Härliga Fredag!

Jag & Ellie började dagen med ett besök på Öppna Förskolan här i Norrahammar. Där mötte vi upp Bea & Kerstin. Bea gick i samma mammagrupp som mig och Ellie & Kerstin är lika gamla. Och så har Bea bebis nummer två i magen!! Så spännande! :)

Vi sjöng med barnen och så busade de loss medans vi drack kaffe och tjötade. Mycket trevligt!!

Ellie var en riktig blygis idag bland alla nya folk. Kanske för att hon var nyvaken också, jag fick väcka henne innan vi skulle åka, och det var inte lätt! :)


Ellie och Kerstin fikar. Ellie sa Kerstin jättefint och pekade på henne!  :)


Sen åkte jag till Sara & Alice en sväng och hälsade på. Jeanette & Kian var där också och även Pernilla kom förbi en sväng. Härligt när man har så många vänner som är mammalediga nu! När jag fick Ellie var det ingen jag kände direkt som också var mammaledig. Men tur att det är så många nu så jag får lite tid hemma samtidigt! :)

Sara & Alice.


Jeanette & Pilutta.


Jag med sötnosen Kian.


Alice va helt galen i ett youtubeklipp som sara hade. Kvaddalrna eller klupparna eller vad de nu hette. Haha.. Hon blev jättearg när hon inte fick se mer! Det ska börjas i tid!


Ellie & Pernilla. Min två finaste flickor!


Efter det besöket åkte vi ut till Mamma & Julia i EKornahult en sväng. De var ensamma hemma idag så resten av dagen och kvällen har spenderats där! Ellie somnade i bilen på väg ut så jag lyfte över henne till vagnen och så tog vi en promenad. En kall sådan, för det blåste riktigt ordentligt och mätaren visade -5!

Sen gjorde vi middag. Kycklingfilé med bacon och broccoligratäng blev det till mig. Smaskigt värre! :)

Sen så fixade vi några saker på datan, kollade på tv, Julia & Ellie badade och innan vi åkte hem så grillade vi revben och smaskade i oss. Mamma gör världens godaste revben!! På allvar!! :)

Mamma, Ellie i vagnen & Julia på promenad i ett kallt Ekornahult!


Middagen. LCHF of course!


Och sen blev mamma väldigt sugen på fruktsallad! Hon, Ellie & Julia åt! Jag var duktig och höll mig till grädden och de handplockade blåbären och hallonen mamma hittade i frysen! Helt okej! Bra gjort av mig!


Ellie somnade så gott i bilen på väg hem och när vi kom hem mös vi ner oss i sängen båda två och tittade på Brolle hos Malou på tv4play. Längtar så tills vi ska åka till Stockholm och titta på hans show! På första parkett sitter vi dessutom. Riktigt nice. De blir en helg att minnas! haha..

Kim är i Stockholm så jag ska strax gå in och krypa ner hos min Elliepellie och sova. Efter att jag betalat räkningar.. Tror jag lämnar lamporna tända och möjligtvis tvn på också. Gillar ju inte riktigt mörkret!

GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback