Alla Hjärtans Dag

I morse fick Kim för första gången känna på en spark från bebisen. :D eller två till och med! Varenda gång annars som den lille har sparkat där inne och kim lagt handen på magen har det blivit helt stilla. Så typiskt! Precis som om den luras! Visste inte riktigt om det kändes utanpå, eller om det bara va jag som tyckte det eftersom jag känner inifrån också, men det gjorde det! Mysigt! ;) (än så länge iallafall!) haha..

Idag är det alla hjärtans dag. Vi har bestämt oss för att inte göra något särskilt alls. Bara vara hemma och laga lite god mat och kolla på någon bra film.

Skönt! För jag är inte alls pigg idag. Mår jätteilla och är trött och hängig och har huvudvärk. Började ju lite igårkväll, sen har jag varit uppe inatt och mått illa och haft feber. Fick till och med dricka en drickyoughurt inatt. Första gången sen jag blev gravid som jag behövt äta mitt i natten. Inte ens i början när jag mådde så illa behövdes det.. Huvudvärken började ju redan i torsdags, jättejobbigt! Fast jag är glad att jag inte fick migrän. peppar peppar. Men de e väl nån sån skit som går nu tyvärr.. Hoppades bara att jag skulle slippa det.. :/

Förra alla hjärtans dag var vi på Soya och käkade med Jimmy & Sara och Frida & Tommy. Då var inte Frida & Tommy tillsammans. :P Och jag och Kim hade ingen bebis planerad..

Bilder från alla hjärtans dag 2009:












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback