Jag gjorde pannkakor till Kim och Ellie ti...

img_4658 (MMS)

Jag gjorde pannkakor till Kim och Ellie tidigare ikväll. Ellie älskar pannkakor! Hon åt två stycken stora med sylt och glass! :) Testade då också att göra LCHF-plättar till mig från Katrins bok. De blev riktigt smaskiga måste jag erkänna! Jag åt dem med vispad grädde och hallon. Det kommer jag absolut laga igen! Så om du kör LCHF-kost och inte har provat tycker jag att du ska göra de! Eller prova iallafall vetja! :)


Fint i betong! Den fina rosen fick jag av ...

img_7809 (MMS)

Fint i betong! Den fina rosen fick jag av mamma idag, och den runda plattan köpte jag i Helsingborg när vi var där innan påsk. Älskar saker i betong! :)


Tisdag.

Oj vad mycket man hinner med när man tvingas gå upp vid sju på sin lediga dag! :) Jag & Ellie hann med att städa lite och tvätta och fixa direkt på morgonen. Sen åt vi en smarrig frukost. Efter det åkte vi ut till Ekornahult och tillbringade mestadelen av dagen där. Vi började med att tvätta och städa min bil. Alltid kul att göra det när man köpt ny bil! Och det är så smidigt att göra det i pappas tvätthall för allt fins ju där! Ellie var så duktig och hjälpte till och hon tvättade tillochmed verkstan både här och där! haha..

Sen passade mamma & Julia Ellie en stund medans jag hjälpte pappa med lite grejor. Ska fixa lite på hans hemsida så vi hade genomgång av det..

Efter det fick jag vila en stund i soffan medans mamma & Julia tog med Ellie ut på promenad. De var och kollade på både hästarna och kossorna. Ellie älskar det! :) Sen gjorde mamma middag och så käkade vi och innan vi åkte hem gick vi ut och lekte en stund. Vi hoppade studsmatta och gungade och solen tittade fram en stund. Härligt!

Det är så skönt att vara i Ekornahult. Dagarna känns så långa och fria när man är där. Och sen skadar det ju inte att man får lite extra underhållning till Ellie också! :)

Här kommer några bilder på min lilla hjälpreda! :)







Och såhär fin blev min pärla! :)


Idag fick jag ett sms uppläst i hemtelefon...

Idag fick jag ett sms uppläst i hemtelefonen för första gången. Haha, skitkul! :)


Jag har köpt en ny bil. Kände att det var ...

img_6979 (MMS)

Jag har köpt en ny bil. Kände att det var dags för det! Vi behöver ju två. Det blev en guldig Peugeot 307. En stor bil för att vara en liten bil! Vi har haft en sådan innan, och den var vi nöjda med! Tills Kim sålde den för att den var svart iofs, han ville inte ha en svart bil! Haha.. Men den var diesel, detta är en bensinare. Men jag är nöjd! Ska bara pimpa den lite också! Nya däck och större fälgar, extraljus och tonade rutor. Det blir grejor det här! :)


Idag har jag jobbat och Ellie vatt på dagi...

img_0852 (MMS)

Idag har jag jobbat och Ellie vatt på dagis. Det gick bra att lämna henne, hon grät ingenting! :) Därmot var jag väldigt trött och seg på jobbet idag. Skönt att det redan är fredag imorgon! När jag hämtade Ellie så ville hon inte följa med hem! Det tog ett tag innan vi kom därifrån! Hon skull tvätta händerna typ 3 gånger, titta på kort på alla fröknarna och säga deras namn och visa massa andra saker. Härligt att hon trivs! :) När vi kom hem gjorde vi mat. Eller jag gjorde mat och Ellie satt på bänken och tittade på. Hon älskar att sitta där och titta, och helst vill hon hjälpa till att hälla och hacka lite också! Jag åt spenat med crème fraîche och stekta bacon. Det var smaskigt! Ellie fick potatisbullar till Sen kom Pernilla, Tim och My förbi på lite fika. När de åkte hem var Ellie jättetrött så vi gjorde oss iordning för sängen och sen mös vi ner oss och kollade på en film. Sen tog denna dagen slut typ. Tiden går så himla fort! Skönt som sagt att det är helg snart! :)


Här kommer receptet på kokosbollarna om nå...

img_8326 (MMS)

Här kommer receptet på kokosbollarna om någon vill prova. Det är från Katrin Zytomierskas bok. De ser precis ut som vanligt och smakar väldigt gott! Jag bar lite tveksam först, men de var Nästan godare till och med! De får absolut bakas fler gånger!! :)


Jag och Ellie har varit hemma idag också. ...

img_5509 (MMS)

Jag och Ellie har varit hemma idag också. Hon är piggare så imån får det bli dagis för hennes del och jobb för min del! Kände att hon var lite väl gnällig och rastlös innan så vi åkte ut till mamma och Julia i Ekornahult en sväng. Julia hade också varit dålig så hon var hemma från skolan. Där ute blev det en promenad och lite utelek och sen gjorde vi en smaskig middag också. När vi åkte hem igen vid 16-tiden var både hon och jag supertrötta eftersom vi vaknat redan vid 6-tiden och sen inte sovit mer så jag fick kämpa för att hålla henne vaken. Vi lekte lite utanför och sen gick vi in och mös och lekte lite och bakade lchf-kokosbollar. Ellie däckade vid 18.30 och det var skönt för då blev kvällen väldigt lång och lugn och skön! Jag grillade lite buffalowings och smaskade i mig och sen kom Pernilla förbi på lite kaffe, kokosbollar och massa tjöt. Senare nu ikväll kom Ida ner och vi satt och tjötade tills klockan blev läggdags. Och nu ligger jag i sängen och ska sova så Godnatt Gott Folk!


Tisdag.



Jag har varit hemma med Ellie idag. Både jag och hon har varit lite halvdåliga. Hon är dålig i magen och förkyld och äter typ ingenting. Hörde att det går magsjuka på dagisen runt omkring här så det kanske är en släng av det hon fått.. Vi får bli hemma imån också och hoppas på att hon är piggare på torsdag!

Vi har myst i sängen nästan hela dagen. Vi orkade oss upp på eftermiddagen och lagade lite middag och bakade chokladbollar. Ellie hjälpte till och hon var så duktig, men inte ens chokladbollar lockade henne. Då måste man vara dålig!! 











(Provade att göra miracel-riset jag köpte från LCHFbutiken.se. Utan socker och utan kolhydrater. Helt okej det med faktiskt! Gott när man inte orkar göra någat annat avancerat.)


Ellie busade själv en liten stund medans jag körde ett pass på crosstrainern och lite styrketräning efteråt. Men hon ville gärna vara nära mig så hon fick sitta på crosstrainern medans jag tränade och då var hon nöjd. Jag höll henne till och med i famnen en stund, hon tyckte det var skitkul, och jag tyckte det var skitjobbigt! haha.. Sen satt hon på min mage och klättrade på mig när jag körde situps. Min lilla maskot! :)





Efter det så tog vi en lång dusch tillsammans. Mysigt! Efter när Kim kommit hem ikväll så åkte jag till Taberg och solade på Trim med Pernilla. Måste ju underhålla brännan nu när sommaren närmar sig! Och sen blev det massa tjöt med henne och sen när jag kom hem fastnade jag här vid datan. Ska passa på att krypa ner i sängen nu strax.

Sov Gott Allesammans!

Den nakna sanningen.

När man ser det svart på vitt så mår jag dåligt över hur jag såg ut innan. Jag har aldrig tyckt själv att jag varit fet. Men så fel jag hade.. Såg jag inte det själv?! Iofs så vägde jag bara som mest ett litet tag innan jag tog tag i det, och tur var väl det!

Jag ska berätta lite om min viktresa genom mina 26 år.. haha.. När jag var liten så vägrade jag äta emellanåt och mamma fick i princip tvinga i mig maten hemma. Jag blev till och med tvingad att äta råa ägg och massa mosad banan för att jag inte åt ordentligt. När jag blev äldre så var jag fortfarande ganska smal, eller normalviktig.. Sommaren mellan högstadiet och gymnasiet gick jag upp ca 10 kg. Jag gick från 52 kg till 62 kg på bara några veckor. Sen stannade jag på den vikten ganska länge och så gick jag upp några kilo till.

När jag träffade min sambo för 6 år sedan gick jag från 69 kg till 62 kg. Det var när man ville vara lite snygg och brydde sig om hur man såg ut i början på förhållandet! haha.. Sen började sambokilona smyga sig på och jag ökade och ökade sakta och när jag blev gravid med Ellie 2009 vägde jag 75 kg. Jag minskade dock till 72 kg i början av graviditeten eftersom jag mådde så illa och när Ellie föddes hade jag gått upp 17 kg till. Jag vägde då 89 kg. Och vilken mage jag hade! haha..



Efter Ellie kommit gick jag ner till 72 kg igen på bara tre veckor. Alldeles för snabbt tror jag! Magen var ju lite större och lite slappare än från början men ändå. Men sen började kilona smyga sig på igen och när jag mer än ett år eftert att jag har fått barn upptäcker att jag väger 82 kg mår jag inget bra alls!! Då kan jag inte skylla på att jag fått barn längre! Jag märkte av det när det var dags att börja jobba igen. Kläderna satt som ett korvskinn och konditionen var alldeles för dålig!

Då tog jag tag i mig själv och min kropp på riktigt. För min egen skull. Jag mådde inget bra, varken fysiskt eller psykiskt.

Jag har nog testat det mesta i bantningsväg och olika dieter och träningar och metoder. Men alltid så har jag tröttnat efter ett tag när det inte hänt så mycket och då gett upp och så halkat in i gamla vanor igen!

Jag har alltid hållit igång mycket och rört på mig och varit hyfsat stark och smidig. De kan man inte tro med de bilderna ni kommer få se! haha.. Men jag har varit väldigt svag för skräpmat! När Ellie blev lite större så var det smidigare att köpa mat än att laga mat. Det sparade ju tid! Så vi åt ute de flesta dagar i veckan  och då var det pizza eller hamburgare. Godsaker och sötsaker har jag aldrig varit så mycket för, men fet mat, det är grejor det! haha..

Jag är stolt över mig själv och tycker att det har varit roligt att träna, äta bättre och gå ner i vikt! Visst har det varit jobbigt ibland att ge sig ut på en promenad eller att ta sig tid till en promenad eller ett träningspass när man har fullt upp med allt annat, men jag har gjort det och det är jag stolt över! Jag har aldrig mått så bra och varit så nöjd (Ja, lite finns fortfarande att ta av, men de fixar jag) som jag är med min kropp nu. Jag mår bättre av att utesluta kolhydrater och socker ur min kost och jag känner att jag mår bättre allmänt, jag orkar mer och har mycket bättre kondition! LCHF har funkat kanon för mig och det tänker jag fortsätta med ett tag!

Här bjuder jag på några före och efter bilder från nu och från förra sommaren. Kim undrade hur jag kunde lägga upp dem här, han skulle aldrig göra det sa han! Men jag hoppas på att kunna inspirera andra som känner sig missnöjda med sin kropp att börja äta rätt och börja träna!

Det går bara man vill! Det krävs lite vilja och lite disciplin, men man mår så jävla mycket bättre efteråt! Det är underbart att känna sig nöjd med sig själv och när man kommit till sitt mål så är det verkligen värt allt slit!!

Bortse från att jag är osminkad och ofixad! Det bjuder jag på det med, för det var de ända bilderna jag hittade.. haha..

DEN NAKNA SANNINGEN!







Och här kommer mina mått en gång till:

Det första är när jag började i slutet på förra sommaren, sen är det vid nyårsskiftet, i slutet på Januari, och så nu.

Överarm:......34cm.......30cm.........29,5cm......28,5cm     Totalt  -5,5cm
Byst:...............108cm......102cm.......98cm.........94cm                  -14cm 
Under byst:...93cm.......88cm.........87,5cm......82,5cm               -10,5cm
Midja:............96cm........87cm.........85cm.........78cm                  -18cm
Mage:...........100cm......93,5cm......92cm.........85cm                  -15cm
Rumpa:..........110cm......106cm......104cm.......98cm                   -12cm
Lår:.................69cm........65cm........63,5cm......59cm                   -10cm

Totalt i vikt  - 16,6 kg.

Jag har köpt en ny telefon! En vit iPhone ...

img_3169 (MMS)

Jag har köpt en ny telefon! En vit iPhone 4S. För över en vecka sen. Helt otroligt att jag kunnat hålla mig från att packa upp den och börja pilla med den! Men det tar ju sån tid! Och man ska flytta över allt och få med alla appar och bilder och kontakter Men den är fin iallafall! Ny och fin! Ska ta tag i det nån kväll när jag har lite tid över.. :)


De finaste små händerna jag någonsin sett....

img_8585 (MMS)

De finaste små händerna jag någonsin sett. Med rosa nagellack! Hur gulligt är inte det? Ellie hämtade nagellacket själv inne i lådan på toaletten och kom med till mig och ville att jag skulle måla hennes små naglar. Självklart så gjorde jag ju det! :)


Idag har jag och Ellie umgåtts med min sys...

img_9494 (MMS)

Idag har jag och Ellie umgåtts med min syster hela långa dagen! :) Hon kom hit i morse och våldgästade mig och Ellie redan innan vi gått upp ur sängen! Så mysigt! Hon kom här med sin stora mage, jättefin och jättefräsch är hon!! :) Vi käkade frukost och sen åkte vi in till A6 en sväng. Jag skulle inte köpa något, men hittade två par byxor som jag köpte och blev supernöjd med! Jossan hittade också byxor! Och bebiskläder till den lille i magen! Sen hittade jag en vårjacka i garderoben som jag köpte för ganska längesen men aldrig använt som hon fick låna. Den passade henne och magen perfekt! Efter A6 åkte vi ut till Ekornahult och så fikade vi lite och väntade på att Julia skulle komma hem från skolan. När hon kom åkte vi in till McDonalds och träffade Sara & Alice och sen åkt vi vidare till Stadsparken. Där matade vi fåglarna med färska frallor och busade i lekparken och så gick vi en promenad och kollade på djuren. Och så avslutade vi med glass. Sen däckade Ellie i bilen på vägen hem och då var klockan fem och så har hon sovit sen dess. Hon har varit lite halvpigg hela helgen och ätit dåligt och inte velat sova ordentligt så hon var helt slut nu ikväll. Får väl se hur natten blir.. Kanske får VABa imån.. Hon hade feberkramper i fredags också igen.. :/ De kom när hon var vaken denna gången. Skitläskigt! Vad mer har hänt idag..  Jo, jag hann med att handla också ikväll, och så hann jag med en joggingrunda. Härligt var det! Och så har jag städat efter grillkvällen och förfesten vi hade här i lördags. För det orkade jag inte igår!! Och haft telefondejt med Pilutta och kvällsdejt med Ida. Så denna dagen känns som att den har varit väldigt lång!! Nu ska jag sova så jag orkar med livet. Godnatt!


Jag har krullat mitt hår! Alltså permanent...

img_2463 (MMS)

Jag har krullat mitt hår! Alltså permanentat det! Mamma hjälpte mig igår. Jag blev supernöjd med resultatet! :)


Det går framåt! Sakta men säkert!! 3,4 kg ...

img_0654 (MMS)

Det går framåt! Sakta men säkert!! 3,4 kg kvar sen har jag nått mitt mål. Då har jag gått ner 20 kg. Helt jävla sjukt igentligen om man tänker efter. Och det bästa är att jag har mått så bra hela tiden! Jag har slitit och kämpat med träning och mat och allting, men jag har ändå alltid mått bra. Sen är det vissa saker som hänt som är privata som jag inte tar upp här, som säkert också har hjälpt till att påverka lite att jag gått ner, men det har ju bara varit positivt i de negativa! :) Jag är iallafall glad och stolt över mig själv! Har sagt i många år att jag skulle behöva gå ner 10-15 kilo men det är bara nåt jag sagt. Har aldrig tagit tag i det innan.. Förräns nu! Och jag har aldrig mått bättre heller! Det finns dock en nackdel, det är att nästan alla mina kläder är för stora.. :/ och då har jag inte lite kläder!! Men jag får väl se det positiva i det också, jag behöver köpa en helt ny garderob!! Haha..


Min bil gick sönder i måndags så den fick ...

img_8384 (MMS)

Min bil gick sönder i måndags så den fick bli hämtad och lämnad in på service. Den var fortfarande inte färdig idag så efter jobbet fick jag åka till Nybergs och hämta ut en hyrbil. Jag fick en superfin Volvo V60 som nästan är helt ny. Hur härlig som helst att köra! Jag får ha den  gratis tills tisdag om inte min bil blir färdig. Hoppas det dröjer! Haha.. Då kan jag ju glida runt i ny bil hela helgen. Fast det va en jobbig grej med den. Det är eco-drive på den så varje gång man bromsar så bilen stannar så stängs den av, och när man släpper bromsen så startar den igen automatiskt och börjar rulla. Första gången den gjorde de trodde jag det var nåt fel på den! Haha.. Då tänkte jag att nu har min hyrbil gått sönder redan innan jag hunnit ut från Nybergs! Haha.. Men det ska väl vara bra för miljön antar jag. :)


Att det kan va så roligt att sitta på bänk...

img_3379 (MMS)

Att det kan va så roligt att sitta på bänken när jag lagar mat! Fast det är klart, då ser man mycket bättre och så kan man hjälpa till att stöka ner hela köket samtidigt som man kan provsmaka massa nya saker! :)


Idag provade jag att laga mirakelnudlarna ...

img_7044 (MMS)

Idag provade jag att laga mirakelnudlarna från lchfbutiken.se. De var helt okej när jag blandade dem med köttfärssås, annars luktade de lite konstigt. Lite fiskigt. Och jag hade lite svårt att äta dem till en början för konsistensen är lite segare än vanliga nudlar och jag kunde inte sluta tänka på att de såg och kändes som långa vita maskar. Typ mask-i-magen-maskar Haha.. Men annars var de helt okej. Jag har inte saknat pasta så mycket ändå, men det är kul att ha nåt smidigt att äta ibland. Och kul att de finns bra alternativ om man vill bjuda på middag eller liknande. Sen kostar de ju lite, men helt klart värt det något gång då och då!!


Att det kan va så roligt att sitta på bänk...

img_3379 (MMS)

Att det kan va så roligt att sitta på bänken när jag lagar mat! Fast det är klart, då ser man mycket bättre och så kan man hjälpa till att stöka ner hela köket samtidigt som man kan provsmaka massa nya saker! :)


När jag hämtade Ellie på dagis igår så hän...

img_9156 (MMS)

När jag hämtade Ellie på dagis igår så hängde den här lilla fina påskkycklingen som hon gjort på hennes plats. Så roligt! Hennes första alldeles egna pyssel från dagis! Gissar på att det kommer bli en hel del mer sånt framöver!! :)


Beställde även lite andra lchfprodukter. N...

img_6651 (MMS)

Beställde även lite andra lchfprodukter. Nudlar och ris och lite saker så jag kan baka bröd och lite annat. Ska bli spännande att prova på!


Igår fick jag hem mina Celsius som jag bes...

img_5074 (MMS)

Igår fick jag hem mina Celsius som jag beställde från lchfbutiken.se. Har hört att de ska funka väldigt bra så nu får de bli en sån om dagen innan träning. :)


Jag har en vän som jag älskar otroligt myc...

img_7609 (MMS)

Jag har en vän som jag älskar otroligt mycket! Jag kan verkligen prata med henne om allt och vi förstår varandra så jäkla bra och det är lätt som en plätt att vara sig själv med henne! Hon är alltid glad och snäll och bryr sig om alla andra och hon har alla bra egenskaper som en människa ska ha. Jag skulle kunna räkna upp dem här, men listan skulle bli så lång så jag skulle inte orka de.. Vad jag vill säga är att du är underbar Pilutta! Tack för att du står ut med mig & mitt tjat och tack för att jag får stå ut med dig! Haha.. Utan dig vore jag halv!! Love you forever! <3


Kim & Ellie busar. Ellie smilar upp sig so...

img_0213 (MMS)

Kim & Ellie busar. Ellie smilar upp sig som vanligt! Så fort man ska ta kort på henne och ber henne skratta får hon till denna minen! Haha. Det ser för roligt ut! Hon förstår så himla mycket min lilla höna och hon kan så mycket! Och hon lär sig nya saker varje dag!! Hon sjunger med i sina låtar på sin cd-skiva, hon gör rörelser till de vanligast barnsångerna, hon kan räkna till fyra och hon förstår och svarar på allt man säger till henne. Och hon springer, typ hela tiden! Sen har hon börjat skrika, mest våra namn för hon ropar på oss högt, men även helt andra ord och ordkombinationer också. Det kanske inte är så positivt, men det är Kim som lärt henne och han tycker det är bra om hon kan det ifall hon kommer bort eller så.. Haha. Och det allra senaste är att hon börjat sätta ihop ord Innan har det bara varit ett ord åt gången, men nu är det två. Typ "sitta här", "titta där", "lyssna sång", "åka bil" osv.. Tiden går så fort!! Sen har hon börjat säga allas riktiga namn också, det är lite gulligt tycker jag! :)


Vi har haft en jättebra påskhelg! Den har ...

img_6502 (MMS)

Vi har haft en jättebra påskhelg! Den har varit väldigt lång! Men skön! Vi har bla hunnit med ett besök i Helsingborg Jag och Ellie, och Pernilla, Tim och Jennifer hos min moster och mina kusiner Där har vi umgåtts, lagat god mat, shoppat loss i Lödderköpinge & på Hyllinge (eller var det kanske Bjuv?!) :) och bjudits på enastående middag hos min kusin, hans tjej, deras bebis i magen och deras vovve. Sen har jag hunnit med en partykväll med några av tjejorna, som var skitkul och väldigt spontan och höll på typ HELA natten, men det var värt att vara bakis hela dagen efter för vi hade så roligt! (Som vanligt, jag hade ju inte förväntat mig nåt annat iofs.) Vi har varit hela familjen (vi 3) i Ekornahult och ätit underbar påskmat med mamma, pappa, julia och min morbror & hans fru. Jag, Kim och Ellie har spenderat några timmar på Ikea och fått lite inspiration och planerat lite nya inköp. Vi har grillat och bjudit Björn, Ida & Amalia på middag och drinkafton. Jag, Ellie, Pernilla och Tim har kollat på när Anthon spelat fotbollsmatch på Rosenlund och halvt frusit ihjäl. Vi har svullat pizza på kollektivet i Taberg. Jag & Pernilla har haft Desperate-maraton och myskväll! Imån väntas jobb så nu ska jag sova. Hoppas ni allesammans också haft en trevlig påskhelg!! :)


Jordgubbar med grädde är namnam! Det komme...

img_8601 (MMS)

Jordgubbar med grädde är namnam! Det kommer det bli mycket av i år!! Jag ligger och kollar på min lilla prinsessa när hon sover. Hon är så otroligt fin och jag är så lycklig som har henne. Hon är verkligen mitt allt! Jag vaknade nyss upp ut en av de värsta mardrömmarna jag haft i hela mitt liv! Fy fan vad hemskt det var! Det kändes så otroligt verkligt! Jag skrek och tårarna bara rann och känslan jag hade var så hemsk! Det handlade om Ellie och en olycka och det låter töntig att återberätta här, men det var verkligen hemskt! Utan detaljer och med risk att va långdragen kan jag berätta kort vad den handlade om. Kim och ellie åkte iväg på en moped/motorcykel och Ellie satt i en cykelstol bak. Jag, mamma och pappa står och tittar på och Kim ska styla lite, men får sladd och flyger baklänges in i skogen och ner för en slänt. Redan då börjar jag skrika för Ellie är mindre än hon är nu och hon åker först i kraschen. Vi springer mot dem och när han kommer uppkörandes ser all bra ut men Ellie är medvetslös. När vi kollar närmre har någonting kapat av hennes huvud vid halsen och när jag spänner loss henne ur stolen ramlar huvudet nästan av. Hon ser så ledsen ut och det rinner blod ut munnen och halsen och överallt. Jag skriker att de ska ringa ambulans samtidigt som jag lägger henne på marken och försöker komma ihåg vad man ska göra vid en sån här olycka och hur hon ska ligga för hon håller på att kvävas av allt blod i munnen. Huvudet sitter endast fast i halsen med en tunn blodåder. Jag sa precis påbörja hlr när jag vaknar upp ur drömmen. Kroppen tvingade mig nog att vakna på nåt konstigt sätt.. Och tur var väl det!! Jag skrek på Kim när jag vaknade och ville ha lite tröst och sympati, men han blev bara arg för att jag väckte honom mitt i natten. Inte den reaktionen jag va ute efter!! Karlar. Hoppas jag kan sova snart och att den obehagliga känslan försvunnit i morgon. Förhoppningsvis så har den det för dagen efter en mardröm brukar den kännnas rätt löjlig. Godnatt!


Ellies första klädsim. Hon tyckte det var ...

img_1921 (MMS)

Ellies första klädsim. Hon tyckte det var så kul! Det bara lyste i ögonen på henne och man såg så väl på henne att hon visste att hon inte fick gå in i duschen, men hon gjorde det ändå.. Så kan det gå när inte haspen är på! ::))


Ja, vi lever. Och ja, vi mår bra! Haha. Ha...

img_3261 (MMS)

Ja, vi lever. Och ja, vi mår bra! Haha. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Mycket som hänt och mycket som har behövts funderas på! Idag har jag och Ellie varit hemma och haft mys. Vi har städat hela lägenheten, tvättat, lekt och tagit det lugnt. Och ringt några viktiga samtal och så tog vi en härlig långpromenad. En kall sådan, men det var skönt! I helgen har vi också haft fullbokat, kan ju dra lite kort vad vi gjort så ni hänger med.. :) I fredags kväll var jag på Modevisning/Tjejkväll på Hoks Herrgård med mamma, Jossan och Pernilla och efter det åkte jag och Pernilla in till stan och gjorde Jönköping osäkert. I lördags var det ganska lugnt på dagen, sen var jag, Kim och mina föräldrar ute på Soya och käkade och efter det gick vi på "Pang på Pensionatet" på Konserthuset. Ellie var hos sin farmor. Jäklar vad jag skrattade! Lite buskis sådär! :) Det var riktigt roligt! Köpte biljetterna redan i november (Kim fick det i födelsedagspresent av mig) så vi hade riktigt bra platser också! Sara och Jimmy var där också så efteråt åkte jag & Sara ner på stan en sväng. Mycket trevligt! :) Igår fixade vi lite med bilen. Bytte till sommardäck, tvättade och städade ur den och så syndade jag och käkade på McDonalds Riktigt gott var det! Sen storhandlade vi på Maxi. 2000 spänn gick hela kalaset på och det tog nog fan nästan två timmar! Haha.. Tror jag ska börja handla på nätet istället. Har rekat lite på handla24.se och jag är faktiskt lite sugen. På kvällen var vi i Ekornahult och käkade middag och var ute lite och lekte och sen däckade jag med Ellie i sängen när jag skull natta henne. Antar att de 8 timmar jag sovit på hela helgen inte räckte!.. Var svintrött igårkväll! Nu ligger jag med en övertrött Ellie som fortfarande är vaken i sängen och hopps att hon somnar snart. Hon ska till dagis imån och jag ska jobba så hon är uppe på riktigt mycket övertid just nu.. Ha det så bra allesammans så hörs vi snart igen!! :)


RSS 2.0