Alla Hjärtans Dag.

Funderade på om jag skulle fira denna dagen. Det är ju lite som Pernilla säger, ett komersiellt jippo. Ett sätt för affärerna att sälja massa saker och tjäna pengar på. Men jag kan inte låta bli att tycka att det är en lite mysig dag ändå. Man behöver inte köpa massa saker till varandra utan kan bara visa att man tycker om varandra.

Jag gjorde en god middag och tände ljus och köpte en röd ros till Kim. Och av honom fick jag en liten blomma i en kruka. Och Ellie fick en likadan. En tänd- och vänd kruka. Vänder man på den så blir de en ljusstake. De var jättefina och står nu i sovrumsfönstret! :)







Vi fick även lite finbesök ifrån Borås. (Så nu är det nystädat hemma också och tvätten är vikt för det stressade vi med när vi fick höra att de skulle komma.. haha) En kompis till Kim och hans tjej och deras lille son var i trakterna och kom förbi på lite kvällsmat. Väldigt trevligt. Men gud vilket jobb hon hade att hålla koll på sin son! Hela tiden! Han är 15 månader och sitter inte still en sekund utan ska utforska alla skrymslen och vrår överallt. Jag är rätt glad ändå att Ellie fortfarande håller sig hyfsat stilla och lugn. Haha.. Jag kommer nog få att göra sen ändå!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback