Matdags.





Efter att jag klätt på henne fick hon vara såhär fin i typ 30 min. Sen var det dags att bajsa! Och då blev hela bodyn förstörd för det hade smetats ut på hela ryggen. Mysigt va?! Ehh. Nej!

Men vi hann iallafall med att prova den nya maten idag i de fina kläderna! (Varför tog jag inte på henne dem efter maten?!) :) Det blev potatis/palsternacka med sås och ärtor.

Tyvärr har Ellie kommit på hur man blåser luft utåt, och det var jätteroligt att prova samtidigt som hon hade mat i munnen! Tyckte hon då alltså! Inte jag! :) Men lite gick ner. Vet inte om ärtorna var särskilt populära idag, men vi försöker igen imån!

Roligast var iallafall när hon fick hålla i skeden själv. Hon fick ett sånt jäkla bra hårt grepp i skeden så hon snodde den av  mig och jag fick knappt loss den igen.. :)







Har köpt nya haklappar till henne som borde komma på posten vilken dag som helst nu! Från Babybjörn. Såna där i plast som samlar upp det hon spiller. Då kan hon klabba massa och det är bara att skölja av. Ett måste ju! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback