11 Februari

Idag har jag & mamma varit i stan en sväng. Sen var vi och handlade mat och så köpte vi tyg i Huskvarna på JunexHuset till lapptäcket som mamma ska sy åt vår bebis. :) Vi hittade jättefina tyger som passade hur bra som helst ihop, tror det kommer bli världens finaste lapptäcke! Hon är så duktig min mamma! Tack för att du vill göra det! 


Eftersom vi inte vet om det blir en pojke eller en flicka så valde vi färger som passar till båda. Olika nyanser och mönster i beige, brun, grön och ljusgul. Lägger upp bilder här sen när det är färdigt. Det kommer bli perfekt att ha i spjälsängen, vagnen, på golvet & på gräsmattan i sommar!

Sen i eftermiddags var jag och Kim och hämtade vår nya spjälsäng. Hittade en jättefin på blocket som jag bara var tvungen att ha! Har tittat lite på ikea, men tycker att de modellerna de har där nu är så himla raka och tråkiga. Och vi har inte lust att köpa en spjälsäng för flera tusen någon annanstans, så jag är så nöjd så med den jag hittade! Har ju letat många veckor nu så det känns bra!



Såhär ser den ut! Tråkigt att behöva ställa undan den nu, men det blir ju jättemysigt sen när det väl är dags att ställa fram den igen. Ser jättemycket fram emot att bädda och göra mysigt i den för den lille bebisen sen! Vi har redan provat i sovrummet och den passade jättefint! :)

Så skönt att ha en del av de här stora inköpen gjorda i god tid så vi slipper det sen. Tiden går ju som sagt mycket fortare än vad man tror! Om inte bebisen kommer jättemycket för tidigt så kommer jag bädda och göra iordning i god tid innan! Det sägs att det ger otur om man gör det, men det tror jag inte. Det är ju bara skönt att ha det färdigt!

Många tycker säkert att det fortfarande är ganska tidigt att köpa massa grejor nu, när det är ca 4 månader kvar. Allt kan ju hända. Men den tuffaste tiden är ju redan förbi. Jag tror att (peppar peppar) om det skulle hända något så kommer det nog kännas lika jobbigt nu som det skulle göra om vi inte hade köpt några grejor. Så kan man ju inte tänka. Positiva tankar! Man måste ju få planera och förbereda och våga se framåt! Det är ju en del av det hela också! Denna tiden innan  är så himla mysig den också! DEn ska vi ta vara på!

Pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback