Facebook eller inte?!

Jaha. Då va de utlagt. ;) Bilderna från Ultraljudet och bilder på min gravida mage finns nu på facebook. ALLA mina vänner kan titta på dem. Funderade länge på om jag skulle lägga ut dem där eller inte. Alla mina närmsta vänner vet ju redan att vi ska ha barn.. men Facebook är ju ändå något speciellt. ;) Vad skulle vi göra utan facebook?! Hur skulle vi hålla koll på vad alla andra gör hela tiden och hur skulle vi kunna snoka runt bland alla folks bilder och läsa kommentarer våra vänner skrivit? Haaha... Nu kan folk snoka runt lite på min sida. Det bjuder jag på!



Ultraljudet i Fredags gick jättebra! Så otroligt att man ser den lille bebisen så himla tydligt. En underbar känsla att ligga där i det mörka rummet och se det lilla livet som lever inuti min mage. Skulle kunna ligga där jämt och bara titta! Helt fantastiskt! Tror det blir en livlig liten rackare, för den låg inte still knappt en sekund. Den snurrade och vände på sig och sträckte sig och hade sig. Fullt ös!
Alla organ och allting finns där nu, så nu ska den bara växa och bli stor. Inte för stor bara, för den ska ju ut också! :P
Sist jag gjorde Ultraljudet i V 12 så va den ca 6 cm från rumpan till huvudet. Nu var den ca 14 cm från rumpa till huvud. Så växt har den iallafall gjort på bara 6 veckor! Hela bebisen är ca 18 cm. Så skönt att veta att allt såg bra ut och att se den igen! <3







Annars har helgen varit bra! Lugn och skön. Vi har bara umgåtts med vänner, haft trevligt och bara tagit det lugnt!

Idag har jag jobbat lite i Skövde. Eller lite o lite, Pernilla hämtade mig 06.15 och sen va jag inte hemma förrän 20.00 så det har varit en ganska lång dag. Men trevlig! Alltid trevligt när jag o Pilutta Pam jobbar ihop där uppe! Vi åt en supermegadunder god lunch också! Thai House tror jag det heter, thai buffé, underbart gott! Är inte så förtjust i det annars, men jag trodde jag skulle dö efteråt så mätt var jag. ;)

Imån ska jag fixa lite saker på stan och Ikea och sen ska jag på Föräldrakurs på försäkringskassan. Måste ju börja läsa på nu om allt som har med dem att göra så de blir rätt! Fast jag är faktiskt väldigt påläst redan, så det är nog inga problem! Ska hinna med att handla också, och hämta ut vår barnvagn som har kommit nu! Jippei!

Sov så gott! Puss

21 Januari.

Nu ska jag snart gå o lägga mig, sitter o kikar lite på datorn men hittar inget roligt.. jag o kim sitter vid köksbordet med var sin dator.. haha. ser rätt roligt ut. Han har ju skaffat facebook nu, så han är helt fast i de! ;)

Imorgon är de stora Ultraljudet. det ska bli så spännande att se den lille bebisen. ;) Eller kanske lilla. ;)
Hoppas allt ser bra ut, och att allt är som det ska vara. Har ju redan varit på ultraljud 2 gånger, så jag vet ju liksom att det finns en bebis i magen. Men nu va de så längesen, så det ska bli spännande att se hur mycket den har växt där inne. tror det är ganska stor skillnad! Sist jag va var i vecka 12, och då va den kanske 6 cm. Nu borde den vara runt 17 cm typ. Spännande!


Bild från Ultraljudet V. 12


Borde få den nya barnvagnen snart också. Så skönt att ha beställt den och ha det färdigt, slipper jag oroa mig över vad för vagn vi ska välja o sådär. Lite problem innan jag bestämde mig för denna ändå. Har provat och testat och läst och haft mig innan jag slutligen bestämde mig för en kombivagn. Sen tyckte Kim om denna väldigt mycket också så det va ju skönt! Kollade crescents hemsida, där stod de att närmaste återförsäljare för Crescent barnvagnarna fanns i Växjö eller nåt.. de va ganska långt borta iallafall, så jag va påväg att välja en annan vagn, men i Lördags va vi inne på Babyproffsen och tittade, och de hade denna vagnen där. Perfekt för då kunde vi känna o klämma o prova riktigt ordentligt! ;)  Jag som har sådan beslutsångest med allting också. Undra hur det ska gå när vi väljer namn.. haha.. Det kommer nog gå bra. Vi har några styckna som vi gillar, så får se om något av dem passar..



Nä, nu ska jag sova!

Sov så gott!
Puss


Tiden går..

Ja, tiden går så jäklans fort.. Redan inne i slutet av januari nu.

Idag har det snöat hela dagen. Längtar så otroligt mycket efter våren nu! Det ska bli sååå skönt när dagarna blir ljusare och det blir lite varmare ute. Den här tiden gör ju en bara deprimerad!

Sen längtar jag ju efter sommaren otroligt mycket också! Tänk bara när man kan sitta ute i gräset och bara njuta av solen och värmen. Så underbart! Sen finns det ju förstås en anledning till.. I slutet av Juni ska jag & Kim bli föräldrar om allt går som planerat. Det ska bli så underbart roligt och spännande. En liten bebis. Något som vi har skapat tillsammmans, och ska uppfostra och dela resten av livet. Ett litet kärleksbarn.




Här Gravid i Vecka 17 + 5.



Idag är jag i vecka 18 + 2 och om ca 1,5 veckor har jag varit gravid i 20 hela veckor. Halva tiden. Det går ju så fort. Jag tänker att det är länge kvar, och att vi har gott om tid på oss att planera och köpa grejor och förbereda oss, men 5 månader är ju igentligen ingenting. 5 månader av förberedelse och förväntan och bara vi, sen är det dags.. Gud så spännande.
Vi beställde faktiskt en barnvagn i söndags. En helt ny. Jättefin är den, och jag tror den kommer passa oss perfekt. Har alltid sagt att jag aldrig ska köpa en ny barnvagn, eftersom de är så dyra och att man kan hitta jättefina begagnade på blocket som är som nya. Men nu när det väl är dags så känns det ganska skönt med en ny vagn ändå. ;)

Så nu väntar jag bara på att någon mer i umgångeskretsen ska avslöja att de också ska ha barn så jag har någon att spendera mina mammaledighetsdagar tillsammans med.. :) Innan Mars måste befruktningen ske, för då föder vi förhoppningsvis samma år! haha.. Vilka planer. Tror inte jag behöver vara orolig, de händer när det händer, och vi börjar ju trots allt växa upp mer och mer nu. De flesta av oss iallafall! :)

Ska försökaskriva snart igen.
Puss