Tisdag 15 Juni.

Igår åkte jag till Pernilla en sväng. Lagade lunch åt oss och så tittade vi på Greys Anatomy från förra veckan. Fick köpa det på internet, för vi missade att spela in. Gud så spännande det var! Var till och med tvugna att köpa denna veckans avsnitt, så fast blev vi i det! Riktigt spännande avsnitt! Fast man blev lite frustrerad över vissa saker som inte riktigt stämmer in med verkligheten.. Men, men. Så ni som har kunnat hålla er och inte tjuvtittat har något att se fram emot idag, Onsdag kväll!

Efter det åkte jag hem, gjorde lite middag och sen åkte jag till Petra. Var ett tag sedan vi träffades nu, så vi hade lite att tjöta om. Tog med min blåbärsglass som vi smaskade i oss! Kollade lite gamla kort och bara tog det lugnt. Vilka minnen! Vad mycket roligt och trevlig man haft i sina dar! Och vilka underbara vänner jag har! Så glad över det! Himla mysigt! Tiden går så fort när man har roligt! :P Klockan blev nästan nio och jag begav mig hemåt. Slappade lite hemma, duschade, åt en macka och sen blev det sängen.


Hugobus höll på att jobba för fullt i trädgården. Så duktig lillemannen! Han bara växer och växer, börjar bli en riktigt stor kille nu! :P
 

Kolla in de häftiga arbetsbyxorna! Så coola! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback