Efter jobbet var jag på banken en sväng oc...

img_4289 (MMS)

Efter jobbet var jag på banken en sväng och sen hämtade jag Ellie hos hennes farmor. Vi åkte hem och gjorde mat och sen har vi bara busat och myst hela kvällen. Hon har varit så gosig och velat kramas och pussas och vi har haft det så mysigt! Hon fick bada också medans jag fixade med tvätten. Det är typ första gången hon badar med skum. Hon tyckte det var jätteroligt och plaskade och var helt galen i badbaljan! :) sen har jag betalat räkningar. Inget roligt, men det måste ju göras! Skönt att det är fredag imån iallafall och att vi har hela helgen framför oss! :)


Idag har vi grävt och grävt och grävt på j...

img_3792 (MMS)

Idag har vi grävt och grävt och grävt på jobbet. Tatt bort gamla blommor och gammal jord och massa rötter ur rabatterna som vi sköter om och fyllt på med ny jord. Det är nog ett av de jobbigaste jobben vi gör.. Det finns ju en del rabatter att gräva om man säger så. Minns inte sist jag var så svettig. Och så har det varit så himla varmt idag. Jag ska ute klaga på värmen, men 22 grader när vi gör detta gro jobbet har varit lite väl varmt! Och så märks det ju att jag varit hemma ganska länge också, konditionen är ju inte på topp precis! :)


På kvällen blev det bilbingo för hela slan...

img_6090 (MMS)

På kvällen blev det bilbingo för hela slanten på jordbron. Det var sista gången för säsongen och jackpoten spelades ut. Den var på 38 000. Det var jag, Pernilla, mamma och Sara som åkte dit. Tyvärr så vann vi ingenting någon av oss. Fast vi va skitnära flera gånger!! Men det var himla trevligt iallafall och vi hade hela bilen full med godis och choklad så vi var inte ledsna för det! ::))


Sen var vi hos Frida och Lucas en sväng ti...

img_5000 (MMS)

Sen var vi hos Frida och Lucas en sväng tillsammans med Sara och Alice Vi tajmade in det så perfekt så att alla tre barnen sov ungefär samtidigt. Det var skönt att sitta och prata lite bara vi tre. Det var riktigt längesen! Tänk att vi tre som växt upp tillsammans hela livet och varit vänner i 25 år fick barn så nära inpå varandra. Det är jättemysigt och jätteskoj!!  ::)) Vi tog en cykeltur också jag och Ellie. Till Taberg. Hon satt så snällt där bak och diggade och kollade på alla bilarna och bussarna och lastbilarna vi mötte. Hon tycker det är jättespännande att cykla. Jag svettas ihjäl för jag hade på mig alldeles för mycket kläder! :)


Ellie åt youghurt. Med gurka och räkor i. ...

img_7900 (MMS)

Ellie åt youghurt. Med gurka och räkor i. :) Hon vill helst äta själv! Och det går riktigt bra faktiskt! Det mesta hamnar i munnen. :)


Mmmmums! Jag bjöd Pilutta på räkmacka till...

img_8857 (MMS)

Mmmmums! Jag bjöd Pilutta på räkmacka till frukost igår Jag va och handlade på Laudons Kök i Taberg. Smaskens var det! :) med riktiga räkor! :)


Ellie hade kul i badrumsskåpen igår! :)

img_6879 (MMS)

Ellie hade kul i badrumsskåpen igår! :)


Sen blev det film och mys i tvsoffan! Vi k...

img_2935 (MMS)

Sen blev det film och mys i tvsoffan! Vi kollade på The Hurt Locker. En krigsfilm som var lite halvseg och lite lång men väldigt bra! Ellie var jättetrött och somnade i min famn i soffan. För att hon inte skulle bli så varm av att ligga på mig så bäddade jag på golvet åt henne och la ner henne där. Kim somnade också så när filmen var slut gick jag upp med lite disk, fixade lite med tvätten och plockade undan lite. När jag kom ner igen så hittade jag Ellie i denna ställningen under bordet! Haha.. Jag kunde inte låta bli att skratta. Så söt är hon pluttan min! Nu ligger hon jämte mig här i sängen och sover så gott. Jag ska mysa ner mig också och hoppas på att jag kan sova. Lite svårt eftersom jag är rädd att hon ska bli dålig igen. Men tur att jag har henne nära så jag vaknar ju förhoppningsvis då. Vill inte ens tänka på vad som kunde hänt igår om hon legat i sin säng och vi varit nere i tvrummet när hon började krampa och kräkas. Helt ensam. För det gjorde hon flera gånger. Kräktes alltså. Usch! Och hon lät inte särskilt mycket heller så vi hade ju inte hört henne.. Det kan ju gå illa! Jag stannar hemma från jobbet imån också, så då ska vi göra något kul jag och Elliepluttan. Godnatt allesammans! <3


Efter den sena middagen kände jag att vi b...

img_5972 (MMS)

Efter den sena middagen kände jag att vi behövde komma ut lite så jag och Ellie klädde på oss och gick ut en sväng. Vi klippte gräset på framsidan och sen plockade jag ihop och ställde undan alla våra utemöbler. Så nu är det gjort också, känns skönt att ha det färdigt. Det blev så rent och snyggt på framsidan!


När vi åkte från sjukhuset så somnade Elli...

img_1347 (MMS)

När vi åkte från sjukhuset så somnade Ellie i bilen nästan direkt. Jag passade på att köra förbi McDonalds och köpa lite mat. Det var smaskigt! Sen åkte vi hem och visade ner oss i sängen och så har vi mest myst hela dagen. Jag har varit så trött idag och helt slut! Det tar på krafterna när sånt här händer! När Kim kom hem lagade jag lite mat, potatisgratäng, kassler, champinjoner och gräddsås. Det var utsökt, men tyvärr fick jag äta själv för Kim däckade i sängen. Han var också jättetrött idag! Han var ju med på sjukhuset inatt och sen åkte han hem jättesent och så upp och jobbade hela dagen. Och till råga på allt så höll han på att köra på 3 älgar på vägen hem inatt! Tur att det gick bra! Men han blev nog lite chockad av det också!


Ellie såg ut som en liten ängel i sin vita...

img_2848 (MMS)

Ellie såg ut som en liten ängel i sin vita sjukhusskjorta i morse Hon sov ganska bra hela natten. Vaknade lite vid 5.30 och va vaken någon timme men somnade om igen efter en flaska välling. Jag fick dra hennes säng så nära min som det gick och så fick jag ligga och gosa med henne. Det var jättesvårt att inte få lyfta över henne till min säng när hon ville de. Ville ju bara ligga och kramas med henne! Men eftersom hon hade massa sladdar så gick de ju inte. Hon sov vidare till 9.30 innan hon vaknade igen. Då fick vi ta loss sladdarna, för annars hade hon gjort de själv! :) Hon hade en nål på handen som hon va och drog i flera gånger och så hade hon elektroder på bröstet som hon lyckades slita av helt själv. Haha.. Inte konstigt, hon vill ju inte ha massa konstiga saker fast på kroppen! :) Vi åt frukost och så lekte vi lite och så väntade vi två timmar på att läkarn skulle gå ronden så visste vad som skulle hända. Ellie var lite slö, men ändå ganska pigg och det var svårt att underhålla henne inne på rummet! Läkarn sa att vi ska få en tid för ett EEG. Och så får vi se vad det visar och går vidare därifrån sen. Ev kanske vi behöver göra en röntgen också. Det verkar inte som det är vanliga feberkramper, utan några andra slags kramper. Hon tyckte det verkade lite konstigt att de kom så tätt, och att Ellie knappt hade feber och sen att de höll på så länge. Även att hon krampade mest på ena sidan är lite olikt febekramper. Hon sa att feberkramper får man oftast i samband med ett annat virus, och när febern stiger snabbt. Oftast är tempen över 39 grader när man får det och så håller kramperna bara på i några minuter.. Ellie hade knappt någon feber alls. och hennes kramper höll på i ca 45 min denna gången, tills hon fick kramplösande medicin. Då avtog det. Hon tyckte inte det var någon mening att vi stannade längre så vi blev utskrivna. Vi fick ett recept på kramplösande medicin så det hämtade vi ut på Apoteket. Känns skönt att ha det hemma så vi kan ge det om det skulle hända igen. Peppar, peppar. Hoppas inte.


Jaha, då kör vi igen. Fast värre denna gån...

img_2843 (MMS)

Jaha, då kör vi igen. Fast värre denna gången.. :/ Usch Det är inget roligt. Feberkramper. Eller vad det nu är.. Ellie har fått kramplösande och syrgas och tagit massa blodprover. Lilla lilla stumpan! Det går inte ens beskriva hur hjälplös man känner sig när man inte kan göra något alls. När man försöker vara lugn men tårarna bara rinner och rinner och man hinner tänka värsta tänkbara scenariot 520 gånger och man ber till Gud fast man inte ens tror på Gud!  Märkligt. Otäck känsla! Vägen in till sjukhuset var nog det värsta jag vatt med om. Tiden gick såååå sakta! Vi åkte med egen bil, Kim körde, för vi kände att de gick fortast. Och här inne fick vi hjälp direkt. De är så hjälpsamma och trevliga allhopa på Barnakuten! Vi ligger kvar jag och Ellie. Nu sover hon i sängen jämte mig här, uppkopplad med massa sladdar, och jag ska med försöka göra det.. Hur de nu ska gå?! Jag vill bara ligga och titta på henne och gosa med henne hela natten. Min lilla älskling! <3


Mums vad gott med pannkakor!! Särskilt om ...

img_9563 (MMS)

Mums vad gott med pannkakor!! Särskilt om man får äta dem med händerna! :) Det blev smidig kvällsmat idag. Pannkakor. Sådär nyttigt, men gott!! :) Vi åt flötmat till middag innan idag. Kim va i Gränna och hämtade Ellie och så tog han med sig mat hem. Det var också gott! Jag åt kebebtallrik! Den va från Happy Time. Lite synd var det bara att kebabköttbitarna var stora som mariekex! Har aldig sett så stora bitar kebabkött innan. Men de gick ner iallafall! Sen kollade vi på film och så åkte Kim och Ellie till Taberg en sväng och jag sov en stund och sen städade jag av lite efter förfesten igår. Det stod fortfarande burkar och grejer kvar på utemöblerna. Vi satt där ute en stund innan vi begav oss till festen igår, det var riktigt behagligt faktiskt! Nåt som inte va behagligt va att gå hem från Taberg i morse vid 6-tiden. Barfota! Det var svinkallt! Särskilt också eftersom mina underkläder var blöta efter att vi tog ett nattdopp i Åsasjön. Om ni undrar vad jag gjorde i Taberg så var jag på efterfest där. Dum som man är som inte kan åka hem och lägga sig i tid. Särskilt då som jag öppnade första cidern vid 16 igår.. Jaja. Nog om det.. Det var igår det! Nu ikväll så stekte jag iallafall pannkakor som vi åt till Gustafsson 3 tr. Den serien började på fyran idag. Med Robert Gustavsson. Den var väldigt rolig faktiskt, så de får nog bli de nya söndags-kvällsnöjet!


Som man bäddar får man ligga..

Det var en toppenkväll igår. Jag hade jättetrevligt! :)

Ida hade fixat en jättefin överraskningsfest för Björn! Det var supergod mat och efterrätt, roliga lekar, bra musik, jättetrevligt sällskap och en jättebra kväll helt enkelt! Det gjorde du bra Ida! :) Tack för en supertrevlig kväll!

Mestadelen av dagen har spenderats i soffan idag. Jag har hunnit med att kolla på 3 filmer! :)

Killers - Skitbra film!
Brokeback Mountain - Också en jättefin film!
Lottery Ticket - Lite smågalen men bra film! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, är supertrött!

Vill du se alla bilder från igår så hittar du dem HÄR! :)


















Idag har vi varit på dop i Bondstorps kyrk...

img_6324 (MMS)

Idag har vi varit på dop i Bondstorps kyrka. Världens sötaste lilla Alice har döpts idag! Det var såååå fint! Och nu är det fest som står på schemat. Hela natten lång! Ellie är hos sin farmor och vi ska inte hämta henne förräns imån så nu är de all in som gäller! ::))


Idag har jag assisterat på min första begr...

img_0581 (MMS)

Idag har jag assisterat på min första begravning sedan jag gick hem för 16 månader sedan. Det var precis som förr och kläderna satt precis som de ska! :) Jag gillar verkligen det! Det är rogivande och man känner verkligen att man hjälper till med något fint och viktigt!


Idag bjöds vi på tårta på jobbet av chefer...

img_1190 (MMS)

Idag bjöds vi på tårta på jobbet av cheferna. Bara för att vi är så jäkla bra och körde så himla bra på tävlingen igår. Det är bara till att tacka och ta emot! ::))


Ingen i hela världen är som du! <3 Vad är ...

img_6256 (MMS)

Ingen i hela världen är som du! <3 Vad är det de säger. Vi passar varandra som handen i handsken?! Stämmer rätt bra de där! <3


Efter jobbet och Elmia och prisutdelning o...

img_6481 (MMS)

Efter jobbet och Elmia och prisutdelning och grejor åkte jag och handlade. Storhandlade. Shit va grejor jag köpte, men de behövdes verkligen fyllas på i kylen! Sen skulle jag igentligen åkt på Pomp  Deluxe party (klädparty) hos en i mammagruppen, men det blev inställt. Tråkigt för jag har aldrig varit på det innan.. Istället åkte jag hem till Sara och Alice och umgicks lite med dem. Mös massa med Alice. Så himla mysigt! Hon är så otroligt söt! :) Lilla Alicepalice! :) sen va jag förbi Pernilla en snabbis innan jag åkte hem. Nu ligger jag nerbäddad i sängen! Helt otroligt! Klockan är bara 22.30! Men jag är svintrött! Jag ska sätta på gårdagens avsnitt av bonde Söker Fru nu tänkte jag. Har längtat efter det hela veckan!! :)


Som tur är så är inte planerna för VM i US...

img_3160 (MMS)

Som tur är så är inte planerna för VM i USA förstörda för det! ::)) Alla vi tre bästa (Tommy, Jag & Magnus) kommer att tävla i VM nästa år! Jippiiiiieee!  USA here I come! Kan knappt bärga mig!! Och denna gången ska jag va en av de 10 i finalen! :)


Jag fick nöja mig med en 2:a plats i SM i ...

img_1228 (MMS)

Jag fick nöja mig med en 2:a plats i SM i år. Inte fy skam det heller! :) Tommy som blev svensk mästare i Växjö 2008 slog min tid med 0.21 sekunder. Ppffttt. Det är ju ingenting!! Han kom ner från Stockholm för att vara med och tävla idag! Iallafall så var jag bästa tjejen och bäst av alla oss på kyrkan. Inklusive min chef Magnus som vann SM 2009. Inte illa av mig för att inte ha kört på 2 år! :)


Här är min prishylla på jobbet. Inte så då...

img_2411 (MMS)

Här är min prishylla på jobbet. Inte så dåligt va?! :) För närvarande så leder jag fortfarande Walker tävlingen! Och idag hade det varit mycket folk! Hoppas hoppas ingen slår mig imån. Men då får jag åka upp imån igen och visa hur det ska gå till. Det känns som jag kan köra lite lite bättre. :) Annars idag har det varit en riktigt tråkig seg dag på jobbet! Sådana här dagar är det pest att jobba utomhus! Det har regnat hela dagen mer eller mindre och jag har varit jättetrött. Efter jobbet hämtade jag Ellie i Ekornahult och käkade middag där ute och sen åkte vi hem och mötte upp Kim. Jag åkte in till stan på bilbingo med Sara och Pernilla. Idag var det Pernillas tur att vinna! :) Roligt att nån av oss vann. Förra gången vann Sara. Så nästa gång är det min tur! :) Fast jag va nära flera gånger. Men ni vet ju vad de säger.. Nära skjuter ingen hare! Haha.. Nästa gång är sista gången för i år och eftersom jackpoten på 37000 kr inte gick idag så gör den garanterat det nästa vecka. Så en person blir ganska mycket rikare! Hoppas det är jag! :)


HipHop-Ellie behöver också sin skönhetssöm...

img_0055 (MMS)

HipHop-Ellie behöver också sin skönhetssömn! ::))


Ellie och Julia myser på köksgolvet! :) Ef...

img_0402 (MMS)

Ellie och Julia myser på köksgolvet! :) Efter mässan idag åkte jag hem till mamma och Julia i Ekornahult. Och där är jag fortfarande! Ska sova här inatt. Så slipper jag dra upp Ellie så himla tidigt imån bitti och åka först 2 mil åt fel håll och sen tre mil in till stan. Det blir smidigare. Fast det var svårt att få henne till att somna nu ikväll. Hon ville verkligen inte! Hon va jättetrött redan vid 19, så 19.30 försökte jag lägga henne. Omöjligt! Vi försökte i 1,5 timme, sen gav jag upp! Men nu orkade hon inte hålla imot längre så hon somnade nyss. Skönt det! Det ska jag också försöka göra nu. Är supermegaseg! Sov gott allesammans! <3


När halva dagen gått på jobbet idag åkte j...

img_9293 (MMS)

När halva dagen gått på jobbet idag åkte jag, Yvonne och Daniel upp till Elmia där de var Park- & Golf mässa. Det var trevligt och vi gick runt och tittade på alla saker och käkade en massa godis! :) Det var också Walker SM där uppe idag. Och imån och på torsdag. Det är en prisutdelning varje dag i tre olika klasser. Dam, herr och återförsäljare. Och sen den som har allra bäst tid på torsdag blir Svensk Mästare 2011. En titel som jag satsar på att ta hem. Och det går bra än sålänge. Jag vann idag med överlägset bästa tiden! 13 s bättre än bästa killen, och det är bra när man annars jämför med hundradelar! Får se hur långt det räcker bara, det är två dagars tävlingar kvar. Och alla duktiga som kör kommer på torsdag vet jag.. Men jag är iallafall nöjd över min prestation, två felfria snabba varv! Frågan är bara om det räcker till em första plats och en resa till USA?! 1:an får nämligen en resa till USA och Walker VM 2012, en likadan resa som den jag vann sist. Det hade varit riktigt riktigt häftigt att få åka dit igen! Jag håller tummar och tår för att det ska gå vägen! Och om inte får jag åka dit igen på torsdag eftermiddag och visa vart skåpet ska stå! ::))


Myspys med bubbelbad i Ekornahult! :)

img_3890 (MMS)

Myspys med bubbelbad i Ekornahult! :)


Ellie ville inte sova nu ikväll. Hon total...

img_2346 (MMS)

Ellie ville inte sova nu ikväll. Hon totalvägrade. Fast hon var jättetrött! Efter idol när jag gjorde matlådor tills imån så kom hon utdragandes med en av våra stora kuddar från sängen som nästan är lika stor som henne och la den på golvet i köket och sen la hon sig på den. Det såg ganska roligt ut.. Hon underhöll sig själv med det i säkert en kvart. Flyttade runt kudden och la sig på den och mös.. Hon vägrade sova i sängen och somnade inte förräns strax innan 23. Undra hur pigg hon kommer va imån 5.45 när vi ska gå upp?! Nu har jag fyra jobbdagar framför mig.. Tänkte skriva att jag har fyra jobbdagar att se fram emot först, men de gör jag inte. Längtar redan efter helgen! Sov gott allesammans!


Bodyart!

Idag har jag varit och tatuerat mig! ::))

Jag gjorde två st tatueringar. En på handleden och en på baksidan av smalbenet. Den första gjorde inte ont alls, men den på benet sved riktigt gött några gånger!

Jag bestämde mig redan innan sommaren vad jag ville göra, men tänkte att det var bäst att vänta ändå.. Men nu så var jag redo. Jag gjorde dem hos Christoffer på House of Pain inne i stan. Han är superduktig och jag är helnöjd! :)

Lite svårt att få med dem rättvist på bild, men jag gjorde mitt bästa.

På handleden gjorde jag två stjärnor. En som symboliserar Kim och en mindre för Ellie. Och så när vi förhoppningsvis får fler barm så fyller jag på med fler små stjärnor! :)


Och på baksidan av smalbenet, längst ner på vaden gjorde jag ett par änglavingar. De blev mycket bättre än jag trodde att de skulle bli. De står för mycket, men svårt att förklara, det är en slags skyddsängelsymbol. 

Jag gjorden den även för att vissa människor verkligen har änglavakt här i livet. Däribland en av mina bästa kompisar.. När jag ser den så påminns jag om hur skört livet kan vara och att man verkligen ska ta vara på livet här & nu.


Sen så har jag mina två gamla tatueringar.
Den ena är jag jättenöjd över, den andra mycket mindre nöjd över..

Draken som jag gjorde när jag gick i 8:an eller 9:an (minns inte) betydde inget särskilt för mig när jag gjorde den. Jag gjorde den mest för att jag ville ha en tatuering och jag tyckte om den. Bestämde det precis innan jag skulle göra den, så det var inget jag gått och planerat och funderat på länge. Tyvärr så är den inte så fint gjord och jag skulle behöva fylla i den någon dag... Eller räta ut linjerna på nåt sätt. Eller helt enkelt tatuera över den! :)
 

Texten på foten har jag designat själv och den gjorde jag för 3 år sedan tror jag det är nu. Det står "Carpe Diem" & "Amor Vincit Omnia" vilket betyder "Fånga Dagen" & "Kärleken övervinner allt". Det tycker jag är jävligt sant! ::))


Det svider lite gött.. ::)) va ett tag sed...

img_3123 (MMS)

Det svider lite gött.. ::)) va ett tag sedan sist, så nästan glömt bort hur ont de gör! :P


Nytt från Bytardagen i Bankeryd!

































Grattis Johnny!



STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BRORSAN!

Och tack för den goda smörgåstårtan och den ännu godare blåbärscheesecaken innan! :)

Vi är på utflykt i Gränna! ::))

img_3231 (MMS)

Vi är på utflykt i Gränna! ::))


Sötnosar!

img_4442 (MMS)

Sötnosar!


Fin konst som pryder väggarna på Tims rum! :)

img_9608 (MMS)

Fin konst som pryder väggarna på Tims rum! :)


Nu myser jag mig ner jämte min lilla plutt...

img_9983 (MMS)

Nu myser jag mig ner jämte min lilla pluttskrutt i Tims säng! <3


Jag promenerade bort till jeanette i morse...

img_3450 (MMS)

Jag promenerade bort till jeanette i morse. Det var jättehärligt väder ute och det tog bara ca 20 minuter att gå. Hittade en del fina saker på klädbytardagen i Bankeryd faktiskt. Tyvärr så var det väldigt mycket folk och man var tvungen att vara jävligt snabb för att få tag på de fina kläderna, men jag hittade en del fint ändå. Och lite leksaker o sådär. Efter det åkte vi förbi systemet, Apoteket och babyproffsen innan vi åkte hem. Hämtade Ellie hos Kim på verkstan och så åkte vi till Pernilla. Där stannade vi hela dagen och på kvällen åkte jag, Ellie, Pernilla och Tim hem till Sara och Alice som var själva hemma. Även Frida och Lucas var där en stund. Vi umgicks lite och tjötade och kollade på tv. Killarna va ute på stan och svirade nu ikväll så jag och Ellie följde med Pernilla hem igen sen och lagade lite god mat. Potatisgratäng med kantarell- och ostgratinerad kassler. Det var mumsfilibabba! :) Ellie somnade så gott i Tims säng innan maten och eftersom Kim ändå inte va hemma så bestämde vi oss för att sova över i Taberg och jag och Pernilla tog varsin cider till maten. Tänkte att Kim skulle få sova ut ordentligt imån. Schysst va?! :) Men jag fick ett sms innan från honom där han skrev att han saknade oss och ville att vi skulle komma hem och att han inte kunde sova utan oss hemma. Gulligt av honom! :)


Igår var en bra dag på jobbet. Jag va på j...

img_6759 (MMS)

Igår var en bra dag på jobbet. Jag va på jättebra humör och solen sken och det var underbart höstväder och det var inte alls jobbigt att åka dit! :) Efter jobbet åkte jag till A6 en snabbis och så va jag och köpte present till min bror Johnny som fyller år på söndag. Köpte ihop med min syster, och jag är usel på att välja, så vi fick konferera över telefon och mms så det blev ett bra val. Lite stressad va jag också för jag va inne i affären efter stängning och det var typ bara jag kvar där inne. Men det gick bra till slut och jag är nöjd över vår present. Alltid svårt att köper present till någon som i te önskar sig någonting alls.. Sen hämtade jag Ellie i Taberg hos Kim och så åkte vi hem och busade massa. Hon va jättetrött så vi la oss i sängen och drack välling och kollade på idol. Hon somnade runt åtta redan lilla pluttan! Kim kom hem efter idol och hade köpt med sig mat som vi åt i soffan framfö tvn. Vi kollade på filmen "My best friends girl" som gick på fyran, den va riktigt bra faktiskt! Ellie sov nästan hela natten (va vaken lite runt 5) och hon sover fortfarande! :) jag ska strax iväg på klädbytardag i Bankeryd med Sara och höggravida Jeanette! Se om jag kan göra några fynd! :)


Spana in våra jättesolrosor på jobbet! :)

img_5561 (MMS)

Spana in våra jättesolrosor på jobbet! :)


Idag efter jobbet var jag på stan en snabb...

img_5405 (MMS)

Idag efter jobbet var jag på stan en snabbis och jag köpte massa fina kläder. Blev himla nöjd över min snabbshopping! :) sen åkte jag till Habo och hämtade en bilbarnstol som jag köpt. En begagnad. Kan va bra att ha två så även Kim kan köra och lämna och hämta Ellie, så jag slipper göra det varje gång. Satte in den i Kims bil nu ikväll ifall han och Ellie ska iväg impn när jag jobbar. Det är ju fredag imån, så då är Kim pappaledig. Ellie har varit lite piggare idag. Det hade gått bra hela dagen idag när hon va hos sin farmor. Och nu ikväll så kändes hon inte varm, så jag tror inte hon hade någon feber. Skönt det! Hoppas hon får vara frisk nu! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på gårdagens avsnitt av bonde söker fru. Spännande! :)


Igår när jag var på bilbingo fick jag ett ...

img_7943 (MMS)

Igår när jag var på bilbingo fick jag ett tjusigt mms. Det stod: Ellie äter oxfiléplanka! :)  Hon är ju värd det bästa! :)


Fan ,nu är det tredje gången jag försöker ...

img_3816 (MMS)

Fan ,nu är det tredje gången jag försöker skriva detta inlägget! Det bara försvinner! Får se om de funkar nu.. Jag, Sara, mamma och Julia var på bilbingo nu ikväll. På jordbrovallen. Det var riktigt längesedan sist! Ett tag var vi riktigt flitiga jag, Sara och Frida och åkte nästan varje vecka! :) det är faktiskt himla kul! Tyvärr så vann jag inget idag, fast jag va riktigt nära några gånger med bara ett nummer kvar. Mamma vann inget heller. Men Sara däremot vann 250kr. Alltid något! :) då gick kvällen jämt ut för henne! :)


Sen nu ikväll åkte jag, Sara, mamma och Ju...

img_1518 (MMS)

Sen nu ikväll åkte jag, Sara, mamma och Julia på bilbingo på jordbrovallen i Jönköping. Det var riktigt längesedan vi gjorde det sist. Ett tag var vi riktigt flitiga och var nästan på bilbingo varje vecka! Jag va riktigt när att få bingo, ett nummer ifrån flera gånger, men det blev tyvärr ingen vinst för mig. Inte för mamma heller. Däremot Sara vann 250kr, så för henne gick kvällen jämnt ut .


Större delen av dagen idag har vi spendera...

img_4110 (MMS)

Större delen av dagen idag har vi spenderat hos mamma i Ekornahult. Det har regnat så vi har mestadels varit inne. Vi gick en liten promenad, tyckte vi behövde lite frisk luft! Ellie har haft feber idag också, typ hela dagen. Men hon har varit ganska pigg ändå. Fast nu när jag kände på henne var hon jättevarm så jag fick ge henne en Alvedon. Att det inte släpper, den dumma febern. Hoppas de blir bättre imån, då ska jag jobba och Ellie ska vara hos sin farmor. Känns så tråkigt att behöva lämna henne när hon inte är pigg. Men hon blir ju väl omhändertagen av svärmor! :)


Det finns i get dåligt väder, bara dåliga ...

img_5970 (MMS)

Det finns i get dåligt väder, bara dåliga kläder! :)


Idag hade Ellie på sig sin fina jeansjacka...

img_0561 (MMS)

Idag hade Ellie på sig sin fina jeansjacka som hon fick av sin farmor. Den har Kim och hans syskon haft när de va små. Lite roligt! :) den är ju jättehäftig! ::))


Vi är hemma nu. Svärmor kom och hämtade os...

img_9465 (MMS)

Vi är hemma nu. Svärmor kom och hämtade oss på sjukhuset innan idag. Det har varit en lång natt och förmiddag där. Jag har sovit ganska dåligt och Ellie också. Har fått ta upp henne med jämna mellanrum och hon har klängt sig fast vi mig och kramat mig tills hon somnat igen. Läskigt, men mysigt på samma gång. Hon var vaken ganska länge vid 6-tiden, men sen somnade honom igen och sov till nio. Jag hann äta frukost och kolla lite på tv innan hon vaknade. Men det är ju inte konstigt att hon är trött, det har varit en lång natt för henne och hon har haft feber hela natten. Läkarn tittade lite på Ellie i morse och hon verkade lite piggare och han konstaterade att det antagligen var vanliga feberkramper som hon hade. Och att det inte är något som är farligt, även om det kan se ganska läskigt ut. Det kommer ofta när barn har något annat virus i kroppen och när febern stiger hastigt. Och ellie har varit lite förkyld nu i några veckor. Men vi ska vara observanta när hon blir sjuk och får hon feber ska vi försöka hålla den nere med Alvedon och Ipren. Svärmor berättade att alla hennes barn hade feberkramper nån gång och att Kim hade det väldig ofta. Han fick tom äta medicinmot det i ett år. Det är ofta killar som får det. Mina bröder hade också det flera gånger. Och då är det inte lustigt att Ellie får det, eftersom det finns i familjen. Det är ofta ärftligt. Hon hade ganska hög feber nu i eftermiddags också, men hon har fått Ipren och Alvedon och nu kändes hon ute riktigt lika varm. Hon har sovit mestadelen av dagen och nu sover hon igen. Stackars lilla pluttan! Och å så ont det gör i mammahjärtat när hon är sjuk.. Hoppas natten nu går bra och att hon är piggare imån. Jag stannar antagligen hemma med henne imån också. Så vi kan mysa och gosa och så hon blir frisk ordentligt. Min lilla prinsessa! <3


Sen ikväll hände något som fick mitt hjärt...

img_9923 (MMS)

Sen ikväll hände något som fick mitt hjärta nästan att hoppa ur kroppen och jag har nog aldrig varit så rädd.. Jag och Ellie gick och la oss vid åttatiden och kollade på idol. Hon var väldigt trött fast hon sovit tre timmar på dagen. Hon kändes lite varm också så jag gav henne en Alvedon. Hon har varit ganska seg hela dagen och väldigt gnällig. Hon fick välling och så kröp hon runt lite i sängen och stånkade och sen somnade hon. Jag också. När jag vaknade igen vid elva-tiden så låg Ellie med öppna ögon och ryckte med armen på nåt konstigt vis med jämna mellanrum. Hon var inte kontaktbar och hon var jättevarm! Jag ropade på Kim som var i köket och han kom in och lyfte upp henne och hon dreglade och ryckte i hela kroppen och ögonen var öppna, men gick inte få någon kontakt med henne. De gick ut i köket och hon kräktes och krampade med huvudet och kroppen och det såg jättehemskt ut! Jag ringde 112 och de skickade en ambulans. Vi la henne i sängen och klädde av henne och hon bara låg och skakade och yrade i 15 minuter ända tills ambulansen kom. Vi virade in henne i en filt och så fick vi åka in till sjukhuset. Hon var likadan hela vägen in till ryhov! Där undersöktes hon och efter ett tag så öppnade hon ögonen och var vaken på riktigt. Första gången sen hon somnade som hon var kontaktbar! Hon fick Alvedon och Ipren och det kändes som febern gick ner lite och hon blev lite lugnare. Vi blev inlagda så de kan observera lite och eventuellt ta lite fler prover imån, för det var lite olikt feberkramper, men troligen så är det det som hänt. Jätteläskigt! Nu ligger vi i varsin sjukhussäng och jag ska försöka sova. Ellie drack en flaska välling och sen somnade hon så hon sover så gott här jämte mig nu! Får se om jag också kan göra de..


Att jaga fåglarna var också himla skoj!

img_2395 (MMS)

Att jaga fåglarna var också himla skoj!


Ellie älskar att gunga! Hon skrattade jätt...

img_0537 (MMS)

Ellie älskar att gunga! Hon skrattade jätte ägt och var överlycklig när jag puttade på henne i gungan! :)


Idag har jag och Ellie städat hemma. Och t...

img_8626 (MMS)

Idag har jag och Ellie städat hemma. Och tvättat. Och sen åkte vi in ill Stadsparken och busade lite. Vi var också på Ica maxi och storhandlade. Dyrt blev det idag! Men äta bör man ju annars... :) sen åkte vi hem och Ellie sov och jag fixade lite och plockade upp maten o sådär. Sen kom min syster och emma från Tidaholm och hälsade på och jag bjöd på bakad potatis med kycklingröra och räkröra. Smaskens var det! :)


Snacka om att gilla sina foppatofflor! Hon...

img_0118 (MMS)

Snacka om att gilla sina foppatofflor! Hon till och med sover med dem på! :)


Vi såg denna filmen på bion. Jägarna två. ...

img_9881 (MMS)

Vi såg denna filmen på bion. Jägarna två. Den va riktigt bra, men jag tror jag gillar den första bättre! Men den är absolut värd att se! :)


Igår var en ganska lugn dag. Vi va hemma o...

img_7183 (MMS)

Igår var en ganska lugn dag. Vi va hemma och tog de lugnt o kollade på Jägarna på tv. Sen åt vi middag och så åkte vi på två husvisningar. Tyvärr va ingen av dem intressant..:/ sen lämnade vi Ellie till sin farmor och så åkte jag & Kim in till stan och käkade och gick på bio. Det var mysigt att umgås bara jag och Kim. Det händer ju inte så ofta. Antingen är vi alla tre eller så är en av oss iväg på något och den andra hemma med Ellie. Men det är skönt med lite egentid ibland! Vi gick på sexbion och va inte hemma förrän strax innan nio. Ellie hade inte somnat när vi kom hem och jag va supertrött så jag la mig med henne i sängen. Men hon skulle inte sova. Det tog två timmar innan hon somnade!.. Men när hon väl somnade så sov vi så skönt hela natten! ::))


Här är en till snygging på Loppisen. Söta ...

img_8294 (MMS)

Här är en till snygging på Loppisen. Söta Jeanette som är mamma-snart-to-be. Haha. Inte länge kvar nu. Så spännande!! ::))


Två fina nyblivna mammor! Ida med lilla Am...

img_8237 (MMS)

Två fina nyblivna mammor! Ida med lilla Amalia & Sara med lilla Alice. <3


Loppisen i helgen gick bra! Det var inte j...

img_0559 (MMS)

Loppisen i helgen gick bra! Det var inte jättemycket folk,  men vi sålde för ganska mycket ändå! Vi klarade oss nästan undan regnet, det duggade lite på slutet bara. Och det konstigaste var att jag hade med mig mer saker hem från Loppisen än vad jag hade dit.. Jag älskar att fynda helt enkelt! ::)) men det var en trevlig dag! Och lång! Men vi hade riktigt roligt! ::))


Idag har det vatt en ganska skön dag på jo...

img_3244 (MMS)

Idag har det vatt en ganska skön dag på jobbet. Det är ju fredag! :) så himla härligt med helg! Fast jag bara jobbat fyra dagar. Men det tar på krafterna att börja jobba igen efter 16 månader hemma! Jobbigast är att passa tider och inte kunna göra vad man vill när man vill. Men jag kommer nog snart in i de me. Nu har jag tre dagars ledighet att se fram emot iallafall. Så skönt! Idag har Kim varit hemma med Ellie. Fast han har varit och jobbat lite iallafall.. Och Ellie har vatt med. Som vanligt. Det ska började i tid! Kanske blir de en liten rörmokare av henne! ::)) Efter jobbet gick jag en sväng på stan. Köpte några saker på Gina Tricot, och så hittade jag ganska mycket fina kläder på New Yorker också. Härligt med lite nytt i garderoben! :) Sen när jag kom hem var mamma, Julia, Jimmy och Markus här och vi satt upp borden inför Loppisen imån. Det ska bli så kul! Hoppas de kommer mycket folk! Såg när jag va på Ica i Hovslät innan att nån tagit ner min loppis lapp där.. Men de sitter fler lite här och där och så har vi ju haft en annons i Jp också så lite borde de spridit sig iallafall! Har du i get för dig imån mellan 11-15 så kom föbi och säg hej och så kanske du kan göra ett fynd! Vi har allt möjligt att sälja! ::)) Sen senare ikväll så köpte vi pizza och så har jag plockat fram lite mer grejor till Loppisen, rensat ut lite skåp o sådär. Nu ligger jag nyduschad och nerbäddad i sängen och måste sova. Ska upp om 5 timmar! Hoppas ni får en trevlig helg! :) Natti Natti!


OJ! Nån har vatt och fingrat på min bil. G...

img_0837 (MMS)

OJ! Nån har vatt och fingrat på min bil. Gissa vem?! Och ja, jag vet, den behöver tvättas! :P


Ellie har lika många jackor i hallen som m...

img_0167 (MMS)

Ellie har lika många jackor i hallen som mig och Kim tillsammans!! :)


Spana in den här annonsen i Jp idag. Det ä...

img_9621 (MMS)

Spana in den här annonsen i Jp idag. Det är jag & mamma som ska ha Loppis på Lördag. På parkeringen utanför vår lägenhet. Så kom och fynda vetja! ::))


SMS-inlägg

img_0278 (MMS)


Idag är ännu en sorgens dag. Vi blir återi...

img_8526 (MMS)

Idag är ännu en sorgens dag. Vi blir återigen påminda om hur fort livet kan förändras. Hur orättvist livet kan vara Jag skickar många varma tankar och goa kramar till Stefan Livs familj och nära & kära. Och även till alla de andra familjerna till de som omkom i flygolyckan i Ryssland. Må ni vila i frid. <3


Det regnade på jobbet idag. Typ hela dagen...

img_7454 (MMS)

Det regnade på jobbet idag. Typ hela dagen.. Hoppas på bättre väder imån. Det är allt jag orkar skriva.. Nu ska jag sova Kram till er alla där ute! Och glöm inte att ta vara på dagen och dina nära & kära. Man vet aldrig vad som händer här i livet. <3


Ellie kollade på kossorna en stund också i...

img_6062 (MMS)

Ellie kollade på kossorna en stund också innan vi åkte hem. Hon tycker det är så spännande! Hon kan nog aldrig få nog av att titta på dem! :) visst ser hon stor ut med väskan på ryggen? Min lilla stora sötnos! <3


Ellie hade haft det jättebra hos mamma ida...

img_9033 (MMS)

Ellie hade haft det jättebra hos mamma idag. (trodde inget annat heller) :) Hon hade varit jättesnäll, men hon hade ätit lite dåligt. Fast det är ju inget ovanligt.. När jag kom så sprang hon fram till mig och kramade mig, puttade igen ytterdörren, sa tack och vinkade in mot mamma. Haha. Det är min sötnos det. Mammas lilla tjej! :) Mamma hade middag färdig till mig och det var helt perfekt! Så hädanefter kommer jag få middagen serverad direkt efter jobbet på tisdagar och onsdagar! Perfekt! Hihi.. Vi stannade kvar i Ekornahultt  en stund och fixade lite saker och sen åkte vi hem och busade och bara mös! :)


Det gick bra att jobba idag. Jag va inte s...

img_6371 (MMS)

Det gick bra att jobba idag. Jag va inte så trött i morse som jag trodde jag skulle va faktiskt! Fast jag vaknade ungefär varje halvtimme hela natten och kollade på klockan och att Ellie vaknade 3.30 och va lite mammig. Men jag hoppade upp 5.40 och gjorde mig iordning. Ellie sov hela vägen ut till Ekornahult och hon sov även när jag lämnade henne. På jobbet var det ganska lugnt idag. Jag återförenades med min käre Walker och det var trevligt och vi umgicks hela dagen! :) Det kändes inte som jag varit borta 16 månader, utan som jag jobbat där förra veckan typ. Märklig känsla! Jag konstaterade också att en del av mina arbetsbyxor inte gick att knäppa (Oj), så nu är det träning och nyttig mat som gäller ett tag framöver! :) och så saknade jag min Ellie precis hela dagen! Förstår inte hur jag ska klara vara utan henne så mycket.. :/


Back in Track.



Imorgon börjar jag jobba. Jag har väldigt blandade känslor över det.. Dét känns skittrist att jag ska vara ifrån Ellie hela dagarna, men också skönt att komma igång och göra något och komma hemifrån lite..

Jag har nu när jag vatt hemma tänkt att när jag börjar jobba så kommer mitt liv försvinna typ. Jag kommer inte har tid med någonting och jag kommer inte orka göra någonting. Det har känts som att jag måste passa på och göra saker inna för sen kommer det inte bli av. Det stämmer inte. Jag vet. JAg kommer säkert vara mer trött och vilja vara hemma mer, men mitt liv kommer ju inte gå under precis..

O så ska jag bara jobba tis-fre, i 3 månader. Sen går jag hem igen i 3-4 månader. Det känns bra! En liten mjukstart! ::))

Vi har haft turen att kunna lösa barnvakt för Ellie utan att hon ska behöva börja på dagis. Det känns väldigt skönt! Hon ska vara hos min mamma tisdagar & onsdagar och hos Kims mamma torsdagar och på fredagar så är Kim hemma med henne. Enda nackdelen är att jag får gå upp svintidigt och köra henne ut till Ekornahult 2 dagar i veckan.. Men men. De löser sig!

När jag väl börjat jobba kommer det nog kännas jättebra! Det jag saknat mest förutom mina goa härliga arbetskamrater är min Walker, så imorgon får det nog bli en svängom på honom! ::)) Sen tycker jag det ska bli jättekul att börja jobba i kapellet igen, att assistera på begravningar. Det är något jag verkligen tycker om att göra.

Så Wish me Luck! Höres tomorrow! Ska försöka sova nu strax så jag orkar upp 5.30. ::))




Fyndat på laredoute.se



Jag hämtade ut ett paket på posten idag som ja beställde innan vi åkte på semester från www.laredoute.se. De hade massa rea där så det blev fina kläder till Ellie superbilligt. Och ett dra på lakan och ett par skor till Ellie.

Allt detta fick jag för 282:-, inkl frakten. Tshirtarna kostade bara 13:-/styck så jag tog två av varje färg... ::))






MYSPYS PÅ HÖG NIVÅ!

Vill passa på och säga STORT GRATTIS till FRIDA & TOMMY som förra veckan fick tillökning i familjen! De fick en liten Lucas. Så Ellie fick ytterligare en syssling! :)

Idag när jag var hos Sara så passade jag på att hälsa på en snabbis. Och han var det sötaste jag sett på länge! Så liten, verkligen mini mini, och helt perfekt. En liten underbar prins.

Det var knappt jag vågade hålla i honom för han var så liten. Men det var sååå mysigt att gosa lite med honom!

Det gjorde ni bra vänner! ::))


En stolt pappa TOmmy tillsammans med Lucas.


En sån liten prins!


Jag myser med Lucas i knät.


Och känner på de små tossingarna.


Frida och Lucas.

Ellie somnade precis innan jag kom hem till Sara så då fick jag passa på att gosa lite ostört med lilla Alice också. Eller lilla och lilla, hon har blivit jättestor sen sist. Hon växer så det knakar. Hon fyllde 3 månader igår, tiden går så fort! Det var iallafall himla mysigt! :)


Alice, så avslappnad i soffan. :)

Hon var så söt innan Alice, hon låg i soffan och gjorde massa ljud. Hon verkligen tjatade på som bara den. Jag var tvungen att filma henne lite.. Så titta och njut av det lilla underverket! :)



Jag älskar dig pappa! Puss ellie

img_9624 (MMS)

Jag älskar dig pappa! Puss ellie


Denna filmen var det vi såg. Jag tycker at...

img_5018 (MMS)

Denna filmen var det vi såg. Jag tycker att den var skitbra! Och sorglig!! Tårarna rann flera gånger!


Ellie älskar att titta på kossorna och hon...

img_1495 (MMS)

Ellie älskar att titta på kossorna och hon tycker om att låta som de gör också! :)


Idag har varit en ganska seg dag. Kim åkte...

img_3914 (MMS)

Idag har varit en ganska seg dag. Kim åkte iväg och skulle köra fyrhjuling vid 11-tiden och jag och Ellie stannade hemma. Vi la oss och mös lite i sängen och somnade och sov till 14. Det var så skönt och precis vad jag behövde efter gårdagens bravader! :) när vi vaknat och gjort oss iordning lite så åkte vi ut till Ekornahult. Jag va hungrig och ville ha middag med orkade inte laga något själv. Mamma bjöd på spaghetti med köttfärssås. Och korv såklart! Kan inte äta det utan korv. Hur gott som helst! Jag och Ellie va i ladugården och kollade på kossorna o kalvarna och hämtade mjölk. Vi va inne i ladugården kanske  2 minuter, o så som vi luktade efteråt kunde man tror att vi rullat i gödselbrunnen eller nåt..  Efteråt så kom Kim och vi  gick på en promenad. Sen tillbaka till huset och satte på en film. Och så blev det en kantarellrunda på vespan också med mamma där bak. Vi hittade nog några liter kantareller iallafall! ::))


Bilder från Kreta.

Har inte berättat så mycket om semestern på Kreta. Vet inte om jag orkar eller hinner göra det heller..  

Vi hade en fantastisk vecka med trevligt sällskap, massa god mat (o då menar jag verkligen massa, vågen pekade uppåt när vi kom hem kan jag lova!), massa sol och bad, härliga utflykter och massa shopping.

Jag har lagt upp lite(!) bilder på Facebook nu så där kan ni ju se vad vi haft för oss under veckan! :)

Du hittar dem HÄR & HÄR & HÄR.


Loppis, vila & party!

Igår var ju jag och mamma på loppisen uppe på Ikea vid a6. Vi hittade massa fina saker och hela bilen blev full av påsar när vi var färdiga! :) Roligt när man gör massa fynd! :)

Vi var även inne på Ikea och åt frukost, på Willys och handlade och så blev det ett stopp på Netto också. Sen körde mamma hem mig och jag plockade lite hemma, satt framför datorn en stund och sen vilade jag en stund också. Vaknade av att Jossan & Pernilla stampade in genom dörren. 6 minuter innan min klocka skulle ringa. Haha..  Vi provade kläder och sen åkte vi hem till Pernilla i Taberg.

Där duschade jag och gjorde mig iordning och så blev det lite Party. Vi var först hos Pernilla och sen åkte några av oss in till Harrys. Det var en mycket trevlig kväll! Den kan sammanfattas med dans, dans och dans! Haha.. Och lite polistjafs, slagsmål, catfight, nattpizza och svarttaxi. ::))

Tack alla mina fina vänner som hjälpte till att göra kvällen så bra! :)






Öppna Fsk 24/8

Fick lite kort på mailen nu från Öppna Förskolan förra veckan. Här kommer några på Ellie. Jättefina kort! :)

Korten är tagna av Henrik Pettersson. :)

Tack så mycket!






Ikealoppis uppe vid a6. Jag o mamma va där...

img_7851 (MMS)

Ikealoppis uppe vid a6. Jag o mamma va där redan innan nio när det öppnade och började shoppa loss! :)


Bilen blev helt full med grejor. Älskar at...

img_0847 (MMS)

Bilen blev helt full med grejor. Älskar att fynda! :)


Ellie har lärt sig en hel del nytt nu den ...

img_0404 (MMS)

Ellie har lärt sig en hel del nytt nu den senaste veckan. Hon har sagt Pernilla och hon har sagt Julia. :) Och sen när man frågar henne var någon är så pekar hon hon på den personen med sitt lilla finger och säger dääär. Skitgulligt! :) Hon har också börjat dansa jättemycket när hon hör musik, och hon gör en del rörelser till "Imse Vimse Spindel" helt själv! Hon ska härmas och göra precis som alla andra gör. Hon har lärt sig att gå framåt i små trappor utan att vända sig om och backa ner, bara hålla i räcket. Sen lyssnar hon väldigt bra och förstår så mycket man säger till henne. Ber man henne om något, typ hämta en sak eller slänga en sak eller gå någonstans så gör hon det. Hon ska också kramas och pussas hela tiden, så mysigt!


Borta bra men hemma bäst! :) Vi har haft e...

img_6320 (MMS)

Borta bra men hemma bäst! :) Vi har haft en underbar vecka, men det var så skönt att komma hem! Skönt att komma hem till sitt eget och bara va och veta precis var man har allting. Och Ellie tyckte det var minst lika skönt! Hon stod på trappan utanför och dansade och hoppade och "plaskade vatten" när vi kom hem. Hon var överlycklig och satte igång att leka med en gång och rev fram alla sina leksaker. Kim åkte ill verkstan och jag och Ellie packade upp våra resväskor och alla saker vi köpt. Väldigt skönt att ha det gjort! Och så har jag hunnit med att tvätta en maskin tvätt också! Jag sa innan vi åkte att jag inte skulle shoppa så mycket, men det blev en hel del shoppande iallafall! Tvålar, olivolja, kryddor, honung, klänning, parfym, ringar, scarfs och solglasögon. Värst var nog Kim på att shoppa solglasögon! Han köpte minst 6 par!! Sen så köpte jag lite sprit och cider och ouzo också. När Kim kom hem så hade han med sig pizza som vi åt framför tvn. Kollade på ettan idag (händer typ aldrig!!), det gick en film där som hette That Woman, den var väldigt bra faktiskt. Meg Ryan spelade huvudrollen och jag tycker hon är så söt. :) Nu ska jag sova, det har varit en lång dag och jag ska upp vid sju. Imorgon bli också en lång dag! :) Jag ska försöka uppdatera mer om Kreta-resan så fort jag orkar och hinner. Kanske imorgon. :) ska även försöka lägga upp lite bilder.. Sov gott allesammans! :)


RSS 2.0