Jag har varit hos Pernilla och kollat på l...

img_0586 (MMS)

Jag har varit hos Pernilla och kollat på lite inspelade avsnitt av desperate. Gick dit vid 19-tiden och nu körde Pernilla hem mig. Kom hem och så står Ellies lilla gryta och visp på diskbänken.  Hon har vispat tårta. Härliga lilla unge! :) Undra om hade roligt?! :) Nu blir det sängen och tv4play med kvällens avsnitt av Bonde söker Fru. Spännande!! :) Godnatt allesammans! :)


Ja, Ellie har det bra hos mormor hon! :)

img_5007 (MMS)

Ja, Ellie har det bra hos mormor hon! :)


Ellie har det så bra hemma hos mamma när j...

img_3889 (MMS)

Ellie har det så bra hemma hos mamma när jag jobbar! Jag fick denna bilden på mms nyss, härligt med ett meddelande som piggar upp lite i detta tråkiga höstvädret! :)


Innan jag släcker och kryper ner i sängen ...

img_6531 (MMS)

Innan jag släcker och kryper ner i sängen och sätter på ett avsnitt av favoritprogrammet ---> Bonde Söker Fru, så ska jag berätta en rolig grej för er som jag gjorde på jobbet idag. Jag hade med mig pasta och pastasås till lunchen. Jag ville ha lite ketchup till men min ketchupflaska jag hade på jobbet var slut så jag tittade i kommunens kylskåp om någon där hade ketchup jag kunde låna. (Vi delar matsal med kommunen, men vi har olika kylskåp.) mycket riktigt stod det en flaska ketchup där och jag skyndade mig att ta lite innan någon såg mig. Vi har lunch 15 min före dem så det passade ju perfekt! Jag började hälla på ketchup, men det såg inte ut som vanlig ketchup utan den var mer tjock och mörkröd. Vanlig ketchup är ju bara röd och lite tunnare. Tyckte det var lite konstigt och jag tittade på flaskan om de var någon annan sort, men nej, det var Felix vanliga tomatketchup. Kollade datumet också för säkerhets skull, men den höll sig ända tills nästa år så de var ju ingen fara. Jaja, tänkte jag. Var ju tvungen att skynda mig innan någon kom så jag hällde på ordentligt över hela tallriken och sen ställde jag tillbaka flaskan i kylen och gick och satte mig vid bordet. Kollade skeptiskt på ketchupen flera gånger innan jag började äta. Men jag ville inte smaka på den heller ifall det var något fel på den, för jag hade ju redan hällt på hela tallriken så jag göjsade ner det lite och blandad runt lite lätt. Redan när jag satte första gaffeln med mat till munnen så kände jag att det inte var ketchup! Det var någon slags chilisås, eller tabascosås eller chilipure eller nåt i den stilen. Riktigt jävla starkt var det! Det värmde i hela kroppen och jag började nästan svettas lite och blev illvarm. Men jag tvingade i mig alltihopa, tillsammans med ett stort glas vatten! Gillar ju stark mat annars, men detta var xtremt! Tji fick jag för att jag försökte sno lite ketchup från någon annan utan att fråga! Antingen hade personen som ägde kechupflaskan haft med sig någon stark sås i just en ketchupflaska, eller så var det någon som var trött på att dens ketchup hela tiden tog slut så den blandade ihop en egen liten blandning som hämnd! Haha.. Tji fik jag! :)


Eftersom Ellie ska vara hos mamma imorgon ...

img_0312 (MMS)

Eftersom Ellie ska vara hos mamma imorgon igen så sover vi i Ekornahult inatt. Gör ju det ibland för att slippa behöva dra upp Ellie så tidigt och åka iväg på morgonen. De dagarna jag lämnar henne hos mamma måste jag åka hemifrån Norrahammar vid 6 för att hinna. Och oftast är jag väldigt stressad, det är inte riktigt bra! Det ska bli skönt att gå hem och vara mammaledig lite till snart igen! Jobbar bara denna veckan också och nästa och sen ska jag vara hemma 2-3 månader. Då säger vi hej och välkommen till sovmorgonar (iallafall ibland), långa promenade med Ellie i vagnen, shopping på stan, kvalitetstid med vänner och så självklart massa underbar tid med min fina älskade underbara lilla prinsessa! Det är det bästa utav allt! Att vi får mer tid tillsammans!! ::))


Jag gjorde två dörrkransar också när vi va...

img_4203 (MMS)

Jag gjorde två dörrkransar också när vi var ute. Hittade massa fint tallris på jobbet som kommunen slängt så det tog jag hem och så fick det bli tallriskransar i år. Jag och mamma brukar ju alltid göra fina lingonriskransar annars. Men jag orkade inte riktigt med det i år..


Vi var ute en stund, men det var ganska ka...

img_0771 (MMS)

Vi var ute en stund, men det var ganska kallt och mörkt så vi gick in efter en stund. Inne blev det Hockey och räkmackor! Ellie åt nog en hel räkmacka själv, hon bara lassade in räkor och ägg i munnen. Det tyckte hon va riktigt gott!! :) Ellie och Julia duschade också medans jag satt jämte dem på golvet och iphonade lite..


Ellie fick provsitta Julias fyrhjuling. Dt...

img_6199 (MMS)

Ellie fick provsitta Julias fyrhjuling. Dt tyckte hon va jättekul så hennes pappa får nog ta med henne ut på en åktur snart! Eller jag kan ju göra det me, kanske hela familjen? Det hade varit mysigt! Det gjorde vi när Ellie var liten. Då satte vi henne i babyskyddet med  regnskyddet från vagnen över och så spände vi fast henne där bak på fyrhjulingen med massa spännband och så åkte vi ut på picnic i snön. Vi hade med oss fika och varm oboy! Det guppade lite där bak för Ellie, men hon satt och tittade med stora ögon och fattade nog knappt vad som hände! Haha. Det var roligt! Finns bilder på de här någonstans på bloggen, men jag orkar inte leta reda på dem nu..


Idag på jobbet har vi samlat pinnar som bl...

img_5621 (MMS)

Idag på jobbet har vi samlat pinnar som blåst ner från våra halvdöda almar. En jävla massa pinnar! Och vi är inte färdiga än på långa vägar, de tar en stund att gå över hela kyrkogården! När jag slutat åkte jag ut till Ekornahult. Det blev middag och sen gick vi ut en sväng. Va i lagårn o kollade på kossorna, Ellie älskar att vara där! Eller i lagårn va vi inte, utan vi stod utanför och tittade in i dörren och in i fönstrena. Men det är tillräckligt nära det för att man ska lukta ladugård iallafall!! :) Hon fick också prata lite med Julias kanin och Julias marsvin. Det tyckte hon va roligt! :)


Idag sov jag och Ellie ganska länge. Sen g...

img_7906 (MMS)

Idag sov jag och Ellie ganska länge. Sen gick vi upp och tog det lugnt och hon badade medans jag vek lite tvätt. Sen spenderades mestadelen av dagen i Ekornahult. Jag & Julia satte lökar i mammas land medans mamma och Ellie gick en promenad. Sen tvättade jag och städade bilen för det behövdes verkligen! :) Det blev också god middag och så beställde jag och mamma lite fina gardiner och kuddfodral från Jotex. De har rea på massa fina julsaker där nu! Vi satt också och tittade lite på hotell på Hawaii och drömde oss bort. Flyget är bokat och betalt nu och hotellen är nästan klara. Gud så skönt det ska bli att komma iväg! Det är bara 2,5 månad kvar och sen sticker vi!! Wiiieeeeehhooooo! :)


Fina Amalia & hennes mamma Ida! :)

img_1739 (MMS)

Fina Amalia & hennes mamma Ida! :)


Igår var vi på dop i Norrahammars kyrka. D...

img_2350 (MMS)

Igår var vi på dop i Norrahammars kyrka. Det var lilla Amalia som döptes. Det var jättefint och det var samtidigt 1:a adventsgudstjänst så det var mycket sång och barnkör. Det höll på ganska länge och det var lite svårt för Ellie att sitta still. Trots att vi hade med oss leksaker och böcker.. Till slut satte jag på teletubbies i min telefon och så fick hon sitta med hörlurar på sig i mitt knä och titta och då satt hon iallafall still en stund! Alla sätt är bra utom de dåliga! Efteråt bjöds det på gott fika och trevligt sällskap. Det var många barn med så Ellie hade fullt upp! :)


Puss på dig Pappa! :)




Även hallen fick sig en liten makeover! :)

img_1269 (MMS)

Även hallen fick sig en liten makeover! :)


Jag ändrade om lite i sovrummet igår. Tog ...

img_4008 (MMS)

Jag ändrade om lite i sovrummet igår. Tog bort alla Ellies färgglada saker och böcker och grejor och gjorde det lite mer fint. :)


Här är två pigga herrar på Julbord. Vi var...

img_7197 (MMS)

Här är två pigga herrar på Julbord. Vi var i Stadsparken och åt julbord med jobbet i fredags. Det var jättegott! :) Det var hela svenska kyrkans samfällighet, så vi var ganska många, ändå det var dålig uppslutning i år. Men det var både vi som jobbar ute på kyrkogård, hela förvaltningen, de från församlingshemmen, präster och diakonister. En väldig blandning! Lite synd bara att alla åkte hem så tidigt! 2030 så var det nästan tomt i lokalen och tjejen som sjöng och spelade stod där o sjöng för en nästan tom lokal! Men vi drog vidare till Pipes of Scotland några styckna. Sen blev det en sväng till Harrys, lite öl på Murphys och en jäkla massa dans på Oléarys. Och innan vi åkte hem åt vi en macka på Subway. Det var en mycket trevlig kväll och tack alla ni som förgyllde den! :)


Ellie var riktigt lycklig när hon fick rid...

img_4074 (MMS)

Ellie var riktigt lycklig när hon fick rida på ponnyn! Och hon var noga med att klappa båda två hästarna och provsitta båda två! :)


SMS-inlägg

img_3852 (MMS)


Det är knappt jag vågar erkänna det, men j...

img_1988 (MMS)

Det är knappt jag vågar erkänna det, men jag har precis vaknat och Ellie sover fortfarande. Kim va uppe i morse och bytte på henne och gav henne välling och sen måste hon somnat om igen. Han åkte iväg och skulle jobba.. Men det är inte så konstigt om hon sover länge idag, hon somnade inte förrän 01.30 igår! Hon skulle inte sova! Och då åkte vi ändå bil en timme vid 12-tiden för att försöka få henne att somna, men inte! Vi körde in Kim och Björn till stan och sen åkte vi hem och la oss i sängen och tittade på SOA. Jag vaknade 3.30 av att Kim och Björn kom hem och smög in i sovrummet med en påse köttbullar! Haha.. De ställde sig och lagade makaroner och köttbullar miss i nassen. Eller nästan morgonen kan man ju säga.. Sen somnade inte jag förräns 5-tiden.. Annars igår så städade jag hemma nästan hela dagen. En riktig storstädning! Det behövdes verkligen skuras golven o sådär! Sen åkte vi på julmarknad i Taberg och kollade på scouternas luciatåg. Det var trevligt och vi köpte lite kola och knäck. Ellie fick rida på en ponny och hon tyckte det var jättekul! Hon började smacka när hästen började gå, och jag har ingen aning var hon fått det ifrån. Men duktig är hon som vet hur man ska göra! :) Sen var vi bjudna till Björn och Ida och Amalia på middag. De hade lagat hasselbackspotatis med basilikasås och oxrullader. Det var supergott och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans!! :)


Syns lite dåligt på bilden, men Ellies tum...

img_1256 (MMS)

Syns lite dåligt på bilden, men Ellies tumnagel håller på att åka bort! Hela nageln! Den är jättelös och ramlar nog av när som helst.. Det måste vara efter att hon klämde fingrarna i bildörren. Kanske. Vet inte om hon klämde tummen. Den har ju inte varit blå eller så, den bara ramlar av.. För övrigt så är hon väldigt gnällig ikväll, och har varit några nätter nu. Och har en hemsk hosta på natten. Hoppas bara, peppar peppar, att hon ute blir sjuk nu igen!


Jag älskar vita blommor! Det är så fint! :...

img_8783 (MMS)

Jag älskar vita blommor! Det är så fint! :) Denna helgen ska det vara vita blommor i kyrkan. Det är redan första advent på söndag! Tiden bara springer iväg! De här fina blommorna satte jag in i vårt kapell idag så nu är det fint där inför helgen! :)


Har även satt nya blommor på köksbordet he...

img_4638 (MMS)

Har även satt nya blommor på köksbordet hemma. En megastor bukett! Visst blev det fint?! :)


Titta vad jag hittade på jobbet idag. Två ...

img_7666 (MMS)

Titta vad jag hittade på jobbet idag. Två tusenskönor. 23 november. Helt galet! :)


Ajajajajaj..

Ellie klämde sin lilla hand i bildörren idag. Alla fingrarna. Det var så hemskt att se, för handen fastnade där. Ändå att den stängdes jättemjukt. Och när jag öppnade dörren och tittade på hennes små fingrar så syntes det var det hade klämt nånstans. Hon var så ledsen och jag förstår att det måste ha gjort riktigt riktigt ont. Jag gjorde samma sak en gång för några år sedan och det var inte skönt kan jag säga.

Som tur var så hände inget mer än så och hon var glad igen efter en stund. Men det kunde gått riktigt illa!






Söndag 20 November.

I morse hjälptes vi åt jag & Kim att städa iordning lite här hemma, fixa lite med disken o tvätten sådär. Helt otroligt!! Att vi hjälptes åt alltså! :) Det händer sällan, men det går ju riktigt fort när vi gör de ju! :)

Sen åkte vi på två husvisningar, och sen tog vi en tripp in till Olssons på Österrängen. Hela familjen. Jag var ute efter en overall till Ellie. Mamma köpte en i Ullared sist hon var där, men den var alldeles för stor, så den fick lämnas tillbaka. Sen har jag letat inne i stan, men inte hittat någon jag fastnat för. Antingen har de vatt slut, eller inte riktigt i min smak eller så har de vatt för dyra. Jag tycker det är riktigt surt att ge 600-800 för en overall. Ellie har ju två, eller tre faktiskt, uppsättningar med termosbyxor och jacka, så då kommer vi ju ändå variera.

Iallafall så hittade jag en jättefin röd overall till henne! För 250kr! Den fanns bara i Strl 92, men vi provade den på henne och det gjorde inget att den var lite stor. Tror den blir kalas! Sen så hittade vi även en liten brun skinnjacka som vi inte kunde låta bli att köpa. Den var skittuff på henne och inte jättedyr heller. 239:- gav vi för den. Har kollat efter en mer vanlig jacka som hon kan ha till lite mer fint, och då passar ju denna jättebra. Den är ju inte jättevarm, men med en tjock tröja under så funkar det ju ett tag till. Särskilt om vädret ska fortsätta såhär! 12 grader har det varit ute idag! Och till våren kommer den också vara perfekt! :) Och så fick Ellie lite andra kläder och jag hittade en jättefin huslykta som jag inte kunde låta bli att köpa till min samling!! :)

Efter våran lilla tripp så körde vi hem Kim och sen åkte vi ut till Ekornahult en sväng. Där åt vi middag och sen spenderade vi några timmar framför datorn med att leta resor. Vi ska åka iväg hela (stora) familjen i 2 veckor i februari eftersom mamma & pappa fyller 50 nästa år. Så då letar vi efter en bra resa till nåt bra ställe. Har varit väldigt inne på Usa. Ev. Hawaii. Men nu kollade vi även på Kuba & på Mexico. Annars är Thailand ett alternativ också, men de flesta av oss har redan varit där flera gånger, så det känns lite roligare att prova nåt nytt!! Vi får se, vi får se vad det blir! Kul ska det bli iallafall! ::))










Lördag 19 November 2011

I Lördags åkte Kim och hämtade Ellie på morgonen. Hon hade somnat hos sin farmor när Kim skulle hämta henne så hon fick sova kvar där! :)

Sen åt vi frallor och kollade på SOA (Sons of Anarchy) typ hela dagen. Riktigt bra serie måste jag säga! Kim har kollat hela veckan, men jag hoppade in på säsong 2 och det är jättebra! Ska försöka hinna se säsong 1 också, när jag nu ska ha tid till de.. :) Så det blev en lugn och skön slappardag i soffan! :)

På kvällen var det kalas för min kusin Tim som fyllde 9 år. Det blev en trevlig kväll i Taberg med massa folk och massa mat och massa tårta! :) Kim åkte hem tidigare och jag & Ellie åkte hem runt 22. När hon somnat så fortsatte jag och Kim att kolla på lite SOA och så somnade vi i soffan båda två. Vaknade vid 3-tiden och gick upp och la oss i sovrummet. Minns knappt att vi gjorde det så vi måste vatt ganska trötta! :)


Ellie lämnar paket till Timsing.


Pernilla hade fixat med massa god mat!


Exotisk Planka.


Mmmm..


Nam nam.


Min kusin Timmy & hans tjej Nathalie kom upp från Helsingborg.


Och Kusin Hanna.


Tesan var också med på kalaset.


Pappa, Jossan, Timmy, Nathalie.


Niclas, Niclas bror och tjej, Kim, Niclas föräldrar.


Matdags.


Vi invigde den nya matsalen. Så himlans fint har de gjort det där nu! :)


Ett litet gäng! :)


Födelsedagsbarnet Tim visar sina nya kläder!


Tim & Ellie kollar på kort på datan.


DEt blev budapestbakelse till efterrätt. Riktig mumsigt!


Ellie busar med sin moster Josefine. Hon och Robban var också hemma och hälsade på.


En trött Ellie som ska va i munnen o pilla! :)


Ellie gosar lite med Doris. Aka Boris, eftersom det upptäcktes senare att hon var en han!


Nathalie myser med Timmys hund Sally.


Jossan & Ellie "läser".


Fredag 18 November 2011

I Fredags hade vi ganska mycket att göra på jobbet med begravningar och igenfyllningar. Jag & Simon jobbade över på lunchen och slutade istället lite tidigare. Det passade mig perfekt för då kunde jag åka hem och duscha och göra mig iordning inför kvällen.

På kvällen var vi på PubQuiz på Folkets Hus i Norrahammar. Det var TSK som anordnade och det var första gången som vi var med. DEt var riktigt trevligt faktiskt. Och ganska mycket folk! Men svåra frågor! Det gick väl såpdär för mitt lag måste jag erkänna! :) Men trevligt hade vi iallafall!! :)

När det var slut fortsatte jag och min kusin Hanna och några till in till stan en sväng. Det blev dans och röj på Harrys! En mycket trevlig och rolig kväll! (och sen!) Fast jag hade inte räknat med nåt annat heller! ::))


Ellie vill inte vara med på kort. Men det gör inget, för det var ändå klänningen jag ville visa! Här är Ellie påväg till sin farmor, där hon spenderade fredagskvällen. Klänningen hon har på sig hade även hennes faster Sara när hon var liten. Så den är alltså över 20 år gammal. Lite roligt! :) Hon var så himla söt i den! :)


Kusin Hanna & Kusin Ulrika på Pubquizen.


Pernilla kom med på ett hörn. Och bakom ser ni ett annat förlorande lag! haha..


Faster Carina & Kusin Sara.


Överklassen hette vårt lag. Vi kanske tog i lite för mycket när vi bestämde lagnamn... :)


Tequila på Harrys.


Baren var välbesökt iallafall.. :)

Nytt i Garderoben!



Jag köpte en kofta till Ellie på H&M för 35:-. Sen var resten av kläderna till mig! :) Allt från New Yorker. :)






















Fick ett glädjande besked idag också. Jag ...

img_9950 (MMS)

Fick ett glädjande besked idag också. Jag fick ett brev på posten från Ellies läkare. Det stod att EEG-undersökningen var helt normal och den visade inga konstigheter. Så vi kan nog utesluta epilepsi. Skönt det!! Kortet hamnade visst upp och ner, men de fick bli så. Är du nyfiken och måste läsa vad som står i brevet så får du hålla huvudet lite upp och ner. Då funkar det nog!!


Idag efter jobbet har jag haft en göra-vad...

img_3405 (MMS)

Idag efter jobbet har jag haft en göra-vad-du-vill dag! Jag ville shoppa så jag åkte in till stan och satta sprätt på lite pengar! 3 timmar traskade jag runt där inne och först hittade jag INGENTING! Eller jag hittade massa fint, men INGT som passade mig. Tror jag hade en lite dålig dag idag. Ingenting satt som jag ville och jag såg bara massa fel, fel, fel när jag var i provrummet. Jag har mens också, kan va därför humöret inte var på topp! Haha. Men sen gick jag till Jessicas affär (Jessica jobbar på New Yorker) och fick lite experthjälp! :) Innan dess hade jag bara köpt en tröja till Ellie, men där hittade jag massa fint. Köpte en hel kasse full med kläder, ett par örhängen och en jättefin väska! Blev så himla nöjd! Va kvar där ända tills stängning och jag trodde Jessica skojade när hon sa att klockan var fem i sju. Det förklarar varför det var så lite folk.. Hmm. Sen hämtade jag bilen i parkeringshuset och mötte upp Jessica som kom på cykel vid Juneporten. Vi gick och käkade fetmat och sen gick vi på bio och såg den nya Twilightfilmen. Den va så bra och två timmar kändes som 15 minuter. Tiden bara försvann. Guuud vad jag längtar efter sista filmen nu! Tyvärr lär de nog dröja ett tag, typ ett år igen innan den är färdig.. När jag kom hem hittade jag Kim och Ellie sovandes i soffan. Jag var tvungen att ta ett kort på dem för de låg så konstigt. Eller farligt kanske jag ska säga.. O nu ligger jag i sängen och myser med min lilla prinsessa, har ju inte träffat henne knappt sen igår så jag ska pussa lite på henne nu och sen ska vi ligga tätt, tätt och sova. :) Godnatt! :)


Det är roligt att titta på sig själv i spe...

img_1201 (MMS)

Det är roligt att titta på sig själv i spegeln! :)


Någon efterlyste recept och bild på min ri...

img_8084 (MMS)

Någon efterlyste recept och bild på min ricicrispitårta. Vet att jag lagt ut det här innan, men orkar inte leta efter det inlägget nu.. Här kommer en bild från tårtan vi gjorde på Jimmys 20-års kalas. Det är banan och gul kiwi på. Receptet kommer här:  RISCRISPTÅRTA! Till tårtbotten: 6 äggvitor 4 1/2 dl socker 6 dl riscrisp Smörkräm: 4 äggulor 1 dl grädde 1 dl socker 1 msk mjöl 125 g smör 1 tsk vaniljsocker  Garnering: 3-5 dl grädde Dajm, jordubbar, frukt GÖR SÅHÄR: Tårtbotten: - vispa äggvitorna i 3 minuter.  - ha ner sockret och vispa ytterligare 3 minuter. - rör sedan lätt ner 6 dl riscrisp Bred ut i långpanna och grädda i ca 65 min i 125 grader. Smörkrämen: - koka ihop äggulorna, grädden, sockret och mjölet tills det tjocknat.  - ta av från plattan. - rör sedan ner 125 gram smör i klickar och 1 tsk vaniljsocker.  Bred ut på kakan. Garnera med 3-5 dl grädde och valfri frukt eller Dajm.


Packade upp mina två fina ljushus innan oc...

img_9333 (MMS)

Packade upp mina två fina ljushus innan också som jag beställde på Living and Room partyt jag var på för ett tag sedan. Och tände ljus i dem. Det blev så fint! Älskar att tända massa ljus nu i detta ruskiga höstmörkret!!


När vi kom hem sprang Ellie direkt och häm...

img_3782 (MMS)

När vi kom hem sprang Ellie direkt och hämtade en filt som jag har på soffan i köket och la ut på golvet och la sin docka på. Hon har sett hur vi gjort när Alice och Lucas vatt här. Att vi lagt filten på golvet och sen lagt dem därpå. Och så skulle hon göra likadant med sin docka. Sönöt! Då ser man verkligen att hon iaktar allt man gör och sen försöker göra likadant! Min smarta lilla tjej!! :)


När jag hämtade Ellie hos mamma hade hon f...

img_1187 (MMS)

När jag hämtade Ellie hos mamma hade hon fullt upp med att busa med Julia. Och fullt upp med denna barnvagnen. Mamma sa att hon lekt md den hela dagen. Och en docka också. Hon har kört runt på dockan i vagnen överallt i huset och bäddat ner den i vagnen och bäddat upp den och myst med den. och varit ute på promenad med den. Hon tycker det är så kul, så hon fick låna med sig dockan och vagnen hem till och med. Hon var överlycklig när vi packade in allt i bilen och ännu lyckligare när vi kom hem och packade ut allt ur bilen. :)


Usch vad kallt det har varit på jobbet ida...

img_5953 (MMS)

Usch vad kallt det har varit på jobbet idag! Det är nackdelen med att jobba utomhus hela året. Den här kalla tiden.. Men det blev varmare fram på dan så det var skönt iallafall! Jag hade en hel overall på mig när jag satt på klipparn o samlade löv. Överlevnadsdräkten kallar vi den för. Inte så snyggt, men det var iallafall varmt och skönt! :)


Och det enda som gäller nu för Ellie i lek...

img_4876 (MMS)

Och det enda som gäller nu för Ellie i leksaksväg är saker som går bygga eller stoppa i varandra, dockor och bilar. Och saker som sjunger. Och böcker! Hon älskar att läsa!! Hon springer och hämtar böcker hela tiden och så sträcker hon fram dem och så säger hon läää. Vilket betyder läsa. Så sätter hon sig i knäet och lyssnar och pekar och tittar i böckerna. Hon tycker det är jättespännande!! ::))


Ute på kvällspromenad med Olle. Ellie tyck...

img_4334 (MMS)

Ute på kvällspromenad med Olle. Ellie tyckte det var skitkul att hålla kopplet och släpa fram med Olle. Hon slet som bara den! :) Och Olle är alltså Julias stora mjukis hund! :)


Idag började jag dagen med ägg- och bacon ...

img_0961 (MMS)

Idag började jag dagen med ägg- och bacon frukost hos mamma i Ekornahult. Smaskigt! Det behövdes efter min dåliga natt! Har sovit hur dåligt som helst! Kanske för att jag fick ställa klockan först på tre för då skulle Kim åka, sen på sex för då skulle jag möta upp pappa utanför och lämna en grej till honom och sen på sju. Och jag vaknade vid fem och kunde knappt somna om igen.. :( Jag lämnade kvar Ellie hos mamma och så åkte jag på perennkurs i Norrahammar. Genom jobbet. Det var trevligt och intressant och mycket givande!! Efter det åkte jag hem och fyllde tummlaren med tvätt och så vidare ut till Ekornahult. Kim är på kurs i Arvika tills imånkväll så inatt sover jag och Ellie i Ekornahult. Vi har spenderat kvällen med middag, bus, utelek i kylan, dusch, tv och varma mackor! Ellie har fyllt på blåmärks- och bulsamlingen lite och lyckades innan ramla rakt in i bordsbenet på soffbordet och bet sig samtidigt någonstans inne i munnen så det bara rann blod. Usch. Känns som det händer nån olycka varje dag. Men så länge det ute är värre än så så är de ju ok. Ellie är ju faktiskt överallt och ingenstans och klättrar och har sig och hon måste ju också lära sig! Hon har också lärt sig massa nya ord på senaste!! Senaste orden är (fast på sitt språk, men vi fattar ju!) blöja, salva, tack, Julia, ja, se, titta, kisse, brumbrum, banan och docka. Och så vet hon hur fåret/lammet, kossan, vovven och kissen låter. Sen några andra saker hon kan. Hon förstår nästan precis allt som man säger till henne och hon är väldigt duktig på att lyssna och göra som man ber henne! :) Hon ska vara med precis överallt och hjälpa till med allt! Hon hjälper gärna till med tvätten, disken, städning mm. Haha.. Hon vill inte att några dörrar eller skåp ska stå öppna så hon stänger allt hon ser är öppet. Hon kan ta av sig skorna själv när vi går in, och ställa dem där de ska va. Hon säger till när hon har bajsat. Hon vet precis vad hon ska göra och vilka saker som ska fram när hon ska bada. Hon vet vart hon har sina kläder och försöker klä på sig själv. Ja, listan kan göras lång. Hon utvecklas hela tiden och blir mer och mer självständig och hon är verkligen en liten minimänniska. Mammas lilla prinsessa! <3


Kvällsbus!


Tre Neros, Tre Neros, Ahaha... :)

Idag har jag & Ellie städat och tvättat. Som vanligt på måndagar när jag är mammaledig! :)

Sara & Alice tittade förbi en snabbis på förmiddagen.











Sen gick vi ut på en promenad i det fina vädret jag & Ellie. Det var jätteskönt, inget novemberväder precis! Jag tog på mig en alldeles för varm jacka så jag höll på att svettas ihjäl. :)



Efter promenaden kom Frida och Lucas hit en sväng. Vi drack kaffe och tjötade lite och catchade up. Det var riktigt trevligt, träffar ju Frida så sällan nu för tiden..























När de åkte hem så fortsatte vi städa på nedervåningen och sne har vi bara busat och myst och tagit det lugnt. Ellie tog ett långt bad medans jag fixade lite med tvätten och sen mös vi ner oss i sängen och tittade på tv en timme innan hon somnade.

Kim kom precis hem och jag ska åka till Pernilla och hämta två mattor jag ska ta över och kolla in hennes nya kök. Det har hänt grejor där kan jag lova! ::))

All in!

Sen på kvällen åkte jag in till Jessica Palm för lite drinkafton. Pernilla kom också lite senare. Och även Tesan & en kompis till henne tittade förbi.

Vi hade jättetrevligt! Vi gjorde inte så jättemånga avancereda drinkar precis, men vi gjorde några styckna iallafall. Och sen shottade vi en hel del också. :) Vi tog taxi in till Harrys där vi dansade loss lite och hade det riktigt riktigt roligt! Eller? Ja, jag säger inte så mycket mer om denna kvällen.. Haha.. Ska man göra något så ska man göra det ordentligt! ::))










Äpplen i mängder.

I Lördags var jag, Ellie, mamma, Julia & Gullan iväg och plockade äpplen. Vi plockade mängder med äpplen, det var knappt bilen orkade köra hela vägen hem sen, så tungt lastade var vi!

Men nu har vi iallafall äpplen så vi klarar oss ett tag! :) Och jag ska försöka hinna med att koka lite äppelmos i veckan också tänkte jag! Har aldrig gjort det innan.. Men hur svårt kan det va?! :)



Godmorgon! :) Jag och Ellie ligger i sänge...

img_6052 (MMS)

Godmorgon! :) Jag och Ellie ligger i sängen och myser. Idag ska vi umgås hela långa dagen! :) Mer om helgen som va berättar jag senare. 


Det gick bra att åka buss till jobbet i mo...

img_5600 (MMS)

Det gick bra att åka buss till jobbet i morse. Jag hade en begravning på jobbet idag och sen slutade jag tidigare. Jag gick till House of Pain och fyllde i min tatuering på handleden. Det var andra gången jag fyllde i den nu, den vill inte riktigt bli helt svart. Men han som gjorde den sa att jag får komma tillbaka och fylla i den tills den blir ok, och det gör han gratis. Så det är bra. Vill ju att den ska bli bra! Det kanske ev blir en gång till.. Sen väntade jag på Kim och Ellie som skulle komma och hämta mig i stan, de var sena så jag hann promenera ända bort till torpa innan de kom. Jag och Ellie åkte ut till Ekornahult och åt middag. Jossan var hemma också från Tidaholm. Och Johnny kom hem så vi var hela familjen! Det är inte ofta vi träffas allihopa på en gång! :) Vi åt också tårta och firade pappa på fars dag, eftersom han ska vara borta hela helgen. Han fick paket och så åt vi tårta! Diskuterade även en annan grej som vi ska göra tillsammans hela familjen och respektive och vi ska träffas nästa vecka för vidare planering. Jättespännande! Berättar om det här när vi bestämt lite mer. Sen åkte jag o Kim o Ellie hem till Micke o Petra o Hugo för lite myskväll. Det var längesen, jag har saknat det! :) Vi hämtade mat på Pallas Athena och så kollade vi på idol och hade det trevligt. Ps. Måste också berätta att Kim hade städat och plockat iordning lite här hemma i lägenheten idag när han varit pappaledig. Helt otroligt! Trodde knappt på de förrn jag såg det själv! :)


Kärlek! 

img_8354 (MMS)

Kärlek! 


Mmmmm! Stekt fläsk med potatis och löksås....

img_4902 (MMS)

Mmmmm! Stekt fläsk med potatis och löksås. Underbart gott! Ps. Kolla in den fina namnskylten Julia gjort! ::))


Kolla in denna sovstilen! :) Idag har vari...

img_5278 (MMS)

Kolla in denna sovstilen! :) Idag har varit en ganska så lugn dag på jobbet. Vi har städat, vart på massage (härlig jobbförmån!), o så har jag haft en begravning. Sen efter jobbet hämtade jag vår bil på nybergs som jag körde dit i morse o så åkte jag ut mot Ekornahult och skulle hämta Ellie. Men jag kom aldrig så långt utan fick punktering på bilen! Stannade på bondstorpsvägen och upptäckte det, men egentligen hade nog däcket punkterats ett tag innan. Fick hjälp av en trevlig kille som stannade och undrade vad som hänt, så jag packade in mig och Ellies stora bilbarnstol i hans bil och så skjutsade han mig sista biten. Mamma kunde ju inte komma och hämta mig eftersom hon inte hade någon bilbarnstol till Ellie. Jävla otur! Det har varit mycket med bilen på senaste! Mamma fick köra hem oss istället o sen vidare till Petra, Sara och Jeanette för vi skulle ha syjunta o så fick Kim åka och fixa däcket. Riktig syjunta denna gången, inte bara syjunta på låtsas! Haha.. Sen har vi sytt o sytt. Mest jag för det var jag som körde symaskinen! Haha.. Men jag sydde två julstrumpor till Jeanette, två till mig som jag ska ge bort och två kuddfodral till Sara. När jag kom hem var Björn och Ida här och kollade på Sons of Anarchy. Och nu har jag krupit ner i sängen och ska sova. Ska åka buss till jobbet imån. Det var skitlängesen jag åkte buss. Det ska bli spännande! ::))


Haha! Snacka om att bli glad när man får e...

img_1541 (MMS)

Haha! Snacka om att bli glad när man får ett mms på jobbet från mamma med denna bilden! O hon som knappt kan mms:a! ::))


Ellie har riktigt krulligt ljust hår. Jag ...

img_3983 (MMS)

Ellie har riktigt krulligt ljust hår. Jag hade också ljust hår när jag var liten, och lockigt, men inte riktigt så här krulligt. Och så har hon blåa ögon. Jag har jättebruna Trodde aldrig jag skulle få en sån liten blondie med blåa ögon! :)


Löv, löv, löv. O mera löv. Hur mycket löv ...

img_2674 (MMS)

Löv, löv, löv. O mera löv. Hur mycket löv finns det?!


Sen avslutade jag och Pilutta kvällen med ...

img_3854 (MMS)

Sen avslutade jag och Pilutta kvällen med mys i soffan och macka-med-västkustsallad-och-kräftstjärtar framför Desperat. Mysigt värre! :)


Osminkad och ocensurerad. Det bjuder jag p...

img_2392 (MMS)

Osminkad och ocensurerad. Det bjuder jag på. Haha.. Sen ägnade vi några timmar åt att ta ur mitt löshår. Fyyy faaan vad ont det gjorde. Jag säger bara de! Det känds som att allt mitt hår drogs bort! Jag är alldeles öm i hela huvudet och det är nog en av de värsta smärtorna jag vatt med om. Faktiskt! Vi använde nåt gelmedel som Sofie köpt, men de löste ju knappt upp limmet så vi fick slita och dra för att få bort håret. Sjukt ont gjorde det! Och jag tror aldrig jag har varit såhär tunnhårig förut som jag är nu! En del slingor fick dras bort så hårt så mitt eget hår följde med det också. 125 slingor tog vi bort. Det är många! Men vill man vara fin får man lida pin antar jag! :)


Efter jobbet hämtade jag Ellie hos hennes ...

img_5975 (MMS)

Efter jobbet hämtade jag Ellie hos hennes farmor och så åkte vi upp till Pernilla en sväng. Sofie var där med alla sina 6(!) hundar. Hon har nyligen fått tillökning hemma med en ganska stor valp och 3 st små minivalpar. De små är bara tre veckor gamla och så underbart söta och fluffiga och tjocka och mjuka och lena och det var så mysigt att gosa med dem! Hade vi bott i hus så hade jag jättegärna velat ha en hund. Vi har pratat om det.. Men de funkar liksom inte nu. Tyvärr. Jag får nöja mig med att gosa med andras hundar då och då. :)


SMS-inlägg

img_8286 (MMS)


SMS-inlägg

img_1626 (MMS)


SMS-inlägg

img_8517 (MMS)


Snacka om att folk tänder ljus på gravarna...

img_4086 (MMS)

Snacka om att folk tänder ljus på gravarna denna helgen! 660 st ljus har jag plockat bort idag, och då var det ändå massa som lös. Och de andra på jobbet plockade lite igår också. Helt galet!


Oooopsidaysy! Ibland blire lite fel när ma...

Oooopsidaysy! Ibland blire lite fel när man mmsbloggar. Förra meddelandet var igentligen till min Teschmo! Haha.. :)


Haha, hittade denna fina bilden på jobb ka...

img_5301 (MMS)

Haha, hittade denna fina bilden på jobb kameran! :) du o jag ligger i soffan helt utslagna en lunchrast! 


Vi åt knäckemacka med julskinka och senap ...

img_5108 (MMS)

Vi åt knäckemacka med julskinka och senap på innan. Gud vad gott det var! Och så gjorde jag mackor till jobbet imån med julskinka på till både mig och Kim. Vilken lyx! Årets första julskinkemackor. Idag har varit en dag med städ och tvätt och sådant där annat roligt! :) Iallafall lite har jag hunnit med. Ellie var lite smått uttråkad innan så vi åkte ner till Öppna förskolan några timmar mitt på dagen. Så hon fick leka av sig lite! Det var första gången jag var där på en måndag. Det var trevligt och ganska mycket folk och några som vi kände igen. Ellie har hur mycket energi som helst nuförtiden och det är jobbigt ibland att hon kräver så mycket tid hela tiden! Eller inte tid, men engagemang. Ibland känns det som att jag inte får någonting gjort alls, och det är frustrerande när tvättberget växer och disken svämmar över och det är det ena med det andra. Fast så är det ju att ha en 1,5 årig liten tjej hemma. Men ni förstår säkert vad jag menar. Jag måste ju få klaga lite ibland.. :) Hon leker jättebra själv, men hon vill ofta att vi leker tillsammans eller läser eller busar och när jag inte riktigt är på det humöret så är det jättebra att hon får leka av sig med andra barn ju! Tror att hon kommer stormtrivas på dagis sen när det är dags! När kim kom hem åt vi middag och sen busade vi runt en stund här hemma. Ellie älskar när vi busar hela familjen och hon kramas och pussas som aldrig förr! Jag gick en kvällspromenad till Taberg och solade på Trim och sen hem igen. Det var skönt! Jag sprang halva vägen hem och det var jättelängesen jag sprang, hade glömt bort hur skönt det faktiskt är! Jag var helt slut och svettig när jag kom hem! :) Pratade lite med en tjej på trim också om att börja träna där. Tror faktiskt att jag ska göra det! Det känns bra och jag måste verkligen ta tag i träningen nu igen! Känner mig ganska förslappad om jag ska vara ärlig! Och är det inte dags att börja kämpa för beach 2012 redan nu!? Haha.. När jag kom hem var Ellie fortfarande vaken och fick ett raseriutbrott när vi försökte lägga henne. Men tillslut gick det när vi mös ner oss hela familjen i sängen och när både hon och Kim somnat smög jag upp för lite ensamtid vid datorn. Så lugnt och skönt var det hemma då! Nu ligger jag nerbäddad i sängen igen och ska alldeles strax släcka och stänga av mobilen och ställa klockan. Klockan 5.45 ringer det imån så det är nog bäst jag försöker sova nu! Natti Natti!


Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör!

Ellie är överallt och ingenstans med sin lilla stol. Man får verkligen passa sig nu vad man lämnar framme! Hon skjuter fram den till bänken och klättrar upp på den och så flyttar hon med sig den överallt i hela köket för att komma åt det hon vill! Hon ska var med på allt och vill gärna hjälpa till med allt och hon gör inte riktigt som jag säger när de blir för mycket, utan hon gör ju bara som jag gör!

Idag hjälpte hon mig att göra potatisgratäng, kassler och sallad. Jag skar och hon la i skålen. Hon är verkligen jätteduktig för hon ser precis vad jag gör och så vill hon göra likadant. Hon hjälper mig plocka ur diskmaskinen, hon tar disktrasan och torkar lite här och där och hon ser till så att alla skåp är stängda hela tiden.

Henne kan jag nog ha nytta av om några månader! Haha.. Nä, det är roligt när hon hjälper till! Men ibland om man är lite stressad så kan man bli lite lätt frustrerad bara. Men då är det bara att ta några djupa andetag så funkar det också. Det har jag fått göra x antal gånger idag när vi vatt hemma och städat och fixat nästan hela dagen. Jag får ju göra allt dubbelt upp känns det som! Jag plockar undan något, Ellie plockar fram samma sak igen. Eller nåt annat. Jag dammsuger, Ellie smular ner. Jag slänger tvätten i tvättkorgen, Ellie plockar ur den. Jag bäddar sängen, Ellie rullar runt i den och slänger iväg kuddarna. Och så fortsätter de.. Men de e väl bara att kämpa på, än sålänge har jag ju bara en liten skitunge som busar runt. Det blir värre sen när vi får fler barn. och särskilt då som jag ska ha en hel skock! Haha.. :)






















Envis som en åsna!



Att det kan va så kul att klättra upp på köksbordet?! Det kvittar hur många gånger jag lyfter ner Ellie och hur många raserianfall hon får, hon ska ändå upp där! Mycket märkligt!

Sötnos.

Hur söt får man va??? :)




Bloggtorka?!

Jag har varken haft tid, lust eller ork att blogga nu på några dar igen.. Tiden går så himla fort och jag tänker att jag kan göra de sen, sen, sen.. Men de blir aldrig riktigt tid för de..

När jag började blogga så sa jag att jag skulle blogga tills Ellie var ett år ungefär. Sen skulle jag lägga ner. Skriva ut allt jag skrivit om graviditeten och Ellies första år och göra en liten bok och spara den. Men sen har jag fortsatt och jag tycker det är kul att skriva av mig och visa alla fina korten jag tar. Annars är de ju bara jag som ser dem..

Men frågan är, är det verkligen någon som läser min blogg och skulle bry sig om jag slutade blogga?! Förutom alla mina vänner då.. Hmm.. Tål att tänkas på om jag ska fortsätta blogga eller inte..

Kan ju berätta lite kort om min helg iallafall. Har haft det jättebra och hunnit med ganska mycket. Förutom alla de vanliga måstena som man måste göra hela tiden, typ tvätt o städ o disk.. :)

I torsdags efter jobbet plockade jag upp Emelie V och så åkte vi hem till Sara & Alice för lite fika. Frida & Lucas var där också och det var trevligt att träffas allihopa och tjöta lite! Sen åkte jag och Emelie in till stan och så käkade vi och umgicks hela kvällen. Mycket trevligt var det eftersom vi inte träffas så ofta! För er som inte vet så gick jag & Emelie V gymnasiet tillsammans. Och Sara & Frida också! Vi gick i samma klass! :)

I Fredags slutade några av våra säsongare på jobbet så det var en lugn dag med mycket fika, god mat och avslutning. Sen åkte jag in till stan en snabbsväng och hittade en jättefin svart blus på ONCE som fick följa med mig hem. Handlade på vägen hem och sen städade jag och lagade middag hemme och så kom Björn, Ida & Amalia på middag och sen blev det lite gott att dricka och så hade vi en supermegatrevlig kväll! De var kvar ända till 2.30 och när de gått så var jag och Kim uppe ett tag till så det blev en sen kväll. Men så rolig! Vi har verkligen superkul tillsammans! :)











I Lördags var vi hemma mestadelen av dagen och tog de bara lugnt. Kim åkte en sväng till verkstan och Jag & Ellie åkte till Pernilla. Sen åkte jag & Pernilla till Vireda och tände ljus och la en fin höstdekoration på farfars grav i Vireda. Det var så fint med alla ljusen som lös överallt på kyrkogården. Det är fint att bara gå runt och titta på kyrkogårdarna just denna helgen när det är Alla Helgon. Mysigt! På hemvägen stannade vi till en sväng hos Sara, Jimmy & Alice. Jeanette och Kian var där också och jag fick mysa en liten stund med Kian. Minimini var han! :) Sen åkte jag hem och jag och Kim kollade på The Adjustment Bureau som han hyrt. Den var riktigt bra!





Sen idag så har vi varit i Axamo och kollat lite hos en tjej som skänkte bort massa grejor. Hittade några fina krukor och ett litet bord.. Det blev snabblunch i bilen från McDonalds.





Sen körde Kim mig & Ellie till Petra & Hugo och så spenderade vi några timmar tillsammans. Vi var ute en sväng, gick till lekparken och sen var vi hemma och tjötade och umgicks. Vi träffas inte heller så ofta så det var också väldigt mysigt! Petra börjar bli en riktig tjockis nu! Hihi.. Så mysigt med hennes fina gravidmage! Ska bli spännande att se vad det är för en liten krabat som gömmer sig där inne i hennes mage! Tiden kommer gå fort, bara drygt 3 månader kvar tills hon är beräknad!













Kim kom och hämtade oss och så åkte vi på husvisning. Sen var vi hos Pernilla en sväng, jag skulle tagit ut mitt löshår idag, men det blev inget med det så det ska jag göra på Tisdag istället. Vi åkte hem och fixade lite och sen när Ellie somnat kom Björn & Ida ner på lite filmmys. Vi kollade på Blitz. Den var också helt okej faktiskt! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på veckans avsnitt av Bonde Söker Fru. Har sett fram emot det! Och så är jag ju hemma med Ellie imån så då kan vi sova lite längre och då behöver jag faktiskt inte gå och lägga mig riktigt än! ::))

Spana in mina nya fina blomsterarrangemang...

img_1074 (MMS)

Spana in mina nya fina blomsterarrangemang! ::))


SMS-inlägg

img_9461 (MMS)


Haha.. Simon försöker hjälpa löven lite på...

img_1644 (MMS)

Haha.. Simon försöker hjälpa löven lite på traven! Det är sjukt mycket löv som kommit ner nu, men det är också sjukt mycket löv kvar som ska ner... Ppuust! Efter jobbet hämtade jag Ellie i Ekornahult och åt middag där. Sen åkte vi hem till Sara och Alice en sväng och även Jeanette var där. Sara, Jimmy och Alice har flyttat och det var jättefint i deras nya lägenhet! Jättemysigt!:) sen åkte vi hem och mötte upp Kim och så åkte vi en runda i stan och utanför och kollade på hus. Efter det åkte vi hem och kollade Greys, duschade och nu ligger vi nerbäddade i sängen och försöker få vår lilla huligan att sova!


Denna knäckeburken köpte jag på Smålänning...

img_8347 (MMS)

Denna knäckeburken köpte jag på Smålänningen igår. Har tittat på en sån innan (finns på eko) men inte blivit av att jagköpt nån.. Visst är den tjusig?! :)


Ellie med sina idoler! :)

img_0204 (MMS)

Ellie med sina idoler! :)


Usch, jag gillar inte alls att det mörknar...

img_3327 (MMS)

Usch, jag gillar inte alls att det mörknar så tidigt! Det är ju kolsvart ute innan klockan hunnit slå 18! Och det börjar mörkna redan vid 17-tiden! Nu känns det som dagen är slut och man tappar orken att göra något när det mörknat.. Tänk på sommaren då, då har ju dagen bara börjat när klockan slår fem. Då känns det som man har halva dagen kvar och man orkar hitta på hur mycket som helst! Nä, tacka vet jag sommaren. Hösten är mysig på sitt sätt, men mörkret är riktigt skittrist! Hoppas de kommer snö snart så det kan lysa upp lite iallafall!


Eftersom Ellie är hos mamma på tisdagar oc...

img_8743 (MMS)

Eftersom Ellie är hos mamma på tisdagar och onsdagar så bestämde vi oss för att sova över i Ekornahult. Så jag slapp åka så tidigt i morse. Ellie var svår att lägga, fast hon bara sovit en timme på dagen, eller just för att hon bara sovit en timme på dagen kanske.. Iallafall så somnade hon vid 21.30 och vi bastade och skulle äta räkmackorna, och då kommer hon upptrippandes och ska inte alls sova mer! Jag kämpar med henne och försöker få henne att sova, men hon vill inte alls! Vi ligger och myser ända tll 1.30 då hon äntligen somnar ordentligt jämte mig så jag också kan sova några timmar. Sen sov hon tills i morse, och hon sov fortfarande när jag åkte till jobbet vid 6.15. Men jag sov inte alls bra.. Det var varmt och jag vaknade typ varje halvtimme och vände på mig och hade svårt att somna om.. Så jag är lite halvt död på jobbet idag, men det ska nog gå bra ändå..


Sen avslutade vi kvällen i soffan med räkm...

img_0450 (MMS)

Sen avslutade vi kvällen i soffan med räkmackor! Mamma gjorde så fina mumsiga mackor! Och många! Haha.. Det var bara jag och mamma som skulle äta. Tror ni vi blev mätta?! :)


Bastu Julia!! :)

img_7310 (MMS)

Bastu Julia!! :)


Och när Ellie somnat så bastade vi! Det va...

img_1708 (MMS)

Och när Ellie somnat så bastade vi! Det var hur längesen som helst som jag bastade!! Typ 5 år sedan tror jag! Eller jag bastade en gång på flahultsbadet efter vattengympan i våras.. Men annars är de nog så längesen. Att man inte gör det oftare, det är ju himla skönt! Ett tag iallafall. Jag kan inte sitta för länge, men en liten stund så man hinner svettas lite är ju skönt!! )


På kvällen blev det bubbelbad för Julia oc...

img_9484 (MMS)

På kvällen blev det bubbelbad för Julia och Ellie. Båda två älskar verkligen att bada! Två små badmonster! :)


På hemvägen köpte vi med oss pizza från Ja...

img_5632 (MMS)

På hemvägen köpte vi med oss pizza från Jamaica i Vaggeryd. Älskar deras pizza! Den är speciell! Oj vad många gånger vi var där och käkade när jag gick på Hjortsjöskolan i Vaggeryd!! :) Vi va ju kändisar där! Och det är ganska kul för det är samma ägare och fast jag kanske är där o köper pizza 2 gånger om året så känner han fortfarande igen mig! Haha..


Igår åkte jag, Ellie, mamma och Julia till...

img_3928 (MMS)

Igår åkte jag, Ellie, mamma och Julia till Smålänningens marknad i Bredaryd och shoppade lite. Hittade mycket fina saker faktiskt! Det är en rolig butik, synd bara att det är så långt att åka! :)


En tuff brud i lyxförpackning! ::))

img_1378 (MMS)

En tuff brud i lyxförpackning! ::))


RSS 2.0