Idag är ingen vanlig dag..

..för idag är min 25-års dag! Hurra hurra hurra! :)

Det har varit en bra dag! Jag har fått massa sms med gratulationer, några telefonsamtal med gratulationer och gratulationer på facebook och till och med två bilder med hälsningar på jnytt. Inte dåligt! :)

Jag gick upp redan 6.30 idag så jag börjar bli trött nu.. Det ringde i telefonen och väckte mig. Hade några annonser ute i JP (JpLoppis) åt min mamma och folk är ju tokiga som börjar ringa så tidigt! :) Sen har det fortsatt hela dagen..

Idag har jag & Ellie förutom svarat i telefon, duschat jättelänge, städat, varit och handlat och gjort smörgåstårta och mysit. Det har varit en lite stressig dag, men jag fick ihop den iallafall väldigt bra!

Nu ikväll hade vi lite kalas här hemma. Min mamma, pappa & syster, mina svärföräldrar & Custom (hunden), min farbror och min farmor var här och åt smörgåstårta och firade mig. Det var en mycket trevlig kväll! Och jag fick fina paket av allihopa. :)













Av Kim fick jag ett par jeans, ett par skinnbyxor och en svart skinnväska. Det visste jag redan för det har jag valt själv! :) Men sen överraskade han mig med ännu en present! En fotokurs! Jag blev superglad! Dels för att han varit lite kreativ och kommit på det själv och gjort slag i saken och fixat det, och dels för att jag väldigt väldigt gärna vill gå en fotokurs! Det ska bli riktigt roligt! :)









Av mamma & pappa & Julia fick jag nya kuddar till sängen, vita påslakanset till sängen och ett vitt underlakan, en broschhängare och en tulpanbukett. Allt hade jag önskat mig så jag blev superglad! :)












Av Svärföräldrarna och Kims bror fick jag två jättefina vaser, en underbar blombukett med krysantemum (tror jag de heter, jag borde ju veta iofs..) och påskliljor och en massage och fotmassage. Underbart! :)







Av farmor fick jag blommor och av min farbror pengar.

Nä, nu måste jag förska sova så jag orkar med dagen imån. Det är ju då det riktiga partyt är! :) Vi ska upp tidigt och åka på babysim och sen ska vi lämna Ellie till Kims mamma så ska hon sova där tills Söndag. Jag ska vara färdig vid 12-tiden (om inte tidigare). Då händer de något! :) Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra.. Men jag tror de kommer bli skitbra! Jag ska vara proper men inte för iordninggjord. Haha.. :) Hatar att inte veta eller ha kontroll på saker och ting. Men jag älskar överraskningar. Det går inte riktigt hand i hand de där.. :) På kvällen blir de fest iallafall! Vet inte var, men bara jag får va med alla mina fina vänner så spelar det absolut ingen roll!

Nu har jag iallafall packat och gjort iordning allt inför morgondagen! DEt blev många väskor! En till babysimmet. En till mig under dagen och med festkläderna. Ellies skötväska och sem em väska med kläder och blöjor och mat mm. till Ellie, och så gåstolen och lite leksaker. Och vagnen och ytterkläder. Sen har jag lagt fram kläder till mig imån och kläder till Ellie imån. Så nu är jag redo! Ni kan komma och hämta mig nu om ni vill! :)

Sov Gott allesammans för det ska jag göra! :P

Kommentarer
Postat av: pernilla

Var inte för säker,jag kanske kommer nu:-D

Hur det än blir så kommer vi få en toppen dag/kväll. Och det bara för du är en underbar,härlig,positiv,kärleksfull, full av energi och en av världens bästa brorsdöttrar jag kan ha. Du och jag <3 <3 <3

2011-03-05 @ 01:00:27
Postat av: Johanna

Åh tack! Du & jag Pilutta! <3

2011-03-05 @ 01:18:19
URL: http://johannakarinellen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjena tjena! Vars är byxorna köpta? Kuddarna antar jag att din mamma har sytt själv? ;)

2011-03-05 @ 08:52:35
Postat av: Johanna

Tja tja! Du har så rätt så, kuddarna har mamma sytt själv! :)

Byxorna är faktiskt köpta i Ullared! :)

2011-03-06 @ 16:13:10
URL: http://johannakarinellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback