Ooopsidaysy...

Nu när jag kom hem vid 21 upptäckte jag att kaffebryggaren stod på.. Och det har den gjort ända sedan 19-tiden igår när jag gjorde kaffe åt TryggHansa tanten.. Hon drack aldrig något kaffe och vi gör aldrig kaffe annars, så jag har inte tänkt på det.. Det får vara hennes fel, för att hon inte drack något.. :P

Idag började dagen med sovmorgon (om man kan kalla det så när man legat vaken inatt + varit vaken till och från hela morgonen!?), iallafall gick jag upp vid 10. Tog en lång dusch och gjorde mig iordning i lugn och ro och sedan gjorde jag en god frukost.

Vid 12-tiden åkte jag till Micke & Petra och hälsade på en sväng. Det var jätteskönt väder ute, vi fikade i solen på deras utealtan. Det var mysigt att sitta där och bara prata en stund. Vi pratade massa om allt och ingenting..

Efter det åkte jag ut till Ekornahult. Där pratade vi också lite, mamma gjorde middag, och sen gick vi ut på en promenad. Visste inte hur långt jag skulle orka gå, för jag har börjat känna av lite lite foglossning, men vi gick en ganska lång sväng, och det gick bra! Lite ont i svanken efteråt bara.. Men det var skönt att komma ut i skogen lite. Vi plockade murklor. Hittade faktiskt väldigt många! Det är ju så gott! Jag älskar murklor!
Funderade på om det är bra att äta när man är gravid.. Googlade lite på det, och det verkar inte som att det är okej. Alltså det rekommenderas inte för gravida (eller ammande) att äta murklor. Detta på grund av att murklor innehåller ett gift, gyromitrin. Man kan få bort rätt mycket genom att koka eller torka dem, men efter detta kan det fortfarande finnas onödigt mycket gift kvar i svampen. Så kanske får vänta tills nästa år.. :/


Haha. Mamma luktar på en hyacint..


Julia plockar vitsippor.


En murkla som gömmer sig i mossan.


Julia var en duktig murkleplockare!


Julia har hittat en mustasch! ;)


Mamma ska hoppa över en bäck..


Julia & morsan på språng.


En snöhög som överlevt under massa granris..

Mamma är alltid full av idéer och har alltid gjort om något eller köpt nya grejor när jag är hemma. Såhär fint hade hon gjort med ljus och ljusstakar i silver på köksbordet idag. Jättemysigt när de är tända!



Efter Ekornahult åkte jag till Taberg, körde först förbi Wallins Rör och fick en puss och kram av Kim, sedan åkte jag till Pernilla en sväng. Där gjorde vi lite hemligheter.. :P Sedan hem och gjorde lite god mat.

Strax blir det nog sängen.. Kanske med en bra bok!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback