These shoes are made for walking.

Vi var tvugna att testa våra nya skor jag & Kim så vi tog en rask en-timmes-promenad tidigare ikväll. Vi fjäskade lite för Sara & Jimmy så vi fick ta med oss Alice också. Fast de var inte jättesvårövertalade... :)

Kim körde Ellie i sin vagn och jag fick äran att köra lilla Alice. Vi gick i nästan en timme och hon var så snäll och söt och sov mest hela vägen. Ellie däremot var övertrött och gnällig. Men det var trevligt! Och härligt! Vi gick från tallhöjden och upp över Hökhultsvägen över till Hovslätt och så runt och tillbaka.

Mina nya Adidas var underbara. Sån skillnad mot mina gamla! De gamla köpte jag på rea för kanske 3-4 år sedan så de var inte anpassade för mig, och så gamla så de hade nog gjort sitt redan för längesen! Det märktes för jag fick så ont i smalbenen och i fötterna av dem. De nya är så lätta och söna så det märks knappt att jag har dem på! Vi testade och springa en bit också, och det kändes kanonbra! Härligt! Varför har jag inte fått tummen ur och köpt nya skor tidigare?!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback