Tabergsmilen 2011


Pink Ladies: Jossan, Hanna, Jag, Emelie V, Emelie A, Frida & Emma.

Vi hade en mycket trevlig dag! Både i skogen och hemma hos Pernilla och i Folkets Hus i Norrahammar. Vi dansade till stängning som vanligt! :) Vädret var okej! Kunde varit lite bättre, men det regnade ju inte och solen tittade fram emellanåt så vi får vara nöjda!

Det tog ungefär 7 timmar att ta oss runt i år. Inte världens bästa tid, men tur att det inte går på tid! :) Vi hade roligt och vi kämpade på bra på både tipspromenaden och de olika stationerna! Sen att vi kom på plats 144 av 284 lag var ju inte så dåligt ändå. Bättre än förra året! Huvudsaken är ju att vi hade roligt!! :)

Måste passa på att gratulera Piluttas lag också som kom på 18:e plats i år! Kanonbra resultat! :P

Här är resultaten från våra 8 anmälda lag:

Plats:    
Namn:
18          SJÖÖSLAGET
86          FISKMÅSARNA
144        PINK LADIES
159        SYLTAS PÖJKAR
196        GOTT & BLANDAT III
230        BAD BOYS
238        TEAM BYGGARE BOB
242        BLACK LADIES

Det laget som vann hela milen hette DOLKENS KENNELKLUBB, och det laget som kom sist av alla hette HERR ANTIK.

Lite andra roliga lagnamn var LÅRVIKENS VÄNNER, MÖSAMOSSENS IF, ÅSAVATTNETS VÄNNER, KÖTT & ÖL, HOVSLÄTTS INTERNER, NATTUGGLORNA, IF YOU SNOOZE YOU LOSE, NATTUGGLORNAS BIHANG, FRAGGLARNA, SKOGSMUSARNA, NO PAIN NO GAME, DÄCKA NISSARNA, FULL FIGHTERS, HELSICKES ANGELS, ELEGANTERNA FRÅN VIDDERNA, SMYGARNA, BIFFARNA, POLSKA TURISTER, HURTIGA KANINER, DE GLAE, TEAM DIMMA, HUR SVÅRT KAN DET VA?, TARMPIRATERNA, TOBBE & TRANSVESTITERNA, MORSOR I MOSSAN, AVDANKADE EKORRAR, SAMLAGET, JESU LÄRJUNGAR, SKÄGGBYXLIGAN OCH SOCKERSÖTA KILLARNA.





ALLA BILDER FRÅN DAGEN HITTAR DU HÄR & HÄR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback