Fullspäckad dag!

Natten har varit jobbig. Ellie sover verkligen hela dagarna och är vaken hela nätterna. En nattmänniska. precis som i magen. Precis som jag! =) Men inatt var hon jätteledsen, och verklligen ingenting hjälpte!

I morse kom min syster på besök. Vi käkade lite frukost ihop och mös lite med Ellie. Hon fick supersöta kläder i present av Jossan & Robban.





Sedan åkte vi in till Ryhov till BB-hemvård på återbesök. Var tvugna att göra det eftersom vi åkte hem från sjukhuset innan 72 timmar. Där vägde vi Ellie och hon hade gått upp 100 gram frånfödelsevikten. Det var jättebra! Hon har gått upp mycket, så min mjölk är bra. Var lite orolig där ett tag att hon inte får i sig tillräckligt eftersom hon somnar så fort varje gång hon ska äta, men det var inga problem! :)

Vi tog även prov på gulsot. Ingen fara. Och sedan hörselprov. Såg bra ut. Tog också blodprov, men det får vi inte svar på än. Det såg jätteäskigt ut när hon stack den där nålen i hennes lilla lilla hand. Svårt att hitta blodkärlet också så hon fick hålla på länge, i båda händerna och Ellie var superledsen. Stackarn. Det var nog inte skönt!

Kollade även mig lite och magen o sådär och allt såg jättebra ut. Skönt!

Efter det åkte vi förbi Ikea en snabbis snabbis och köpte några grejor och åt en korv, sedan förbi jobbet en sväng. Jag var tvungen att skriva på några papper och så ville ju alla se och hälsa på våran lilla tjej också såklart!





Hem och pulade lite, Emelie var ute och gick och stannade förbi på vägen med presenter till lillan, och sedan bar det iväg på husvisning. Efter det kom Sara & Jimmy & Frida på besök en sväng. Frida hade med sig fika så vi fikade lite och tjötade. Fick jättefina presenter av dem också! Det är så roligt med presenter! :)





När de åkt så tog vi det lite lugnt. Vi badade Ellie första gången hemma idag och hon tyckte nog det var jätteskönt! På BB skrek hon hur mycket som helst (iofs var hon nyvaken) men nu var hon helt lugn.





Kim åkte och köpte lite kött och potatissallad och så grillade han åt oss. Det var smaskens! Ellie somnade och peppar, peppar, hon sover fortfarande.. Men hon vaknar nog alldeles strax och vill ha mat.. Tur är väl de iofs för det rinner ur brösten just nu.. hihi..

Sov gott! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback