls ville sova eller ligga i vagnen.. Hon ville mest vara vaken. Vi gick hem och la oss på gräsmattan och Ellie fick ligga utan blöja och det tyckte hon var supergott! Vi blev serverade smultron och grädde av julia som var servitris och sen bara gottade jag mig ute på gräsmattan när Ellie sov. Jag skrattade åt mamma, pappa & Lars som bytte mammas markiser, roligt att lyssna på när de inte är riktigt överens om hur det ska gå till..













Vi åkte därifrån vid 21.30 och då till Madde & Peter på Branten för att hämta Pernillas Babybjörn bärsele som Madde hade lånat och efter det åkte Jag & Ellie till Pernilla en sväng. Hon sov så gott i vagnen under hela tiden vi var där och jag & Pernilla satt på altanen och tjötade. Jag bjöds även på mat, så där slapp jag laga mat hemma igen.. haha. Kim var ute och åkte båt och vid 00.30 begav vi oss hemåt för att möta upp honom och gå och sova. 

Kim tog Ellie när vi kom hem och så bytte han på henne och tog på henne pyjamas och nattade henne efter att hon ätit. Sedan var jag uppe en gång vid 4-tiden och matade. Han var så snäll i morse efter jag matat henne också och försökt underhålla henne nån timme så tog han med henne ner i tvrummet så jag kunde få sova ifred några timmar. Skönt! Jag sov jättegott! :P Det blev en lång sovmorgon! Nu ska vi till Kims familjs sommarstuga och träffa hans mormor & morfar. Mysssigt! Det är svinvarmt ute ju!

Ha en underbar dag!

Far & Fläng.



Efter Åsabadet i Torsdags så gick vi hem, letade reda på min extranyckel till bilen (Kim hade fått med sig den andra) och så åkte vi förbi Pernilla en snabbis. Ulrika var där med sina barn och det bjöds på pytt i panna och ägg. Så smidigt att äta borta så mycket man kan så slipper jag laga mat själv.. Hihi. Pernilla är så snäll och bjuder alltid på mat. :P

Sedan åkte jag förbi Emelie, Casper och Sara en sväng hemma hos Emelie. Vi satt ute en liten stund på gräsmattan och tjötade.





Sedan åkte jag hem och väntade på att Kim skulle komma hem, och vi åkte in till stan för att hälsa på Isabelle & Nova en sväng. icklas var inte hemma. Vi tjötade lite och Isabelle mös med Ellie och så bjöds det på smörgåstårta. Det var mycket trevligt! Nova har blivit så stor sen jag såg henne sist! En riktigt stor tjej! :)





På hemvägen från stan stannade vi till på Coop och handlade några saker. Va påväg till Ica Maxi först, men det var vägarbete så det gick inte komma dit. Hade kanske gått om vi kört runt hela stan upp över a6, men orka.. Coop var faktiskt väldigt bra! Har inte varit där på år och dar!

Morgonpiggis! :-P första utflykten jag och...

dsc03386 (MMS)

Morgonpiggis! :-P första utflykten jag och Ellie är ute på helt ensamma. Sitter uppe vid åsabadet och ska försöka lägga ner henne i sin vagn så jag kan äta min frukost jag packat ner. Lite picnic. :-) har fått bära henne hela vägen upp idag. Och så var jag med om hennes första riktiga kräkning.. Nu vill hon ha mat också lillfia.. ;)


RSS 2.0