Föräldraträff!

Nyss hemkomna från föräldraträff nere på Knuten här i Norrahammar. Det var väldigt trevligt. Ska gå på det två gånger. Nästa gång är den 20:e maj. Idag pratade vi mycket om förlossningen och olika tankar & funderingar kring det. Vi tittade också på en film som var ganska, hmm, rolig. :P Men den var bra också.

Vi var 7 par som alla ska ha vårt första barn i Juni (ett par skulle nog ha i Juli).  Så vi var ungefär lika långt gångna allihopa. Tror jag var yngst, de andra var lite äldre. Men gud vad magarna kan se olika ut! En del hade jättestora magar och en del väldigt breda och en del runda. Ett par väntade tvillingar, men hennes mage var inte alls stor, mest rund. Så min mage är inte så stor om man jämför med de andra. jag som trodde jag hade ganska stor mage. Eller så ser inte jag det på samma sätt eftersom den sitter på mig.. :P

Det skulle även komma en 4-barns pappa och snacka lite med papporna-to-be, men han hade visst missat tiden så han kommer nästa gång istället. Alla barnmorskor är ju kvinnor här i trakterna annars, så det är bra att de har någon manlig med iallafall.

Det var iallafall intressant och även om man hört eller läst det mesta redan så är det bra med lite uppfriskning av minnet..

Nu cyklade Kim iväg på sin mountainbike en sväng upp till Åsa och jag ska vila mig några minuter, sen bär det av till Lingonstigen för lite grillning och umgänge med Petra, Micke & Hugo. Det ska bli gott! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback