MÅNDAG 19 APRIL.

Räfsade löv på jobbet typ heeeela dagen lång. Såg de första vitsipporna för i år och nästan min första humla! (typ  den tredje) :P Fick våra vårblommor, pensér, väldigt fina var de, men mycket mycket små. fast de växer ju till sig sen och när vi kastar dem innan midsommar är de ju nästan som finast..


Lövräfsning.


Vitsippor.


Humlan. :)

 
Penséerna.

Efter jobbet träffade jag Jessica. Vi åkte till Piren och käkade glass i solen. Det var ganska kallt, men vi satte oss på Fiskarns uteservering med varsin filt så det var väldigt mysigt ändå!


Jessie pessie åt mjukglass!


Jag åt strut. :)

Vi blev sugna på att hitta på något, så det blev en PizzaPicnic på utsikten i Huskvarna. Har varit sugen på El Padrinos Pizza jättelänge, men det har aldrig blivit av att jag köpt där eftersom det ligger i just Huskvarna, men nu blev det de. Det va jättegott!

När vi kom upp till utsikten står där en brandbil och det har visst brunnit massa i skogen där uppe på berget. Jag såg faktiskt att det rök nerifrån stan, men jag trodde det var någon som eldade löv eller något på trädgården. Men det var iallafall några brandmän där i skogen som spolade vatten och det luktade bränt. Tur att det inte blåste nästan något alls, så det inte spred sig. Det är ju väldigt torrt ute!

















När jag kom hem satte jag in en liten tv i sovrummet, kopplade in högtalare, städade, plockade lite och kollade inte på hockeyn. Sedan tände jag massa ljus och kröp ner i sängen. Både tv, tvättmaskin och diskmaskin fick vara på så det inte skulle vara så tyst. Plus lampan på toa och över trappan som lyser hela natten. Men jag sov bra också.. Satte på en film och introt till filmen gick hela natten till morgonen. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback