Barcelona!


Vårt hotell i Barcelona! :)

Idag bokade vi vår weekend till Barcelona. Det ska bli så skönt att komma iväg! Trodde nästan ett tag att det inte skulle bli något, men nu har PJJ:s Travel (Pernilla, Johanna, Jocke) varit i farten och styrt upp det hela lite! Haha..

Vi är 10 st som åker. Torsdagen den 28 april till söndagen 1 maj. Det kommer bli sjukt kul! Jobbigt bara att vara ifrån Ellie i fyra dagar.. Men det kommer gå bra! Hon är så duktig så så hon kommer ha jätteroligt hos sin mormor och morfar och moster tors-fred och sen ska hon ha myshelg med sin pappa!

Längtar jättemycket! Lite tråkigt är det att Tesan skulle åkt med.. Vi skulle ju dela rum och allt och nu blir det ingen resa för hennes del. Tråkigt! Vi som pratade bara för ett litet tag sedan om hur kul det ska bli. Men hon får följa med nästa år istället! Man kan ju inte avboka allt och inte göra någonting heller. Det tror jag inte hon hade velat.. Mycket fortsätter ju som innan. Fast hon finns i våra tankar hela tiden! Men det känns lite konstigt ändå. Lite tomt..

Vi har inte hört någonting från Eva idag. Men inga nyheter är väl goda nyheter?! Tesan skulle ju vila nu igen och sen kanske opereras igen, så det är inte så mycket nytt. Eva sa att om hon inte hörde av sig så är det som innan. Hon kämpar på vår lilla darling! Usch, tiden går så fort ändå. Snart är det 2 veckor sedan olyckan.

Vi tänker fortfarande på dig hela tiden fina du! <3 Längtar till den dagen jag får träffa dig! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback