MÅNDAG 20/2 2012

Eftersom Ellie somnade så tidigt igår så vaknade hon redan 7:30 idag. Men det gjorde inget, för jag ville ändå gå upp tidigt och komma iväg till havet! Jag ringde till Jossan & hon följde med så vid 8:30 traskade jag, Jossan, Ellie & Kim iväg till stranden.

Det är skönt att komma så tidigt, men ändå var det mycket folk på stranden. Typ bara pensionärer och japaner. Fast det är det ju mest överallt här! :) Men vi hittade en bra plats och så solade vi och badade i några timmar. Gillar inte egentligen att ligga på stranden, hatar sanden som kommer överallt! Men Ellie älskar det och då får jag stå ut. Sen är det ju ett plus att solen bränner mer när man badar i saltvatten och solar!









Mitt på dagen gick vi och köpte mat och käkade vid poolen. Sen var det dags för killarna att åka iväg på en fisketur.





Vi andra låg kvar vid poolen och jag tänkte passa på att steka ordentligt i solen när Ellie skulle sova middag, men det blev ändrade planer. Mamma mådde sämre idag och hade så ont i huvudet så hon inte visste var hon skulle ta vägen så jag följde med henne till en läkarmottagning. Ellie fick vara kvar hos pappa, Julia & Jossan. Jag fixade tillochmed så vakten på hotellet åkte upp och hämtade mamma med rulsltol på hotellrummet och körde henne till doktorn! Haha.. Det gillade hon INTE!! Det var väldigt mycket sjuka folk hos doktorn och vi fick vänta i över 2 timmar innan vi fick komma in. Hejdå solen var det ända jag kunde tänka på! haha.. Men vad gör man inte för sin lilla sjuka mamma? Hon ville inte gå dit själv och då får man ju ställa upp!!

Vi fick träffa en jättebra doktor som konstaterade att mamma hade bihålsinflammation så hon fick antibiotika och så fick hon starkare tabletter mot huvudvärken. 246 dollar kostade hela kalaset. Svindyrt!! Men så är det om man inte har nån försäkring i det här landet! Och förhoppningsvis kan hon få lite tillbaka på försäkringen sen när vi kommer tillbaka till Sverige!!



Jag tvingade mamma att åka rullstol tillbaka till hotellet och så var vi på Fattys kinesrestaurang och köpte mat. Med mamma i rullstol! Det gillade hon inte heller! haha.. Men är man sjuk så är man! :)

Sen hann jag spendera en liten stund i solen vid poolen iallafall. Får steka ordentligt imån när det är sista heldagen här!

Vi duschade och Ellie & Julia badade och sen gick jag, Kim, Ellie, mamma & Julia ut och käkade. Och efter det tog vi en liten shoppingsvängom. Köpte present till Micke & Petras lille Hampus som kom till världen idag. Var helt inställd på att det skulle bli en flicka, så det jag redan handlat var alldeles för flickigt för en liten pojk! Men det gör inget! DEt är så roligt att köpa små bebissaker och nån annan får väl en flicka så jag kan ge bort presenten till nån annan iallafall!! :) Så underbart med en liten bebisplutt! Som jag har längtat!! Längtar så efter att få träffa den lille prinsen!! Och de stolta föräldrarna och den stolta storebrodern också såklart!! :) GRATTIS MINA FINA VÄNNER!!



Robban var och tatuerade sig ikväll. Han vill visa hela världen sin kärlek till Josefine så det blev en riktig kärleksförklaring till henne!!



Även pappa smet iväg och gjorde en tatuering. Dock inte lika stor, men det var fin iallafall.. Han har ett armband på handleden som han fått av Julia för många år sedan och haft där sen dess, och nu tatuerade han in det armbandet runt handleden. Det blev faktiskt fint! Finare än jag trodde!

Nu ska jag smita ner till poolen för de andra sover. Jag ska ha en SKypedejt med min Pilutta!! Härligt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback