Ännu en dag..

Idag har vi varit i stan och handlat på Ica Maxi jag och Ellie. Sedan var vi på Järstorp och julfikade med jobbet. Det var smaskigt! Det bjöds på glögg och pepparkaka, smörgåstårta och kaffe o kaka. Roligt att träffa alla också.

Pratade med chefen lite om hur länge jag har tänkt vara hemma. Jag vet faktiskt inte riktigt.. Har inte bestämt det än, och iofs så behöver jag inte bestämma det förräns typ i februari, men jag måste ju börja fundera lite nu. Jag tycker det är så tidigt att sätta Ellie på dagis när hon bara är ett år! Och skulle vi göra det så ska jag bara jobba 4 dagar i veckan och förhoppningsvis Kim med så hon bara behöver vara där 3 dagar i veckan.. Men ändå. Hmm.. Lite speciellt med ju eftersom jag bara jobbar säsong än så länge. Alltså mars - november typ.. Får ta mig en riktig funderare på de där!

Hur gjorde du/ni? Hur länga va du hemma?









Efter fikat med jobbet åkte vi hem och städade och fixade lite med mat o grejer och så resten av kvällen har vi firat kim med fika och tårta. Tesan kom förbi också och jag hjälpte henne göra en jättefin kudde som hon ska ge bort.. Den blev verkligen jättefin! En perfekt grej att ge bort ju! Personlig och så blir de ju speciellt när man lägger ner lite tid och omtanke själv på att göra något!





Nu ska vi se om våran lilla hönapöna vill sova så vi också kan sova! Hon vaknade innan precis när jag och Kim hoppade in i duschen tillsammans. Typiskt! Har sovit typ 1,5 timme, men precis när vi ska duscha så vaknade hon..

Jaja.. Natti Natti!!




Kommentarer
Postat av: Malin

Jag blev gravid igen och därmed fick jag ännu ett år på mig att fundera. :P hihi

Kram på dig

2010-12-16 @ 20:35:34
Postat av: Johanna

Ja, jag kanske ska köra på de me.. :) det är ju otroligt mysigt att vara hemma! Hoppas allt är bra med dig och familjen och den lilla i magen! :) kramar

2010-12-17 @ 00:22:22
URL: http://johannakarinellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback