Idag = slappardag.

Idag har varit en riktig slappardag. Ellie vaknade och drack välling vid 8.30, sen somnade vi om och sov till lite efter 10. Vi gick upp och käkade frukost och sen åkte vi hem till Jeanette för lite fika. Sara, lilla Alice och Frida var där också. Vi satt på altanen och drack kaffe och fikade och tjötade. Det blev en del babysnack eftersom det var två gravida och två mammor! :)

Tyvärr fick jag fick inte sitta still särskilt länge eftersom Ellie var precis överallt och ingenstans och gick runt och kröp runt. Upp i trappen, ner för trappen, ut på altanen, fram till räcket, fram till bordet, upp på stolarna, under bordet, pillade lite på alla jeanettes saker osv... Men så är det ju när man har småbarn och är hos någon som inte har! :)





Vi åkte hem strax efter tre och vid fyra-tiden kom Petra & Hugo hem till oss. Vi fikade, tjötade och busade och hade trevligt som alltid. Var ett tag sedan vi sågs nu!



























Sen när de åkt så klippte jag gräset utanför, sen åt jag & Ellie lite kvällsmat och strax ska vi gå ner i tvrummet och titta lite på tv. Tror hon somnar tidigt idag eftersom hon inte sovit så mycket på dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback