Hur fan tänkte pizzagubben här? Fem styckn...

img_1220 (MMS)

Hur fan tänkte pizzagubben här? Fem styckna tomatändar på pizzan. Nu äter jag ju inte tomat så de spelar ingen roll, men ändå! Kan ju inta bara slänga på ändar!! Jag har fuskat och ätit pizza. Jag kan inte banta. Det går åt helvete! Hur ska jag kunna gå ner 15 kg!? Och även om jag går ner 15 kg så är jag överviktig enligt mitt BMI. Det ger ju verkligen motivation. Nu ligger jag på fetma. Fast det ger verkligen motivation! Fetma?! Hallå! Så tjock är jag ju faktiskt inte.. Vi har iallafall kollat på "Halv Åtta Hos Mig" vilket för övrigt är ett av mina favoritprogram och ätit pizza. Vilket jag förtjänade eftersom jag har så ont i huvudet. Haft i tre dagar nu.. Kanske är bihåleinflammaion. Inget roligt iallafall! Jag bad Kim överraska mig för han köpte med sig mat hem efter jobbet. Men det var iallafall sallad på pizzan så lite nyttig var jag allt! :)


Kommentarer
Postat av: Jessica

fetma kan du ju inte ligga på! Konstigt i såfall. Jag tycker du ska köra på VV! Då kan du fortfarande äta pizza & allt annat gott ju. Fast bara en slize istället=)

2011-02-16 @ 01:00:09
URL: http://jeeessssica.blogg.se/
Postat av: Johanna

Joooo! Mitt BMI just nu är 30,5 och över 30 räknas som fetma.. Jag behöver gå ner minst 15 kilo för att räknas som normalviktig, och då är det ändå precis på gränsen.. Men jag tror de blir att träna varje dag och räkna kalorier! Har laddat ner en jättbra app till iphonen som hjälper mig räkna! Har även läst om massa andra dieter, men vv verkar faktiskt bra! Vi får se.. Nu har jag blivit sjuk igen.. :( men ska ta tag i det på riktigtnär jag bli frisk!! Puss bebis!

2011-02-16 @ 07:34:58
URL: http://johannakarinellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback