E.hult idag igen..

Efter stan åkte jag ut till Ekornahult och Kim åkte och plogade snö. De höll på med toaletten och fixade i Ehult. Mamma & Pappa. De har gjort nästan allt själva! (Allt utan el och avlopp) men allt med gips och fuktspärr och spackel och målning och kakling och golvläggning och fogning och panel och lister och så har pappa byggt en egen bastu! Så otroligt duktiga är de! Det är snart färdigt och det blir skitsnyggt!





Sen vilade jag och Ellie lite, vi åt middag, strömmen gick, vi körde hem Filippa till Vaggeryd och så kom Kim och kopplade in det sista som han inte gjorde igår och sen åkte vi hem.


Julia & Filippa målade och hade sig för fullt i mörkret med tända ljus!

Strömmen hade fortfarande inte kommit tillbaka vid niotoden när jag pratade med mamma och de hade bara 18 grader inne. ANnars brukar de ha typ 25. Brrr.. Kallt! Och pappa skulle sätta igång elverket, men det krånglade visst så jag vet inte hur det gick för dem. De skulle krypa ner i sängen och läsa, finns ju inte jättemycket att göra när det är alldeles svart överallt! Men det är vid sådana tillfällen man märker hur beroende av elektricitet man egentligen är!! Tur att man har växt upp på landet så man är lite van iallafall!

Det blev taccos framför Beck. Smaskens! Sen tog jag en lång härlig dusch medans Kim nattade Ellie och sen kröp jag ner i sängen med datorn och här sitter jag nu.. :) Ska strax sova! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback