Fredag 17/2 23:00

Idag har varit en lång dag eftersom vi gick upp redan 05:00. Vi körde iväg från Waikiki upp mot North Shore redan vid 5:30. Tyvärr så blåste det så mycket på havet idag så vi var tvugna att ställa in vår båttur och det blev aldrig något simmande med hajar. Riktigt riktigt tråkigt! Men vi fick våra pengar tillbaka som tur var..

Eftersom vi hyrt bil och allt så körde vi runt lite här på Oahu och tittade. Vi stannade och kollade på surfare uppe på North Shore och så körde vi söderut och stannade till på en Ranch på östkusten. Där åkte vi djungelsafari och tittade på utsikten och vi fick se vart de har spelat in massa filmer bl.a Jurassic Park & Lostserien. Lite häftigt! :)











Sen körde vi till Pearl Harbor och tittade lite. Tyvärr så såg vi inte så mycket och vi hade inte lust att betala massa pengar för att kolla på alla sevärdheter.. Vi körde tillbaka till hotellet och så spenderade vi hela eftermiddagen vid poolen. Det var härligt att ligga där och slappa idag! Och solen tog som bara den! Det blåste hela tiden så det blev aldrig sådär kokhett, men solen tar ju lika bra för det! :)



Vi gick upp på rummet och duschade och gjorde oss iordning och så gick vi ut för att käka allihopa. Idag åt vi på The Cheesecake Factory. Det var ca 40 minuters väntetid för att få ett bord, men man fick en dosa som pep när bordet var klart så vi satt utanför och väntade och gick och kollade runt lite. Det var den bästa middagen jag ätit på länge! Och det var nog det bästa jag ätit här på Hawaii!! Det var värt väntetiden! :) Kim & Ellie åt cheesecake till efterrätt. Det fanns hur många olika sorter som helst att välja mellan!!









Efter maten gick jag, mamma & Jossan och shoppade lite. Vi var inne på FOREVER 21 och det var som att komma in i himmelriket! Så otroligt stort och hur mycket kläder, skor, smycken och accessoarer som helst! Och priserna var perfekta! Trodde det var dyrt där inne, men det var som ett megastort H&M och priserna var inte alls farliga! Jossan & mamma tröttnade efter en stund och gick hem och jag fortsatte shoppa loss! Så mycket fint hittade jag! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback