Titta så brun och fin hon är min lilla kru...

img_4533 (MMS)

Titta så brun och fin hon är min lilla krullhåriga prinsessa! :) Dåligt med bloggande nu, men vi har det kanon! Toppenväder, toppenmat och toppensällskap! Vi har hyrt bil nu några dagar och utforskat Kreta ordentligt. Jag har kört bil på de brantaste vägarna jag sett bland berg och raviner och bergsgetter, vi har badat i det underbara salta turkosa havet på en av de finaste stränder jag sett och vi har shoppat och ätit god mat och solat och bara tagit det lugnt. Eller lugnt o lugnt, så lugnt det går med en nyfiken bestämd 14-månaders tjej! Dagarna går fort och vi är helt slut på kvällarna! Underbara semester! ::)) Jag har tagit ca 400 kort hittils, så ni ska nog få se vad vi haft för oss sen när jag kommer hem. Nu ska vi fortsätta lata oss och ha det underbart de sista dagarna. Hoppas ni har det bra där hemma! Kramar från Kreta!! ::))


Min lilla prinsessa sover så gott i sin sä...

img_7570 (MMS)

Min lilla prinsessa sover så gott i sin säng. Hon ligger och kramar sin gosekanin hon fick av sin farbror Klas och Amanda i födelsedagspresent. Undra om hon vet vad som väntar?! Om hon förstår att vi ska åka bort.. Hon kommer ha det så bra i Grekland. Hon som älskar att bada och leka i sanden kommer ju vara i paradiset i en hel vecka! Och så kommer hon ha Jennifer och Julia och Tim att leka med hela dagarna. Jag vet inte om hon tycker om dem mest eller de henne. Kul kommer de ha tillsammans iallafall! :)


Ställde det nya skåpet i köket sålänge. De...

img_3885 (MMS)

Ställde det nya skåpet i köket sålänge. Det är tänkt att Ellie ska ha det på sitt rum sen, men nu får det stå där tills hon har ett eget rum. Det passar perfekt där till alla hennes leksaker. Iallafall de som hon har på översta planet i huset! Haha.. Tyvärr fick det ju inte va såhär fint särskilt länge, men antar att det är så att ha småbarn. Jag ställer upp en grej på hyllan, Ellie plockar ner den. Jag ställer upp en annan grej på hyllan, Ellie ska ha den grejen också. Och så höll vi på. Det bästa är att städa när hon sover, då får det iallafall vara fint en liten stund! :)


Min mamma hade gjort sånna fina saker till...

img_9382 (MMS)

Min mamma hade gjort sånna fina saker till mig och Jossan. Ett lavendelhjärta till toaletten som doftade underbart! Och en stor glasburk till mina tvålar också med lavendel i som jag ska ha på toaletten. Jag älskar min mamma! Hon är också en person jag aldrig skulle klara mig utan! Det har varit så skönt nu när jag varit mammaledig att mamma också oftast är hemma, och att vi har kunnat umgåtts så mycket! Kommer sakna det nu när jag börjar jobba igen! Min mamma är världens bästa mamma! <3


Idag har jag och Ellie varit i Ekornahult ...

img_2929 (MMS)

Idag har jag och Ellie varit i Ekornahult en sväng. Jossan var hemma också och vi hade en trevlig dag med gott fika som Jossan köpte med sig, pyssel, promenad med Sara och Alice och god middag. Ellie fick också denna fina fåtöljen av mamma som hon sitter i på bilden. Den var så söt! Och perfekt till henne. Hon kröp upp i den direkt och satte sig och lutade sig tillbaka! :) Kim kom vid 17.30 och hämtade mina möbler jag målat vita och sen åkte vi hem och ställde in dem och gjorde iordning och rensade lite bland Ellies leksaker. Kim åkte iväg en sväng för han behövde fixa lite saker nu innan semestern och jag och Ellie fixade lite med tvätt o sånt där annat nödvändigt. Ellie badade medans jag städade toaletten och sen kom Kim hem med pizza som vi åt framför tvn. Efter det gick jag på en väldigt sen kvällspromenad och mötte upp Pernilla och satt och tjötade med henne en stund uppe vid Åsabadet. Sen när jag kom hem betalade jag räkningar så jag har det gjort och sen vek jag lite mer tvätt. Nu är det mesta fixat inför semestern och jag har skrivit världens längsta packningslista. En för mig, en för Kim och en för Ellie. Sen en för vårt handbagage och Ellies handbagage. Allt blir ju lite mer komplicerat när man reser med småbarn, det är ju tusen saker som ska med, och man vill ju inte glömma något. Men jag tror jag har fått med all på listan! Dock har jag inte börjat packa än, men det ska jag göra imån. Måste alltid göra det allra sist, precis innan avfärd. Så morgondagen ska spenderas med packning. Flyget går från Axamo 20.50. Så skönt att vi åker så sent! Då kan Ellie sova under flygresan också! :) Ska också hinna med att lämna in vår bil på Haralds  Bilriktning så de kanske kan fixa den efter krocken för ett tag sedan nu när vi är borta, och så måste jag växla pengar. Som tur är har jag min kära Pilutta till hjälp med skjuts o sådär. Vad skulle jag göra utan henne?! Du är bäst Pilutta! Love ya! ::)) Om 24 timmar är vi nästan framme på Kreta. Sen blir de sol o bad o paraplydinkar o härlig semester i en hel vecka! Det behövs innan verkligheten med jobb och annat jobbigt börjar igen! Godnatt mitt herrskap! :)


Denna filmen kollade vi på ikväll. Efter e...

img_2697 (MMS)

Denna filmen kollade vi på ikväll. Efter ett tips från våra systrar! :) Riktigt rolig faktiskt! Se den om ni inte sett den! :)


Syskonkärlek!

Idag fick Ellie besök av båda sina faddrar. Hennes moster Josefine och hennes faster Sara. Det är lite roligt att de båda, min syster och Kims syster är bästa vänner och att de umgicks långt innan vi träffades!

Ellie var så glad och nöjd och busade massa med dem. De hade med sig gott fika som vi mumsade i oss! Sen tog de med sig Ellie på en regnig promenad till Taberg medans jag & Kim var på husvisning.

Ellie tackar så mycket för besöket! Ses ju inte så ofta eftersom min syster bor i Tidaholm och Kims syster bor i Varberg. Men det är så trevligt de gångerna vi träffas! <3










Min modiga tjej!

Ellie älskar sin nya rutschkana hon fick av Tesan. Hon spenderade hela kvällen igår med att åka. Hon tyckte det var skitkul att slänga ner sina skor också så de landade i mitten av rutsckanan och sen åka på dem! :)


Min prinsessa! <3

img_9789 (MMS)

Min prinsessa! <3


Full fart..

Idag började jag & Ellie dagen med ett besök på den "nya" lekparken på Kålmården. Har bara varit där en gång innan, och då va Ellie så liten så hon fick inte ut så mycket av det besöket. Nu däremot var vi tvugna att prova igen eftersom vi hört så mycket bra om den och den är ju himla bra! Det fanns massa kul att göra och Ellie var överallt och ingenstans och skulle självklart prova på allt!



Hon skulle även krama alla barn hon såg, vilket inte alltid uppskattades. Och innan vi skulle åka hem så körde hon in sin hand i munnen på en annan tjej. Hon började bli lite trött.. :) Och det uppskattade den andra tjejen inte, hon blev nog lite rädd för Ellie! Hon gör ju så när hon är trött, vill gärna pilla i munnen. Konstig vana det  där! :)

Träffade även på en pappa som gillade att vara ironisk och pratade nonstop om sig själv och jag fick höra de alla roligaste kommentarerna. Bl.a att Ellie var i lekparken med sin storasyster (alltså jag) och att jag inte såg ut att vara en dag över 18. Tack för den! :)





















Efteråt åkte vi upp till Ikea och käkade lunch med Sara, Alice och höggravida Frida. Det är bara en vecka kvar tills hon ska ha nu, spännande! :) Det blev även lite shopping på Ikea. Bl.a en tavelram, minigrytor och minislevar till Ellie, en sängförvaringslåda till Ellie, ljus och två toapallar så Ellie kan nå upp till handfatet sen. :)







Efter det åkte vi till Ica Maxi och handlade massa saker som vi behöver ha med oss till Kreta. Mat till Ellie och gröt och välling och snacks till flygresan och massa blöjor. Sen var vi inne på apoteket och köpte ytterligare lite bra-att-ha-utomlands-saker.

När vi kom hem så packade vi up allt, busade, gjorde världens godaste taccopaj, var ute och lekte, klippte gräset, kollade på tv och vid 22.30 var Ellie övertrött och vägrade somna så vi körde en sväng i bilen. Kim kom hem nyss så nu ska jag prata lite med honom. Har inte träffat honom än idag..





















She can move! :)

Ellie älskar musik! Och jag tycker det är så gulligt nu när hon börjar dansa och digga lite när vi lyssnar på musik! :)


Kim & Ellie busar!

För några dagar sedan var vi vid slättenskolan och kollade in deras lokaler och lekplatser mm. ifall eventuellt Ellie ska börja på förskolan där nästa år. Hon gillade rutschkanan iallafall! ::))


Jag försökte nyss gå in i fel bil! Haha.. ...

img_4223 (MMS)

Jag försökte nyss gå in i fel bil! Haha.. Är på Ikeaparkeringen och kom ut med allt som jag shoppat idag och ställde mig bakom bilen och fösökte öppna. Men inget hände. Jag stod och    tryckte och tyckte på nyckeln (vi har haft lite problem med vår nyckel, den har inte funkat så bra) och blev nästan irriterad när ingenting hände. Kollade ner på regnumret och var tvungen att tänka efter både en och två gånger innan jag insåg att det var fel regnummer! Kollade åt höger och där stod en likadan bil till. Alltså min bil. Haha.. Pinsamt! ::))


Jag kollade på denna filmen igår kväll. Ra...

img_2993 (MMS)

Jag kollade på denna filmen igår kväll. Rabbit Hole. Med Nicole Kidman och Aaron Eckhart. Den handlar om ett par som förlorar sin 4 årige son i en olycka och hur de klarar sorgen och vardagen igen. Väldigt bra faktiskt. Tårarna rann både en och två gånger! Det är det värsta jag någonsin skulle kunna tänka mig hända, att förlora sitt barn. Jag tror inte jag skulle överleva det. Fast vi människor är starkare än vi tror. Men fyy. Känns inte som jag någonsin skulle kunna va så stark!


Vi har precis kommit hem efter en sväng i ...

img_0558 (MMS)

Vi har precis kommit hem efter en sväng i lekparken. Vi gick dit idag jag och Ellie, utan vagnen. Det funkade, på vägen dit red Ellie på mina axlar, och på vägen hem bar jag henne mestadels. Hon kan inte gå själv hela vägen för då kommer vi aldrig fram. Inte för att hon går sakta, det gör hon inte, hon nästan springer fram! Men för att hon går åt fel håll och hon ska stanna och titta på allt och undersöka och känna! Vi hann inte mer än komma hem, byta till pyjamas och dricka välling och sen däckade hon jämte mig i sängen. Det har varit en lång dag idag och hon har bara sovit typ 20 min. Vi har varit i stan idag med mamma. Vi hade tänkt åka in jag och Ellie och göra lite ärenden o så ringde mamma på förmiddagen och undrade om vi ville åka in till stan med henne så det passade ju perfekt! Jag köpte en scarf till Ellie och ett par rosa haremsbyxor som kommer vara perfekta att ha nu när vi åker till Kreta. Det är bara 4 dagar kvar nu. Nästan exakt på timmen! :) känns sjukt härligt! Det ska bli så skönt att komma iväg! Ellies första utlandssemester! Och vår första som en famlilj! Och så ska de bli kul att åka med mamma, pappa och Julia. Det var väldigt längesen vi var utomlands ihop. Och Pernilla o Co. också var jättelängesen! Flera år! Åhhhh jag längtar! ::))


Idag har Ellie nya små jeansleggings på si...

img_2138 (MMS)

Idag har Ellie nya små jeansleggings på sig. Jag köpte dem på bytardagen i Bankeryd sist när det var. Då var de jättestora, nu är de lagom. Tycker de är jättetuffa! ::))


När Ellie var mindre var hon rädd för damm...

img_3928 (MMS)

När Ellie var mindre var hon rädd för dammsugaren. Hon började ofta gråta när jag tog fram den och när hon började gå i sin gåstol så sprang hon alltid iväg när jag skulle dammsuga. Nu är det tvärtom. När jag tar fram dammsugarn ska hon vara så nära som möjligt och helst ska hon putta runt dammsugarn. Och roligast är nog att trycka av och trycka på den. Det tycker inte jag för det tar sån tid att dammsuga då..


Ellie klättrar på sin fina rutschkana som ...

img_8925 (MMS)

Ellie klättrar på sin fina rutschkana som hon fick av Tesan. :)


Jag och Ellie ligger i sängen och vilar li...

img_2228 (MMS)

Jag och Ellie ligger i sängen och vilar lite och kollar på tv. På senaste tiden har hon börjat tycka det är kul med barnprogram och tittar verkligen på tvn i en liten stund. Och så brukar vi kolla i min Iphone på kvällarna. Youtube. Då tittar vi på ett klipp med teletubbies som jag hittat när de dansar och sjunger. Ellie älskar det! :)


Segare än segast!

Idag har varit en seg dag. En väldigt seg dag!

Igår på dagen var jag ute hos mamma och målade mina möbler en andra gång. Eventuellt så måste de målas en gång till.. Hoppas inte, för de är så surt ju! Och tar tid!!

Sen körde mamma hem mig och så duschade jag och gjorde mig iordning och så kom Kim och Ellie hem och så åkte vi till Månsarp. Vi var hembjudna till Thonny & Christel. Vi var där ett tag och sedan åkte vi in till stan en sväng. Det var Jönköpingsfesten inne i stan så det var lite band som spelade i rådhusparken och lite jippo. Vi gick en sväng på stan och sen åkte Kim hem med Ellie och Thonny åkte också hem och jag & Christel gick ut på krogen. Vi gick till Harrys. Det var supermycke folk där! Vi var inte där förräns strax innan ett, men vi hade väldigt kul allafall! Träffade på Tesan där inne! :) Och Sofie & Anthon. Och min bror och några kompisar till.

Christel åkte hem lite tidigare än mig och jag stannade med Johnny och dem och min andra bror Jimmy och min kusin Elin. Vi åkte hem till Taberg efteråt och så somnade jag där. Hemma hos Pernilla. I hallen. haha.. Så det blev en sleepover hos Pilutta. :) Jag var supertrött och mådde inte alls bra i morse när Kim kom och lämnade Ellie till mig för han skulle köra fyrhjuling. Nybajsad var hon också! Haha.. Så det var tur att jag var hos Pernilla och inte hemma. Pernilla passade My (som är 5 månader äldre än Ellie) också i helgen så då fick Ellie lite leksällskap. Fast My var lite rädd för Ellie. Särskilt när hon skulle kramas hela tiden!. :)

Iallafall var det tur att jag hade min Pilutta idag som kunde passa upp på mig lite tills jag blev människa igen framåt eftermiddagen! <3





















Och denna fina skylten med texten "Our fam...

img_2005 (MMS)

Och denna fina skylten med texten "Our family is a work of heart" fick hänga i hallen över dörren in till köket. Minns faktiskt inte var jag köpt den. De var ganska längesedan. Tycker den är så fin! :)


Hängde upp mina nya spegel i hallen idag. ...

img_4791 (MMS)

Hängde upp mina nya spegel i hallen idag. Den är köpt på Olssons på österängen. Och hängde även upp en nyckel som jag köpte på encore i Skövde förra gången. Ljuslyktorna och den vita asken är också nya, de köpte jag på Hem&Hobby nu sist.


Ellie har fått en egen handväska idag. Hon...

img_4587 (MMS)

Ellie har fått en egen handväska idag. Hon har gått runt med den runt halsen hela dagen! :) Hon har hjälpt mig städa idag. Eller mer hjälpt mig så jag har något att städa. Haha. Känns som man får göra allt dubbelt när hon är med. Plockar man undan en grej så drar hon fram en annan, eller samma grej Det har nog tagit dubbelt så lång tid som det borde! Vi har städat precis hela dagen, så nu är det så fint så! Bara massa tvätt kvar som måste vikas.. Och så har vi busat massa. Skönt med hemmadagar när man inte har något särskilt planerat och kan ta dagen som den kommer! När Kim kom hem vid sjutiden hoppade jag in i duschen och sen åkte vi till Pernilla o Co. i Taberg. Där bjöds det på gott grillat. Tesan var där också och hon hade köpt fina presenter till Ellie. Hon fick bl.a en rutchkana, som hon blev jätteglad över! Sånt sammanträffande, för jag tänkte köpa en till henne förra veckan men gjorde inte de. Och så kollade jag på blocket efter en igår. Söta rara Tesan som köper massa fina grejor till Ellie! <3 Kim, Johnny och Niclas hamnade ute i Niclas butik i biorummet och kollade på film och jag, Tesan och Pernilla spelade kort. Vi kom hem för en stund sedan. Det har varit en toppendag och en toppenkväll idag! :)


Kreta-Kato Stalos/Kalamaki

Bara 7 dagar kvar! Nu har nedräkningen verkligen börjat! :)










Fint i betong..



Här är resultatet av betongplattorna vi gjöt för ett tag sedan. Den översta är mammas och föreställer Julias fot & hand och så Ellies fot och hand. Den blev så himla fin!

Till skillnad från min! Skulle haft Ellies fot och hand på, men hon totalvägrade. När vi försökte med handen så grävde hon tag i betongen och drog upp och sen så gallskrek hon! Hon ville absolut inte! Försökte tom. när hon sov, men hon kände det på sig och gallskrek då med! Det var lite kalabalik i förrådet den dagen! Haha...

Så istället blev det min fot och Ellies fot på min. Men den är ju inte ens hälften så fin som mammas. Får försöka igen sen en gång. Fint att ställa ute någonstans eller lägga någonstans i trädgården.


Love it..

Dagen i Ekornahult igår kändes hur lång som helst! Vi hann med massa saker! Det är så härligt att vara där ute! Mamma jobbade så jag och Ellie passade Julia och även Jennifer som också var där ute.

Vi började dagen med lite tvtittande och sen frukost och sen gick vi ut på promenad. Ellie somnade i vagnen så jag hann även med att tvätta och städa ur bilen. Älskar när bilen är nystädad. Synd bara att den blir stökig så fort igen! Haha..

Sen gick vi hem och fikade och sen ut igen och så tog jag fram en bokhylla som jag fått av min moster som jag ska måla vit och en liten soffa som Ellie ska få sen som också den ska målas vit. Jag spacklade till dem på några ställen som var lite slitna, och tvättade av dem så de var redo att målas.



Sen gick vi och gungade och hoppade studsmatta och så var vi i ladugården en sväng och tittade på kalvarna. Vi gick in i ladugården i typ en minut, sen stod vi mest utanför, och ändå så luktade vi ladugård när vi kom hem! Ellie tycker det är jättekul att kolla på kalvarna, hon kan nog stå där hur länge som helst! :)









Sen gick vi hem och gjorde middag och plockade undan lite och sen åkte vi hem till mig och hämtade lite målarkläder, penslar och målarfärg så jag kunde måla. Vi åkte till Taberg och lämnade Ellie till Kim och hämtade en annan hörnhylla som jag köpt på loppis som också skulle målas vit och så ut igen till Ekornahult och så satte jag igång att måla första omgången.

Det tar längre tid att måla än man tror och det är så tråkigt att måla! Det tog 3,5 timmar att måla mina tre saker! Men det blir så fint när det är färdigt och då är det värt det! Att en möbel kan se så annorlunda ut bara för att den blir vit?! Älskar vitt! :)







Vid 21.30 åkte jag från Ekornahult och då åkte jag till Pernilla en sväng. Vi satt ute uppe på hennes tak och drack kaffe och tjötade ända till klockan 23.30. Myspyskväll var det! :)

Ellies nya favorit! ::))

img_4815 (MMS)

Ellies nya favorit! ::))


Idag har jag, Jeanette, Petra, Sara & Alic...

img_1654 (MMS)

Idag har jag, Jeanette, Petra, Sara & Alice varit på shoppingrunda. Vi åkte vår vanliga inredningsrunda! :) det blev en del shoppat! Är nöjd med dagen faktiskt! Fast jag önskar att jag hade obegränsat med pengar så jag kunde köpa allt allt allt! Det hade varit fint! ::)) Vi va inte hemma förrän 19 nu ikväll. Ellie har varit hos mamma & Julia hela dagen. Skönt att åka utan henne ibland! :) Jag ska passa Julia imån så jag och Ellie sover kvar i Ekornahult. Det är så mysigt att sova här! :) Mamma grillade revben och kycklingvingar innan medans jag och Ellie hämtade våra grejor hemma och så åt vi det och kollade på film nu ikväll. Jättemysigt! Och gott! :) Vi kollade på Land of Women och den va väldigt bra faktiskt. En fin film! :)


Ellie åker rutschkana!


Playdate!

Idag har vi träffat mammorna och en pappa och barnen från föräldrargruppen. Det var ett tag sedan nu igen och alla barnen har blivit så stora. Små minimänniskor är de!

Vi träffades hemma hos Caroline och Emma. Det bjöds på jättegott fika till alla vuxna och jättegott mellanmål till barnen. Det var plättar och frukt och smoothie. Ellie tyckte det var jättesmaskigt! Nästan som att vara på kalas! :)

Sen busade barnen och vi vuxna tjötade massa och det var jättetrevligt! Något som var mindre trevligt var att lilla Kerstin lyckades öppna grinden som satt för trappan ner till bottenvåningen och ramlade ner för hela trappan. Hon blödde näsblod och fick en jättebula i pannan, men som tur var i oturen så hände inget värre än så! Det var ett rejält fall! Bea, Kerstins mamma, ringde till sjukhuset och de skickade en ambulans som fick titta på Kerstin för säkerhetsskull. Usch så det kan gå.. Men efter en stund så såg hon ganska pigg ut igen lilla Kerstin. Hon blev nog rädd och chockad också!

Här kommer några bilder från träffen..








































Bilder från Anthon & Sofies bröllop!

Hittar ni HÄR!


En av grejorna jag och mamma sydde idag. E...

img_0448 (MMS)

En av grejorna jag och mamma sydde idag. Eller en bit av den iallafall. Ett brosch and att hänga på väggen. Fast jag ska ha de till kort och andra små saker som går att hänga upp. Sen sydde vi små söta dynor till Ellis bord och stolar som hon fick av sin mormor i somras. De ska vi ta hem nu, det står i Taberg. Och ska ta tag i att rensa ur hennes gamla leksaker. Hon har mängder med små bebisleksaker. Skallror och bitgrejor och sånt där. Det kan vi faktisk plocka bort nu! Min lilla tjej börjar bli stor! ::))


Hej och välkommen tillbaka Halsfluss! Vad ...

img_4746 (MMS)

Hej och välkommen tillbaka Halsfluss! Vad trevligt att du kommer och hälsar på igen! Jag har saknat dig! Så roligt att du kommer så ofta så jag inte behöver glömma bort mellan gångerna hur du känns. ELLER INTE! Usch! Va på vårdcentralen idag och det är nu fjärde gången på typ ett halvår som jag har halsfluss. Inget roligt alls! Elli var med mig på vårdcentralen i morse och hon va så duktig så! Sen gick vi till Apoteket och hämtade mitt icke-penicillin och köpte på oss ett helt lager med bra att ha grejor och värktabletter och nässpray mm. Sen åkte vi till Ica och köpte blåbärssoppa (jag vet att jag kommer bli dålig i magen igen av min medicin, förra gången var jag dålig i över en vecka), honung och äpplciservinäger. Jag ska fan inte vara sjuk mer i år! Nu får de va nog! :) Sen åkte vi ut till mamma och Julia i Ekornahult en sväng. Vi fikade, busade, slappade, kollade på tv, sydde lite och käkade och sen åkte vi på en husvisning i Hovslätt. Kim jobbade så mamma och Julia följde med. Men de va inget av intress. Tyvärr. Vi åkte hem och sen har vi pysslat lite hemma och så kom Kim efter nio och då käkade vi. Ellie somnade redan halv nio idag så hon fick inte träffa Kim idag. Hon sov när han åkte till jobbet och hon sov när han kom hem.. Jag har suttit vid datorn lite och besällt kläder och lagt ut korten från Sofies bröllop på Facebook. Så de finns där för de som vill se. De är öppna för alla. Ska se om jag kan få in länken här kanske. Bloggar genom sms så jag vet inte riktigt hur jag ska få in den här. Men de kanske löser sig.. Annars kommer den senare. Jag ska sova nu strax iaf och försöka sova hela natten. Inte göra som inatt och vara uppe 15 gånger och springa med nappen till Ellie och gå ut i köket och dricka vatten och springa på toa och inte kunna sova för att det gör så jävla ont i halsen. Det känns faktiskt lite bättre nu. Nu kan jag åtminstonde docka vatten iallafall. Det kunde jag inte igår! Sov gott allesammans!!


Anthon & Sofie Randau. Snyggaste brudparet...

img_2144 (MMS)

Anthon & Sofie Randau. Snyggaste brudparet jag någonsin sett! Stort grattis till er och tack för en underbar dag och kväll igår! Väldigt lyckat! Ni är som gjorda för varandra! Puss och Kram till Er! <3


Sicken helg det varit! Kanoners kanoner! H...

img_7721 (MMS)

Sicken helg det varit! Kanoners kanoner! Hela dagen igår gick jättebra. Brudparet blev gifta och middagen blev kanon med alla lekar och allt vi planerat. Även festen blev väldigt lyckad och jag hade jättetrevligt! Tog mängder med kort, men har inte orkat lägga över dem till dato än så de kommer när de kommer! :) tyvärr så mådde jag inte så bra igår, så kvällen fick sluta ganska tidigt för min del. Jag var hemma redan 2, jag som tänkt hålla igång hela natten! Eller morgonen mer. Som vanligt! Haha.. Jag hade huvudvärk, mensvärk, ont i halsen och var frusen. Så himla typiskt! Och halsontet har fortsatt hela dagen och även lite feber så jag misstänker att jag fått halsfluss. Igen. Det är typ fjärde gången i år isåfall. Det får nog bli att ringa till vårdcentralen imån och kolla upp dehär. Fan! Jag som inte tål penicillin och hade hoppats på att få vara frisk hela hösten.. Men jag drack inte så mycket igår så jag var inte bakis idag. Skönt! Bara sjuk. Men vi har inte gjort så mycket idag. Vi låg länge i sängen, sen var vi på husvisning. Sen åkte vi till Taberg och hämtade Elliepellie som jag saknat ihjäl mig efter eftersom jag inte träffat henne sen i fredags em. Tvättade bilen och sen hem. Sen åkte jag och Ellie på loppis med mamma och Gullan. Hittade lite leksaker till Ellie! Fina Fischer Price leksaker för en billig penning. Älskar att fynda! Och sen åkte vi hem och duschade och inväntade Kim som kom strax efter nio. Nu ligger Ellie däckad i vår säng och vi ska strax också krypa ner. Med en godispåse. Jag tänker fuska idag.. Men det är jag värd, eftersom jag knappt ätit något idag. Eller på hela veckan faktiskt eftersom jag vatt dålig i magen. Om jag nu får ner något. Kan ju typ inte svälja.. Sov gott!


Mina fina tjejor på bion. Snacka om att vi...

img_4280 (MMS)

Mina fina tjejor på bion. Snacka om att vi garvade där inne! Det var nog vi som hördes mest! Haha.. Iallafall en av oss! :P Undra om folk skrattade med oss eller åt oss?! ::))


Det blir mycket bloggande från mobilen nu,...

img_4144 (MMS)

Det blir mycket bloggande från mobilen nu, men hinner inte så mycket annat.. Idag kom Julia 6.30 och vi la oss i sängen och mös lite tills Ellie vaknade. Sen gick vi upp och åt frukost och så cyklade vi till Taberg eftersom Kim tagit bilen till jobbet i morse. I Taberg stannade Julia hos Jennifer och jag och Ellie åkte in till stan och hämtade upp Pernilla. Vi åkte förbi A6 en snabbis, och sen till Sofie och Co. som var i fest planen och förberedde inför bröllopet imån. Vi hjälpte till lite där med dukning och sånt där och sen åkte jag och Ellie till Taberg och hämtade Julia och så vidare till vårdcentralen i Norrahammar. Till tandläkarn. Ellie har vatt på sitt första tandläkarbesök idag! Det gick hyfsat bra.. Hon ville knappt visa tänderna, men vi pratade mest ändå. Sen åkte Julia hem och jag och Ellie hem. Vi packade Ellies alla saker för hennes farmor kom och hämtade henne. Jag får inte träffa henne förrän söndag igen. Hon och Kim sover i Gränna inatt och när han åker hem imån stannar Ellie kvar. Kommer sakna ihjäl mig efter henne!! :) Pernilla kom förbi och vi fixade några grejor och sen kom mina tjejor och hämtade upp mig för en tjejkväll på stan. Vi käkade på Oléarys och sen var vi på Bio. Vi såg Bridesmaids. Den va riktigt skitrolig! :) En mycket trevlig kväll hade vi och jag tror det var längesen jag skrattade så mycket! Sen när jag kom hem vid tolv kom Pernilla och hjälpte mig färga håret, vi laddade ner en grej tills imån och så hämtade hon lite kläder. När hon åkt duschade jag och fixade några till grejor och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Det är fullt ös, allt går i ett. Det gillar vi! :) eftersom jag är ensam är tvn på och lamporna lyser. Haha. Och nu ska jag sova. Det blir en låååååååång dag imån!


Julia på cykelturen till Taberg.

img_6159 (MMS)

Julia på cykelturen till Taberg.


Ellie äter mums mums. Snacka om att hon fi...

img_9676 (MMS)

Ellie äter mums mums. Snacka om att hon fick duscha efteråt! Haha.. Idag när Julia kom hit så mös vi ner oss i sängen en stund och kollade på barnprogram tills Ellie vaknade och ville ha välling. Sen städade vi och tvättade och åt frukost. Efter det åkte vi till Isabelle en sväng och hälsade på. Hon bjöd på megafika och vi hade det trevligt med massa massa tjöt. Sen åkte vi till Pernilla och där blev vi kvar ganska länge. Sara och Alice va där en sväng också och vi fikade och umgicks och hade de trevligt. Vid halv sju lämnade jag Ellie till min kusin Matilda som är här och hälsar på från Skåne ihop med sin pojkvän och så åkte jag, Pernilla och min bror Johnny in till stan. Sista minuten shopping inför bröllopet och lördagens outfit! :) vi var på Out Company och sen åkte vi till a6. Jag hittade världens snyggaste och skönaste skor! Har letat som en galning efter svarta pumps, men inte hittat några sköna. Men idag gjorde jag det! Är supernöjd! :) och billiga var de med dessutom! Sen köpte jag trosor till lilla Elliepellie, en bh och strumpbyxor till mig. Och på vägen hem åkte vi förbi maxi och handlade lite mat också. Vi var väldigt effektiva måste jag säga! Johnny köpte tröja och skjorta och skor och öl på systemet och Pernilla köpte skor och skjortor till Niklas och bytte en bh på h&m och köpte smink. Allt detta på bara två och en halv timme. Inkl. Restiden!! ::))


Encore i Skövde. Vilken butik!! 750m2 med ...

img_5969 (MMS)

Encore i Skövde. Vilken butik!! 750m2 med underbar inredning är inte att leka med! Pengarna bara flyger iväg där inne!! Haha..


SMS-inlägg

img_1864 (MMS)


När vi satt och kollade på film hos Jossan...

img_0821 (MMS)

När vi satt och kollade på film hos Jossan så försvann Ellie och va borta en liten stund. När Jossan skulle kolla vart hon tog vägen så hade hon gått ut i köket och klättrat upp på köksbordet. Helt själv! Hon hade spanat in en skål med geisha som stod där på bordet! Mitt lilla godismonster!! ::)) Hon är snabb som en vessla och det gäller att hålla koll precis hela tiden!


Idag tog jag, Ellie & Tesan en tripp till ...

img_1868 (MMS)

Idag tog jag, Ellie & Tesan en tripp till Jossan &  Robban i Tidaholm. Det var ett tag sedan jag va där nu, och det har hänt massa i deras torp. De börjar bli färdiga med tvrummet och det blir sååååå fint! Jag vill också ha ett hus att renovera och göra fint i! De är så duktiga Jossan och Robban som gjort allt själva! Det va tråkväder ute så vi åkte en sväng till Skövde. Där va vi först på Röda Korset och jag  hittade en jättefin hörnhylla som jag köpte och ska måla vit. Sen köpte jag två små vita fina tavelramar med rosa hjärtan på till Ellie. Och av Tesan fick Ellie ett par Vincent stövlar som var jättefina och kommer passa henne perfekt till nästa vår! Efter det åkte vi till Encore. Det finns så sjukt mycket fint i den butiken! Man blir helt galen av att bara gå in där!! Har ni inte vatt där så åk dit! Det är värt ett besök!! Jag köpte en stor "gammal" nyckel som jag ska placera någonstans här hemma och så köpte jag jättefina vita porslinsknoppar till mitt skåp jag gjorde iordning för ett tag sedan. Efter det åkte vi till Alpina och käkade lunch. När vi kom till Jossan igen så mös vi ner oss i soffan och kollade på film. Machete. Och sen åkte vi mot Jönköping igen vid 16-tiden. Det var en supertrevlig dag med finfint sällskap! Det är så mysigt att hälsa på syrran! :) Jag har mått lite bättre idag, så det känns skönt. Men helt ok är magen inte än och jag har ingen matlust alls.. Men får se det positiva i det negativa, jag har gått ner 2 kilo extra sen i fredags.. Haha. Nu ikväll åkte jag till Pernilla och det har varit brölopsbestyr för hela slanten. Snart dax för Sofie & Anthons bröllop! På lördag smäller det! MysPys! :) Imån kommer min lillasyster Julia hit och ska va här hela dagen. Hon kommer redan vid 6 så nu måste jag soooooova! Godnatt allesammans!


Försökte filma, men hann inte få me det ri...

img_3098 (MMS)

Försökte filma, men hann inte få me det riktigt.  Ellie försöker trycka in sin skottkärra i tvbänken, och så blir hon skitarg när det inte går! :) Hon har börjat att gömma saker överallt och stänga in saker i skåp och lådor. Och när man frågar efter något så ska hon vara med och leta och hon är så söt när hon kryper ner på golvet och tittar under bordet eller under sängen om hon kan hitta det man letar efter! För ett tag sedan hittade jag Kims nycklar, en mugg och lite andra saker längst ner i tvättkorgen. Då hade Kims nycklar varit bort i nästan två veckor! :) och igår sprang vi runt i hel lägenheten i säkert en kvart och letade efter Kims mobil som Ellie lånat. Den va ju såklart på ljudlös me.. Till slut hittade jag den instoppad i en av mina foppatofflor bland alla skona i hallen. På tal om skor så älskar Ellie skor. Hon har gjort de ganska länge nu. Springer runt med allas skor och ska helst ha dem i munnen! Not so nice.. Och ta på och ta av dem också, o så blir hon skitarg när hon inte får på dem eller av dem.. Temperament har hon den lilla damen, och inget litet sån heller! ::))


Ellie är en klätterapa! Hon ska klättra på...

img_3589 (MMS)

Ellie är en klätterapa! Hon ska klättra på ALLT! Nu ska hon gärna klättra upp på stolar och soffor och bänkar också. Sånt som man inte tro att hon kan klättra på. Men det kan hon! Och hon är duktig på det också, ramlar typ aldrig.. ::))


Grattis Darling.

Idag fyller min fina Teschmo år. <3

Hipp Hipp Hurra!! Grattis på din dag!

Älskar dig min kära vän.

Puss puss.


Vilket kantarellår!

Det är helt sjukt vad mycket kantareller det finns i år! Det växer ju svamp precis överallt! Underbart! Jag skojar inte om jag säger att vi har plockat ungefär 20 liter i år.

Här kommer några bilder på skogens guld! (Och alla bilder är inte från samma dag!) Haha.. :)















Och i helgen hade min bror vatt ute och hittat 11 liter själv. Mamma stod och rensade kantareller i två timmar! :)







Och denna bilden fick jag från min syster idag. Hon hade vatt ute en timme i skogen och plockat ett rejält lass! :)


Måndag & Tisdag.


Ellie står och kollar ut på regnet. Hon har ett regnställ på sig som hon fått från Julia, min lillasyster. Det hade Julia på sig när hon var liten för 7 år sedan, men det ser helt nytt ut fortfarande.

Igår va jag bättre i magen så jag och Ellie trotsade regnet och gav oss ut på en promenad. En riktigt blöt sådan! Tur att vi har två uppsättningar med det mesta, för både Ellies regnkläder och mina gympaskor låg kvar i bilen som im tagit till jobbet på morgonen. Vi gick till Taberg och hämtade bilen och sen åkte vi ut till mamma & Julia i Ekornahult. De skulle precis gå till skogen och plocka svamp och bär så vi följde med dem och så spenderades nästan hela dagen utomhus med svampplockning, bärplockning och fika. Det var ganska okej väder, men emellanåt kom det några riktiga regnskurar så vi fick gömma oss under en gran då och då! :)

Ellie älskar verkligen att vara i skogen. Och så älskar hon att gå. Och springa! Hon vill knappt aldrig åka vagn nu för tiden, utan hon ska gå själv. Och hon orkar gå jättelångt! :)























Vi hittade jättemycket kantareller! Ca 6 liter fick vi ihop! Och massa halon och blåbär. Hallon är ju så gott! Och Ellie älskar det! :)









När vi kom tillbaka till Ekornahult igen gjorde vi potatis, baconlindad kycklingfilé och kantarellsås. Det var riktigt smaskigt! Sen följde Ellie med mamma till ladugården och kollade på kossorna medans jag tvättade och städade ur bilen.

När vi kom tillbaka hem började magen krångla igen och hela kvällen och hela natten har jag fått springa på toa. Jag har aldrig vatt så supermegalös i magen. Det är helt sjukt! Det krampar och bubblar i magen, men jag har inte spytt en enda gång. Måste vara nån slags matförgiftning jag har åkt på..

Mamma & pappa kom förbi i morse med diarrétabletter och vätskeersättning till mig och jag tror att det har hjälpt för andra halvan av dagen har känts helt okej och jag har inte behövt springa på toa stup i kvarten. Jag har till och med varit hungrig nu ikväll. Hoppas det är över nu.. jaja.. Spänande läsning va? Haha.. :)

Iallafall så har jag och Ellie mest varit hemma och slappat idag. Vi har kollat på tv, busat, sovit (mycket!) och pysslat lite. Vi var ute en sväng innan och hann precis klippa gräsmattan på framsidan innan världens regnskur kom och åskan brakade loss. Kim var inte hemma förrän efter nio så det har varit en lång dag för mig och Ellie själva. Därför ska jag försöka krypa ner i sängen nu. Natti!





Piffade till mitt sovrumsfönster lite inna...

img_6863 (MMS)

Piffade till mitt sovrumsfönster lite innan med denna fina jättestora glasburken som jag köpte på loppis i fredags och la en ljusslinga i. Myspys!!


Sen nu ikväll kollade vi på denna. "The So...

img_6477 (MMS)

Sen nu ikväll kollade vi på denna. "The Social Network". Jag tycker den var riktigt bra! Och Intessant! Den handlar i stora drag om hur Facebook skapades. Riktigt häftigt att se. Och Mark (han som skapade Facebook och han som filmen mest handlar om) är så otroligt smart! Man fattar ju knappt hälften av vad han säger! :) Skulle tittat på denna för länge sen, men satte på den och kvalitén va skitkass, och sen har jag helt glömt bort den. Men den var värd att se. Facebook har ju över 500 miljoner användare, så det är ju knappast nån som kan ha missat att Facebook finns, och då är det ganska intressant att se filmen om det! Och Mark som skapade Facebook är världens yngsta billionär. Det är fan inte dåligt!! ::))


Detta var den första filmen vi tittade på....

img_8547 (MMS)

Detta var den första filmen vi tittade på. Inte riktgt min smak på film kanske, men vi har ju kollat på massa olika kategorier på senaste. Den var bra! Lite overklig, men bra. Det var en fin story bakom! :)


Idag har jag mått lite bättre. Men bara li...

img_6298 (MMS)

Idag har jag mått lite bättre. Men bara lite. Jag mår fortfarande lite illa och magen är skitkass. Vädret har varit riktigt dåligt idag så vi har mestadels hållit oss hemma. Och kollat på film. Vi åkte in en sväng till stan och gick på två lägenhetsvisningar. En av dem var ganska intressant så vem vem, vi kanske blir stadsbor?! :) Efteråt var vi på Ica Maxi och handlade för kylskåpet ekade tommare än tommast här hemma. Och när vi kom hem så fixade vi lite och sen hamnade vi i tvrummet igen. En skön slapparsöndag helt enkelt! Nu ska vi Nanna. Kim börjar jobba imorgon. Första dagen efter fyra vckors semester Usch, det känns så tråkigt. Tiden har gått otroligt fort! Tur att vi ska vara lediga strax igen. Det är bara tre veckor kvar till Kreta. Härligt!! ::))


Sen när Kim och Ellie kom hem satte vi på ...

img_4385 (MMS)

Sen när Kim och Ellie kom hem satte vi på den här. Gränsen. Vi har inte sett färdigt hela än för Kim somnade och jag hade ingen lust att titta själv. Det är en svensk krigsfilm. Den är bra, om än lite seg. Men det är mycket hemska scener i den. Kommer säker drömma mardrömmar om den inatt..


Idag har jag inte mått så bra. Trött, häng...

img_1691 (MMS)

Idag har jag inte mått så bra. Trött, hängig, ont i magen och illamående. Hatar att va sjuk! Tänkte på igår att jag va så glad för att jag inte vatt sjuk på länge.. Jävla skit! Mestadelen av dagen har spenderats i soffan och i sängen. Kim tog med sig Ellie till Taberg i eftermiddags så jag har bara legat och slappat framför datan och tvn. Så den här filmen. Black Swan. Handlar om balett. Den började bra, men sen blev det lite väl mycket med psykiska grejor o sådär och så slutade den mindre bra. Men den var ändå värd att se. Det var en fin film iallafall! :)


Sofies Möhippa.





Även korten från Sofies Möhippa finns på facebook. Ni hittar dem HÄR!!

Olofsbo Havsbad i Falkenberg.

Vi hade verkligen en toppensemester på Olofsbo havsbad tillsammans med Sara, Jimmy & Alice. Campingen där verkade lite tråkig, så man ska nog bo i stuga när man är där! Havet och stranden var jättefin och godaste maten fanns på Olofsbo Campings restaurang! Ellie var överlycklig varje dag och älskade att bada och busa och springa iväg från vår stuga till grannarnas istället! :) Vi hade toppenväder varenda dag och jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka till Falkenbergs-trakterna nästa sommar! Älskar kusten! :)

Här kommer ett urval av bilder, resten har jag laddat upp på facebook så de hittar ni här! :)



































Ellie diggar Takida.

Såhär satt Ellie i bilen när vi åkte till Båstad och sen till Ullared. I 10 mil diggade hon loss för fullt! :)


Har previs kollat på Water for Elephants. ...

img_4676 (MMS)

Har previs kollat på Water for Elephants. En riktigt bra film! Sen skadar det ju inte att båda huvudrollsinnehavarna är väldigt vackra att titta på! :) Ni som inte sett den, se den! Den var både romantisk, spännande, rolig och hemsk på samma gång. Full pott! :)


Idag var jag på jobbet en sväng och hälsad...

img_7156 (MMS)

Idag var jag på jobbet en sväng och hälsade på. Jag begärde ledigt de två första dagarna jag ska börja jobba för då är vi på Kreta. Sen tog jag hem alla mina arbetskläder så jag kan tvätta dem. Gud, jag ska börja jobba snart! Tiden har gått så himla fort! Det känns som det va nyss jag gick hem! Inte som ett år och fyra månader sedan! Men det blir nog bra när jag väl börjat. Nu känns det inte så kul, men när jag kommer in i det kanske det känns skönt. Det är ju bara tre månader och se går jag hem i ca 3 månader igen så det känns skönt. En liten Mjukstart! :) och så jobbar jag ju bara 80%. Jag ska vara ledig måndagar. Jag får passa på att ta vara på mammaledig egen som är kvar nu! Det är ju faktiskt fyra veckor kvar! Efter jag vatt på jobbet köpte jag med mig baguetter till mig och Kim som vi åt i Taberg när jag hämtade Elliepellie och så åkte jag och Ellie ut till Ekornahult och hälsade på en sväng. Det blev bus o middag o så stack vi iväg på en liten spontantripp till en loppis utanför Mullsjö. Där köpte jag bara lite småsaker, fanns inte jättemycket.. Men det är alltid roligt med spontantripper, och alltid roligt med loppisar! När vi kom hem så städade vi lite jag och Ellie och när Kim kom hem vid nio åkte jag till Pilutta en sväng. Vi planerade lite inför Sofie och Anthons bröllop och gjorde bröllopsprogram. Vi är toastmasters jag och Pernilla och en kille till så det är lite att fixa! Det har känts som det är jättelänge kvar tills bröllopet, men tiden går som sagt väldigt fort och det är bara en vecka kvar nu. Nästa vecka är det dags. Det ska bli så kul! :) och nyss kom jag hem och nu ska jag sova. Skönt för jag är svintrött! Natti!!


Ellies nattning idag gick lika smidigt den...

img_9190 (MMS)

Ellies nattning idag gick lika smidigt den med. Hon va jättetrött redan halv sju, eftersom hon bara sovit en gång idag, men jag lekte med henne och hon hjälpte mig vika tvätten här hemma så jag lyckades hålla henne vaken ett tag till. Halv åtta fick hon välling och vid halv nio somnade hon. Härligt! Då fick jag många timmar för mig själv! :) I morse vaknade Ellie redan strax innan åtta och ville ha välling, och sen var hon superpigg och ville inte somna om. Så jag och hon klädde på oss och så tog vi en härlig morgoncykeltur. Hon tycker det är jättekul att åka med i Barnstolen på cykeln och sitter och tittar och brummar där bak. Vi cyklade till en lekpark och gungade lite och det var knappt Ellie ville gå därifrån när vi skulle åka hem. Hon älskar att gunga! :) Vi cyklade tillbaka till stugan och sen käkade vi frukost, packade och städade och sen begav vi oss hemåt. Det var precis att vi fick plats med allt i bilen, men det gick! :) Ellie sov hela vägen hem! Och jag med nästan! Haha.. Vi hämtade mat på Cicki Mama och åkte hem och käkade. Sen åkte Kim iväg på jobb och jag och Ellie åkte hem till Petra och Hugo en sväng på lite fika. Pernilla kom dit också. Det var trevligt as usual! Och sen åkte jag och Ellie hem och åt kvällsmat, städade, lekte lite och mös framför tvn. När hon somnat bar jag in all packning från bilen och så packade jag upp det mesta. Till och med en del av Ullaredsshoppingen! Inte dåligt! Skönt att ha det färdigt imån! Sen när Kim kom vid 22 så åt vi lite kvällsmat och så kollade vi på film Först såg vi "No Strings Attached". Den var faktiskt väldigt bra och rolig och helt klart värd att se! Sen satte vi på "Big Mommas; Like Father Like Son" och jag hade inga höga förväntningar om den filmen, men den är helt klart också värd att ses! Jag skrattade högt fler gånger! ::)) Kim somnade i soffan och ligger kvar där nere än, han får nog sova där för det gick inte få med honom upp. Men de gör inget, det blir ju bara större plats för mig i sängen!! ::)) Jag och min ryggkliare för de kliar tamejfan på hela min kropp! Myggbet och solbränna. Vilken combo!! ::)) Natti Natti!


Vi har skitdålig täckning här i Olofsbo, s...

img_3626 (MMS)

Vi har skitdålig täckning här i Olofsbo, så nätet funkar inte så bra. Hade tänkt lägga upp en film på Ellie, men det lyckas inte riktigt. Få ta de när vi kommer hem. Bjuder istället på en bild är hon provar skor. Hon älskar att pröva skor! Tycker det är jättekul att ta av och på dem hela tiden.. :) Idag har varit kanonväder! Jag va supertrött i morse eftersom Ellie var vaken till och från mellan 4.30 och 8. Då tog Kim över och jag kunde sova lite. Vet inte vad det var med henne men hon ville inte sova iallafall. Skitjobbigt! När vi vaknat och ätit frukost o sådär gick vi till stranden en sväng och badade och sen blev det taccos i stugan innan Frida och Tommy lämnade oss. Då åkte jag och Kim och Ellie till Båstad en sväng för att kolla på en jacka till Kim på nån outlet som han prompt var tvungen att åka till. Han hittade tyvärr ingen så vi åkte hem igen och det kändes som vi åkt 16 mil helt i onödan! vi tog en sväng till Ullared också idag igen till GeKås och det blev lite shopping idag med. Den är livsfarlig den där affären, jag säger ju det!! ::)) När vi kom tillbaka till stugan grillade vi hamburgare och sen packade vi lite Picnic och gick ner till havet och badade och mös. Ellie drack välling där nere med Kim på en filt och sen sonande hon i vagnen vid 20.30 typ. Det ha gått jättebra att lägga henne varje kväll tycker jag. Det har varit så smidigt! Får försöka hålla samma rutiner hemma nu också. Enda nackdelen är att hon vaknar tidigare på mornarna, men jag får försöka sova lite tidigare på kvällen jag med så jag orkar upp! Vi gick ut på en liten promenad efter barnen somnat och kollade på cirkusfolket (det har varit cirkus här ikväll) nä de rev sitt cirkustält. Ganska kul att se faktiskt! De gjorde det riktigt fort och smidigt! Sen gick vi till stugan och packade lite och spelade yatzy. Imån åker vi hem. Vi har haft det toppenmysigt och supertrevlgt här de här dagarna!! Men det ska bli skönt att komma hem! Borta bra men hemma bäst!! ::))


Idag har vi spenderat större delen av dage...

img_1693 (MMS)

Idag har vi spenderat större delen av dagen på stranden. Vi har solat och badat och Ellie älskar havet. Och sanden. Tyvärr! :) haha.. Hon trivs hur bra som helst på stranden! Efter massa bad o lek o bus somnade hon med mig på strandmadrassen och sen sov hon minst två timmar i sin vagn. Då passade vi på att pressa lite och kasta frisbee och spela strandtennis. Jimmy brände sig så han är röd som en kräfta stackarn! Verkligen knallröd! Sen gick vi hem och lagade pytt i panna från rester igår och så slappade vi lite i stugan. Frida och Tommy kom idag också. De ska stanna tills imån.. Vi gick till stranden en sväng i eftermiddags också. Det är jättehärligt i vattnet och skönt att det är så nära till havet. Det är bara några hundra meter ner. Sen nu ikväll gick vi nån kilometer bort till en restaurang i närheten och käkade och lyssnade på en trubadur som spelade. Ellie somnade redan 20.30 påväg dit och så har hon sovit sen dess. Det tar på krafterna med värmen, och sen håller hon igång för fullt hela dagarna så det är ju inte konstigt att hon är trött! Det känns nästan lite som man är utomlands här! Mysigt! :) och när vi kom tillbaka till stugan tog jag, Kim och Ellie i vagnen en extra promenad och sen har vi suttit ute och tjötat och spelat yatzy. Och nu innan vi gick o la oss så gick jag och Kim ner till havet en sväng och kände på vattnet. Nu ska jag försöka sova. Imån blir det stranden igen och sen eventuellt en liten utflykt till Båstad. Natti Natti!


Vi är ute på Kvällspromenad efter maten. S...

img_8208 (MMS)

Vi är ute på Kvällspromenad efter maten. Spana in Kims tröja, visst passar den honom?! Såg nog lite kul ut när han gick i förväg till stugan själv med Ellie i vagnen och iklädd den tröjan. Haha! :)


Förresten, igår firade jag och Kim 3-årig ...

img_6429 (MMS)

Förresten, igår firade jag och Kim 3-årig förlovningsdag. Grattis till oss! :) och vi har varit tillsammans i fem och ett halvt år nästan.. :)


Ellie är ute och går med Alice på Kvällspr...

img_0555 (MMS)

Ellie är ute och går med Alice på Kvällspromenad. Hon tyckte det var jättekul att köra Alice vagn! ::))


Idag har jag och Sara varit i Ullared och ...

img_3098 (MMS)

Idag har jag och Sara varit i Ullared och shoppat. Hela vagnen blev full och hela resväskan är full med grejor den också! :) Hittade massa bra grejor och notan slutade på lika mycket som vanligt.. Men det är så kul! :) först idag mår jag lite bättre efter lördagens fest. Vi hade möhippa för Sofie i lördags. Därför jag inte kunde skriva vad vi skulle göra tidigare! :) Vi hade en kanondag! Vi va bl.à på torget och spexade runt. Sen åkte vi till Kyrkekvarn utanför Mullsjö och red på islandshästar. Det var Supermysigt! Och sen på kvällen va vi i en stuga utanför Huskvarna och åt trerätters, badade tunna och partajade hela natten lång. Runt fem gick vi och la oss. Sen upp vid halv nio för att åka hem och så lastade vi det sista och sen begav vi oss mot Falkenberg med Sara, Jimmy och Alice. Jag sov bara tre timmar natten mellan fredag och lördag också så igår va lite segt allt. Vi har hyrt en liten stuga på Olofsbo havsbad. Det är suprmysigt här och vi har haft kanonväder än så länge. Vi har jättenära till havet. Vi har badat och grillat och promenerat och mest tagit det lugnt och haft semester. Supernajs. Men jag måste säga att det är jobbigt med havet och stranden och all jäkla sand som hamnar överallt. Tacka vet jag pool! :) Men det är mysig med havet också.. Det är mysigt med semester!! ::))


RSS 2.0