Lugn.

Vi sitter nere i soffan och tittar på tv. Har inte tittat på kungabröllopet idag, och ärligt talat så bryr jag mig inte särskilt mycket heller.. Det var repris nu, det såg fint ut..

Ellie har precis ätit lite. Hon har sovit och sovit idag sen vi åkte från BB. Där ville hon minsann inte sova, men nu jäklar.. Fick tom väcka henne innan för hon skulle ammas lite. På tal om amningen, fy fan vad ont det gör i bröstvårtorna! Särskilt när hon bara velat tutta typ HELA tiden innan. Vi hade ingen napp med oss till BB och de säger ju att man helst inte ska använda det första veckan, men innan åkte den fram. Måste ju vila brösten lite och så som hon suger så är det nog inga problem att den gör det ibland!

Vi har haft lite besök idag. Trevligt! Först kom Ellies farfar och farbror Adam på besök. De tyckte Ellie var det sötaste de någonsin sett! :P Sen åkte Kim iväg en sväng och vi vilade lite i soffan.



Efter det kom mamma, pappa & Julia en sväng. De blev också helt förälskade. hihi.. Så stolt mormor, morfar och moster! De fick vara med om hennes första stora nummer två i blöjan. haha.. Det var inte dåligt heller! Synd att Kim missade de.. :P Fick medskickat en present av Johnny & Jimmy. Jättefina kläder till henne. Små söta leggings och en supersöt tunika till. Tack!






En stolt moster. :P




En stolt mormor.


De söta små kläderna.

Efter de hade åkt låg vi och mös en stund i sängen och sen kom Petra en snabbis. Så skönt att träffas och prata en stund! Ellie gillade tant Petra. Hon låg så skönt hos henne!



Kim var tillbaka strax innan tio och nu har vi bara tagit det lugnt. Kim har ätit popcorn.. Det har han längtat efter.. :P

Får se vad morgondagen bjuder på.. Svärmor kommer nog på besök! Hon kunde inte idag..

Puss & Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback