Kålgården VS Stadsparken.

Ellie däckade som en stock i bilen och vi åkte och hämtade upp Sara och så vidare in till stan för lite gungning i nån lekpark. Vi åkte först till den nya lekplatsen vid Kålgården, jämte Rocksjön. Men den var nog lite mer för större barn kändes det som. Den var jättefin och det fanns massa saker att leka och klättra på, men bara en liten rutschkana och inga gungor för mindre barn. Jag gungade lite med Ellie i knät, och så lekte vi lite i sandlådan, sen åkte vi vidare.

Åkte istället upp till Stadsparken. Den lekparken är ju helt underbar! Det finns nåt för alla åldrar! Ellie gungade lite och så åkte vi rutschkana och så tog vi lite fina kort på henne bland vitsipporna i skogen. Dit kommer vi åka många gånger framöver! När hon blir lite större kommer hon älska att springa runt där och klättra och busa!

Och sen är det ju så mysigt att gå runt och titta på alla djuren och mata fåglarna också! :)

Minns när jag själv var liten. Då var den inte lika stor som den är nu, men vi älskade att åka dit och leka! Vi kunde va där i flera timmar och busa. Först gick vi och tittade på alla djuren, och sen gick vi till lekparken. Vi var även där med skolan några gånger! Och så har jag varit där en del med min lillasyster Julia också och mina kusiner när de va mindre. Så grillade vi korv och hade picnic och hade det mysigt. Underbart!

KÅLGÅRDEN











STADSPARKEN








































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback