Myshelgen i Göteborg.

Vi har hasft det supermysigt i Göteborg jag & Kim! Fast vi har saknat Ellie massa massa!

Vi gick ner till Liseberg sen igår efter att vi duscjhat och fixat oss lite och så gick vi där inne och mös lite. Första gången jag går där på julmarknad. Det var väldigt mysigt, men jätte jätte mycket folk så vi stannade inte jättelänge.



















Gick istället in till stan och käkade en underbart god middag på Bryggeriet. Kalasgott var det verkligen! Kim skulle beställa efterrätt, jag orkade inte egentligen, men det var köp 2 betala för 1 så jag fick offra mig och köpa efterrätt jag med. Kostade ju lika mycket för en som för två, och snål smålänning som man är kan man ju inte låta bli då! :)





Efter middagen gick vi till Biopalatset och så tittade vi på Saw 3D. Den var riktigt äcklig. Inte äcklig så man blir rädd, utan äcklig, vidrig. Usch. Som de andra filmerna. Men den var sevärd. Fast inte lika bra som de första filmerna.
Det var första gången jag var på 3D-bio. Det var ganska häftigt faktiskt. Lite obehagligt att ha glasögonen på sig, och lite dålig bild och text emellanåt, men ändå häftigt.



Efter det så gick vi tillbaka till hotellet och så läste jag en tidning och löste lite korsord medans Kim kollade på tv och sen somnade vi. Och jag sov jätteskönt! Vaknade nån gång av att jag hade lite ont i ryggen, men annars sov jag till åtta och så var jag vaken lite och sen sov vi till 9.30.

Hotellets frukost  var helt underbar! Det fanns typ allt! Och de kunde verkligen steka bacon, de var knapriga och goda. Det är viktigt! Jag åt en hel tallrik bacon! :)

Sen åkte vi hem vid 12-tiden. Borta bra men hemma bäst!

Kram & Godnatt!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback