Bästa bästa födelsedagsfirandet!

Dagen igår var helt perfekt! Jag hade verkligen det skitkul! Tack mina fina vänner för att ni fixat och donat med allt! Jag är så lyckligt lottad som har er! Ni är helt underbara! Jag älskar er!

Tyvärr så tog jag inte ett enda kort igår. Jag vet, helt otroligt!! :) Men jag tyckte det var himla skönt att inte ha någon kamera faktiskt! :) Alla andra fotade så det kommer nog komma kort på facebook i veckan iallafall! :P


Såhär såg min dag ut:
Kim släppte av mig hos Pernilla vid 12-tiden, och där blev jag serverad ett glas kallt vin i solen på hennes altan tillsammans med henne, min syster Josefine & Frida U. Det var smaskigt! Skönt att bara sitta där i solgasset och ta det lugnt en liten stund.

Sen bar det av iväg med bilen. Jag fick ögonbindel på mig. Lite jobbigt eftersom jag blivit åksjuk på senare, men det gick bra ändå.. Väl framme på ett väldigt blåsigt ställe leddes jag uppför en lång trappa och då kände jag igen mig. Vi var på Frysen och skulle spela AirSoft. Så jävla roligt! Jag hade hoppats på att det var det vi skulle göra, men jag trodde faktiskt inte att vi skulle det. 17 styckna var vi som var med och spelade. Vi delade upp oss i två lag och sen lekte vi lite i en timme ungefär. Jag blev träffad rätt ordentligt på armen och låret, men annars inga större skador. Inte som för 2 år sedan när hela knogen svullnade upp! :P

Efter det så var det ögonbindel på igen och den gången slutade resan hemma hos Petra. Jag blev inledd med ögonbindel på och hade inte en aning om var vi någonstans! Jag trodde vi va i en stuga i skogen någonstans, det var varmt och luktade mat. Precis som i fjällen när man åker skidor och stannar i toppstugan för att äta lunch. Men så kände jag Petras parfym och när jag blev ledd uppför en trappa förstod jag att det var där jag va! Där var också Petra, Heléne, Sara & Frida. Det bjöds på underbart goda kräftpajer, fast med räkor (haha) som Jossan hade gjort och sen blev det lite gott att dricka och massa tjöt och mys.
Jag fick order om att duscha och fick en bikini att ta på mig och så hade de tappat upp ett jättehärligt bubbelbad och tänt massa ljus och gjort mysigt åt mig med mousserande vin och massa frukt. Petra gjorde en hårinpackning på mig och en ansiktsmask och så fick jag gurkor för ögonen och bara låg och njöt!
Sen efter badet så blev jag sminkad och fick håret fixat. Så skönt att inte behöva göra något själv! Det var verkligen underbart. Petras spa. Bättre än ett riktigt spa! :)

Sedan när vi gjort oss iordning och alla var snygga som fan så var det ögonbindel på igen och jag antog att vi skulle på fest någonstans, men jag hade ingen aning om vart. Vi stannade och gick in och jag hörde massa röster och när ögonbindeln togs av satt alla mina fina vänner där och sen blev det fest hela natten lång! Vi var i Stavåkra stugan. De hade gjort iordning så fint och pyntat och dukat och fixat och haft sig! Det bjöds på underbart god mat och tårta och jag fick drinkar och cider och jag minglade och vi tjötade och vi dansade och hade skitkul. Vid 3-tiden blev jag avsläppt här utanför och då var jag trött och nöjd och sov gott! Jag saknade Ellie ganska mycket också, men idag var det rätt skönt att hon inte var hemma så jag kunde få sova ut ordentligt! :)

Jag fick även göra några lekar som var hämtade från tvprogrammer minuten och jag klarade alla tre! Så grym är jag. På en minut skulle jag bygga upp en pyramid av 28 plastmuggar och sen ta ner den igen och samla alla glasen på varandra precis som de va när jag började. Det fixade jag precis på sekunden tror jag! Sen fick jag en boll fastbunden i ett snör runt midjan och så skulle jag slå ner en plastmugg från ett bord fyra gånger genom att snurra runt. På en minut. Det fixade ja också! Sen så fick jag 2 burkar cider och 3 burkar öl framställda på bordet och så skulle jag dricka ur så mycket ur burkarna så de kunde balansera på kanten. Jag var tvungen att klara 3 av 5 på en minut. Jag såg tidigt att burkarna ställdes fram på bordet och fattade att det var det jag skulle göra och söt verkligen för det. Jag trodde inte jag skulle klara det. Jag har jättesvårt att dricka kolsyra snabbt. Men jag fixade det galant och även fast hela magen höll på att vända sig ut och in så var jag väldigt nöjd övermin insats! :)

Jag fick fina presenter igår också! :) Tack alla!

Av Pernilla & Niclas & Barnen fick jag en klippning och slingning hos Sofie i hennes salong.


Av Jossan och Robban fick jag ett jättefint halsband.




Och av alla (nästan) som var på festen, plus mamma & pappa och Sofie & Anthon fick jag denna jättefina blomgruppen! och även....








...ett fallskärmshopp!!!! Jag blev sååå glad! Som jag har önskat mig det! Jättelänge! Det ska bli så jävla roligt! Jag har varit inne på hemsidan idag och läst och kollat på bilder och filmer och jag längtar så jag dör! STORT TACK ALLESAMMANS!!


Sen fick jag detta assnygga linnet och spetsleggings av Jessica & Anders. Det passade perfekt! Härligt!

Kommentarer
Postat av: Konrademine

Great site, keep up the good work

2011-06-17 @ 11:13:02
URL: http://konrademine.blogmentions.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback