Inside my head..

Det finns fortfarande folk som jag känner som känner Therese som inte hört om olyckan. Det är nästan lika jobbigt varje gång att berätta om vad som hänt. Nu har man pratat om det så mycket så lite lättare är det kanske. Det går prata om det utan att tårarna rinner okontrollerat. Nu droppar de bara lite lätt. Hur mycket tårar finns det egentligen? Tar de aldrig slut?

De första dagarna gick det inte ens tänka på vad som hänt utan att hela jag blev helt tom och grät mängder. Nu känns det lite lättare. Det känns som att det går lite lite framåt. Hon gör lite lite framsteg, och det är jättebra. Sen att det kommer ta lång tid och hon kommer behöva mycket stöd och hjälp, det vet vi, men då finns vi här! Alla hennes vänner och hennes familj och alla hon vill ska finnas här kommer hjälpa henne. Hon kommer fixa detta! Hon är en kämpa. Det vet vi!

Tesan, vi fortsätter tänka på dig allesammans! Jag längtar tills vi ses! Jag längtar efter att få sitta jämte dig och prata lite med dig om allt och ingenting. Även om du inte är vaken eller kan höra mig eller se mig, men lite snappar du nog upp. Eller att sitta hos dig och bara vara tyst. Och även om det känns konstigt att sitta helt tyst jämte dig, för det hände ju typ aldrig, så vill jag det. Det går ju knappt sitta stilla och tyst med dig. Då blir du ju så rastlös! Det måste hända saker hela tiden! Lilla du som alltid är full av energi och vill göra saker och hitta på saker. Spelar nästan ingen roll vad, bara det händer något!

Jag har tittat på kort på dig på datorn. Igen. Kim frågade för några dagar sedan när jag också kollade på kort om det fanns något kort där du inte är glad. Ett kort som du inte skrattar eller ler på. Jag tror inte att det gör det.. Inte ett enda kort. Du är alltid lika glad! Ett riktigt energiknippe! Så fortsätt med det och fortsätt kämpa på. Jag vet att du gör det redan för fullt, och jag är så stolt över dig! Du är så duktig gumman!

Iofs så finns det ju massa kort när du pussar på dina vänner eller får pussar av dina vänner. Då skrattar du inte, fast det syns att du är glad. Denna bilden är från vår 1-års dag! (Ja, vi firade det, vi firar vår årsdag!) Haha. Det var t.o.m någon som trodde vi va tillsammans en kväll när vi firade vår årsdag.. Kortet togs i maj 2008. Förresten ska vi ju snart fira 4-års dag! :)
Vi har inte kännt varandra längre än så, men det känns som vi funnits för varandra hela livet. Vi har ändå hunnit dela så mycket med varandra. Och det är ju inte så konstigt om det gick fort att lära känna varandra, i början umgicks vi ju varendaste dag! Ja nästan dag och natt t.o.m! Vi passade helt enkelt så bra ihop!

Fast Tesan berättat att hon inte gillade mig alls innan hon kände mig. Hon ville inte åka till mig en kväll när jag bjöd dit dem (tillsammans med Johnny, min bror, för det var så vi träffades) för att hon inte tyckte om mig. Tror t.o.m hon hatde mig. Varför vet jag inte.. För att hon trodde att jag inte hälsade på henne eller nåt sånt dumt! Haha. Sen träffades vi och då passade vi som handen i handsken!

Iallafall. Denna kvällen glömmer jag inte i första taget! Shit vad kul vi hade! Helt underbart. Det finns många minnen från den! Jag har massa mer kort någonstans på cd-skiva. Kanske ska leta reda på dem. Det är faktiskt ganska roliga bilder! haha.. Tills dess bjuder jag på detta kortet. Som Tesan kommenterade på facebook: -Är inte de kärlek, så säg mig!?




Kommentarer
Postat av: Jessica

<3

2011-02-09 @ 19:53:50
URL: http://jeeessssica.blogg.se/
Postat av: Emmelie Berglöf

Fint skrivet !! Tror bestämt att hon känner hur vi allesammans kämpar med henne !! :) <3

2011-02-10 @ 01:35:14
Postat av: Johanna

Tack! Jag tror det med. Det måste hon göra! <3 och ni har ju träffat henne och gett henne lite styrka. Ge henne en puss från mig nästa gång du åker dit!! Kram

2011-02-10 @ 17:19:51
URL: http://johannakarinellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback