Mitt hår!

Jag har börjat tappa massa hår! Skitjobbigt! Hur äckligt är det inte när det ligger hår överallt?! Särskilt på badrummet när jag varit där inne och gjort iordning mig. Det är som extra matta med hår på golvet. Usch! haha. Och i hårborsten, och i duschen, och på alla hårsnoddar.. Till och med i sängen..
Vet ju att man tappar hår hela tiden, men nu är det extra mycket..

Jag har ju hört att håret ska bli så himla fint och tjockt och glansigt annars när man är gravid. Och att det är efteråt, och vid amning man kan tappa hår och få tunt och slitet hår. Otur för mig.. ;)

Fast det är ju inte så att jag märker att håret blivit tunnare eller tappat glansen eller något. Bara att det lossnar mer. Det ser nog fortfarande ut som innan.. Men på övriga ställen på kroppen, där kan det minsann växa i raketfart.. Mycket märkligt! :P

Sålänge jag inte har dessa problemen känns det ganska lugnt åndå! :P




Funderar på om jag ska bege mig till a6 en sväng. Hittade snygga sporttoppar på H&M sist jag var där och funderar på att införskaffa en sådan.. Fanns i många roliga färger och tror det kan vara ganska skönt att börja använda det nu..

Sen ska jag förbi NETTO på vägen hem och fynda lite. Såg att de hade några bra erbjudanden. Bl.a på falukorv. DEt är ett måste att ha i frysen! Falukorv, bacon, kycklingfilé och köttfärs. Annars klarar man sig knappt om man skulle bli sugen på att laga något gott! ;)


Förresten igår fick jag oväntat besök av mamma, pappa & Julia. Mycket trevligt! Första gången de kom på besök alla tre. Och första gången över huvudtaget som pappa var och hälsade på sen vi flyttade. Tänkte jag skulle bjuda hit dem på fika när jag fyller år -Nästa vecka by the way- men pappa är ju alltid i Skövde  på veckorna så det var jättetrevligt att de kom förbi igår. Jag hade ju mina supergoa bullar i frysen så det passade perfekt! Alltid trevligt med lite familjemys.. Tihi..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback