33 + 3.

Du är på dag 235 av 280. (83,9%).

 
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 3 fulla dagar (v33+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 20 jun 2010
Du har 45 dagar kvar till beräknad förlossning.



Det närmar sig sakta men säkert.

Har gått upp nästan 12 kg sedan inskrivningen.

Runt här någongång brukar bebisen vända på sig för förstföderskor, så den ligger tillrätta med huvudet neråt. Ska bli spännande att se nästa gång hos barnmorskan om den gjort det. Nästa gång jag ska dit är på onsdag nästa vecka.

Har hört att det blir mindre och mindre rörelser nu mot slutet, eftersom bebisen växer mer och har mindre plats att röra på sig där inne. Men jag tycker det känns som tvärtom. Att den rör på sig mer! De senaste dagarna har den hållit igång som bara den! En del mornar flera timmar i sträck. Det gör fortfarande inte så ont, när den bara rör sig. Det är mest mysigt att känna av den. Klappa lite på magen och prata till det lilla livet därinne. Det onda kommer när den trycker utåt eller ligger på konstiga sätt och putar därinne. Då känns det.

Fast det är väl å andra sidan inte så konstigt. Den väger nu runt 2 kg och är runt 46 cm lång. Det är stort.. :) En liten människa som skulle klara sig utanför magen med lite extra hjälp. Svårt att tänka sig nu hur den ser ut där inne.

Det ska bli så spännande! Vi längtar otroligt mycket nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback