26 Februari.

 

Du är på dag 165 av 280. (58,9%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 3 fulla dagar (v23+3).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 20 jun 2010
Du har 115 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 23 + 3 dagar.


Vecka 23 + 2 dagar.


Inatt och idag har bebisen varit väldigt livlig mot vad den brukar vara annars! Började redan röra på sig och snurra och sparka igårkväll, och sen höll den på hela natten ända till morgonen!

Vaknade till och från massa gånger, och varje gång var det fullt liv där inne. Men jag somnade om så gott igen efter taobesök och lite byta-ställning-snurrande i sängen.

Förstår inte hur den orkar röra så mycket på sig på bara en natt! Och just när jag lägger mig ner och slappnar av.. Fast jag kanske får vänja mig vid det nu, för jag känner att den börjar sparka lite lätt redan nu också. En nattbebis med andra ord.. Precis som jag. En nattmänniska. Supertrött på morgonen och superpigg full av energi på kvällarna. Så har det alltid varit. Har alltid gillat att göra saker på kvällen..

Undrar hur den ser ut där inne den lille. Eller lilla kanske. Men jag tror mest på pojke. Det känns så.. nästan helt säker! (hur jag nu kan vara det..)

Kanske som mig när jag var liten.. hoppas inte. Haha.. Jag hade sneda ögon och jättemörkt hår när jag föddes. och Jättemycket hår. Överallt! tihi. Men ganska söt var jag nog ändå. Lite iallafall!



Här kommer lite bilder på Kim när han var liten. Så otroligt söt. Hoppas vår bebis blir lika söt! Det bästa vore kanske en blandning av oss två!

Första gången jag såg dehär korten igårkväll. Underbara!

Kim bara några dagar gammal.


Kim några veckor.


Kim.


Kim lite äldre.



Och nu ser han ut såhär min älskling. Fortfarande ika söt som då, men mycket snyggare!









Har precis tittat på denna filmen:



Den var väldigt bra! Gillade den starkt! Kanske för att den handlar om matlagning!? Alltid lika roligt att titta på. Sen att den är baserad på verkliga händelser gör ju den inte sämre!

Fattar inte att Meryl Streep kan se så gammal ut som hon gör i denna filmen. Och så himla snygg och fräsch i Mamma Mia. Fast iofs, hon är ju faktiskt 61 år i år. Duktig är hon iallafall!

Idag har Sara varit här nästan hela dagen! Mkt trevligt! Vi bakade kärleksmums. (Eller fiffirutor, snoddas, mockarutor) Den kakan har ju hur många namn som helst! ;) Fast det var till Kim vi bakade det. Han ska ha med sig det till Quadmötet i Ulricehamn på lördag. Vi var ju tvugna att provsmaka lite iallafall! Så de var godkända ;) Har lovat att göra bullar också, men orkade inte det idag, så får göra det imån istället!









Även Frida kom förbi en sväng på kaffe och så kollade vi på lite gamla foton. Himla roligt att se sen några år tillbaka, men HERREGUD! HUR SÅG MAN UT? OCH VILKA KLÄDER MAN HADE! Skrattade ganska mycket iallafall!

Kanske bjuder på något här i framtiden en dyster och deppig dag så ni får något att skratta åt! haha..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback