Söndag.

Idag har varit en lugn och härlig Söndag. Kim skjutsade upp mig och Ellie till Martinsgården där det var sommar-loppis idag, och så åkte han vidare till Gränna.

Jag & Ellie gick sär och tittade en stund, jag hade henne i bärsele, men hon gillade det sådär nu. Hon börjar bli lite stor för den tror jag. Men det var smidigt när jag skulle gå runt där bland borden och titta! :)
Vi köpte en docka till Ellie som hon fick välja, en liten ryggsäck och så köpte jag ett spel..

Sedan gick vi vidare på en promenad längs Åsasjön och så gick vi till Åsabadet och badade lite. Det var ganska skönt i vattnet faktiskt så min bikini åkte på den med idag! :) Vi träffade Jeanette och hennes kompis Karin och satt ocg pratade med dem en stund, sedan kom Kim och hämtade oss och vi beställde Pizza.

När vi åkte hem körde vi ut bakom Petra, Micke & Hugo och så bestämde vi med dem att vi skulle åka hem till dem en sväng och äta pizzan där. Det var gott! :) Det var längesen jag åt pizza nu! Men lite får man ju unna sig såhär på en söndag! Haha..

Ellie & Hugo badade i Hugos pool medans vi satt på gräsmattan och tjötade lite. Kim somnade i solen mitt på gräsmattan! :)

















Sen åkte vi hem och så somnade vi några timmar och sen har det inte hänt särskilt mycket.. Härligt med slappa sköna söndagar när man inte har något särskilt planerat utan bara tar dagen som den kommer! ::)) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback