Lördag.



Funderade på innan om jag skulle hitta på något roligt idag, men de känns som det är bäst att stanna inne.. Får hitta på något roligt inne istället. 

Kim gav sig iväg innan och skulle ploga, så jag får väl vänta tills han kommer hit och kan skotta loss mig!

Fast nu snöar det inte lika mycket som det gjorde innan. Tyvärr ska det väl fortsätta under kvällen/natten igen.. :/
Så himlans tråkigt! Nu vill jag ha vååååår! Varför kommer det så jävla mycket snö i år? Kunde de inte spridit ut sig lite och delat upp sig på de andra vintrarna vi fått vara utan snö?

Idag fyller min lillebror 19 år. GRATTIS JIMMY! :) Vi ska ut till Ekornahult på kalas och fira honom lite sen vid 18-tiden. det ska bli trevligt! ;)

Håller tummarna också för Petra & Gustav som tävlar i bugg idag igen i Skövde trakterna. HOPPAS DET GÅR BRA FÖR ER!  Väntar på att hon ska höra av sig och berätta hur det gått... Spännande! ;)



Igår va jag & Jossan en sväng på a6 och snabbshoppade lite. Köpte presenter till Jimmy. Jag hittade även att par skor. Superfina va de och tror de blir perfekta att använda till våren sen. Behövde ett par vanliga låga skor, och de här va i skinn, inte tyg, vilket jag alltid haft innan. Men de blir ju så slitna i tyg. Får köpa två par varje vår.



Efter det mötte vi upp Pernilla & Sara Wallin på Eurostop och köpte röda rosor & ljus på Blomsterlandet. Sedan åkte vi till Vireda och gjorde fint vid farfars grav.

Fick skotta fram rabatten och stenen för det var så mycket snö! Sådär smidigt, för vi fick använda händerna. + en sopkvast som Jossan letade reda på.. :) Tror vi va de enda som gjort det på hela kyrkogården. Men fint blev det!







På kvällen lagade jag och Pernilla en supergod 2-rätters. Som vanligt när vi lagar mat blev det supergott! Vi är bäst på det! haha.. Vi gjorde rostade rotfrukter (potatis, morot & palsternacka) med inbakad kassler, purjlök, ost, champinjoner & cremefraiche. Till efterrätt blev det anananspaj med glass. Smarrigt värre!

Pernilla i sitt fina kök.


Niclas & Kim.


Mums.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback