Världens finaste Ellie.


Godnatt!

Orkar inte skriva så mycket idag.. Är jättetrött och har kollat färdigt på True Blood innan idag, så det kan jag inte sätta på heller. Bra då. Kanske kan somna i skaplig tid idag då! Ska försöka få lillfia att somna bara så jag också kan sova..

Tesan var här på frukost i morse och hade med sig en hel säck med presenter till Ellie. Jultomten på hösten.. :) Ellie blev superglad! Hon fick en skallra, snuttefilt, två drömmarnas trädgård figurer, en gräsklippare, en aktivitetstriangel, små svampfigurer och ett kalle anka gosedjur. Tack snälla! :)


Pluto har fått en kompis! :)



Sara var också här och när Tesan åkte till jobbet åkte vi till a6 en sväng. Käkade lunch och shoppade på H&M. Sen åkte vi hem och resten av dagen har spenderats hemma i lugn och ro. Skönt de! Kim va hemma vid åtta och då käkade vi.. Sen inget mer intressant.. Inte för att de va så intressant, men ändå..









Sov Gott!








2003 & 2010

Mina älskade syskon! <3

2003. Jimmy, Johnny, Jag, Josefine & Julia.


2010. Johnny, Jag, Julia, Jossan & Jimmy.

Dopet.

Ellie är döpt! Vilken surprise va!? Vi slog till och gjorde det i smyg..



Haha.. Skojar bara. Detta är Julia när hon döptes för ca 7 år sedan.. Men visst är de lika?! Och klänningen är lite lik den också.. :)


Knasiga systrar.

Bjuder här på en gammal bild på mig & Jossan. Visst är vi snygga!? :)


Tisdag 28 September.

Dagen började ganska lugnt idag. Jag och Ellie fixade lite här hemma och plockade undan och bara tog det lugnt. Sen åkte vi till Taberg och sorterade upp massa pantburkar som jag skulle åka och panta.

Vi hade inget att göra så vi bestämde oss för att åka till Ekornahult en sväng. Där va vi ute en liten stund och kollade på är mamma rensade landen från sommarens blommor, men det var så jävla kallt och blåste som fan så vi gick in efter en stund. Jag & Julia lagade middag. Julias favorit, Ugnsbakad Falukorv med Potatismos. Det blev riktigt gott idag faktiskt! :)

Sen va mamma nere i förrådet och hämtade Julias gamla barnstol som Ellie har fått. Kommer hem med något nytt varje gång jag varit ute och hälsat på mamma.. :) haha.. Vi (mest mamma) sydde en dyna som Ellie kan ha i den så det inte ska vara så hårt att sitta. Jag valde ett blått fint tyg med små vita stjärnor på. Det blev faktiskt kanonbra! Så nu kan hon börja sitta i den lite smått redan, lägger man en liten kudde bakom också så är den helt perfekt!

jag bara längtar tills om några veckor när vi ska börja med smakportioner. Undra hur hon kommer reagera på de lillfia! :)

Vi kom iväg från Ekornahult strax efter åtta. Det kvittar om jag säger att jag bara ska åka ut dit en snabbis, det blir ofta hela dagen ändå.. :) Vi mötte upp Kim i Taberg och så bytte vi bil och han & Ellie åkte hem medans jag åkte in till Ica Maxi och handlade. Pantade alla burkarna, det var skitjobbigt!! Sen handlade jag och det blev MEGAdyrt idag.. Men nu är iallafall både skafferi, kyl och frys fyllda til max och jag ska försöka bättra mig på att äta hemma. Framförallt att laga middag. men det är ju så tråkigt att bara laga till sig själv och sitta och äta i ensamhet... Då hoppar jag hellre över att äta, men de e ju inte bra de heller...

Sen hamnade vi i sovrummet framför tvn och nu har Ellie precis somnat och jag ska se ett avsnitt av True Blood idag igen innan John Blund kallar. Har bara 2 avsnitt kvar på säsong 3 nu. Tråkigt! Det är ju så spännande! :)

Skulle igentligen betalat räkningarna idag också, men det hann jag faktiskt igårkväll/natt så det slipper jag nu. Skönt det! Hatar att betala räkningar! Fast iofs så har vi e-faktura på de flesta så det är inte så jobbigt som de va innan.. Men surt att se när pengarna ryker från kontot!! 
















Uuuurk!



Jag har precis duschat nu. Och så ville inte vattnet rinna ner ordentligt i den farten jag vill att det ska rinna ner så jag har rensat golvbrunnen i duschen. (Ja, jag gjorde det mitt i natten) :) Det var så jävla disgusting så jag höll på att spy!! Hur fan kan det samlas så mycket skit där? Jag tycker ju ändå att vi är väldigt renliga av oss! Haha.. Men den brunnen vi har nu är lite annorlunda för det är som en slags "kopp" under silen som det samlas massa grejs i.
Usch. Det var 1 liter handsprit på händerna efteråt! Petra, Jag skulle behövt din hjälp nu.. Haha. :)

Nu kan jag inte sova efter den traumatiska upplevelsen, så det får bli ett avsnitt "True Blood" innan jag slumrar in. Som om det inte ger en mardrömmar det med.. :) Bra är det iallafall!

Tack!

Tesan hade ännu mer presenter till Ellie. En jättefin gunga i plast som vi ska hänga upp någonstans till våren, och så dehär superhäftiga små söta skorna med rosa rosetter. Eller tofflor eller stövlar eller vad man nu ska kalla dem.

Tänk en liten söt rosett i håret, rosa klänning, vita strumpbyxor och så de här. Lovely! :)

Tack Gulle! :)



Lillfia!

Ellie vill inte sova. Hon vill busa! :) Så som hon låter här har hon låtit hela kvällen här hemma idag. Och igår. Låter nästan som hon ska börja gråta vilken sekund som helst, men det är bara ett nytt ljud som hon har upptäckt att hon kan göra. Och då vill hon inte sluta.. :)


Måndag 27 September.

Idag har jag & Ellie spenderat dagen med Pilutta & Carina. Vi har varit i Vireda och satt blommor på farfars grav och kollat så allt var som det skulle och såg okej ut. Det var jättefint. han skulle fyllt år idag. 64 år. Grattis till dig i himlen farfar! <3



Vi åkte till Per-Olof & Birgitta (farfars syster & man) och hälsade på en sväng. Köpte med oss smörgåstårta och så bjöds det på kaffe och kaka. Kollade även på kort från när farfar och hans syskon var små. Mycket roligt att se!

Sen åkte vi hem till Taberg. Carina åkte vidare till Helsingborg och jag & Ellie stannade hos Pilutta. Vi gjorde mat och så kom Frida U på lite kaffe och tjöt. Mycket trevligt! Hon & Åsa åker ju snart till Australien så på Lördag kanske det blir lite avskedspartaj för dem.. Jag är allt lite avis.. :( Inte på avskedspartajet då, utan Australienresan! Haha...

Vi kollade på "Halv åtta hos mig" som är sjukt roligt att titta på, och "Idol" och sen gjorde vi en annan rolig grej. Vi bokade en stuga i Branäs i Januari. En stuga på nästan 200 m2 med plats för 20 pers. Vi ska åka på skidsemmester! Jag längtar redan så otroligt mycket! Ellies första resa till fjällen! :) Förra året var jag ju gravid, så det blev det aldrig av att vi åkte på någon skidsemester, men nu ska vi följa med! De andra "familjerna" brukar åka varje år, och nu när vi också kan titulera oss familj så fick vi också följa med! Haha.. Sjukt kul ska det bli iallafall!

Sen åkte jag hem och plockade lite. Nu har jag matat Ellie och hon ska förhoppningsvis sova. Jag ska fixa disken och sen ska jag ta en lååååång, skön dusch! Kanske att det blir ett avsnitt "True Blood" innan jag ska sova sen.. :P

Sov Gott! Puss*





Vi är påväg till Taberg. Det är något fel ...

dsc04269 (MMS)

Vi är påväg till Taberg. Det är något fel på min bil. Jävla skit! Fattas bara att den ska gå sönder nu.. Något med avgaserna! Jag misstänker att det är hål på avgasröret!. :-S måste kolla upp detta..


Natti natti.



Dags att sova. Känner på mig att det kommer bli en lång dag imorgon! :)

Måste bara visa denna filmen på Ellie. Lite svårt att filma, men de får duga. Hon är så söt nu. Det händer nya grejor hela tiden! Hon har lärt sig massa nya ljud. Och att smacka och "prutta" med läpparna. Och så gör hon jätteljusa höga ljud. Typ som falsettljud. Innan var det mest aaaaoooo, oaoaoa och likande. Ikväll har hon gjort iiiiihhhh, iiiaaaaeee och iiiihhhhiiiiihhhhiiii ljud. Vi har myst som bara den och sjungit Idas Sommarvisa ca 20 gånger.

Sov så gott mina vänner! :)


Billig Skaldjursbuffé.

Nu ikväll var Jag, Tesan, Eva, Carina, Pernilla & Jocke på Piren och käkade skaldjursbuffé. På Fiskarn. Det var mumsigt! Och kostade inte så mycket heller.. Vi hade iallafall supertrevligt. Och förresten, Tack & Grattis Stefan! :)

Jag som inte äter skaldjur, knappt ens räkor (har lärt mig det lite de senaste åren) hade inte så mycket skaldjur på min tallrik. Som tur var så fanns det lite annat att välja på också. Men kräftor, krabbor och räkor såg väldigt gott ut ändå. Synd att det ska smaka så himla illa.. :P








Min tallrik.


Teschmos tallrik.


Bubbelbad.

Ellie gillade när vi satte på bubblorna i badet. Tror jag iallafall. Hon blev väldigt tyst. Fast det var hon iofs hela tiden, lite fundersam. Men det var mysigt att bada tillsammans. Önskar vi hade ett eget badkar.. Det ska vi ha i vårt hus sen. Ett stort härligt bubbelbadkar! :)








Morgonmys i soffan.


Traderafynd!

Dessa fyndade jag på tradera nyligen.. Tradera är bra! :)








Dopklänningen har påbörjats..

Det va på tiden. I fredags höll vi på några timmar med Ellies dopklänning. Det är bara två veckor kvar till dopet nu. Det var lite krångligt, men vi är ju så duktiga mamma och jag så de blir ju kanon ändå! haha..

























Custom vill va mé!

Custom (Fam. Wallins hund) vill så gärna också mysa med Kim när han myser med Ellie. Tror minsann han är lite avundsjuk.. :)




Kantarellpaj.

Receptet på kanatrellpajen vi gjorde kommer från www.enbondhustrusgodispase.blogspot.com.

Gå gärna in där och kika, det finns mer bra recept där! :)



Pajdeg:
3 dl vetemjöl
150 g smör eller margarin
1 ägg

Gör så här:
Arbeta samman pajdegen och låt den vila i kylen i 5 minuter. Klä sedan en pajform och förgrädda i 225 grader i 7-10 minuter.


Fyllningen:
200 g förvällda kantareller
1 gul lök
2 dl riven ost
3 dl creme fraiche
3 ägg
salt
vitpeppar

Stek svampen i lite smör och salta och peppra. Lägg åt sidan. Hacka och fräs löken.
Blanda creme fraiche, salt, vitpeppar och ägg i en skål. Fördela svamp, lök och ost i pajskalet och häll sedan över äggsmeten.

Grädda i mitten av ugnen i 225 grader 25-30 minuter. Servera med t ex en god köttbit och goda grönsaker.

Jag njuter.

dsc04266 (MMS)

Jag njuter.


En härlig massage är ju aldrig fel att bör...

dsc04264 (MMS)

En härlig massage är ju aldrig fel att börja kvällen med! Jag körde på helkropps först, sedan therapy, och nu varvar jag ned med lite rumpa och ben. Härligt! :)


Ellies första håruppsättning. Så gulligt. ...

dsc04192 (MMS)

Ellies första håruppsättning. Så gulligt. Det var precis att det gick fästa hårspännet.. :)


Hos pernilla i torsdags lagade vi kantarel...

dsc04252 (MMS)

Hos pernilla i torsdags lagade vi kantarellpaj. Det var himmelskt gott! Visst ser det gott ut?! Lätt va det också. Jag kan lägga ut receptet senare om någon är intresserad. :)


Gottebuffe. :) I torsdagskväll var jag och...

dsc04259 (MMS)

Gottebuffe. :) I torsdagskväll var jag och Pernilla och hälsade på Tesan ute i Månsarp. Jag bad om glass, och det fick! Med massa tillbehör! Hihi..


Mina finaste! <3

dsc04258 (MMS)

Mina finaste! <3


Jag har varit dålig på att uppdatera.. Har...

dsc04261 (MMS)

Jag har varit dålig på att uppdatera.. Har inte varit på humör riktigt. Tror jag har varit lite deppig, lite trött och lite bitterfitta. Haha.. Just nu sover Ellie middag. Vi är i Taberg hos Wallin och slappar. Har lånat deras bubbelbad och så har vi badat tillsammans hela lilla familjen. :) Ellie tyckte det var kul, men hon undrade nog vad som hände i början. Hon såg helt förvånad och fundersam ut. Alla tre i badet samtidigt. :) Ikväll ska jag och Kim gå ut och äta och sen gå på bio. Bara vi två. Det va länge länge sedan. Det ska bli mysigt. Det behöver vi nu! Pernilla lovade att passa Ellie. Carina skulle komma och mysa också. Å. Nu ser jag fram emot att få åka! Bara två timmar kvar! :)


One Piece.

Snacka om gosig mysdress! En sån här ska jag önska mig i julklapp! En One Piece. Surt bara att de är så dyra. Kostar mellan 1200-1500 kr. Mycke pengar för en sparkdräkt. Fast det kanske är värt de?! :)

Finns på OnePiece.se




Vad ska jag med en kombibil till? Min bil ...

dsc04233 (MMS)

Vad ska jag med en kombibil till? Min bil är ju värsta familjebilen! :) Får plats med två vagnar utan problem! Haha.. :-P


Det blev en härlig höstpromenad i morse. K...

dsc04231 (MMS)

Det blev en härlig höstpromenad i morse. Kanonfint väder ute idag! :)


Igårkväll när Kim hon hem köpte han med si...

dsc04228 (MMS)

Igårkväll när Kim hon hem köpte han med sig mat bara för han kom så sent. Men vilken besvikelse! Det var från McDonalds på jordbron, och det är inte första gången vi får dålig mat därifrån! 8 av tio gånger är det dåligt! SKÄMS PÅ ER! Maten igår va Skitdålig. Hamburgaren var hård, brand och torr. Och pommesen var bara halv. Hör och häpna, HALV! hur fan kan man stoppa ner en halv pommes utan att märka det?! Och till två menyer. Nä McDonaldS på jordbron suger helt enkelt! Gör er inte besväret att åka dit!!!


Lika som bär! :)


Dagens träningspass.








Trött tjej.


Första mötet med rosa foten.


Glad tjej.






Tisdag 21 September.

Mestadelen av dagen idag har spenderats med Sara. Hon kom hit ganska tidigt så åt vi frukost tillsammans. Macka med kycklingröra och stekta kantareller. Det var riktigt smaskigt!

Sen åkte vi till Ekohallen en sväng. Gillar den affären mer & mer. De har ju så otroligt mycket fina grejor. Va ute efter ett medicinskrin, men köpte aldrig det. Istället blev det en till prydnads cupcake. De hade fått in massa nya nu. För bara 19.90. Jättebilligt! :) Sen köpte jag en bitfot till Ellie som går kyla så de blir gott o gnaja på, och så shoppade jag årets första julklapp! En HelloKitty lära gå vagn till Ellie. Har kollat på den innan, men det har inte blivit av att jag köpt den. Hon önskar sig även en HelloKitty Bobby Car, men de är så dyra.. 599:- eller om de va 699:-. Mycke pengar om man jämför med den "vanliga" Bobby Caren. Och så kan inte barn nr 2 ha den om de blir en pojk.. (Måste planera framåt.. haha) Inte för att "han" då kan ha låra gå vagnen kanske, men den kostade bara 399:- och den  var så söt så jag var bara tvungen att köpa den! :)


Va tvungen att gömma den så hon inte skulle se den i förväg för hon hoppade i hoppgungan precis bredvid.. :)


En sådan här blev det..


Och en sån här önskar hon sig..





Vi åkte en runda och sen hem o så lagade vi middag (eller Sara mest) och sen slappade vi lite och tjötade och bara umgicks. Mycket trevligt! Blir ju sällan sådana dagar.. Men desto trevligare när det blir! :)

Sen låg jag och Ellie i sängen och bara mös resten av kvällen tills Kim kom hem vid 21. Sent som vanligt.. :/ Vi kollade på True Blood jag och Ellie och så surfade vi lite på nätet.. :)






Min lilla tröttis! :)

dsc04215 (MMS)

Min lilla tröttis! :)


Svampsöndag.

Igår åkte vi på en kantarellrunda. Jag, Johnny, Tesan, Pilutta & Ellie. Jag körde eftersom de andra va lite bakis från i Lördags. Först var vi på farfars grav i Vireda och kollade till det lite och satte blommor. Det såg fint ut där. Sen gav vi oss ut i skogen.

Vi hittade, Håll i er, 5,5 KILO svamp. Det är ju hur mycket som helst. Vet inte hur många liter det kan ha varit, men säkert över 10 liter.  Det var riktigt roligt att traska runt där i skogen när man hittade så mycket!

Tills det började ösregna iallafall! Vi blev dygnsura! Försökta ta skydd under några granar så gott det gick, men till slut kändes det inte som någon idé. Vi höll på att gå vilse, eller vi trodde att vi var vilse, men vi hittade tillbaka till bilen iallafall. Dygnsura. Då var det skönt att sätta sig i bilen med full fläkt! Tror vi traskade upp och ner i skogen i nära 3 timmar. Det var jättebrant och jag hade bärselen på mig och fick kolla vart jag klev hela tiden, Så idag har jag faktiskt träningsvärk i låren känner jag!

Men vi var duktiga och rensade alla kantarellerna igår jag & Tesan. Pernilla förvällde dem och stekte en del och sen bjöd hon på stekta kantareller och toast med kantarellstuvning. Mumsigt var det!

Firade även Johnny en sväng i Söndags för han fyllde 26 år i Lördags. GRATTIS I EFTERSKOTT här på bloggen. :) Han bjöd på lite tårta och kaffe! :)
























Dagens fynd.


Skor frånskopunkten 399:-.


Termosar Ikea 0,5 liter 29:- styck.


Mössa till Ellie H&M 39,50:-.


Scarf H&M 79,50:-.

Efter Ikea gick vi på a6 en sväng. Ellie k...

dsc04217 (MMS)

Efter Ikea gick vi på a6 en sväng. Ellie käkade, jag käkade. Ellie somnade. :) Sen va vi inne i typ varenda affär på hela a6 och letade efter något till mig att ha på mig på dopet. Hittade massa fint, men inget som satt fint på mig tyvärr. Det blev en scarf till mig och en mössa till Ellie från HM, och ett par skor till mig från skopunkten. Sen sa vi hej till Frida på hennes jobb och hon bjöd mig på blåbärsglass med hasselnötssås. Efter hon slutat gick vi en sväng till, men jag hittade inget då heller. Kanske en tröja på HM, men jag hann aldrig köpa den för Ellie blev ledsen och hungrig och jag var tvungen att gå ut till bilen och amma henne. Vi har varit på bvc också i morse. Ellie har varit på 3 månaders kontroll, och så har hon vaccineratS! En spruta i varje ben fick hon stackarn. Hon blev jätteledsen, men det gick över ganska snabbt. Hon växer som hon ska. Följer sin kurva jättebra, hon ligger lite över mitten medel. Nu vägen hon ca. 6,5 kg och är 62 cm lång. Mitt lilla hjärta. <3


Efter Ikea gick vi på a6 en sväng. Ellie k...

dsc04217 (MMS)

Efter Ikea gick vi på a6 en sväng. Ellie käkade, jag käkade. Ellie somnade. :) Sen va vi inne i typ varenda affär på hela a6 och letade efter något till mig att ha på mig på dopet. Hittade massa fint, men inget som satt fint på mig tyvärr. Det blev en scarf till mig och en mössa till Ellie från HM, och ett par skor till mig från skopunkten. Sen sa vi hej till Frida på hennes jobb och hon bjöd mig på blåbärsglass med hasselnötssås. Efter hon slutat gick vi en sväng till, men jag hittade inget då heller. Kanske en tröja på HM, men jag hann aldrig köpa den för Ellie blev ledsen och hungrig och jag var tvungen att gå ut till bilen och amma henne. Vi har varit på bvc också i morse. Ellie har varit på 3 månaders kontroll, och så har hon vaccineratS! En spruta i varje ben fick hon stackarn. Hon blev jätteledsen, men det gick över ganska snabbt. Hon växer som hon ska. Följer sin kurva jättebra, hon ligger lite över mitten medel. Nu vägen hon ca. 6,5 kg och är 62 cm lång. Mitt lilla hjärta. <3


Ellie och jag har varit på Ikea idag och k...

dsc04216 (MMS)

Ellie och jag har varit på Ikea idag och köpt termosar. Små smidiga som är perfekt att ha med sig. De kostar 49 kr i vanliga fall (vilket är jättebilligt), men när jag kom till ikea idag så kostade de bara 29 kr. Så jag köpte 4 st! :) Hon vill inte ligga ner i vagnen längre, hon vill ju sitta upp och vara med lite, så om ett tag är det väl dags att plocka ut insatsen. Så får hon lite mer plats också. :)


Uppsala.

Personalresan var jättetrevlig! Har saknat alla roliga människor från jobbet! :)

Vi åkte redan 07.00 från västra torget. Jag var uppe 04.30, och hade då bara sovit typ 3 timmar. Lite trött, men det gick bra. Pernilla bjöd på GaJol på vägen in till stan! :) På dagen var vi på studiebesök på Berthåga Kyrkogård och Uppsala Domkyrka och så käkade vi lunch på "Rulllan" på Högskolan.

På kvällen åt vi middag på hotellet. Ganska lite mat, men gud så gott det var! Oxfile, som var perfekt tillagad! Sen gick vi upp på rummet en sväng, innan vi satte oss på Pipes of Scottland som låg precis i anslutning till hotellet. Där tog vi en cider, sen gick vi vidare ut på stan en sväng. Jag ville dansa, men det var 25års gräns på stället vi var påväg till och några var bara strax över tjugo så det blev inget med det. Hamnade på en båt vid kanalen där vi satte oss och tjötade och tog en cider till och sen gick vi hemåt. Stannade till på en grill och åt nattamat. Det var gott! Har saknat nattamaten! haha.. :)

Vi kröp ner i sängen strax efter två, så det blev inte jättesent. Inte så sent som det var förr i tiden iallfall! Då ramlade vi in på hotellet sist av alla, varje kväll.. :) Men nu måste jag ju tänka på att det faktiskt är en dag dagen efter också, och den kan inte sovas bort..

På natten låg jag och vred mig och vaknade redan 07.30 och kunde inte sova mer. Vi åt vi Hotellfrukost. Det var underbart! Fanns allt möjligt du kan tänka dig. Den satt där den skulle!

Sen åkte vi till en botanisk trädgård och tittade och sen vidare hem. Det var otroligt skönt att komma hem! Borta bra men hemma bäst! :)

Här kommer lite bilder från resan. Fler bilder finns på denna länken:
http://www.facebook.com/album.php?aid=234543&id=715071465&l=58602d0175
















































Snacka om att sova skönt! :)

dsc04214 (MMS)

Snacka om att sova skönt! :)


Nu är vi påväg hem. Skulle vara hemma v...

Nu är vi påväg hem. Skulle vara hemma vid 19 ikväll igentligen, men vi hoppade över linneträdgården i uppsala så vi kommer nog vara i jkpg 17.30. Så skönt. Jag saknar Ellie så jag tror jag dör! Hon kommer få massa pussar och kramar när Kim och hon kommer och hämtar mig! Det hade gått jättebra allting med henne! Och hos Pernilla hade det också gått kanon. (Fast jag trodde iofs inget annat heller.) Hon har varit så duktig och snäll. Och det hade gått bra för Kim inatt också! Han har fått gå upp och mata henne flera gånger, men det hade gått bra iallafall och inga gallskrik som det var när vi skulle öva förra helgen.. Haha. :) Nu vet han hur det är för mig VARJE natt. Och idag hade hon varit hos sin faster några timmar. MyyS! Åh, nu längtar jag! Mer om gårdagen skriver jag sen. Nu ska jag vila en timme. :) puss


En ny xcider har kommit sedan jag va ute i...

dsc04212 (MMS)

En ny xcider har kommit sedan jag va ute i svängarna sist. För typ ett år sedan! :) Mango/Hibiscus. Jättegod! Idag har vi varit på Berthåga kyrkorgård och Uppsala domKyrka. Nu ska vi äta middag på hotellet. MumS! :)


Nu är jag på G! :) Gud jag kommer sakna mi...

dsc04210 (MMS)

Nu är jag på G! :) Gud jag kommer sakna min älskling så jag dör. :) jag ska pussa på henne massa innan jag åker!


Skutt.

Idag fick jag låna en hoppgunga till Ellie av Pernilla. Det är kanske lite tidigt än, men hon är ju så stark i benen och nacken redan. Hon tyckte det var jättekul! Hon gillar ju att stå på benen när man håller i henne, och här kan hon snurra runt samtidigt också och hoppa med benen. Hon kommer nog skutta som en galning i denna när hon blir lite större! Perfekt! :)













Jag filmade lite också. Men det var när hon suttit där en stund och hon börjar bli lite trött.. Men ni kan ju få se hur söt hon är iallafall! :)


Torsdag 16 September.

Idag har jag varit i Månsarps kyrka och pratat med prästen om Ellies dop. Det gick bra! Jag va själv. Ellie va hos Pernilla och Kim hann inte för han jobbade. Men det är ju ändå jag som bestämmer så jag åkte själv.. ;)
Det kommer bli ett bra dop! Ett fint. Och lite annorlunda. :)

Sen åkte jag till Pernilla och har spenderat mestadelen av dagen där. Pernilla bjöd på supergoda toast med kantarellstuvning. De var inte att leka med! Det var Jocke som hade beställt. Klockan 3. Men han kom inte förrän kvart över tre så de hade nästan kallnat.. haha.. Sen kom Petra & Hugo förbi en sväng, och vi tjötade lite.

Jag åkte hem och provade kläder tills imånkväll. Jag ska nämligen parta loss lite imån. Lite. Jag ska faktiskt på personalresa! Första gången jag åker iväg från Ellie i mer än 6 timmar. Jag ska vara borta i 36!. Gud. Hur ska detta gå!? Bra förhoppningsvis. :) 
Hon ska vara hos Pernilla imån tills Kim slutat jobba, sen ska han ta henne. Jag är inte orolig över det. Hon äter jättebra i flaska, så det kommer nog gå kanonbra! Det jag är orolig över är natten.. Hon gillar att ligga och tutta på mina bröst då, så vi får se hur det går. Men det kan ju inte vara värre än det var de första veckorna. Då grät hon ju typ jämt... Jag tror min karl klarar detta galant!

Iallafall så ska jag dricka lite gott imån och försöka slappna av och bara ta det lugnt. Och sova! Förhoppningsvis mer än 3-4 timmar i streck. (Om vi inte går på krogen då förstås, då kan det bli sent.. ) Hihi. Jag ska dricka en redbull vodka. Det har jag längtat efter! Och öl till maten. Och så har jag med mig en plunta med Mintu. Låter som värsta alkolisten nu, som planerar och längtar efter alkohol.. Men det var ju ett tag sedan, så det ska bli gott. Och jag ska inte amma eller samsova eller ta hand om en bebis, så då går det bra! Och förresten, detta är jag värd! Haha..

Så  nu ikväll har jag packat! Både för mig och Ellie. Och planerat mat och mjölk och ersättning och flaskor och blöjor och kläder och leksaker och och skrivit lista till Kim och haft föreläsning om imån, natten till Lördag och Lördagen.

Detta kommer gå kanon! :)

Det blev en runda till Ekornahult idag ige...

dsc04190 (MMS)

Det blev en runda till Ekornahult idag igen. Mamma har precis gödit oss med middag. Haha. Världens bästa mamma. Nu vilar vi lite på de. :)


Haha. Hittade en annan bild med en hjälmmö...

dsc04114 (MMS)

Haha. Hittade en annan bild med en hjälmmössa som inte heller Kim gillade. Men den matchade hennes body som också va vit och likarandig Jag fick ha på den i typ 10 min, sen åkte den av och ersattes med en annan som Kim tyckte va snyggare. :)


Mössan som Ellie har hade Julia när hon va...

dsc04188 (MMS)

Mössan som Ellie har hade Julia när hon var liten. Tycker hon är så söt i den, som en liten svamp. :) Kim tycker inte om den. Han vill hellre att hon ska ha lite tuffare grejor. Men hon måste ju få vara lite gullig också. :) Och det är ju jag som bestämmer när hon är med mig. Haha. Det är jättehärligt väder ute idag! Får se vad vi hittar på.. :)


Slö.

Usch. Jag har varit så himla igår och idag. Har inte gjort så mycket.. Igår va Sara här några timmar. Vi fixade med en grej som blev väldigt bra! :) Sen åt vi grillad kyckling med pommes. Smaskigt!

Kim & Jonsson kom hem vid 19 och då åkte jag till IcaMaxi och handlade lite. Svindyrt blev det! :S Men nu är kylen och frysen fylld iallafall! Jag slängde även massa papper och kartonger som jag samlat på mig.. Det är inte klokt hur mycket reklam man får på bara några veckor..

När jag kom hem fixade jag lite mat. Frallor, rostbiff, skinka, kycklingröra, paprika, gurka, lök, och lite annat gott och så åt vi en mysig god kvällsmat. Sen mös jag och Ellie i sängen tills det var dags att sova.

Idag har jag satt igång en tvätt och satt igång diskmaskinen.. Mer har jag inte hunnit med än. Vi myser lite idag också! :)

Så söt är hon min lilla tjej. Hon har fått...

dsc04180 (MMS)

Så söt är hon min lilla tjej. Hon har fått syn på sina fötter idag. Och att hon kan röra på dem och försöker ta i dem med händerna. Haha. Hon koncentrerade sig som bara den innan. Jag trodde jag skulle skratta gick mig. Så Jävla söt! :) Nu tittar vi på idolreprisen på datorn, Ellie tycker de är jättekul. Så kul så jag tror hon bajsade nu. Haha. Det pluttrar i byxorna. :) Får nog gå och ta hand om de nu. Hej Svejs!


E-hult.

Det blev en heldag i Ekornahult idag för mig och Ellie. Va inte hemma förrän vid 22. Först väntade vi på att Julia skulle komma hem från skolan. Sen tog vi en skogspromenad. Gick den nya vägen rumt harbron, har inte gått där innan, men det var en mysig liten runda. Det är ju så skönt att promenera i skogen! Sen lagade mamma middag till oss, korvstroganoff & ris.

Sen efter det plockade vi fram mönster och tyg till Ellies dopklänning och så började vi rita upp lite och klippa ut. Den kommer bli så otroligt fin. Jag bara längtar tills vi sytt färdigt den! Vill att den ska vara färdig nu! :)

Pappa kom hem och sen så har vi myst i soffan med "Halv åtta hos mig" & "Ullared" och ätit varma mackor. Med ananas på såklart! :)


Ellie somnade så gott på promenaden. :)


Julia.


Julia poseerar på stenen som vanligt. haha..


Så roligt! Ska sitta på denna stenen och ta kort varje gång vi är ute och går! :)


Jag var också tvungen att testa, för att se vad som va så roligt.. :P


Julia poserar igen. Denna gången med ett träd hon hittade.. :)


Mamma kör på med barnvagnen som vanligt.


Jag & Julia.


Gick förbi detta stället. Nu ser på träden där det sitter små brädbitar fastspikade!? Där hade vi en trädkoja för många år sedan. Jag, Johnny & Sejd. Den var ganska stor, med brädor som vi snodde under ladugården. Och det är högt också! Flera meter! Haha.. Vilka minnen. :)


Ellie trött.


Kvällsmaten serveras.


Mys i soffan.



Elliepellie.


Stor tjej! :)


Glad tjej.

 

Det va ju de här med leksakerna igen.. :) ...

dsc04171 (MMS)

Det va ju de här med leksakerna igen.. :) haha..


Ellie fick en Nalle Puh nalle av Tim för e...

dsc04174 (MMS)

Ellie fick en Nalle Puh nalle av Tim för ett tag sedan. Varje gång jag sätter upp den på bilbarnstolen så stirrar hon på den jätte misstänksamt! Haha. Det ser jätteroligt ut! Typ som: -Jaha, vad vill du din konstiga gula sak, varför stirrar du på mig? Skulle du vara lustig? Men hon gillar att titta på den iallafall! :) Nu är vi påväg till mamma och Julia i Ekornahult en sväng!


Första filmerna.

Nu ska vi se om detta funkar.. det är första gången jag lägger upp filmer på bloggen! :)

MORGONMYS!



KVÄLLSMYS!


Det nya nu..

Skulle igentligan lagt upp detta igår, men datan bara krånglade så de blev inget med det..

Det nya nu är att sitta upp! Det gillar Ellie skarpt! :) Gärna att dra sig i armarna upp i sittande läge. Det är klart det är spännande! Hon ser ju allt från en helt ny vinkel då ju!

Och att kolla på sig själv i spegeln! Det är roligt! (fast när jag ska ta kort vill hon hellre se in i kameran.)




















Mys!

Familjemys i Gränna i Lördags.. När karlarna kunde slita sig från arbetet för lite lunch! :) (och 5 min vila på de!)








Zumba!

Zumba Zumba. Det var jättekul att träna Zumba! Och jobbigt! Fast inte andfådd-jobbigt. Utan mer ansträngande och svettigt-jobbigt. Men roligt!

Det var jättemycket dansa till musiken och svänga på höfterna och skaka rumpa och bröst. Jag gillade det skarpt!
Det ska jag fortsätta gå på! Så bra med att det är på Söndagar! Passr mig perfekt! Gillar inte annars att ha något uppbokat som ska göras varje vecka.. :)


Söndagsmys med Idol idag. Perfekt att repr...

dsc04155 (MMS)

Söndagsmys med Idol idag. Perfekt att repriserna går på rad på söndagarna!:) Lite senare sen ska jag pröva på att träna zumba! Hört att det ska vara väldigt roligt, det återstår att se! :) Återkommer om de.. :)


SMS-inlägg

dsc04156 (MMS)


Vi är påväg hem från Gränna. Ellie somnade...

dsc04153 (MMS)

Vi är påväg hem från Gränna. Ellie somnade som en stock igen efter lite amning. Sövande att åka bil. ;) Vi (Jag & Ellie) åkte till Gränna i förmiddags, så vi har varit där några timmar. Jag lagade middag. Kokt potatis, fläskkotlett, och kantarellsås. Supersmaskigt var det! :) Sen har jag och Mia planterat lite i trädgården, och jag har rensat och klippt lite buskar. Har saknat det lite, det var ett tag sen jag gjorde något trädgårdsarbete nu! :) Jag vill så gärna ha en egen trädgård! Längtar så tills vi köper hus! Gud vad jag ska fixa i min trädgård då! Tills dess får jag nöja mig med Gränna (blir nog lite roliga projekt där) och sen jobbet när jag börjar jobba igen. :) Fast de dröjer nog.. Förhoppningsvis. Haha. Jag vill vara mammaledig lääänge! :)


Mys i Taberg.

Nu ikväll har vi varit hos svärföräldrarna i Taberg. Kim tog först med sig Ellie dit så jag kunde städa och plocka undan lite här hemma. Fixade, sorterade och organiserade alla våra räkningar och andra brev och papper som bara har samlats på hög de senaste månaderna. Satte in i våra pärmar och slängde massa andra gamla papper. Gud vad mycket papper man fick innan! Nu är det lite mindre eftersom jag valt e-faktura på alla de fakturorna som går. (Typ alla som kommer varje månad.) Det är så otroligt smidigt! Och så slipper man skriva i massa OCR-nummer och belopp och så också. Gillar starkt e-fakturor! :)

Sen åkte jag också till Taberg och vi lagade mat och åt. Pommes, lövbiff och sallad. Smaskigt! Va kvar där till strax efter tio sen åkte jag & Ellie hem och mös ner oss i sängen. Hon är hur pigg som helst nu och vill bara busa. Får väl se om hon vill sova snart! ;)

Imån blir det nog en heldag i Gränna! :)

Godnatt & Trevlig helg på er allesammans!

Babygymet.



Ellie har börjat intressera sig av babygymet nu. Nu ligger hon där och kikar och sprattlar och tycker det är jättespännande att titta på alla sakerna. :)

Kantarelljakt.

Mamma, Pernilla & Jossan hämtade mig och Ellie vid 8.30 i morse och så åkte vi till Vireda och gjorde iordning lite på farfars grav. Satte dit ljung i kruka och ett nytt hjärta. Har fortfarande inte sett röken av de andra sakerna som "försvann" så vi tyckte det var dags att lägga dit nya nu. Hoppas verkligen att de här sakerna får vara kvar!

Sen åkte vi ut i skogen och letade kantareller. Först gick de dåligt. Hittade inte en enda kantarell, men sen hittade vi ett sånt guldställe! Det var nästan som trollskog, upp på ett berg. Där hittade vi massa kantareller. Plockade nog ca 5 liter. Kanske lite mer.. De växte i klungor överallt! Stora fina gula kantareller. Inte såna där små som vi hittade förra gången.. :)

Så jag fick mig ett ordentligt träningspass eftersom jag gick med Ellie i bärselen upp för de där "berget" och ner och åt sidan och lite hit och dit. Hon väger nog 6,5 kg nu ung så det är lite extra vikt! :)


Ellie & Ellies moster Josefine.


Jossan & Ellie.


Farfars viloplats. <3


Jossan & Ellie.


Svampplockarna. :)


Ellie & Jag som var "kantarellhundar". haha..


Pilutta har fått span på en under granen!


Det blev iallafall varsin påse! :) Totalt 3 st.. :)


Torsdag 9 September.

Idag har varit en bra dag. Jag och Ellie har tagit det lugnt och myst.. :)

Vid 15.30 åkte vi och hämtade upp Petra & Hugo och så åkte vi till a6 en sväng. Petra köpte skor till Hugo och stövlar till sig. Jag hittade ett par skor till på SKopunkten som jag ville köpa, men de kostade 400 och jag köpte ju ett par i Lördags för 400 så jag tänkte jag skulle åka in och lämna tillbaka mina stövlar och köpa dem igen och de andra så får jag ju dem för halva priset. (Man får ju inte vara dum.. ) Så då kunde jag inte köpa dem innan..

Vi var även inne på systemet och köpte vin. Kan vara bra att ha hemma ifall jag blir sugen på ett glas.. ;) Det var första gången sen jag fyllde 20 som inte behövde visa leg! :)

Sen köpte vi med oss mat från Happy Time och åkte hem till Petra och käkade. Det var sååå gott! Fast nu får jag inte äta ute mer. Måste försöka börja laga lite mat hemma igen.. har blivit alldeles för mycket på senaste. Fast jag gjorde faktiskt stuvade makaroner och köttbullar på dagen idag.. :)

Jag åkte hem och mötte upp Kim och så skulle vi åkt till Gränna. Men det blev inget med det.. Istället åkte vi till Konsum och hämtade ett paket från Boxer med ett extrakort och en boxer till, så nu kan vi titta på alla kanaler i sovrummet! Gött! Sen åkte vi in till a6 snabbt och jag "lämnade tillbaka" och köpte mina skor igen och även de andra som jag hittade..
Hon i kassan tyckte nog jag var lite konstig.. haha. För jag sa att jag ville lämna tillbaka skorna, då frågade hon om jag inte ville köpa några andra skor, och jag svarade att jag ville köpa samma skor en gång till. Haha. Plus ett par till så jag kan få dem för halva priset. (Lika bra att var aärlig) Det var inga problem.. Gött!





Sen åkte vi till ica och så hem och så har jag och Ellie badat & duschat och nu ska jag snart mata henne och försöka få henne att sova.

Imån blir det fullt upp också! Men mer om det imån..

Natti natti!


Ellie leker med nallarna på babysittern fö...

dsc04125 (MMS)

Ellie leker med nallarna på babysittern för första gången! :)


Cirkus Olympia.

Ikväll har jag & Julia varit på cirkus. Cirkus Olympia. Det var jätteroligt och trevligt och mysigt! Pappa bjöd oss och vi hade biljetter ända längst fram på första raden precis i mitten vid scen. Så vi såg kanonbra!

Det var en bra cirkus. De va jätteduktiga allihopa och hade jättefina kläder och sakerna var nya och djuren var jättefina. Det syntes att de tog väl hand om dem och att de har det bra, trots att de åker runt med en cirkus. De hade gott om plats i sina bås, rent och fräscht och de såg väldigt nöjda och glada ut!

MEN. Jag förstår inte hur det går ihop. Det var ett ganska litet tält, och knappt hälften av platserna var upptagna. Alltså väldigt lite folk = lite intäkter! Det var minst 30 personer som uppträdde och skötte kiosk, biljettförsäljning, musik med mera. Sen hade de massa lastbilar, släp, djurbilar, husbilar och husvagnar. Och så är det ju ett jättejobb att resa tält och scen och sätta upp allt och sköta djuren och så ska de ju leva också allihopa. Löner och bensin och mat och all rekvisita. Hur går det runt? Nä, just idag gjorde de nog ingen större förtjänst. Kanske går bättre på sommaren iofs...

Jag & Julia hade iallafall jätteroligt och mysigt och jag älskar att gå på Cirkus! :)



Julia innan cirkusen.


Julia & Jag.


Första raden i egen loge intagen! :)


Snacka om styrka och balans.


Clown. Han skötte underhållningen mellan numren galant!


Ännu ett prov på styrka och balans. Han står på huvudet. Bokstavligt talat! Flera meter upp i luften.
 

Hundarna gjorde nog det bästa numret! Så otroligt duktiga. De kom in gåendes med en rosa Hello Kitty lära-gå-vagn. Precis en sådan som Ellie önskar sig i julklapp! :)-


Duktiga på att gå på bakbenen!


Och hoppa hinder och krypa runt och under varandra!
 

Sen kom kamelerna.


Så fina!


Sen var det dags för "African Roots". Tror de hette så. Jätteduktiga killar! Här hoppar de hopprep och står på händerna och voltar och har sig..


De var duktiga på att hoppa genom tunnlar.


Och göra människopyramider! :)


Vi tog en sväng runt på området i pausen och passade på att klappa djuren..


Laddade inför 2:a halvlek! :)


Duktiga gymnaster!


En get som rider på en ponny.. :)


Han balanserar henne på pannan samtidigt som hon står på händer.


Otroligt fina hästar!  


Det riktigt lyste om dem när de kom in!


Små shettisar!


En häst som konstigt nog kunde gå på bakbenen. Länge också! :)


Människopyramid igen.


Limbo under brinnande facklor. Duktiga killar!

Semesterfirare.

Idag åkte jag och Ellie till Pilutta med familj som precis kommit hem från Rhodos i Grekland. De hade haft en jätteskön, härlig semester. Vi kollade på bilder som Pernilla tagit. Flera hundra bilder.. :) men det är ju så kul med kort! Sen åt vi mat och drack kaffe och tjötade och hade allmänt trevligt. Skönt att hon är tillbaka allas våran Pernilla! :)

Vi fick även presenter både jag & Ellie. Jag fick en jättefin, härlig scarf i bruna och gula färger som passar perfekt nu till hösten och Ellie fick leksaker i trä. En blåsgrej i roliga färger och en "geting" (tror jag att de e) som man ska dra efter sig på golvet. Tack Snälla! :)

 


Ellie har upptäckt spegeln. Och att hon se...

dsc04124 (MMS)

Ellie har upptäckt spegeln. Och att hon ser sig själv däri. Eller om det är sig själv hon ser vet jag inte om hon fattar. Men hon tycker iallafall att det är roligt att titta på! :)


Stan & Rocksjön.

Vi mötte upp Isabelle inne i stan innan idag och så gick vi till Mackmakeriet och åt baguett. En med Kyckling/CHili blev det. De är ju bara så underbart goda! :) Sen gick vi en snabbis på stan. Iofs bara Lindex och BR för att träffa Tesan, så det var verkligen en snabbis. Gud vad mycket fina kläder det fanns till Ellie på Lindex. Jag skulle köpt hela affären om jag haft råd och plats. Men Ellie har så mycket kläder, så det blev inget nytt i garderoben idag.

Jeansklänningen hon har på sig idag har hon fått av sin faster Sara och Adam. Det är första gången hon använder den. Den är ju bara såååå söt! :)











Tesan hade tänkt komma till mig idag.Fast jag visste inget om det. Men det passade perfekt att vi kom in i affären bara 10 minuter innan hon slutade jobba. Hon hade köpt saker till Ellie. Och inte lite heller. Det var som julafton när hon kom med en jättestor paket och en hel säck med leksaker. :) Ellie blev jätteglad! Du är ju för söt Tesan! Fina Tant Tesan! :)







Vi hämtade Nova på dagis och så åkte vi till Rocksjön för att äta glass på det nya vandrarhemmet. Det var jättefint och mysigt där. De hade baden baden solstolar och massa mjuka filtar på uteserveringen och bordet vi satt på gick gunga. Eller flytta kanske jag ska säga. Det gick skjuta hela bordet och sittdelarna fram och tillbaka. Jättekonstigt. Vad det skulle vara bra för fattade jag aldrig. 

Men vi åt isglass. Som vi iofs fick följa med och hämta i förrådet, för de hade ställt undan glassen för säsongen. Men solen sken och det var varmt och mysigt och vi hade jättetrevligt! :) 













Efter rocksjön åkte jag & Tesan hem till mig och delade på en Amerkansk sallad med Kebabkött. Mums var det!!



Sen roade vi oss med att packa upp alla leksakerna Tesan köpt till Ellie. Hon är fortfraande lite för liten, men gud vad hon kommer ha roligt med allt sen. Tack ännu en gång Teschmo!! :)














Jag och Ellie är ute på en lite kvällsprom...

dsc04123 (MMS)

Jag och Ellie är ute på en lite kvällspromenad. Skönt att röra på sig lite och skönt med frisk luft! Kim kommer snart hem med hamburgare, så då passar jag på att gå bort maten innan jag ätit den, för efter kommer jag inte orka.. :) Gud vilka mysko människor vi möter. Det är ju läskigt att vara ute på kvällen nu när det är mörkt! Får nog skynda oss hem.. :) Mer info och uppdatering om vad vi gjort idag kommer senare..


Snacka om utslagen! :) vi har tagit det lu...

dsc04120 (MMS)

Snacka om utslagen! :) vi har tagit det lugnt i morse. Myst och badat och myst lite till. Nu är vi påväg in till stan en sväng. Ska träffa Isabelle och så får vi se vad vi ska hitta på. Kanske går en sväng på stan eller går en promenad eller äter lunch. Vi får se. Det är iallafall härligt väder idag! :)


Kräftskivan.

Har ju helt glömt bort att lägga ut bilder från kräftskivan i Månsarp vi va på förra Fredagen. Hos Thonny & Christel. Alltså Fredagen den 27 Augusti. Det var bara för att vi blev sjuka den kvällen.. Då orkade jag inte. Sen har jag glömt. Sorry.

Men bilder hittar du på denna länken:
http://www.facebook.com/album.php?aid=217536&id=715071465&l=34f4c49de7




Jag & Ellie hade inget att göra idag, så v...

dsc04118 (MMS)

Jag & Ellie hade inget att göra idag, så vi åkte ut till ekornahult en sväng. Pappa var hemma också så vi har myst lite här ute. Mamma och Ellie gick en promenad medans jag tvättade bilen. Det behövdes verkligen! Kim har tvättat den en gång för någon månad sedan, annars var det innan Ellie föddes senast. Vi har ätit toast! Med ananas såklart! :) nu är vi påväg hem. Ska hem och mysa lite med Kim innan det är dags att sova. Ellie somnade i bilen nu. Hon har inte sovit så mycket idag så förhoppningsvis kan jag väcka henne och mata henne och ta på pyjamas när vi kommer hem och så somnar hon igen. :) godnatt!


Nyckelskåpet.

När vi va i Borås för ett tag sedan envisades Kim med att köpa ett nytt nyckelskåp. Han hade sett ett innan som han ville ha, och så fanns det där så han köpte det. Jag som har målat ett eget och hängt upp fick snällt ge mig och ta ner mitt fina.. Så nu har jag ett över. Är det någon som vill ha´t så kan ni få´t. Det är bara och säga till! Annars åker det väl troligen i soporna.. :)

Det nya:



Det gamla:


Kim & Ellie - mys!

Det roliga är att Kim sover på riktigt. Ellie är klarvaken. Hon tittar på tv.. :)




Söndag 5 September.

Idag har vi haft familjemys. Love it! Älskar helgen. Älskar att spendera tid tillsammans med min familj. Alla tre! :)

Först åkte vi till Prima inne i stan och köpte mat. Sedan blev det en sväng på a6. Jag var ute efter en lite tjockare typ fleecejacka till Ellie. Hon har bara en fleecjacka i strl 62 som är rosa/röd randig och sen har hon en fleeceoverall i vitt, men den är väldigt varm. Sen har hon några fleeceoveraller, en dunjacka, en annan snygg overall vi köpt, ett fleeceset med jacka o byxor, en typ fårulloverall och några fler overaller som hon kan ha lite senare sen. I strl 68 & 74. Så det blir perfekt till vintern. Men just nu behövde hon en tjockare tröja/jacka i 62. Det hittade vi faktiskt på H&M. Och en liten söt mössa fick hon också. :) Båda i Hello Kitty. Ville inte ha Hello Kitty innan, för att det är så "tjejigt". Men hon är ju en tjej, då ska hon ha tjejiga grejor! haha..


Hello Kitty Jacka 149:- H&M.


Hello Kitty Mössa 49:- H&M.

Och jag hittade ett par nya leggings i lite tjockare tyg till mig. Himla sköna faktiskt! Med gulddragkedjor nertill. Och så köpte jag ett par nya höststövlar. Va inne på ett par med kortare skaft först, men dessa var verkligen supersköna och skaftet är halvlångt, så det fick bli dem!


Leggings 199:- H&M.

Stövlar 399:- Skopunkten.

Efter det gick vi till Ikea där vi köpte lite småskit. Kim ville gå igenom HELA Ikea, fast vi igentligen bara skulle till köksavdelningen. Så det gjorde vi. Puh. Det är jobbigt ibland!:)

Den här köpte jag på Ikea. Skitbra att ha och hänga saker i. Jag ska ha den till scarfar m.m.


Sen åkte vi förbi Ica och jag sprang in och handlade lite snabbt. Sen hem och plockade upp allt, mös lite, Kim gjorde varma mackor åt oss och så tittade vi på Oceans Eleven. Jag har lånat alla tre de filmerna, så vi tänkte vi skulle se dem! De är ju riktigt bra! :)

Ellie somnade i ganska skaplig tid idag. Dock i babysittern i tvrummet. Får se om hon fortsätter sova snart när vi ska lyfta över henne till sängen eller om hon har tänkt vakna. Jag hoppas på det första. Jag försöker få henne att somna lite tidigare på kvällarna, och få in lite rutin på läggandet på kvällen. Så vi gör ungefär samma sak vid ungefär samma tid varje kväll. Det verkar funka. Det blir bättre och bättre. Om bara 1 1/2 vecka så ska Kim ha Ellie själv över natt. Jag ska på personalresa fredag - lördag. Då vore det bra om nätterna funkade lite bättre. Hittills är hon van att äta sig till sömns. Inte bra för Kim! :)

Nu blir det sängen! Hoppas ni haft en trevlig helg allesammans. Det har jag! :)

När nappen åker ut då sover hon djupt lillfia. :)





Min tröttis! :) Jag hittade en amningskudd...

dsc04112 (MMS)

Min tröttis! :) Jag hittade en amningskudde med nyckelpigor på i garderoben igår när jag städade. Den köpte jag innan jag blev gravid. Jag har använt den igår och idag, och vad smidigt det är! Haha. :) Varför har jag envisats med att inte ha någon?! Funderade ett tag på att beställa en på sjukhuset, kunde beställa i skinn och de va inte alls dyra. Typ 250 kr istället för 500-600 som de kostar på 1klass och babyproffsen. Men jag tyckte det var onödigt. Det är det inte alls! Det är jätteskönt och smidigt och underlättar massa för både armar och rygg. Men nu känns det för sent att köpa. Har jag klarat mig såhär länge klarar jag mig med den jag har. Men med nr.2 får det allt bli en i svart skinn! :)


Morgonmys! :) vilken underbar dag! Morgons...

dsc04110 (MMS)

Morgonmys! :) vilken underbar dag! Morgonstund har guld i mun! Haha.. Fast det är någon dum fan som inte fattar att söndagen är vilodag! Grannen har kört med sin röjsåg hela morgonen, och den låter som bara den! Tror han började vid sju.. Idiot! :@


Love It.

Det är så härligt att vara frisk. Eller någorlunda iallafall. Hostan är kvar, likaså hesheten. Men det spelar ingen roll! Jag är pigg och jag har inte feber! Det är otroligt skönt att slippa illfrysa och storsvettas var om vartannat. Det var skitjobbigt på natten när jag var sjuk, först frös jag så jag höll på att dö. (Skakade som ett asplöv!) Sen svettades jag så sängkläderna blev helt dygnsura, och sen frös jag igen för att det var fuktigt i sängen. Det blev en ond spiral.. Och stackars Ellie som sov jämte mig fick stå ut med det också...

Ikväll har jag städat som en tok. Det var härligt att få det gjort! Har inte storstädat ordentligt sen vi kom hem från BB med Ellie.. *Skäms* Kim & Ellie var iväg till Gränna, så jag var helt ensam hemma. Jag har dammat, dammsugit, skurat, sorterat, tvättat, skrubbat hela badrummet, flyttat runt massa saker, plockat, vattnat blommorna, bytt i sängen, hängt undan massa jackor m.m. Jag är så nöjd! Och allt det på bara några timmar. Så idag kan jag somna med gott samvete! :)

Annars idag så har jag, Ellie & Mamma varit på loppis utanför Ikea på morgonen. Gjorde massa fynd! Sen har jag, Ellie, Sara & Hugo varit i Taberg på bergets dag, ätit pizza, lyssnat på manboy (Hugo ville lyssna & titta på den på youtube typ 50 ggr!) och umgåtts. Träffade Petra en sväng också och pratade och umgicks lite. Det var längesen, så det var behövligt! :) Jag har saknat mina vänner när jag varit sjuk! Tiden går så himla sakta då, så då känns det som det var ännu längre sen man sågs.. Men vi måste ta en kväll tillsammans snart!:)



Igår va vi i Ekornahult nästan hela dagen. Kim jobbbade lite med mammas & pappas badrum och så åt vi gott och hade det trevligt. Även i Torsdags va jag där ute en sväng.. Älskar att vara i Ekornahult! Dagarna känns så långa och det finns alltid något att göra. Hade det inte varit fel kommun (Vaggeryd) så hade jag gärna byggt ett hus där ute. Det är så fridfullt och lugnt. Man känner sig så avslappnad. Tur att mamma är hemma på dagarna så jag kan hälsa på henne ofta!

Nu ska jag sova. Imån har vi inga planer, så får se vad dagen bjuder på. Men jag gissar på sovmorgon! ;) Det brukar jag få när Kim är hemma! Då går han & Ellie ner och tittar på tv, så får jag sova lite i lugn och ro. Det är skönt!

Sov Gott! Puss & Kram
















Hello Kitty jeansen & tröjan som Ellie har på sig hittade jag på loppis idag för 10 kr/st. Billigt billigt! := 










I Lastmaskinen :)


Myyys!

Ellie myser med sin farmor. ;) (Kortet är från förra veckan)



Finaste.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen.

Det finaste vi har det lägger vi på bordet. Hihi. :)



Ellie är med kim och kör lastmaskin. Det s...

dsc00889 (MMS)

Ellie är med kim och kör lastmaskin. Det ska börjas i tid! :) själv storstäda jag! Har inte gjort det ordentligt sen Ellie föddes, skäms på mig. Men nu efter vi varit sjuka så behövdes det verkligen! Musiken dunkar på högsta volym! Det är så väggarna skakar! :) det va något fel på högtalarna först och jag var jättebesviken, men teknisk som man är fixade jag väl det på ett kick. Gud vad skönt att vara ensam hemma en stund! Även om stunden ägnas åt städning en lördagkväll. Men det blir fint! :)


Jag har en supersnäll kusin som jobbar i N...

dsc04103 (MMS)

Jag har en supersnäll kusin som jobbar i Norge. Han har fixat blöjor åt oss för en billig penning. Ca. Halva priset. Hur gött är inte det?! Så nu har vi laddat med över 1000 blöjor! Kanoners! :)


Idag har jag, Ellie och mamma varit och kö...

dsc04088 (MMS)

Idag har jag, Ellie och mamma varit och köpt grejor till Ellies dopklänning som vi ska sy. På Torpa Tyger. Jag är så nöjd! Vi hittade det perfekta tyget! :) och band och spets och jättefina små rosor. Hon kommer vara så otroligt fin! En riktig liten prinsessa! <3


Julia och jag är på cruicingrunda. Hon vis...

dsc04089 (MMS)

Julia och jag är på cruicingrunda. Hon visste precis vilken låt vi skulle digga till. Trodde det skulle va en barnslig snabb rolig låt, men det var det visst inte. Det va en lugn mysig visa. :) så söt är hon! Sjunger med för fullt och gungar med kroppen och klappar händerna. Sen dunkar vi på annan musik och har disco på motorvägen! Haha. B-) Härligt!


Tatuering.

Kollar lite inspiration till min nya tatuering nu.. eller den ena är färdig, den vet jag vad och var jag vill ha.

Men sen har jag lite planer och idéer om en till. Men de kommer nog dröja ett tag innan det blir av, om det ens blir. Men jag är sugen! :)

Vad mycket fult det finns!! Kolla in dessa misslyckade. Vem fan vill ha något sånt här på kroppen?!?


En ko på magen. Sexigt!?


Frukosten på huvudet?


Va detta verkligen roligt?


Och vad är meningen med detta? Hur roligt kan det va att se blåslagen ut HELA tiden?


Detta kunde iallafall varit lite snyggt. Kanske. Eller inte.


Snacka om misslyckat porträtt. Jag skulle ju gråta! En söt glad tjej blev till en äcklig hånflinande kärring..


Nej, men jag vet! Jag tatuerar två kukar på ryggen! HAHA


Ett äkta Star Wars fan!


Hmmm...


Ehmmm...?!


Ja just de..


Ännu ett misslyckat porträtt..


Och vad tänker den här persone med?


Snyggt!?


Why not?


Svårt att minnas om man sett denna killen innan..

Yeah!

Inte en enda alvedon på hela dagen igår och natten till idag! Vi gör framsteg! :)

På besök i Skövde!

Pappa & Ellie.

SÅ Skönt att ligga där! :)

Ellie.

Ellie och hennes underbara mostrar.

Syster Jossan & Ellie.

Stor tjej! :)

Mina underbara systrar!

Idag vaknade vi 9.30. Ganska lagom! Vi bör...

dsc04086 (MMS)

Idag vaknade vi 9.30. Ganska lagom! Vi börjar känna oss normala igen.. Vi har sovit väldigt bra inatt, om man jämför med innan. Jippie. Hoppas vi är pigga till helgen! :)