SpontanParty! :)

Sen efter födelsedagsfirandet så blev det lite spontanfest hemma hos Pernilla och sen en sväng ut på krogen. Men de va inte så mycket att ha i stan igår.. För det första var det jävligt kallt, och för det andra så var det sjukt mycket folk ute! Även fast vi kom in gansk sent så var det långa köer!

Jag, Pernilla, Carina & Emma åkte med Josefine som var nykter in till stan. Vi ställde oss först i Sliver kön som va jättelång, men när vi hade stått där ett tag och de sa att det var fullt så gick vi ur kön och bort mot O´learys. Lika mycket kö där. Vi gick då till Velvet eftersom Pappa och de va där, men där kom inte Jossan & Emma in så vi tre fortsatte till O´learys iallafall och ställde oss i den kön. Men eftersom den va lika lång som den på Harrys/Sliver så gick vi tillbaka dit och ställde oss i den kön igen. Jossan gick till bilen, hon var nykter och frös om fötterna och inte särskilt sugen på att gå ut.. Vi ställde oss i Sliverkön igen och höll på arr frysa ihjäl om fötterna, och när vi stått där jättelänge så säger vakten att det är fullt i garderoben och så stänger han så det inte går gå in där. Vi går då till Harryskön och efter att vi stått där ocskå jättelänge får vi tillslut komma in..

Men de måste göra något åt sin garderob alltså! Vi fick vänta skitlänge innan vi fick hjälp både när vi gick in och ut! Illa! ara massa fyllon som knuffade och trängdes och andades äcklig andedräkt! :) Vi dansade lite och träffade Johnny och dem, och sen var det dags att åka hem igen.. Vi hann va på krogen knappt en timme! Resten spenderade vi utanför i kylan.. Och det var kallt också! -17 grader visade mätaren! Brrrr!!



































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback