Marknadsafton.

Nu sitter jag i Taberg hemma hos familjen Bergholst/Sjöö och väntar på att Pernilla ska komma hem så vi kan gå ner till Marknaden här i Taberg en sväng. Alltid trevligt att köpa lite lotter och sådär! ;)

Idag har det varit jättevarmt och skönt ute, men tyvärr ganska molnigt. Vi hade 18 grader på jobbet vid Lunch. Har jobbat i tshirt för andra gången i år, och långkalsongerna åkte av efter lunch.. Iofs hade de kunnat åka av mycket tidigare, men det har varit ganska skönt att ha dem på sig ändå. De har också bara åkt av en gång innan på fem veckor.. :P

Idag har Anthon praktiserat hos oss på Slottskyrkogården. Letade fram riktiga kyrkogårdskläder åt honom så han passade in perfekt bland oss andra. Han har varit jätteduktig hela dagen och vi har bl.a vatnnat lite blommor, tvättat blomurnorna och rensat och randat grusplaner. På vägen hem tyckte vi att vi förtjänade varsin glass. Magnum mandel blev det för mig & magnum temptation för Anthon. 38 kr för två glassar. Det har blivit dyrt med glass.. hihi. (fast det är ju om man jämför mot när jag var yngre då iofs... :P ) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback