Härliga Söndag!

Idag har jag inte gjort så mycket än.. Jag & Kim åt megafrukost, sen har jag fixat lite här hemma. Vikt tvätt, håller på o tvättar, bäddat om spjälsängen. Det var ett tag sedan jag bäddade den nu, och jag ångrade mig och har nu tvättat och strukit påslakanen iallafall och bäddat om. Så mysigt. Nu känns det verkligen att det är nära!

Gick upp ur sängen ganska sent. Hade gärna legat kvar, men eftersom byggjobbarna som putsar huset började redan vid 8.30 utanför i morse, så jag har haft svårt att sova ända sedan dess.. Och samma sak igår. Inget roligt! Saken blir ju inte bättre av att de har den där jävla tombolan precis utanför sovrumsfönstret som snurrar och låter. Det ska bli så skönt när de är färdiga. Runt midsommar skulle det nog bli! Härligt!

Igår gjorde jag inte heller så mycket. Slappade hemma, var på Ica Maxi och handlade, åkte till Pilutta & tittade på lite Desperate & Greys som vi har inspelat och var tvugna att kolla ifatt.. Nu har vi bara ett avsnitt kvar av Greys och det ska visst vara jättespännande! Och i veckan som kommer är det säsongsavslutning. Mer spännande!

Snart ska jag åka ut till mamma i Ekornahult en sväng. Vi ska måla min kökssoffa vit som jag fick av mamma och ska ha i köket. Det kommer bli så fint! Den ska kläs med beige/vit randigt tyg och så ska jag ha fina kuddar i den. Får lägga ut en bild sen när det är klart.. Ska även se om jag får med mig min träkista hem, som jag också fått av mamma. Tänkte ha den i tvrummet och stoppa leksaker i sen. Så roligt med nya (gamla) grejor! :P

*Puss&Kram*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback