Shopping!

När Kim kom hem från jobbet vid 17.30 begav jag mig in till stan för att hitta nåt att ha på mig på Fredag för då är det ju ---> LADIES NIGHT!! Som jag har längtat! Vi bestämde ju det redan i typ MArs nångång. DEt ska bli såååå roligt!

Jag stressade runt i stan eftersom jag trodde de stängde vid 18, men det var ju öppet ända till 19. Efter stan åkte jag upp till a6 och fortsatte shoppa lite där me.. Men jag hittade iallafall något som jag trivdes i! Skönt! Hoppas det blir bra nu!

Shoppade några saker till lilla Elliepellie också! Hon börjar ju växa ur sina kläder nu och har snart växt ur allt som hon fick i present när hon föddes iallafall så nu får vi fylla på lagret lite själva! Haha.. :)

Efter a6 åkte jag till Ica Maxi och handlade mat, sedan till Evergreen och hämtade mat och så till OK/Q8 och tankade och sen äntligen kunde jag åka hem. Nu är jag helt slut! Måste bara plocka in all maten i kylen för Kim har bara packat upp det på bänken eftersom "jag gör det bättre än han". Sen kan jag slänga mig i sängen. Jag kommer nog somna som en stock! Om jag inte ligger och pillar på min iphone halva natten.. haha..


Här är några av Ellies nya kläder från LINDEX:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback