Min lilla klätterapa!

Ellie har lärt sig något nytt idag också. Att vända sig när hon ska klättra ner för något. T.ex trappsteget i Ekornahult från köket till hallen. Hon är jätteduktig! Nu ikväll när vi hämtade henne skulle jag visa Kim hur duktig hon är, och lägger henne en bit in i köket och så går vi ner i hallen och ropar på henne, och då vänder hon sig redan en meter innan trappsteget och börjar backa och sträcker ut sina små fötter och tår och tror att det går nerför. Haha. Det såg så himla kul ut!

Och innan idag när hon skulle ut genom ytterdörren i Ekornahult så är det ett minitrappsteg, och till och med där vände hon sig och skulle backa ut. Så duktig min lilla tjej!!

Hon kan även kättra ner för vår säng nu. Hon vänder sig där också och backar ner. Men hon tycker det är lite läskigt för det är så långt innan fötterna tar i golvet, så då tar hon tag i täcket eller lakanet och håller stenhårt tills hon kanar ner till golvet. Ser också himla roligt ut! :)

Sen älskar hon att klättra i trappor. Det är inte alls lika roligt. Hon är snabb som en liten komet, så man får verkligen hålla full koll på henne nu! Särskilt när man inte är hemma! :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback