Roadtrip.

Vår roadtrip igår gick till Kusten. Och självklart så stannade vi till på Gekås i Ullared och shoppade lite! Eller mycket! :) Vi åkte ganska sent så när vi kom dit och kollat lite på skor så hade vi bara 3 timmar på oss att shoppa inne på Gekås. Men det gick bra ändå. Vi hittade typ allt det vi letade efter & lite till!! Och vi hann faktiskt göra åt x antal tusen kronor. :)





Efter det så åkte vi till Falkenberg sär vi spenderade en liten stund på Skrea Strand. Det var inte jättevarmt, men inte kallt heller. Det var mysigt! Och första gången Ellie var vid havet! Hob var helt galen när hon fick krypa runt i sanden. Slängde sig och kröp så det skvätte sandmoln omkring henne. Hon doppade fötterna i havet, men försökte bara sätta sig ner hela tiden så till slut fick hon bada. Ett kvälls dopp för klockan var runt 20. Ddet var ganska kallt i vattnet. Hon fick plaska lite och när vi tog upp henne så var hon kall och hela hon skakade, men ändå blev hon jättearg. Hon tyckte ju att det var så kul att bada! :)

Vi fortsatte vidare till Varberg där vi köpte pizza på Campino och så åkte vi ut till Getterö och dukade upp med filt och skulle ha pizzapicnic. Tyvärr blåste det lite och var kallt så vi fick packa ihop och äta i bilen istället. Men det funkade bra det med!

På hemvägen körde vi över Horred där vi stannade till hos en kompis till Kim, fast han var tyvärr inte hemma. Vi stannade istället till en snabbis i Borås hos en annan kompis till Kim och tjötade en stund och sen var vi hemma och kröp ner i sängen strax innan 02.

Vi hade en kanondag! Härligt med lite spontana roadtrips ibland! :)




































































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback