37 + 0.

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).

 
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 20 jun 2010
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.



 

Går nu in i vecka 38. Känns att det börjar närma sig nu! :)

Jag har gått upp ca 14,5 kg sedan inskrivningen.

Lite jobbigt ibland, men fantastiskt att veta att det finns en liten människa där inne i magen som snart kommer vara en del av vårt liv. Längtar så otroligt mycket nu!

Vi har iallafall bestämt oss för ett tjejnamn. Om det skulle bli en tjej. Har inte haft något som verkligen känts rätt förräns nu. Detta namnet känns helt perfekt! Killnamn är däremot svårare.. Och eftersom jag tror att det är en liten pojke därinne så känns det lite jobbigt att vi inte hittat något som vi verkligen tycker om. Har ju några olika alternativ uppskrivna, kanske passar något av dem.. Men inget WOW!-Det-tar-vi-namn. Vi får se.. :)

Känner verkligen hur det trycker och spänner och har sig inne i magen nu. Gör skitont ibland! Ibland är det hur mysigt som helst! Men jobbigt när man blir akut kissenödig eller när det spänner så man varken kan sitta eller knappt andas. Då känns det skönt att veta att det snart är dags! Känns att magen har sjunkit lite också, och jag blir inte lika andfådd som innan.

Är även lite jobbigt nu när det är varmare ute, blir helt slut och svettig! Fötterna samlar på sig vatten och svullnar.. Likaså att sova är ganska jobbigt. Men jag har vant mig rätt så bra ändå vid att vända mig typ 20 ggr och kissa 3 ggr per natt.

Sen gör det ju inte saken bättre att alla fönster är igentäppta och inplastade i lägenheten så det blir hur varmt som helst här inne på dagarna. Får inte öppna fönstrerna alls. Och det kommer vara så flera veckor framöver.. :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback