Smörgåstårta på Slottet.

I morse åkte Ellie, Jag & Tesan till jobbet för att fira Magnus (min chef på slottskyrkogården) som fyller 50 på fredag. Samma dag som Ellie fyller ett. Tesan har ju jobbat där också ett kort tag, och på Dunkehalla Kyrkogård, så hon känner ju också de flesta. Dét var trevligt sällskap och gott med smörgåstårta! :)













Ellie var tyvärr inte riktigt på humör! Hon var kinkig och grinig och jättetrött. Lite beror det kanske på att jag fick väcka henne i morse för vi åkte tidigt. Sen är det nog vaccinet som gjort henne lite halvseg. Hon var varm som en kamin så hon hade feber också. Lilla pluttan. Hon ville inte göra någontin. Bara sitta i mitt knä och gosa. Mysigt det med iofs! :)

Efter det åkte vi och hämtade Ellies pass på polisen och sen åkte vi till rusta en sväng. Och efter det så åkte vi till Taberg till Jennifer & Julia och så lagade vi pannkakor. Vi åt dem med sylt och grädde och det var jättegott! Fast inte ens det dög till Ellie. Hon ville knappt äta idag heller... Och det var knappt hon tyckte det var roligt att busa med Julia & jennifer, det älskar hon ju annars!

Hon somnade runt ett och då körde vi hem Tesan och sen åkte vi tillbaka till Julia & Jennifer och la oss i soffan och sov till 15.30. Det var skönt! 







Ellie fick en alvedon innan hon somnade, så när hon vaknade var hon faktiskt ganska pigg. Vi stannade där ett tag och sedan åkte vi ner till Kim på Wallins. Vi åkte hem och gjorde middag och sen åkte vi en sväng och kollade på hus och tomter uppåt Kaxholmen och handlade på Ica Maxi. Köpte allt till Ellies kalas på fredäg så det är färdigt.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback