Cirkus Olympia i Månsarp.



Ellie var kvar hos mamma i Ekornahult medans jag tog med Julia på cirkus. Även Tesan följde med. Det var mysigt! Det var en bra cirkus faktiskt. Mycket roligt och intressant för både barn och vuxna. men jag förstår inte hur det kan gå ihop sig.. Så mycket folk och djur och arbete och tid de måste lägga ner, och så var det knappt ens halvsatt där inne i tältet. Men det är ju deras liv att åka runt och uppträda.. Kanske därför det har blivit så dyrt att gå på cirkus?! Eller så är det för att det är så dyrt som det är så lite folk?! Knepig fråga de där.. :)

Vi träffade även på farmor och Roger med våra kusiner Jennifer och Tim.

Vi hade iallafall en heltrevlig kväll!! Myyyyys på högsta nivå! :)


















Kommentarer
Postat av: Emelie

De är nog väldigt olika från ställe till ställe. När de va i Vaggeryd va tältet nästan fullt, och dyrt? 80kr kostade det, tycker inte det va särskilt farligt, men kanske va för att Ica Supermarket i Vaggeryd sponsrade dom som de bara kostade 80kr per person här!



Kram

2011-05-25 @ 09:23:33
Postat av: Johanna

Ja, det är nog sant att det är väldigt olika. Det finns ju olika cirkusar också. Månsarp är ju iofs ett väldigt litet samhälle... fast det har ju suttit reklam i Taberg och Norrahammar och runt omkring med.



Nu när vi var igår så kostade Logen 250/vuxen & 210/barn. 1:a parkett 210/vuxen & 180/barn och 2:a parkett 180/vuxen och 140/barn. De tycker jag är ganska dyrt! Särskilt då om man ska gå en hel familj med flera barn!



Och igentligen spelar de ingen roll vart man sitter för de är så litet där inne ändå. Förra gången köpte vi de dyraste biljetterna och satt längst fram, denna gången de billigaste. Men vi såg ändå lika bra! :)



Roligt är det med cirkus iallafall! :)

2011-05-26 @ 01:52:43
URL: http://johannakarinellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback